Byl tam technický problém s tím motorem - tak ho na nějakou dobu stáhli. Každá verze se musí homologovat zvlášť. Sportline má nižší Cx než Laurin třeba. Atd.
Ešte Jedna otázka v súvislosti s tou mojou predchádzajúcou. Prosím ťa, tá nemožnosť umiesniť spomínaný reproduktor so subwooferu Canton Škody Superb 3 do ozvučnice subwooferu Canton pre Octaviu 4, ktorá je v rezerve kolesa, je to absolútne vylúčené, alebo ak by sa dala pod reproduktor objímka/obruč (myslím niečo také, čo sa používa občas pre prichytenie stredobasových reproduktorov v predných dverách) a mierne by sa to nadvihlo, aby sa ten magnet nedotýkal tej skosenej bočnice, nebola by to cesta? Ak by to stačilo len mierne zdvihnúť, asi by som do toho išiel. Ak je to nereálne ani s takouto pomôckou, kašlem na to. Bohužiaľ si jediný, ktorý sa vydal cestou, o akej uvažujem aj ja, avšak na rozdiel odo mňa, ty si to mal fyzicky v rukách a presne vieš o čom píšem. Ja len čerpám inšpiráciu. Ďakujem
Pár sportline verzí už je na trhu s tímto motorem. Šel objednat 14 dní, takže to někdo stihl. Já ho přebral dnes, ale v Laurinu, takže mi přijde info ohledně homologace jako blbost.
Na benzín jsme myslel, beru různě, sem tam lepší sem tam normální kvalitu. Teď tam mám už druhou nádrž s Vervou 100 a VIF aditivem a zlepšení nepozoruju 😞
Stav vstřikovačů zjistím jak? Má smysl použít například: https://www.autokelly.cz/Product/LQ-5110/11962499