superfatty Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 Ja zatím zbírám informace.Octu jsem právě dneska objednal,takže ještě 6 týdnů budu čekat.Připlatil jsem si i zadní repro.Radio asi bude to sony.Docela jsem si ho ohmatal v obchodě a fakt se tvaří o.k. Ve starem autě mam soňáka a byl jsem spokojen (kupoval jsem ho v 98 asi za 7klacku).Klidně bych ho narval do octavky, ale manželka řekla "jsi blbý chcu něco s CD a Mp3"Takže zatím mám ještě čas něco koupit,ale asi pujdu do té A251 parkuju v Děčíně JACKu a já to vyhrála barva? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tissot Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 Jednoznacne to chce 2dinove autoradio ... inak to pekne nevyzera s tim suflickom..... alebo hore vysuvaci monitor a dole radio .. ale to ide dost do penazi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j.jack Vloženo 26. Duben 2007 Sdílet Vloženo 26. Duben 2007 (editace) Ja zatím zbírám informace.Octu jsem právě dneska objednal,takže ještě 6 týdnů budu čekat.Připlatil jsem si i zadní repro.Radio asi bude to sony.Docela jsem si ho ohmatal v obchodě a fakt se tvaří o.k. Ve starem autě mam soňáka a byl jsem spokojen (kupoval jsem ho v 98 asi za 7klacku).Klidně bych ho narval do octavky, ale manželka řekla "jsi blbý chcu něco s CD a Mp3"Takže zatím mám ještě čas něco koupit,ale asi pujdu do té A251 parkuju v Děčíně JACKu a já to vyhrála barva? ZELENÁ ISLAND METALÍZA Editováno: 26. Duben 2007, autor: j.jack Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 26. Duben 2007 Sdílet Vloženo 26. Duben 2007 JACKu a já to vyhrála barva? ZELENÁ ISLAND METALÍZA to je slovo CHLAPA.. a Jiřík bude mít radost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bendzis Vloženo 12. Červen 2007 Sdílet Vloženo 12. Červen 2007 ..ja som si nechaval iba predpripravu na radio a celu hudbu som si nechal urobit k jednej firme, vraj tunningovej ..z casti som aj spokojny, signal SVK radio stanic chytam este aj za Viednou, spolocne s vymenou reprakov + akt subw to znie naozaj suprovo, ale ta kvalita prevedenia.. raz darmo, co si sam neurobis.. hrozny babraci, uz za nimi ani nechodim s reklamaciami, robim si to radsej sam.. ..pripajam aj svoje foto. Trochu sa este trapim s pripojenim, ale to riesim v inom vlakne. Ja vobec nelutujem, ze nemam origo radio, lebo okrem toho ako to vyzera v noci nie je na tom co chvalit.. teda okrem toho, ze to komunikuje s CAN, ale to uz dnes tiez nie je problem.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 12. Červen 2007 Sdílet Vloženo 12. Červen 2007 jj, becker to je jiná liga, to je jasny, ale stejne promin, ale vubec se mi to nelíbí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bendzis Vloženo 12. Červen 2007 Sdílet Vloženo 12. Červen 2007 v poho.. vies, ja som kaslal na to ako to bude vypadat bez origo radia, ja som chcel mat (a mam) pri dlhych jazdach pozitok z hudby, dlho neruseny prijem z radia.. jediny rusivy moment na tej stredovej konzoleje je ten suflik.. zatial je tam, na odkladanie sprostosti.. este pred objednavanim auta som volal typkovi co sa zivi autohifi a ten mi rovno povedal, aby som tam nic zo Skoda audio nedaval, ze to rovno vyhadzuju von a davaju tam nieco, co dokaze hrat. po povodnom audiu tam zostali len kable k repro.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lynx.xx Vloženo 16. Červen 2007 Sdílet Vloženo 16. Červen 2007 Nemáte někdo zkušenost s tímto rámečkem na neorigo radio. Našel jsem to v několika e-shopech a nemusí se přitom měnit celý plast. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j.jack Vloženo 21. Červen 2007 Sdílet Vloženo 21. Červen 2007 (editace) CHLAPI TADY JE KONEČNĚ TA 251 OD SONY (trošku je umatlane to doladím,až zitra) Editováno: 21. Červen 2007, autor: j.jack Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matth Vloženo 12. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2008 Zdravim, jedna se sice o fabii 2, ale je to zrejme stejne jako na O2. Potreboval bych, aby se mi neorigo radio chovalo jako origo, to znamena, otocit klickem do prvni polohy a radio se zapne a vypne az po vytazeni klicku. Ve fabii 2 uz je totiz canbus, u prvni verze nebyl. Jakou kabelaz k tomu tedy mam pouzit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrout Vloženo 9. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2010 Ahoj, jelikož mě už nebaví neustále vypalovat CD, chtěl bych vyměnit Stream za nějaké radio na 1DIN s USB. Stačí radio jen přehodit, není nutné nic kodovat nebo měnit? Krom rámečku na radio samozřejmě. Díky za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 9. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2010 nepůjde ti podsvětlení pokud ho rádio má, nebude se ti vypínat s klíčkem.. k instalaci neorigo radia potřebuješ can-bus převodník.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrout Vloženo 9. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2010 Aha, jelikož tomu vůbec nerozumím, mohl by sem někdo dát odkaz, ať jsem v obrazu? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarda_1 Vloženo 20. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2010 Zdravim, do rodiny přibyla nová facelift okta ve výbavě Prima a řeším teď dodělání neorig. rádia Alpine - mohl by mi prosím někdo poradit, co vše je nutné dokoupit ? Nevím, jestli je třeba vyměnit ozdobný vrchní kryt (rámeček) ve středu přístrojovky, nebo jestli stačí pouze dokoupit iso redukci, kam už se vloží samotné rádio. Na netu jsem našel dva typy: redukce 1 - soudě pouze podle fotografie bych řekl, že pro tuto je nutné vyměnit i ozdobný rámeček redukce 2 - u této se mi zdá, že rámeček zůstane stejný ... ? Co se týče konektorů, tak u rádia mám klasické ISO samce a v autě konektor tohoto typu odkaz - na netu jsem našel tuto redukci - odkaz 1, popř. odkaz 2 - je to správná ? Na internetu jsem se také dočetl, že je ještě prý nutné dotáhnout z pojistkové skříňky spínané plus ... ? Předem moc díky. Jarda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 20. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2010 potřebuje can-bus převodník pro správnou funkci!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarda_1 Vloženo 20. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2010 Aha, tak to vzhledem k ceně takového převodníku (okolo 1200,-) dost mění situaci, to už je možná lepší prodat Alpine a koupit třeba bazarové Škoda Blues ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ReviloHifi.cz Vloženo 23. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2010 CAN-BUS není potřeba. Na pojistkové skřínce si najdi spínané plus. Není to zas takový problém. Je potřeba koupit anténní redukci s fantomem, a redukci na ISO. Spínaný plus zapojit na již zmiňovanou pojistkovku a je po problému. CAN-BUS v tomto případě je naprosto zbytečná investice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petta Vloženo 23. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2010 Kupoval jsem tu sadu i s rámečkem a kabeláží ve Škodovce za 1700,-.. Masakr.. Kdyby něco, je na prodej.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HTP 12V Vloženo 13. leden 2011 Sdílet Vloženo 13. leden 2011 Mám v OII radio Alpine. Když vypnu zapalování, tak se radio vypne, bez zapnutého zapalování nejde vůbec zapnout.. Šlo by to zapojit tak, aby se vyplo až po vytažení klíčku a aby šlo zapnout i když nejsou klíče v zapalování a případně se po hodině samo vyplo? Takhle to mám ve fabii (symphony). Nevím, jestli to vypínání radia řídí řídící jednotka ve voze která vypne přívod do radia a nebo se vypíná radio samo? Dost často někde čekám v autě a při vypnutém zapalování nemůžu rádio poslouchat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
