Exteriér
168 témat v tomto fóru
-
Zdravicko, viete mi niekto poradit ci a ako sa da nastavit ostrekovanie zadneho okna na superb 2 combi z prudu na rozprasovac? dakujem
-
-
- 2 odpovědi
- 3,1tis zobrazení
-
-
-
Pánové, nevíte jak se dají demontovat kliky u SII? U starýho to bylo jednoduchý. Z boku dveří povolit šroub-torx, vysunout zámek, vyháknout čepík s lankem a klika pak šla lehce ven. Tady je z boku dveří taková malá dírka, nic do ní nepasuje...a u řidiče je navíc takovej vystouplej šroub. Po vyšroubování je zámek stále na pevno na svém místě a já už si nevím rady. Děkuji za radu!
-
- 8 odpovědí
- 12,8tis zobrazení
-
-
Ahoj Všem, chtěl bych moc poprosit majitelé faceliftovaných Superbů Combi, jestli by mi mohl někdo změřit, jak daleko jsou nápise od hran viz. obrázek. a = ? cm b = ? cm c = ? cm Předem moc děkuji, s pozdravem Ondra :-)
-
- 0 odpovědí
- 2tis zobrazení
-
-
Tak to vypada luxusně nevíte někdo jestli se to dá v ČR sehnat ? http://www.superskoda.com/Skoda/SUPERB-II/Superb-II-BLACK-Monte-Carlo-headlights
-
-
- 12 odpovědí
- 7,3tis zobrazení
-
-
zdar. mam taky problem hlavne s pravym spatnym zrkadlom, ze pri nastavovani, alebo pri zaradeni spiatocky a naspat D-cka sa mi to zrkadlo nastavuje dost trhane. skusil som dat dolu samotne zrkadlo, ale pod nim toho vela nie je a to hlavne - motorcek je v nejakom polgulovom plastovom puzdre. nebolo tam vela moznosti co premazat, iba na dvoch miestach vnutri tej polgule som videl take drazky, tak som na nich naniesol silikon. ale velmi to nepomohlo, asi bude treba este niekde premazat, ale fakt neviem kde... vdaka za rady.
-
- 0 odpovědí
- 2,8tis zobrazení
-
-
dobrý den, je normální u supu 2 rv-2011 aby šlo kdykoliv zatlačením víka palivové nádrže,víko a víčko normálně otevřít. mám diesela 2.0 a kdykoliv se můžu dostat do nádrže,i když mám vůz zamknutý centrálem na dalkáči. mě se to normální nezdá,ani páčka na otevření uvnitř vozu,ani žádné jiné zabezpečení. případně vám děkuji za rady a reakce.
-
- 3 odpovědi
- 14,5tis zobrazení
-
-
Zdravím Dodělával někdo otevírání 5. dveří s DO na kombíka? Dají se na to sehnat starší díly nebo nějaký kit/sada? Cena? Odesláno z mého M2 pomocí Tapatalk
-
- 0 odpovědí
- 2,2tis zobrazení
-
-
Zdravím, potřeboval bych vědět kolik má být obsazených pinů na zpětném zrcátku řidiče na SUPERB II COMBI RV 2011. Dle vinu tam má být č. dílu 3T1857507CD pouzdro vnejsiho zrcatka pro vozidla s vnejsim zrcatkem el.nastavitelnym, autom.sklopitelnym, vyhrivanym, osvetlenim nastup. prostoru a pametovou funkci. Bohužel v inzerátech je většinou uveden jen počet pinů. Prosím o radu kolik pinů co znamená - funkce zrcátka. Díky předem Dave
-
- 2 odpovědi
- 3,6tis zobrazení
-
-
Ahojte, lúpe sa mi chrom z prednej masky-okolo znaku. Dá sa stým niečo robit? alebo iba výmena. Máte nejaké nápady? btw: nechcem to nastriekat na čierno p.s. s kapotou tiež sa chystám niečo urobit
-
- 5 odpovědí
- 3,2tis zobrazení
-
-
Ahoj všichni, mám dotaz ohledně možné záměny dekorativních prahových lišt na Sup II za lišty ze Sup III. Nikde jsem rozměry nenašel a nemám možnost změřit. Neřešil jste někdo výměnu originálních ZDE za TYTO novější lišty? Předem díky za případné reakce...
-
-
- 5 odpovědí
- 2,6tis zobrazení
-
-
-
Cim nejlepe vycistit chromove hagusy a ramecky kolem oken ?
-
- 2 odpovědi
- 3tis zobrazení
-
-
Tak jsem dnes nahodil chrom.kryty ostřiků no a nevím,jestli to pasuje nebo ne.Když byly černé,mělo to takovou neporušenou linii,ty chromy to nějak narušují,nezdá se Vám?
-
- 27 odpovědí
- 9,1tis zobrazení
-
-
Ahoj. Muže mi prosim někdo poslat přesný návod jak nastavit odstřikovače tak, aby nejprve strikali na sklo a třeba po 5ti vteřinách na světla?
-
- 13 odpovědí
- 16tis zobrazení
-
-
Ahoj,dnes jsem si všimnul že my nebliká ve zpětném zrcátku blinkr.Nevíte jestli se dá nějak vyměnit žárovka nebo se musí vyměnit celý ten spodek???.Díky
-
- 40 odpovědí
- 16,6tis zobrazení
-
-
Ahoj, chtěl bych se zeptat, mám Superba combi bez sunsetu a chtěl bych ho buď nechat dodělat. Co bude lepší varianta, nechat dodělat v origo servise a nebo to nechat raději udělat od nějaké firmy co se zabývá nalepováním fólií??? Chtěl bych to přesně jako originál... Díky za názory... Martin
-
- 10 odpovědí
- 4,4tis zobrazení
-
-
Ahoj, chci doplnit chromované exteriérové doplňky a vedle chromových krytek ostřikovačů jsem objednal taky boční chromové (ochranné) lišty dveří - líbí se mi, jak vypadají. Navíc jsou u Elegance v základní výbavě. Servis mi řekl, že montáž je na 80 minut, případně prodejce zase 1-2 hodiny. Když pominu, že by mě od nich montáž stála tolik co lišty, nemají na mě čas, tak jsem se rozhodl nalepit je sám. Jedná se o tyto lišty: KGA 800 001 (http://www.skoda-dily.cz/eshop/kga800001-bocni-ochranne-listy-dveri.html) Zalekl jsem se ale toho, na kolik hodin práce to odhadli. Moje představa je, že prostor dobře očistím (nejprve nějakým saponátem, potom dosucha a kvůli mastno…
-
-
- 5 odpovědí
- 13,2tis zobrazení
-
-
Zdravim Vas, mam Superba combi s panoramatickou strechou. Dnes, kdyz jsem ji chtel zavrit, tak mi dojela jen do toho vyklopeneho stavu a ne a ne se zavrit! Nejdrive jsem vyndal a nandal pojistku. Zkousel jsem ten nastavovaci proces - drzeni zaklapeni strechy, aby se docentrovala nulova poloha - okno tu proceduru provede, ale jen ve vyklopenem stavu. Takze tohle nepomohlo. Tak jsem jeste rozebral lampicku a zkusil to dotahnout rucne imbusem. to se mi taky nepodarilo, neslo to otocit dal, nez to bylo. Vim, ze to ma jit tezko, ale proste to neslo, otevrit jsem to tim imbusem dokazal, ale dovrel jsem to jen do te priotevrene polohy. Nema s tim nekdo zkusenost, co by s…
-
- 8 odpovědí
- 22,3tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdravim uz se to tady resilo asi pred rokem ale ve finale sem se nic nedozvedel ale chtel bych se zeptat mate nekdo zkusenosti s vyrazenim tlumicu viz foto a nahrazenim pletencem nebo rezonatorem predem diky za nazory a zkusenosti co se tyce zvuku a vykonu.
-
- 0 odpovědí
- 2,2tis zobrazení
-
-
Zdravim chlapci. Teraz som bol v aute lebo som potreboval kluce od domu (vonku -9) a stlacim central a potiahnem spolujazdcove dvere a citil som trosku odpor a ostala klucka sama otvorena, tak som ju zatlacil spat a pozeram dvere nic. Neotvorili sa hoc som skusal zase otvorit kluckou (tentokrat uz nemala odpor) nieco sa tam muselo dokafrat tak som vbehol dnu cez vodicove a z vnutra som ich otvoril v pohode. No z vonku ked som zavrel zase nic. Viete niekto poradit? Popripade rovno navody ako rozmontovat tapecir z dveri a kedze je to superb urcite za nim na dverach bude hlinikova vypln predpokladam nanitovana? Na dverach. To asi vsetko musim dat dole ze? Aby som sa dostal k…
-
- 8 odpovědí
- 4,8tis zobrazení
-
-
Ahoj, neřešil někdo při dovírání twindoru když mechanizmus přitahuje víko kufru do koncové polohy tak se ozývá zvuk jako by to o něco drhlo, to by mělo asi fungovat v tichosti ne? pokud mechanizmu trochu odlehčím - přitlačím na víko kufru tak se dovře hladce, narychlo jsem zkoušel promazat dovírací čepy a je to stejné .... díky Mara.
-
- 2 odpovědi
- 2,5tis zobrazení
-
-
Ahoj, zaujal mě v jednom inzerátu Superb 2 před-facelift, který měl zadní část z face-liftu. Ať už byly důvody k přestavbě jakékoliv, vypadalo to docela dobře a to i ve spojení s před-face předkem. Máte někdo potuchy, co všechno to obnáší? Přijde, mi, že je potřeba vyměnit nárazník a 5. dveře a samozřejmě lampy. S blatníky se asi nemanipuluje, ne?
-
- 3 odpovědi
- 3,2tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
-
Ahojte, som tu nový, tento týžden idem kupit superba II 2008rok a nemá xenony, majitel mi povedal že zvyknú tam vymeniť žiarovky čo stoja okolo 70€. Mám to chápať tak že kúpim D1S výbojku a dám to tam? Proste svieti na žlto a to sa mi nepáči, chcem tam xenonové biele ako to patrí.
-
- 41 odpovědí
- 12,9tis zobrazení
-
-
Ahoj, potrebuju vedet, jen pro jistotu, jestli vsechny ty plastový nýty co se musi demontovat se daji pouzit znovu nebo jsou jen na jedno pouziti. Diky moc za odpovědi
-
- 3 odpovědi
- 2,8tis zobrazení
-
-
Zdravym chcel by som sa opytat na nejaky vosk alebo pripravok ktory by odstranil zakryl jemne skrabance po laku. Skrabance niesu hlboke len po laku od kefi ktoru sa umivalo auto. ale ked je auto ciste a suche tak dost to vydno. Farba cierna metaliza. Dakujem za rady
-
- 6 odpovědí
- 4,2tis zobrazení
-