Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Elektrika

Elektronika, el. výbava, VAG a diagnostika...

1. Zahájeno uživatelem Kick077,

Škoda Fabia II FL, 09/2010, CBZA, 125000 km Ahoj, včera na mě ráno začala blikat kontrolka dobíjení, blikala jenom chvilku. Tak jsem dojel ještě dojel. Večer jsem zas vyrazil na noční, blikla jednou. A dneska ráno když sem jel domu tak po pár km vypadnul posilovač, rozsvítilo se ABS a pípala nějaká kontrolka na selhání brzd. Samozřejmě jel sem jenom s dennim svícenim, bez stěračů, větráku i rádia a hodně defensivně s velkym rozestupem. Nakonec zhasnul i tachometr. No za občasnýho nesvícení kontrolky, se mi podařilo nějak dojet domu. Když sem změřil baterku, bylo na ní 11,9 V. Zkusil sem nastartovat a napětí dost kolísalo, občas se dostalo na normální hodnotu k…

• Pozitivní
    • 17 odpovědí
    • 28,6tis zobrazení
  2. Zahájeno uživatelem Marmyn,

Zdravím odešla mi siréna alarmu (vytekly i baterky) na FII Před facelift 2008, číslo 1J0 951 605A HW: H03 SW: 0301 88908, mám možnost koupit sirénu 1K0 951 605C HW: H05 SW: 1501 20718. Otázkou je jestli jestli bude ta novější siréna fungovat (zda jste to někdo zkoušel) v popisu je že je pro FII 2010 a v origo servisu řekli že neví zda to bude fungovat. Děkuji za informace.

• 0 odpovědí
    • 1,1tis zobrazení
  3. Zahájeno uživatelem robiw550,

Dobrý den Prosím o radu ohledně praskající pojistky č.35(napájení spínací skříňky) a to při zapnutí spínače obrysových a potkávacích světel....následně nefunguje i podsvícení přístrojové desky a nesvítí obrysové světla.. Může to způsobovat nějaké vadné relé na světla??nebo samotný spínač světel??

• 0 odpovědí
    • 1,6tis zobrazení
  4. Zahájeno uživatelem pikacu,

Zdravím všetkých. Prosím o radu. Skúšal niekto prehodiť panel climatronicu z FII/R face do FII/R predface? Schémy mám, len či je to vôbec možné, kvôli rozdielnej elektrike. Ďakujem

• 1 odpověď
    • 1,2tis zobrazení
  5. Mám dotaz ohledně mé fabunky. DO tam mám od Jablotronu CK-306w a při odemykání/ zamykání jen zabliká, ale neodemkne/nezamkne. Jde to pouze klíčem. A nejdou stáhnout okna ani když v zámku podržím klíč v odemykací poloze. Byl jsem s tím v servisu a nemůžou se s hlavní jednotkou spojit. Setkal se s tím někdo? Můžete mi poradit , co s tím? Děkuji

• 8 odpovědí
    • 9tis zobrazení
  6. Zahájeno uživatelem lkader,

Zdravím, prosím o radu. Dneska nám zcela bez varování nenaskočilo auto. Ještě včera v pohodě jelo, startovalo. - žádná kontrolka nesignalizuje problém - po otočení klíčkem naskočí všechno co má, po otočení do druhé polohy se ozve "cvak", není ani snaha otočit motorem - baterka má 100% Velmi by nám pomohlo auto po vlastní ose aspoň dostat do servisu, když už ne opravit, možnost diagnostiky nemáme. Specifikace auta: š. fabia 1,2 HTP, má najeto 93tis, rv 2011 Díky moc za tipy, co by to mohlo být.

7. Zahájeno uživatelem Yofresh,

Ahoj lidi, chtěl bych se zeptat, přestala mi svítit jedna strana SPZ, nejdřív jsem myslel, že žárovka, tak jsem vyměnil a nic. No pak jsem si všiml dosti zaoxidovaných kontaktů. Ale také očištění nepomohlo. Zjistil jsem, asi to nejhorší, kabeláž na konci je uhnila, rozpadla. Poradí někdo, jakou přesně koupit kabeláž? Skoda-dily.cz nabízí spoustu, tudíž nevím co přesně koupit. Výměnu bych pak měl už snad zvládnout sám. Díky za pomoc.

• 2 odpovědi
    • 1,9tis zobrazení
  8. Zahájeno uživatelem pavelt74,

Prosím poradí mi někdo,kde najít snímač teploty G83 na motoru 1.6tdi CAYB? Píše mi to chybu 10938 a snímač nemohu nalézt. Díky

• Líbí se mi
      • Negativní
    • 5 odpovědí
    • 9,6tis zobrazení
  9. Zahájeno uživatelem m@yo,

Zdravím všetkých. Vedel by mi niekto pomôcť s kódovaním ABS na Roomster 1,4 MPI rv 2014? Obj. číslo jednotky je 6R0 907 379 BJ. Ďakujem.

• 0 odpovědí
    • 1,2tis zobrazení
  10. Zahájeno uživatelem moravsky,

Zdravím, nikde na foru jsem tento problém nenašel, tak se na Vás obracím. Před týdnem jsem koupil Škoda Fabia 1,6 TDI, 66 kw, r.v 2010, výbava Elegance, dotažená z Rakouska. Na vozidle nefunguje vůbec žádná zvuková signalizace - zvuk zapnutého blinkru, nezapnutých pásů, zaplých světel při otevřených dveří či teplota - 4°C. Zkrátka vozidlo mi tyto věci vizuálně ukazuje, ale nevydá ani zvuk. Chci se vás tedy zeptat, zda se toto dá nějak vypnout/zapnout přes VAG či je to nějaká závada?

• 2 odpovědi
    • 2,5tis zobrazení
  11. Zahájeno uživatelem KoubaSK,

Zdravím pani Hladam niekoho kto by vedel dokodovat do Fabie vRS 2012 launch control. Jedna sa o dsg7. Vopred dakujem za akúkoľvek pomoc

• 0 odpovědí
    • 1,7tis zobrazení
  12. Zahájeno uživatelem cosmicboy,

Na úvod se omlouvám, jestli se to tu řešilo, ale já nic nenašel... :-( Dá se nějak na F2 (pravděpodobně přes VAG) vypnout ono "pípnutí" při teplotě 4 °C a méně? Že se rozbliká údaj o teplotě mi ani tak nevadí, ale to pípnutí mě často poleká :-D.

• 3 odpovědi
    • 2,1tis zobrazení
  13. Zahájeno uživatelem frankieRS,

Ahoj Včera jsem nechal v zapalovači zapnutou vyhřívací dečku sedačky a vymlátil baterii. Ráno jsem připojil k nabíječce a po hodině se pokusil nastartovat. Startér točil, ale auto nenaskočilo...poraďte prosím jestli se něco musí aktivovat (myslím imobilizer v klíčku), nebo jen napětí je stále malé. Odpoledne budu startovat znovu...zatím nabíjím a jsem v práci. Mám benzinový motor TSI. Děkuji za každou odpověď.

• 9 odpovědí
    • 3,4tis zobrazení
  14. Nevíte prosím někdo, jestli a jak se dá zobrazit hodnota napětí baterie v multifunkčním palubním počítači u Fabie II před jízdou a po nastartování? Děkuji

• 2 odpovědi
    • 4,3tis zobrazení
  15. Zahájeno uživatelem kukuraj,

Ahoj, mám na roomsteru originál tažné ( není dopsané do TP, ale je tam od výroby, takže tipuju, že zkrátka není dodělávané kdoví kde ) a má bohužel 13 pinovovou zásuvku. Půjčil jsem si vozík se 7pinovou zásuvkou, který je běžně provozován na Fabii I a je plně funkční, i když je asi 30 let starý, doma vyráběný. Vozík jsem připojil přes koupenou redukci. Hned po připojení nefungovalo na vozíku jedno zadní světlo a brzdová světla. ( i přes to, že den předtím na fabii fungovalo vše) Nicméně jsem to na asi 10km jízdu neřešil s tím, že roomster má brzdová světla dostatečně vysoko a jsou vidět. Po asi 3km se rozsvítila kontrolka EPC a následně jsem zjistil, že odešla pojistka br…

• 1 odpověď
    • 2,6tis zobrazení
  16. Zahájeno uživatelem karel borec,

Ahoj, napadá vás jaká by mohla být příčina, případně co zkontrolovat? Pojistka řídicí jednotky tažného zařízení je v pořádku a jinou pojistku pro tažné zařízení jsem nenašel. Jedná se o originální tažné zařízení, rok výroby 08/10. Ještě jsem našel v dílenské příručce pojistku na reléovém boxu, ale je to příručka pro předfaceliftový model, tak nevím, jestli to bude stejné. Jedná se o pojistku "svorka 30 tažného zařízení 25A".

