The_DoctoR Vloženo 9. Březen 2013 Sdílet Vloženo 9. Březen 2013 No já mám tuhle Fábii (viz foto) a nemám tam Corner. Nebo bych měl? :-/ Model 2012, výbava Ambiente. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 9. Březen 2013 Sdílet Vloženo 9. Březen 2013 no standardně podle mě ne, díval jsem se do aktuálního ceníku a konfigurátoru a o corner funkci tam není nikde ani zmínka, tak nevím, jak to teď mají, jestli to nevypustili z výbav snad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 10. Březen 2013 Sdílet Vloženo 10. Březen 2013 (editace) žádná F/R FL to nemá pokud si to nepřiplatí z výroby! Dodělat to jde ale je to celkem náročné dle výbavy vozu. Editováno: 10. Březen 2013, autor: KoNG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dominique Vloženo 11. Březen 2013 Sdílet Vloženo 11. Březen 2013 Mňa by stále zaujímalo či to niekto dorábal na FL.Natiahnuť káble do BCM to je mi jasné skôr ma zaujíma ten volantový krúžok s/bez ESP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
The_DoctoR Vloženo 18. Březen 2013 Sdílet Vloženo 18. Březen 2013 A denní svícení v těch mlhovkách také není? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 14. Duben 2013 Sdílet Vloženo 14. Duben 2013 Jedna vec mi nie je jasná, prosím upresnite mi to. Ak mám MR2012 (FL) aj s ESP a výbavu Elegance tak mi chýba už iba natiahnuť káble, alebo musím riešiť ešte aj niečo iné aby mi fungovala Corner funkcia? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 15. Duben 2013 Sdílet Vloženo 15. Duben 2013 Měly by stačit jen kabely do BCM a nakódovat. Pokud máš ale natáčecí světla, tak stačí corner jen nakódovat. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radzimko Vloženo 15. Duben 2013 Sdílet Vloženo 15. Duben 2013 Dobry vecer. Pred tyzdnom som kupil novu fabiu monte carlo 1.4 16 V rok vyroby 2013. Chcem sa spytat ci sa corner v hmlovkach da zapnut niekde v menu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 16. Duben 2013 Sdílet Vloženo 16. Duben 2013 V menu ne. Monte Carlo by měla mít přisvěcování do zatáčky jako základní výbavu, nevím ale, proč by to deaktivovali. Asi nějaká změna výbavy a už to v základu není. Je možnost to zkusit zapnout diagnostikou, pokud to nepůjde, tak se musí tahat kabely do centrální jednotky. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radzimko Vloženo 16. Duben 2013 Sdílet Vloženo 16. Duben 2013 Pojdem dnes do predajne. Pretoze mam to pisane aj v manualy, ze by mali ist ak nie je rychlost vyzsia ako 40km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 16. Duben 2013 Sdílet Vloženo 16. Duben 2013 v manuály je výpis všech funkcí ale nemusí to být to co jsi si zaplatil ! 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radzimko Vloženo 16. Duben 2013 Sdílet Vloženo 16. Duben 2013 No bol som v servise takze corner vo vybave nemam, mam len natacanie svetlometov. Nefungovalo mi otvaranie alebo zatvaranie okien pomocou dialkoveho tak mi to aktivovali a uz je to v poriadku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 16. Duben 2013 Sdílet Vloženo 16. Duben 2013 (editace) Hmm, tak pokud máš natáčení světel, tak corner máš. Zatím jsem se nesetkal s Fabií, která by měla natáčecí světla a nešel by corner. V servisu ho tedy buď neumějí, nebo nechtějí zapnout. Tyhle dvě funkce - natáčení a corner - byly snad vždy dohromady. EDIT: Ale kdo se v tom má vyznat, v současné době u Monte Carlo nejdou natáčecí světla ani za příplatek... máš určitě natáčecí světla? Editováno: 16. Duben 2013, autor: samurai 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radzimko Vloženo 16. Duben 2013 Sdílet Vloženo 16. Duben 2013 Ke stojim na parkovisku a tocim volantom tak vidim ako sa natacaju paraboly do stran tak myslim ze to funguje. No neviem tak skusim zavolat do druheho servisu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 16. Duben 2013 Sdílet Vloženo 16. Duben 2013 (editace) Natáčecí světla se ti určitě, když stojíš na parkovišti nenatáčí, teda pokud sis to nenechal od někoho dodatečně aktivovat, aby to dělali i když není auto v pohybu. Jinak se natáčí až od určité rychlosti (myslím 30 ?). Jediné co by se mělo při státní rozsvěcovat, tak jsou pravě cornery, který když stojíš a pohneš volantem, tak se rozsvítí podle toho kam natočíš volant, nebo zapneš blinkr... Editováno: 16. Duben 2013, autor: Galvi 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 16. Duben 2013 Sdílet Vloženo 16. Duben 2013 v rámci úspor bych se nedivil kdyby při natáčecích světlech nebyli cornery automaticky 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radzimko Vloženo 16. Duben 2013 Sdílet Vloženo 16. Duben 2013 (editace) a da sa zisiti podla vin cila ci je tato funkcia vo vybave? napriklad ako som pisal vyzsie ma prekvapilo ze mi dnes museli v servise aktivovat otvaranie okien cez kluc. no neviem ci zle vidim ale fakt sa mi to nataca do stran hlavne xenony Editováno: 16. Duben 2013, autor: Radzimko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 16. Duben 2013 Sdílet Vloženo 16. Duben 2013 (editace) Žádná Fabie II nemá xenony a ani je nejde objednat.. Dávají je pouze 3 typy hlavních světel ale xenony určitě ne. Viz obrázky dole 1. Obyčejný s klasickou odrazovou plochou 2. Světlomet s čočkou ale bez natáčení 3. Natáčecí světlomet s čočkou Editováno: 16. Duben 2013, autor: Galvi 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radzimko Vloženo 16. Duben 2013 Sdílet Vloženo 16. Duben 2013 pardon, ospravedlnujem sa zle som to napisal, spravne je Svetlomety Monte Carlo s čírou optikou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 16. Duben 2013 Sdílet Vloženo 16. Duben 2013 Takže jestli vidíš, že se ti světlo "hýbe" a nemáš natáčecí světla, tak to budou cornery . Zkus rozsvítit normální světla a zapnout blinkr a měla by ti svítit tam mlhovka, na kterou stranu bliká blinkr, když nebude, tak cornery nemáš . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 16. Duben 2013 Sdílet Vloženo 16. Duben 2013 Už to začíná být napínavé. Jsem zvědavý, co tam nakonec bude. V MR2013 u Monte Carla už nejdou ani natáčecí světla, ani corner... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 16. Duben 2013 Sdílet Vloženo 16. Duben 2013 (editace) Ale když jsem se teď díval do konfigurátoru, tak tam cornery jsou, jenom o natáčecích ani zmínka... Mlhové přední světlomety Přední mlhové světlomety s CORNER funkcí. 2 800 Kč EDIT: samozřejmě myslím u Monte Carla Editováno: 16. Duben 2013, autor: Galvi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radzimko Vloženo 16. Duben 2013 Sdílet Vloženo 16. Duben 2013 chlapi skusim to vecer a dam vam vediet ze co a ako Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfan Vloženo 16. Duben 2013 Sdílet Vloženo 16. Duben 2013 chcem sa spýtať ohladom natáčacích svetlometov čo je potrebné na to aby som to mohol namontovať do Fabie II pred FC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radzimko Vloženo 16. Duben 2013 Sdílet Vloženo 16. Duben 2013 (editace) Corner pri otoceni a ani pri blinkeri nefunguje takze nataca sa len hlavny svetlomet Editováno: 16. Duben 2013, autor: Radzimko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.