Hurikan88 Vloženo 25. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2010 Chtěl bych poprosit, kdo má už Octavii ll Family Prima, tak jestli by mi nemohl poslat nějaké fotky z interiéru... Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabaton Vloženo 26. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2010 Ahoj, on výbavový stupeň Prima u Octavie odpovídá výbavovému stupni Classic ( oproti Classicu je Prima ochuzena o ESP a dva airbagy, nahrazeno klimatizací ) , tj. i interiér je stejný. Octavia Prima ( byť motorizace 1.2TSI mi má za cca 4 týdny dorazit ), tak pak mohu ukázat své fotky. Jinak třeba zde : Mám to použito z fotografií vozů na ŠkodaPlus. Snad pomohu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 26. Listopad 2010 Autor Sdílet Vloženo 26. Listopad 2010 Super, si borec, brzo se taky přidám do Oll, budu to mít v polovině Ledna! Dík moc aspon si už mužu trochu představit co vylepšit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 26. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2010 U těchto verzí je co vylepšovat. Taky mám Classica (ale před FL) a zatím vylepšeno - řadička, Jumbo Box + ručka vše kůže, příští týden čekám Odkládací schránka s ofukovačem do přístrojové desky s víčkem protože ta díra mě tam nebaví A tím to určitě nekončí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 26. Listopad 2010 Autor Sdílet Vloženo 26. Listopad 2010 přesně todle mě taky čeká, vždycky něco koupim a nasadim priorita je: Volant, řadička, ručka, dekor, asi radio, Maxidot, asi takhle bych to viděl ze začátku.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirokoudy Vloženo 8. Červen 2011 Sdílet Vloženo 8. Červen 2011 Mám to použito z fotografií vozů na ŠkodaPlus. Snad pomohu. Ahoj,kupuji Octavia Prima FC 1,9 tdi poradí mi někdo jaký dekor na středový panel koupit,bojím se otěru a odolnosti vůbec.Je jedno zda bude hliník,imitace hliníku,ocel a nebo carbon.Jedná se mi o kvalitu zpracování. Díky za odpověď....Mirek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.