JozefDrahovsky Posted November 21, 2007 Share Posted November 21, 2007 Na fabii som mal elektricke ovladanie okien len na prednych dverach. Ked som auto dialkovym ovladacom zamkol tak sa automaticky zatvorili. Lenze zadne na kluku zostali otvorene. Preto som si objednal paket PHZ Elektricke ovladanie okiem vpredu a vzadu. Bohuzial nefunguje to ani tak ako na fabii. Ked dialkovym ovladanim zamknem auto, tak sa nezatvoria ani predne okna. Vie niekto poradit ako a to?. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
canario447 Posted November 21, 2007 Share Posted November 21, 2007 Na fabii som mal elektricke ovladanie okien len na prednych dverach. Ked som auto dialkovym ovladacom zamkol tak sa automaticky zatvorili. Lenze zadne na kluku zostali otvorene. Preto som si objednal paket PHZ Elektricke ovladanie okiem vpredu a vzadu. Bohuzial nefunguje to ani tak ako na fabii. Ked dialkovym ovladanim zamknem auto, tak sa nezatvoria ani predne okna. Vie niekto poradit ako a to?. Pokial viem tak sa to da vyriesit jedine montazom alarmu ktory ma tuto funkciu.Ale mozno ti niekto tu poradi aj nieco bez toho alarmu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor Posted November 22, 2007 Share Posted November 22, 2007 Áno, bohužiaľ riešenie na zatváranie okien z výroby neexistuje - na zatváranie okien funguje jedine finta podržať kľúčik v zámku. Čo je ale krajne nepraktické, keď má človek diaľkovo ovládané CZ. Na starších F1 to šlo riešiť úpravou softvéru v RJ komfortu, a potom fungovalo dlhšie podržanie tlačítka na DO. Na novších F1 aj F2/R to už nejde, a jediné riešenie je pri domontáži alarmu namontovať aj modul, ktorý predĺži zatvárací impulz... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
foromen Posted November 26, 2007 Share Posted November 26, 2007 Jo pravda, už se to tu někde řešilo, jde to za pomoci namontování alarmu s modulem, pokud vím. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akrubek Posted July 21, 2008 Share Posted July 21, 2008 A není lepší naučit ze zvyk, že když dojíždíš do cíle, tak si cvakneš druhou aretaci na všechny okna, aby se zavřeli až nahoru? Já si chci tento zvyk vypěstovat, až budu mít kare:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blacky Posted July 21, 2008 Share Posted July 21, 2008 ja ten zvyk mam a nic neresim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RomanKo Posted July 21, 2008 Share Posted July 21, 2008 Tiez ho mam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akrubek Posted July 21, 2008 Share Posted July 21, 2008 No vida, jako kdyby se to muselo držet, tak je to naprd, ale ta druhá aretace je pohoda věc:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
foromen Posted July 21, 2008 Share Posted July 21, 2008 (edited) Mám ho taky, ale k tomu ještě tu automatiku po zamčení auta na DO. Jsem starší osoba, tak se může stát, že zapomenu Edited July 21, 2008 by foromen Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blacky Posted July 22, 2008 Share Posted July 22, 2008 no jo ty Dedku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
foromen Posted July 22, 2008 Share Posted July 22, 2008 Hele, nedělej si srandu z taťky synku . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misko123456 Posted June 1, 2012 Share Posted June 1, 2012 Áno, bohužiaľ riešenie na zatváranie okien z výroby neexistuje - na zatváranie okien funguje jedine finta podržať kľúčik v zámku. Čo je ale krajne nepraktické, keď má človek diaľkovo ovládané CZ. Na starších F1 to šlo riešiť úpravou softvéru v RJ komfortu, a potom fungovalo dlhšie podržanie tlačítka na DO. Na novších F1 aj F2/R to už nejde, a jediné riešenie je pri domontáži alarmu namontovať aj modul, ktorý predĺži zatvárací impulz... Ked mas dialkove, nemusis drzat klucik v zamku, je treba dlhsie podrzat tlacitko odomykania/zamykania a okna sa same otvoria/zavru. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HjM Posted June 1, 2012 Share Posted June 1, 2012 Toto platí až u novějších FII, nevím přesně, jestli od faceliftu nebo už dřív to jde i tím DO, dřív jen klíčem ve dveřích Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts