Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Elektrika

Elektronika, el. výbava, VAG a diagnostika...

1. Zahájeno uživatelem buko2760,

Dneska cestou z práce se mi stala následující věc, stalo se to již jednou asi před měsícem, ale nijak jsem tomu nevěnoval pozornost až dnes, když se to opakovalo. CLIMAtronic byl úplně vypnutý, ale přesto šel z výdechů klimatizace horký vzduch. Neví někdo čím to může být? Díky za každé info.

• 14 odpovědí
    • 11,9tis zobrazení
  2. Zahájeno uživatelem jipol57,

Zdravím pánové, měl bych dotaz, jestli se dá něco dělat s tím nesmyslem, že když otevřu dveře, zablokuje se ovládání oken a nemůžu je zavřít. Po vypnutí zapalování ještě nějakou chvíli to jde, ale nesmí se otevřít dveře. Podle návodu to tak má být, ale nevidím v tom logiku. I během zavírání nadoraz, tak v okamžuku otevření dveří zůstane okno tam kde je. Naštěstí je potom můžu zavřít dálkovým, ale to zas musím držet minutu ovladač. Raději bych aby se zavřely při každém zamčením auta a poté vypnuly. A do zamčení aby funfovaly nahoru i dolů. Mám taky střešní okno. Nedá se to nakódovat v BCM? Mám ŘJ 6R7 937 087 H, nebo je to v něčem jiném? Mám kabel hex-com, ale ve vagu j…

• Pozitivní
    • 17 odpovědí
    • 8,3tis zobrazení
  3. Zahájeno uživatelem steve75,

Zdravím! Potrebujem vymenit mikrospinač v predných dverách na Fabii 2, ktorý je v zámku a neviem, či je ten plech pod tapacírom prinitovaný alebo sú tam skrutky. Poprosil by som nejaké rady, ohladne vymeny. Dík

• 6 odpovědí
    • 3,5tis zobrazení
  4. Zahájeno uživatelem mirage,

Chtěl bych se zeptat zda jde nějak aktivovat případně co by bylo zapotřebí udělat, abych měl v této verzi palubní počítač. Díky za info.

• 24 odpovědí
    • 7,3tis zobrazení
  5. Zahájeno uživatelem 111lubo,

Prosím nevie mi niekto poradit mal som poodpajanu elektrinu na FII 1.6TDI pozapajali sme to tak ako to bolo ide nastartovat ale blika žhavanie na vag to vypisuje zla kostra na pluse???Nevie niekto poradit?Dik

• 15 odpovědí
    • 2,8tis zobrazení
  6. Zahájeno uživatelem radioactivex,

Ahojte, tatík si na autě vyměnil žárovky v blinkrech za oranžové LEDky a teď mu strašně rychle blikají blinkry. Původně tam byly 21W žárovky. Potřeboval bych vědět jak velký (ohmů) a jak "silný" (wattů) odpor tam dát aby se ty blinkry alespoň trošku zpomalily. Díky

• 8 odpovědí
    • 14,4tis zobrazení
  7. Zahájeno uživatelem matej.lothar,

Dobrý deň, Mám Fabiu II, 1.2 HTP 44kW, r.v. 2007, najazdených 44 tis. km (dúfam) a v poslednej dobe ma trápi nasledujúca závada: Ako sa prejavuje: - svieti resp. bliká kontrolka ABS a ručná brzda niekedy asi 3 sekundy alebo aj dlhšie, - svieti kontrolka servoriadenia, prestáva fungovať posilňovač riadenia (za jazdy), pri točení volantu je občas počuť zvuk podobný iskreniu alebo rýchlemu cvakaniu relé (ťažko špecifikovať) niekde z oblasti za prístrojovou doskou; niekedy sa posilňovač vypne úplne - hore uvedené chyby sú spojené aj s krátkodobými výpadkami elektrických spotrebičov: utlmia sa svetlá, autorádio sa samovoľne vypne a zapne, preblikáva vnútorné osvetlenie, v…

