Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Interiér

1. Zahájeno uživatelem Pawlisko,

Dobrý den, mám dotaz. Na mém SUPU mám loketní opěrku, která nejde posouvat dopředu a dozadu a docela mi to vadí, protože se při delší trase rád opřu. Dá se vyměnit jenom ta opěrka nebo musím celý tunel? Případně dělal to už někdo? Případně #2 nějaký šikovný manuál? Díky Pavel

• 1 odpověď
    • 3,4tis zobrazení
  2. Zahájeno uživatelem LadaT,

Mám takovou prosbu dá se nějak opravit loketka? Kamarád mi při vystupování tam asi něco zlomil a teď nedrží polohu když se oni opřu jinak drží. Dá se to nějak spravit nebo nová loketka?

• 9 odpovědí
    • 6,6tis zobrazení
  3. Zahájeno uživatelem Chlumec,

Ahoj. Potreboval bych radu. Kdyz v Superbu vypnu foukání tak se vypne vse krome foukaní na boční okenka. To je normalní? a jeste jedne vec která mi nejde do hlavy. Pri zapnutem vetrani kamkoliv se pri zarazení zpázečky zmeni zvuk vetraku a vypada to jako kdyz to funi to pristrojovky u splujezdce. Vysvetli mi to nekdo? Diky moc

• 9 odpovědí
    • 2,7tis zobrazení
  4. Zahájeno uživatelem sumi,

Ahoj Dámy a Pánové, poprosím Vás o radu. Jakým způsobem vyměnit řadící páku DSG v Superbu II - facelift. Mám sedřené "chromování", tak jsem zakoupil novou řadící páku. Už to někdo někdy dělal? Na youtube.com jsou videa, ale pouze pro VW. Koupil jsem toto: http://www.skoda-parts.cz/produkty/radici-paka-dsg-facelift/ Děkuji předem za Vaše rady Jarda Video na výměnu DSG WV např. zde:

• 5 odpovědí
    • 25,7tis zobrazení
  5. Zahájeno uživatelem OCTAVIAeu,

Ahojte, mam jeden problem, ak je to uz niekde vo fore sorry, ale po 3 dnoch hladania som to nenasiel. Nahosil som si video hlavove opierky, konecne sa mi podarilo demontovat tapacir na sedadle a pretiahnut kabel pod sedadlo. Ak ma niekto zaujem popis poslem. A teraz potrebujem dostat video kabel k radiu, ale neviem ako DEMONTOVAT STREDOVY TUNEL . Ak ma niekto nejaky popis, budem mu velmi vdacny za radu. Miro

• Pozitivní
    • 9 odpovědí
    • 10tis zobrazení
  6. Zahájeno uživatelem RadomirD,

Máte někdo v eleganci jinou lištu jak dřevo? jak jsou nachylné na odření, otisky prstů atd?

• Pozitivní
    • 30 odpovědí
    • 9tis zobrazení
  7. Zahájeno uživatelem she4lock,

Ahoj, existuje tento krycí rámeček v té samé lesklé černé, jako je třeba okolo tlačítek climatronicu? Nemusí být samozřejmě origo popř. nemá třeba někdo přestříknuto sprejem? Díky za info, O.

• 0 odpovědí
    • 1,6tis zobrazení
  8. Ahoj, tak bych se rád podělil o jednu nepříjemnost. U mé nové (2012) Sll mám kožená el. sedadla vše jsem si již nastavil ale jedna věc mi leží v žaludku. Při nákupu jsem si toho nevšiml ale:... Když prudce zabrzdím (ne úplně "stop" v případě mimořádné situace ale třeba jen na červené když dojíždím rychleji) tak mi malinko mechanicky škubne celé sedadlo dopředu a zpět. Docela z toho "rostu" :-( Dělá to někomu taky? Nevíte kde by mohlo být co uvolněné? Nejsem vůbec mechanik tak bych potřeboval vědět kde co zkontrolovat, utáhnout, případně co jim říci v servisu.

