modranka Vloženo 29. Září 2008 Sdílet Vloženo 29. Září 2008 (editace) Nie nejde to,uz sa to tu preberalo.. Editováno: 30. Září 2008, autor: olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku je ZAKAZANE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 Jsou tam jiné pojezdy, ale viděl jsem je ve Fabii!? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 (editace) Já už je v octavii viděl. Nevím jak to tam narval, ale byly tam. Dokonce jsem to vidě už na dvouch. Například je tam má pavoučí muž: http://www.autofun.cz/skoda-octavia-rs-pavouci-muz-1335/ Editováno: 30. Září 2008, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 čéče, hlavně nechápu ty zadní? co ten předek, to se ty lyžiny nějak převaří, ale ten zadek?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vyšňa Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 (editace) Sledujem toto téma už niekoľko dní a ako vidím veľa ludí sa to snaží vždy nejako obísť napríklad zmenou za sedačky z Leona atď. Dnes sa mi podarilo kúpiť naozaj krásne čistulinké a nové sedačky z O2 konkrétne Scout za cenu 100e komplet všetky . Mám škodu Octávia 1.8T 20V elegance 2001 vo fantastickom v stave ale dobre tvarované sedadlá mi chýbajú k zvýšeniu úrovne mojho auta. Počul som už veľa názorov na tieto konkrétne sedadlá vraj sú nepohodlné, tvrdé........ Mal som tú česť v nich sedieť 2400km cestou na dovolneku ako šofér a poviem narovinu zamiloval som sa ... Tak dúfam že sa mi podarí ich tam napasovať a pomocť a poradiť ľuďom ako som ja ktorý už pár dní hľadajú ako na to. V pondelok začínam tak držte palce dúfam že to pojde a všetko dobre dopadne. niekto kto mi pomože s fotkami? súkromné správy Editováno: 4. Listopad 2009, autor: Tomáš Vyšňa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 (editace) sedacky z O2 do O1 bez veelkych uprav nedas. a velke upravy su na ukor bezpecnosti. predsa len ked sa ti utrhne sedacka pri naraze.... podlaha auta a priprava na sedadla je u oboch modelov diametralne odlisna. Editováno: 4. Listopad 2009, autor: cartmanko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vyšňa Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 Mám v pláne sa pustiť do veľkých úprav. dnes som sedel v O1 ktorá ich má a chce to len chuť do práce a čas... Nuž bohužial toho času síce nie je veľa ale aj tak to skúsim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuVIrs Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 taky se chci do toho pustit.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vyšňa Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 takto nejak by to malo vyzerať. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuVIrs Vloženo 18. Květen 2010 Sdílet Vloženo 18. Květen 2010 chlapi nikdo neřešil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olgojchorchoj Vloženo 18. Květen 2010 Sdílet Vloženo 18. Květen 2010 (editace) Ja jo mam je tam jak predni tak zadni. Copak by te zajimalo? Editováno: 18. Květen 2010, autor: olgojchorchoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
subz3ro Vloženo 19. Květen 2010 Sdílet Vloženo 19. Květen 2010 takto nejak by to malo vyzerať. Odkial prosim ta mas tie fotky, koho je to auto? Nejaky tunajsi clen? Nieco ma na tej fotke zaujalo.... Ak niekto poznate koho su to fotky, dajte mi vediet... trebars aj do SZ. Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Kuděla Vloženo 19. Květen 2010 Sdílet Vloženo 19. Květen 2010 Dost by mě zajímalo jak tam ty sedadla nacpat protože by se mi líbily takové vyhřevy OII nebo rovnou RS sedačky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 19. Květen 2010 Sdílet Vloženo 19. Květen 2010 koupis nebo vymenis kolejnicky a pak uz jen nandas sedacky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olgojchorchoj Vloženo 20. Květen 2010 Sdílet Vloženo 20. Květen 2010 Musi se posvařovat konstrukce neni to az tak tezky ale jen na to prijid. dokonce to tady jeden pan prodaval. Ze zacatku sem si myslel ze za to chce moc penez ale kolik sem na tom stravil hodin a premysleni tak sem si to mel radsi koupit. Ale da se to vyrobit uplne v pohode. Horsi je pridelat zadni sedacky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hajmen Vloženo 12. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2010 taky bych se do toho chtěl pustit kromě kolejniček...jaké jsou další úpravy? když mam sedáky s ABG? mění se něco? chtěl bych tam napáchat sedačky s ABG a výhřevem ( výhřev teď nemam ) jaká je úprava zadních? na výhřev jsem se dočetl....: relátko, kabeláž, "tlačítko" je to tak "jednoduché" konektor na sedačkách je stejný u O1 i O2 ? je někde na NETu návod? nebo neni snažší sehnat sedáky z Golfa, Bory, Leona? ..... nechci kůži dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crros Vloženo 19. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2010 (editace) Já mám sedačky z bory a jsou tak o 100% lepší jak puvodni, pasuji bez problemu a paradni posezeničko. Editováno: 22. Únor 2011, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vici Vloženo 13. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2010 Kdyby někdo chtěl tak mám na prodej redukce pro montáž předních jakýchkoliv O2 sedaček do O1. Plug and play.... jen jedna sada, měl jsem je na moje auto, ale dopadlo to jinak. více na vici@centrum.cz nebo SZ. Plus poradím jak namontovat zadní... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tetrosy Vloženo 17. Únor 2011 Sdílet Vloženo 17. Únor 2011 Taky přemýšlím o výměně za sedačky z O2, ale jak je to s posouváním sedaček dopředu a dozadu, když použiju tu redukci? Nejlepší by byly fotky z montáže, aby si to člověk líp představil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 22. Únor 2011 Sdílet Vloženo 22. Únor 2011 a nezkousel nekdo nahradit tento plast z Oct II do Oct I ? podle me muze bejt podobna kostra a mozna i uchyceni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brasel Vloženo 23. Únor 2011 Sdílet Vloženo 23. Únor 2011 (editace) :palec2: Editováno: 6. Březen 2011, autor: brasel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brasel Vloženo 27. Únor 2011 Sdílet Vloženo 27. Únor 2011 zdravim take to resim ale nejde sehnat schema tech pojezdu hledam aporad nic pomozte prosim dekuji moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 27. Únor 2011 Sdílet Vloženo 27. Únor 2011 někdo je prodával v bazaru za 4000,- ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brasel Vloženo 28. Únor 2011 Sdílet Vloženo 28. Únor 2011 myslim ze neni problem to vyrobit ale jak nato?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 28. Únor 2011 Sdílet Vloženo 28. Únor 2011 co jsem to viděl, tak to vypadalo jako "H" , ale když si říkám když to tam dáš budeš sedět výš!? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.