• 16 odpovědí
    • 14,6tis zobrazení
  8. Zahájeno uživatelem Volvak,

POTŘEBUJI POMOC NÁKODOVAT BSG A PŘIZPŮSOBIT.DÍK

9. Zahájeno uživatelem verich,

Koupil jsem fungl novýho Rumíka 1,4 16V a objevil se problém ?? (nevím jestli to dělalo hned od začátku - nepostřehnul jsem to). Po nastartování,rozjezdu a zařazení dvojky se ozve z horní části palubky takový divný zvuk, jakoby se naklopily do jiné polohy motorky ovládání ofuků.... To je normální? Dělá to někomu taky? V autě mám manuální klimu. Díky za odpovědi.

• 7 odpovědí
    • 3,5tis zobrazení
  10. Zahájeno uživatelem JozefDrahovsky,

Na fabii som mal elektricke ovladanie okien len na prednych dverach. Ked som auto dialkovym ovladacom zamkol tak sa automaticky zatvorili. Lenze zadne na kluku zostali otvorene. Preto som si objednal paket PHZ Elektricke ovladanie okiem vpredu a vzadu. Bohuzial nefunguje to ani tak ako na fabii. Ked dialkovym ovladanim zamknem auto, tak sa nezatvoria ani predne okna. Vie niekto poradit ako a to?.

• 12 odpovědí
    • 5,7tis zobrazení
  11. Zahájeno uživatelem MartinR,

Zdravím, neví někdo zapojení konektoru originál denního svícení FII ( co je + - a ten třetí ) ? Děkuji.

• 6 odpovědí
    • 4,1tis zobrazení
  12. Zahájeno uživatelem chillike,

chlapi....mam esp v aute ..aspon by som mal mat....ked podrzim to tlacitko kde mam take auticko v smyku ....sak viete ktoru tak mi na display napise nie ESP vyp ale ASR vyp....nemalo by pisat esp vyp??...kua neodrbali ma ??..bo ked hej hned zajtra nabehnem do skodovky....diky za postrehy....

• 22 odpovědí
    • 9,1tis zobrazení
  13. Chtěl bych si koupit do Fábie II Měnič napětí z 12V na 230V a používat ho na napájení notebooku, ale pravděpodobně bych ho tam měl dost často, né-li každý den. Vyhlídl jsem si tento: http://www.deramax.cz/menic-napeti-12v-230v-150w-mini/d-70767-c-923/ na notebook by to mělo stačit v pohodě. Jde mi ale o to, jestli takovéto denní používání neškodí nějak výrazně auto/baterce? Nebo jestli bych to měl používat spíše svátečně.

• 9 odpovědí
    • 5,1tis zobrazení
  14. Zahájeno uživatelem Majk,

Nevíte někdo jestli se dá koupit a kde mikrospínač zámku na Roomstra.Odešel mi už třetí a kupovat pořád celý zámek je dost drahé.Díky

• 1 odpověď
    • 2,7tis zobrazení
  15. Zahájeno uživatelem dave76,

Ahoj lidi, kde najdu čidlo, které dává impulsy tachometru? Potřeboval bych vyřadit tachometr. projeví se toto vařezní ve výpisu chyb. hlášení ? Děkuji.

• 5 odpovědí
    • 4tis zobrazení
  16. Zahájeno uživatelem Martinec7,

Zdarvím, mám problém, po víměně konfortní jednotky (vadná) u Roomstera 1,2 HTP rv. 2010 se mi začal zobrazovat stav paliva obráceně. Natankuji plnou a rozsvítí se mi rezerva a prázdné políčka. Dá se toto nějak vyřešit? Moc děkuji Martin

• 5 odpovědí
    • 4,4tis zobrazení
  17. Zahájeno uživatelem bertolini,

Byl bych opravdu moc vdecny pokud by nekdo poslal tip na levny OBD kabel vc. softu ktera by mi umoznila zejmena vyresetovat "check service" na FABII II. Prosel jsem www.obdchina.com www.lightake.com www.dealextreme.com atd. je toho spousty. Zjistit jestli dany kablik/soft bude fungovat s tim konkretnim autem jeste jakztakz jde ale jestli umi vyresetovat servis za .... dni nebo ... km uz je bohuzel horsi. Dotazy jsem v obchodech vznesl ale odpovedi jsou neurcite. Pokud mate prosim odzkouseno, dejte prosim strucnou odpoved. Dekuji.

• 9 odpovědí
    • 17,8tis zobrazení
  18. Zahájeno uživatelem Kolbaba,

Asi tak před 14 dny jsem díky mrazu a skutečnosti, že nejdezdím denně, mýho Roomstra 1,4 málem nenastartoval. Napadla mě myšlenka, co by se stalo, kdybych pokusy o startování úplně vymlátil akumulátor a centrál by už nezamknul. Což se mě jeví vzhledem k tomu, že ve dveřích žádné kolíčky nejsou a parkuju na ulici je docela problém. Znáte řešení jak z toho ven, zvláště, když často odjíždím v době, kdy šance na pohlídání auta někým spolehlivým je nulová?

• 20 odpovědí
    • 5,4tis zobrazení
  19. Zahájeno uživatelem Malin,

Ked mame teraz vonku tak teplo, ako na potvoru sa mi musela pokazit klima (Climatic). Zapnem ju, kontrolka svieti, ale nic sa nechladi. Z ofukov ide stale rovnaky vzduch ako s vypnutou klimou. Nemate niekto podobnu skusenost?

• 86 odpovědí
    • 23tis zobrazení
  20. Zahájeno uživatelem Juros,

Zdar chlapi, kolegovi praskla žárovka v mlhovce a rozsvítila se kontrolka prasklých vláken.( po nastartování cca 30sekund bliká a pak zhasne). Žárovku vyměnil, ale kontrolka stále svítí. Zajel do škodovky a tam mu řekli, že na diagnostice nic není a poslali ho pryč. Nevíte někdo co s tím?

• 25 odpovědí
    • 18,8tis zobrazení
  21. Zahájeno uživatelem petoL,

mam F II, 1,4 16v a ked zapnem klimu volnobezne otacky sa mi nezdvihnu, klima ide, fuka studeny vzduch len mam problem ze pri rozbiehani a preradovani z 1 na 2 rych . stupen to tak cukne jako keby to chcelo skapat, musim sakra davat pozor ako pustam spojku, vcera mi to aj skapalo na semaforoch, tak neviem ci je to ok, ked neni pustena klima tak vsetko v poriadku

• Pozitivní
      • Negativní
    • 46 odpovědí
    • 12,7tis zobrazení
  22. Zahájeno uživatelem Diamant,

Hovorí sa, že FII po facelifte má rovnako riešenú elektroniku, ako OII a dokonca aj SII. Preto ma zaujíma, či niekto už neriešil doplnenie funkcií z OII/SII do svojej FII? Napríklad kontrolu prasknutých žiaroviek, bezkľúčový prístup, predné parksenzory, soundsystem, a pod...

• 12 odpovědí
    • 4,6tis zobrazení
  23. Zahájeno uživatelem pesa,

Mam fabii2 po faceliftu 1,2tsi a v zime pomalu topi.Chtel bych se optat,jestli nekdo nezkousel dodelat do topeni pridavny PTC clen k rychlejsimu nastupu tepla v interieru jako je u diselu.

• 0 odpovědí
    • 2,2tis zobrazení
  24. Zahájeno uživatelem Jikra,

Já ano je to triviální obšlehl jsem to z Pola

• 6 odpovědí
    • 3,3tis zobrazení
  25. Zahájeno uživatelem majbo,

ahoj, před týdnem jsem převzal nového R SCOUT TSI. V příručce jsem nenašel řešení tohoto problému: -při denním svícení svítí i zadní světla, což by nemělo. Vím že R Scout má řešeno daylight trošku jinak, ale je to normální? Případně jak se dají zadní světla při daylight vypnout? -je možné vypnout osvětelní zavazadelníku při jízdě? Při sklopení zadního stolku ve středové opěře totiž světlo svítí do interieru.

• 8 odpovědí
    • 4,8tis zobrazení

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.