9. Zahájeno uživatelem Kašpi,

Zdravím chlapáci je tu někdo kdo by vyměnil kožené sedačky za alcantaru nebo i za látku ale černou ne s tím šedým středem? Přední vyhřívané

• 0 odpovědí
    • 2,2tis zobrazení
  10. Zahájeno uživatelem rs1,

Ahoj.Prosím o radu.Teče mi do auta přes čelní sklo.....voda se ukazuje u spolujezdce.Nevím si rady.Kanalky jsem čistil.

• 3 odpovědi
    • 6,1tis zobrazení
  11. Zahájeno uživatelem gery,

Může mi někdo prosím vysvětlit jak to funguje? Automatická recirkulace vzduchu – v návodu píšete o snímači ale v prodejně Škoda mi bylo řečeno že žádný snímač tam není tak jak tedy funguje ta automatická a může být zapnutá neustále?

• 3 odpovědi
    • 2,9tis zobrazení
  12. Zahájeno uživatelem Sharpens,

Kdyz vecer zaparkuju do garaze mam odtazenou kryci roletku od pan. okna a rano kdyz pridu k autu tak je zatazena. Jakto? Nikdo v aute nebyl to vim urcite. A ve dne treba u obchodaku se me to nikdy nestalo.

• 6 odpovědí
    • 5,4tis zobrazení
  13. Zahájeno uživatelem Konyleopard,

Dobrý den. Při malé bouračce jsem kolenem zlomil fixační páku volantu. Nevíte kde bych sehnal novou? V servisu tvrdili, že je nutný vyměnit celý sloupek volantu za 12 tis.

• 0 odpovědí
    • 1,3tis zobrazení
  14. Zahájeno uživatelem Marťák - SII 2.0 125kW,

Zdravím borci. Chci vás poprosit, můžete se někdo mrknout, jestli vám u Supa při rozsvícených světlech svítí i tlačítka na nastavování paměti polohy sedadla řidiče (SET-1-2-3)? Mně totiž ne a nevím, jestli nesvítí již z výroby a nebo mi kdesi cosi vyhořelo. Dík moc.

• 2 odpovědi
    • 2,4tis zobrazení
  15. Zahájeno uživatelem Super_B,

Ahoj Superbáci, poraďte mi prosím - díky klimatickým podmínkám jsem si musel nechat domontovat originál Webasto a upřímně si nejsem jist, jestli funguje správně. Díky letním teplotám jej navíc nemohu pořádně vyzkoušet, takže "vše špatně". První spuštění za jízdy mi ukázalo časově rekordní zahřátí motoru, nicméně při druhém pokusném startu na dálku pomocí telestartu topení po startu do garáže sice fungovalo, nicméně hlasitě hučelo. Na druhé ráno (auto opět v garáži - teplota cca20-ti stupňů) jsem se pokusil přes palubní počítač nastavit automatický start - Pátek v 8:30 ráno na 30 minut - nicméně v 8:45 žádné hučení, budíky mrtvé, topení prostě nenaskočilo. Pokud nebudu pr…

• 3 odpovědi
    • 10,3tis zobrazení
  16. Zahájeno uživatelem bobanius,

Zdravím jen dotaz. K čemu slouží tlačítko / viz foto / je na sloupku za řidičem. Dík Božek.

• Pozitivní
    • 9 odpovědí
    • 28tis zobrazení
  17. Zahájeno uživatelem tutmak,

Moje auticko uz by sa malo pomaly zadavat do vyroby.. V configuratore mi ukazuje, ze vnutri mam : Onyx Alcantara/black-black/black Auto bude urcene na taxikarcenie. Je tu nejaky taxikar s alcantarou v aute? Zaujima ma, ako odolava dennodennemu pracovnemu naporu. V showroome sa mi zdalo, ze na novom aute uz sa nieco odlupovalo. Keby sa mali sedacky po 3-4 rokoch znicit, vazne by som zapremyslal nad tymi kvalitnymi autopotahmi, co sa tu v jednej rubrike spominali. Videl som aj auta, co mali priesvitne potahy za 200 libier. Ale tie vyzeraju ako kondomy..

18. Zahájeno uživatelem libor.kratas,

Ahoj Kluci stalo se už někomu to že roletka nedrží na jedné straně u koncové polohy ??? dneska jsem se do toho pustil a zkouknul v čem je problém, zjistil jsem to že bud je to odlomené nebo je to třeba přilepit popřípadě jestly se to da koupit zvlášt nebo celé dohromady Foto 1 - koncová poloha roletky

• 0 odpovědí
    • 1,6tis zobrazení
  19. Zdravím všechny, nechal jsem si v autorizovaném servisu vyměnit čelní sklo. Byla tam prasklina. Bohužel, kdybych věděl jak to dopadne, tak si vyberu jiný servis. Výsledek je promáčklý kryt airbagu spolujezdce v palubní desce (zřejmě se mechanik opřel rukou přímo na krytu), takže to je teď vidět. Utrhlý úchyt na kryt sloupku u řidiče v palubní desce, takže ten kryt teď u palubní desky nedoléhá a okno nalepili i s přidělaným držáčkem na parkovací lístky. Nevím jestli teď to promáčklé víko nemůže dělat bordel při aktivaci airbagu, aby nebylo nějak zkřížený a neodtrhlo se to třeba, nebo odtrhlo nějak jinak a airbag udělá něco jiného než má. na fotkách to je vidět mé…

• 17 odpovědí
    • 3,7tis zobrazení
  20. Ahoj všem, od včerejšího dne jsem štastným majitelem Škody Superb Combi, r.v. 2010. V kufru mi chybí přepážka (ta stříbrná) pro přepravu a uchycení nákladu - viz obrázek. Nikde jsem nemohl najít, kde se to dá koupit. Ani na eshopu Škody. Poradí prosím někdo? Díky moc. David

• 13 odpovědí
    • 9,2tis zobrazení
  21. Zahájeno uživatelem apendix2,

Zajímala by mě možnost záměny sedadel z combi do sedanu a opačně. Mám možnost zaměnit alcantaru (sedan 10/2008) za plnou kůži (combi 3/2009) - pro mě i protistranu vyhovující ryze z praktických důvodů. Přední sedadla dle jiných témat v pohodě, ale jak je to se zadními? Našel jsem pouze jeden názor, který mluví o třech odlišnostech (tapecír dveří, tvar sedáku, jiná bočnice), se kterými by snad neměl být problém ... Má někdo už s tímto zkušenost?

• 17 odpovědí
    • 8,5tis zobrazení
  22. Zahájeno uživatelem Czeczo,

Zdravím, prošel jsem tuhle sekci, ale nenašel jsem téma, kde by se tohle řešilo, tak s dovolením zakládám nové ... všiml jsem si, že se mi na bočnici u řidiče zlehka začala ošoupávat kůže a vzhledem k tomu, že je to moje první auto v kůži, tak absolutně nemám tušení, jakým způsobem tohle ošetřit ... takže bych vás poprosil o radu ohledně vhodných prostředků a co s tím vůbec udělat EDIT: přidávám fotku, pro lepší představu

• 2 odpovědi
    • 2,3tis zobrazení
  23. Zahájeno uživatelem Plush,

zdravím, nejde mi ani za boha otevřít box uložný pod sedadlem spolujezdce... nevíte někdo jak nato? Šufle se hejbe ale ani za boha se tam nemohu dostat, ta páčka , madlo normálně zmáčknu... díky za tipy

• 8 odpovědí
    • 4,3tis zobrazení
  24. Zahájeno uživatelem Froli,

Cau lidi mam dotaz jestli zadni loketni operka u supa jde slozit jen tak kak je na foto. Doma mame jeste 2octu facelift a tam jde ta operka krasne dolů ale u supa tj nejak ve vzduchu furt.

• 9 odpovědí
    • 3,6tis zobrazení
  25. Zahájeno uživatelem Martin Bednář,

Mám na palubce lišty dekorace hliník (nebo co to má imitovat). Chtěl bych tam dát lišty imitaci dřeva. Ty lišty jsou na palubce pouze nacvaklé, jestli se nepletu? Ví někdo, kolik ty lišty stojí?

• Pozitivní
    • 32 odpovědí
    • 34,7tis zobrazení

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.