igor1611 Vloženo 13. leden 2011 Sdílet Vloženo 13. leden 2011 Ahoj, jelikož mě už nebaví neustále vypalovat CD, chtěl bych vyměnit Stream za nějaké radio na 1DIN s USB. Stačí radio jen přehodit, není nutné nic kodovat nebo měnit? Krom rámečku na radio samozřejmě. Díky za odpovědi. Kamarat mal v octavii I origo radio na kazety a kupil si transmiter vsunul ho do zapalovača a donho vsunul USB kľúč. Ten transmiter visiela asi na nejakej frekvencii a normalne to chyta signal cez radio. V tescu som vydel nejaky za 14 eur. Tak si myslim že je to lepšie riešenie a hlavne lacnejšie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michaell Vloženo 13. leden 2011 Sdílet Vloženo 13. leden 2011 Mám v OII radio Alpine. Když vypnu zapalování, tak se radio vypne, bez zapnutého zapalování nejde vůbec zapnout.. Šlo by to zapojit tak, aby se vyplo až po vytažení klíčku a aby šlo zapnout i když nejsou klíče v zapalování a případně se po hodině samo vyplo? Takhle to mám ve fabii (symphony). Nevím, jestli to vypínání radia řídí řídící jednotka ve voze která vypne přívod do radia a nebo se vypíná radio samo? Dost často někde čekám v autě a při vypnutém zapalování nemůžu rádio poslouchat. Oct II nemá tzv. S kontakt v silové podobě pouze na CANu. Nebo zapojit rádio natvrdo - že ho budeš muset vypínat ručně. Víc možností zatím není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maba Vloženo 13. leden 2011 Sdílet Vloženo 13. leden 2011 Mám v OII radio Alpine. Když vypnu zapalování, tak se radio vypne, bez zapnutého zapalování nejde vůbec zapnout.. Šlo by to zapojit tak, aby se vyplo až po vytažení klíčku a aby šlo zapnout i když nejsou klíče v zapalování a případně se po hodině samo vyplo? Takhle to mám ve fabii (symphony). Nevím, jestli to vypínání radia řídí řídící jednotka ve voze která vypne přívod do radia a nebo se vypíná radio samo? Dost často někde čekám v autě a při vypnutém zapalování nemůžu rádio poslouchat. Oct II nemá tzv. S kontakt v silové podobě pouze na CANu. Nebo zapojit rádio natvrdo - že ho budeš muset vypínat ručně. Víc možností zatím není. Ale jo ,dá se to zapojit. Taky sem to řešil a v servisu mi řekli že je to zapojením. V zásuvce není drát který by byl pod proudem i po vypnutí klíčku a vypnul by se až s vytažením klíčku. Ten drát by se musel zvlášť natáhnout od spínací skříňky a zapojit to. Ale je to prý zásah do elektroinstalace a nechtělo se jim do toho. Tak sem to nechal jak to je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asvec Vloženo 27. leden 2011 Sdílet Vloženo 27. leden 2011 (editace) Mám v OII radio Alpine. Když vypnu zapalování, tak se radio vypne, bez zapnutého zapalování nejde vůbec zapnout.. Šlo by to zapojit tak, aby se vyplo až po vytažení klíčku a aby šlo zapnout i když nejsou klíče v zapalování a případně se po hodině samo vyplo? Takhle to mám ve fabii (symphony). Nevím, jestli to vypínání radia řídí řídící jednotka ve voze která vypne přívod do radia a nebo se vypíná radio samo? Dost často někde čekám v autě a při vypnutém zapalování nemůžu rádio poslouchat. Známá klasika , prohozené piny 4 a 7 na DIN konektoru - VW je má opačně takže tenkým nástrojem (zub. jehla zmáčkni zepředu z obou stran pinu zarážky (současně ho mírně tlač k sobě ) a pak potáhni ven prohoď a vuala .... Jinak pravda ten od zapalování musíš přivést od relátek - poz SB5 do roku výroby 2005 včetně, pozice SB9 od 2006 a zasadit do pozice pojistku H. Ostatně v návodu u origo rámečku to je :-) Editováno: 27. leden 2011, autor: asvec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.