Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Slyšel jsem že originálních šroubů ŠKODA je asi 10 druhů a kola na těchto šroubech se celkem kradou!!

Jaké šrouby a jaké velikosti dát na auto? Hledám některé na FII 1,2 TSI 63kW....

Vloženo

no že by se zase kradly víc než jiné není pravda........ a každej profi zloděj už ví jaký se používají a má "sadu" adaptérů , takže ti kola šlohne když bude chtít.... napřed to omrkne....připravý ten správný adaptér...a hurá na to.... bohužel.....

Vloženo

Nevím jestli 10 druhů, sám jsem měl vzor číslo 52, tak pokud jdou od jedničky, tak je jich víc než 50. :-) Ale také mě to překvapilo, když jsem ztratil adaptér a jel do servisu, jak jich pár vyzkoušel a jeden z nich to byl. Ale i tak - lepší tohle, než žádný bezpečnostní. A pokud chceš větší jistotu, tak na každém kole je pět šroubů, na autě čtyři kola... mít dvacet různých adaptérů a šroubů už by mohlo zloděje odradit. :-)) Dělá je i víc značek...

Vloženo

Už vidím magora jak má na autě dvacet různejch pojišťováků :smich: To potom případná výměna defektu bude žádat detektiva na idetifikaci těch správnejch adaptérů ke šroubům.

Ale jistota je jistota. :p

Vloženo

Neřikám, že to tak mám, ale pokud se někomu nezdá sada bezpečnostních šroubů dost bezpečná, tak to pro něj může být řešení. Jo, hlavně je nevozit s sebou, aby je zloděj nenašel v autě a pokaždé je v pytlíčku nosit s sebou do auta. :-))

Vloženo

Ještě by se dal na každej adaptér napsat číslo odpovídající číslu šroubu, to by můj nápad udělalo víc user friendly. :-D A ten pytlíček přidělat na klíče od auta, aby ho člověk nezapomněl doma. :-)

Ale vážně - koukal jsem, že třeba Bullock dělá bezpečnostní šrouby, sada asi za 1200, ale nemusely být tak profláklé...

Vloženo

Zatím tam dám co bude po ruce a časem asi dokoupím něco neobviklejšího....je pravda že si človek dneska nepomůže!! Mít pech tak mu ukradnou cokoli.....

Vloženo

Na Roomstera už tatínek loni na podzim nedostal, tak jsem je přehodil z první Fabky. Trochu spoléhám na to, že případnej zloděj bude mít za to, že tam jsou. A když, tak sou to jenom čtrnáctky no..

• o 1 měsíc později...
Vloženo

Tak vás nepotěším. Za 1500 se dá koupit samosvornej ořech na golu a tou povolíte všechny bezpečnostní šrouby . Když to bude profík tak nenosí sebou brašnu s adaptérama :p nemáte šanci . S bezp. šroubama , tak odradíte jen nějakýho fetáka.

Vloženo (editace)

Hlavně jesstli si budeš nějaký bez. šrouby kupovat tak si dej pozor na dosedací plochu. :doh

Jsou kužel a koule, když dáš špatnou tak se dost často povolí. Prodejci dost často nato kašlou. :076

Editováno: , autor: Škrabi
Vloženo

Tak vás nepotěším. Za 1500 se dá koupit samosvornej ořech na golu a tou povolíte všechny bezpečnostní šrouby . Když to bude profík tak nenosí sebou brašnu s adaptérama :p nemáte šanci . S bezp. šroubama , tak odradíte jen nějakýho fetáka.

Niekedy aj to postačí, lebo "tehlopodkladači" sú všade :)

• o 4 roky později...
Vloženo

Si pohrávám s myšlenkou si vyrobit sadu šroubů třeba s pravidelným čtrnáctihranem nebo desetihranem.

A k tomu samozdřejmě nechat na laseru vypálit speciální ořech. To by zlodějové čuměli. :)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...