• 1 odpověď
    • 5,7tis zobrazení
  17. Zahájeno uživatelem Geckomyl,

Zdravim, je možné dodělat elektrické zrcátka do Fabie výbavy ambition? Nechala tam Škodovka konektor pod tapecírunkem nebo se musí koupit celej svazek kabelů do dveří? Dík za rady :-)

• 2 odpovědi
    • 2tis zobrazení
  18. Zahájeno uživatelem mzimnikoval,

Ahojte, vedel by niekto ako viem zmeniť jednotku aktuálnej rýchlosti na palubnom počítači? Typ auta je Škoda Fabia ročník 2011. Skúšal som pozerať v manuále ale nenašiel som nič ako to zmeniť. Ďakujem za rady.

• 8 odpovědí
    • 3,4tis zobrazení
  19. Zahájeno uživatelem Lordiik,

Zdravím, má niekto skúsenosti s použitím 25W HID do 2000lm? Podľa legislatívy takéto výbojky nepotrebujú ostrekovače ani auto-leveling (viď. Rapid). Rozmýšľam že by som niečo také poriešil do svojho auta, tak by som chcel počuť nejaké vaše skúsenosti, resp. rady. Diky

• Pozitivní
    • 31 odpovědí
    • 9,3tis zobrazení
  20. Zahájeno uživatelem dodo15101998,

Dobrý deň chcel by som sa opýtať čím to môže byť, že keď kľuč vytiahnem zo zapaľovania, vystúpim z vozidla, nejde mi zvuková signalizácia, že mám zapnuté svetla. Za odpoveď ďakujem

• 1 odpověď
    • 2,2tis zobrazení
  21. Zahájeno uživatelem TraCker,

Ahoj vespolek. Loni ke konci roku jsem si koupil novou autobaterii. Stará začala vždy po pár dnech blbnout a v těch mrazech co byly už nešla skoro vůbec. Jenže hned po výměně jsem si říkal že netočí tak, jak bych čekal, ale neřešil jsem to až tak moc. Jenže teď v poslední době už se problém objevuje častěji. Už musím baterku dobíjet a po pár dnech sotva točí startérem. Včera jsem nechal omylem zaplé parkovačky asi hodinu a baterku to totálně vycuclo. Což si myslím, že je špatně. Jak by šlo lajicky zjístit s použtím třeba multimetru, jestli je v čudu baterka nebo špatně dobíjí altík? Během jízdy si žádných poklesů nebo zvýšení napěí nevšímám.

• Pozitivní
    • 28 odpovědí
    • 17,2tis zobrazení
  22. Zahájeno uživatelem lkabrt,

Zdravím, mám problém s ABS. Nejdříve se mi při jízdě rozsvítila kontrolka ABS a ABS přestalo fungovat, vyzkoušel jsem zastavit, vypnout motor, znovu nastartovat a kontrolka zhasla a vše bylo OK. Tohle se mi za cca 100km cestu stalo dvakrát, pokaždé pomohlo zhasnutí motoru a nastartování. Druhý den se ráno navíc rozsvítila kontrolka ( ! ), kontrolka motoru a přestal jít tachometr a vypnutí/zapnutí motoru nepomáhá. Auto jsem měl píchnuté na diagnostice a ta ukázala - "trvalá závada ABS - přečtěte závady z řídící jednotky ABS". S řídící jednotkou ABS se diagnostika nedokázala spojit. Kontroloval jsem pojistky na baterce, pojistky uvnitř a nic jsem neo…

• 2 odpovědi
    • 2tis zobrazení
  23. Zdravím mám problém. Začalo být zima a mě se samovolně občas odemkne q odskoci kufr. Zatím to udělalo pri vytazeni klíče ze zapalování a pri vypnutí motoru asi 3x během dvou dnů. Mám nakodovano automatické zamykání za jízdy. Má to nějak souvislost? nechce se mě chodit zavírat kufr. A mám měsíc namontovano tazne.

• 2 odpovědi
    • 1,9tis zobrazení
  24. Zahájeno uživatelem Majk,

Nemáte někdo kodování pro řj airbagů 1C0909605F, 6 airbagů+vypínání airbagu spolujezdce.

25. Zahájeno uživatelem Roman N,

Dobrý den, může mi, prosím někdo poradit, kde a jakou pojistku má airbag? Ve schématickém zobrazení pojistkového boxu ji nemůžu najít. Jedná se Škoda Roomster, 1,4, r.v. 2007. Děkuji.

• 4 odpovědi
    • 14,3tis zobrazení

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.