Joly Vloženo 10. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2010 Dnes jsem asi po 2,5 roce jel poprve ve sve Fabii na sedadle spolujezdce a vsiml jsem si divne veci. Cela palubka je posunuta doprava. Tj. na prave strane licuje na doraz kolem A sloupku a u dveri je min, skvira. Na druhe strane je kolem sloupku mezera na dva prsty a u dveri stejne tak. Vzhledem k tomu, ze se jedna o Eleganci s Dynamicem tak mne to docela stve. Jak jste na tom u svych Fabii vy ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 10. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2010 (editace) tak to je docela nemilé. no hlavně, že pověstná kvalita zpracování, měkčený plasty a další kecy. nicméně, pokud palubka nikde nevrže, tak bych na to asi kašlal. pokud to někdo v servisu rozdělá a pokusí se to nějak doladit, ikdyž teda nevím jak, tak to může začít vrzat. prostě jsem zastáncem do auta zbytečně nehrabat, pokud to není nevyhnutelný. a třeba je to nějakej klévr prostor na odkládání doutníku nebo cigarety Editováno: 10. Listopad 2010, autor: vormen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 10. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2010 ja to mam tiez tak na Roome . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 10. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2010 Buď rád, máš tam mezeru na protažení kabelů napájejících například navigaci umístěnou buď na sklo dole vlevo v rohu, nebo přímo na A sloupek... Třeba to je záměr, beroucí v úvahu i tyhle problémy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jikra Vloženo 11. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2010 No ten plastový kryt A sloupku bych nebral jako bernou minci nevim jak II Fabie ale II Superb má v tom místě styku s přístrojovou deskou dva takové "nosy" které zajedou do otvorů v přístrojovce, čímž je přesně definovaná poloha vůči přístrojovce.... pokud ho někdo blbě zastrčí při zpětné montáži třeba mikrofonu pro HF tak je to takhle vytlemený....stačí vycvaknout a zastrčit kam patří.... osobně bych oba vycvaknul , podíval se a popř. změřil vzdálenost od rámu okna.... pak uvidíš jestli je ta přístrojovka hnutá nebo ne. Vlastně to vidíš i v prostřední části A sloupku v místech kde jsou na přístrojovce boční kryty, jestli jsou ty mezery stejné. Jirka P.S. viděl jsem stejný problém před měsícem u fungl nového "ryze" českého auta Hyundai I30 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canzou Vloženo 12. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2010 ahoj, když už zde probíráte palubku, máte někdo návod jak postupovat při demontáži a montáži palubky a středového tunelu? Nějakou příručku nebo něco podobného. Na F1 jsem to měl na cd, asi 700 MB, ale na dvojkovou to nemám. A nevíte popřípadě, kde na fóru se toto téma probírá? prolítl jsem každé téma do str. 3 a nic nenašel. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Escrito Vloženo 12. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2010 To je zajimavé, já mám na obou stranách stejnou mezeru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mar72 Vloženo 13. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2010 To canzou : Stáhni si dílenskou příručku na Roomstera po B-sloupek je to stejné jako Fabia II, takže demontáž palubky tam určitě bude. Na tu dílenská příručka samostatně není je součástí programu ELSA. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canzou Vloženo 14. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2010 To canzou : Stáhni si dílenskou příručku na Roomstera po B-sloupek je to stejné jako Fabia II, takže demontáž palubky tam určitě bude. Na tu dílenská příručka samostatně není je součástí programu ELSA. a kde se to dá stáhnout? Při výměně větráku autorizovaným servisem, teď při průjezdu nerovností něco děsně vrže někde kolem panelu s klimou a taky u budíků, jakoukoliv informaci vítám. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 14. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2010 Díval jsem se v autě a taky tam je rozdíl mezi levou a pravou stranou, ale ne tak velký, jako má tady Joly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mar72 Vloženo 14. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2010 To canzou : Zkus hledat tady Manuály Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canzou Vloženo 15. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2010 To canzou : Zkus hledat tady Manuály Díky, ty stránky jsou mi povědomé, už jsem na nich byl, ale neuložil a nenašel až teď díky tvému odkazu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Pavka Vloženo 23. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2014 Nejsi v tom sám. Sice tvůj problém nemam-u mě s usazením palubky dobrý, na obou stranách stejný. http://forum.skodahome.cz/topic/129734-mezery-spáry-mezi-předními-světly-a-kapotou-po-fl/ Skákal sem při tom seřizování kolem toho jak tajtrlík a stejně-sice sem napravil pozici na jednej straně, ale zase vznikla na druhej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.