Elektrika
579 témat v tomto fóru
-
Ahoj, prosím o radu co je vše potřeba k dodělání předních parkovacích senzorů. Sup je vyroben v roce 2009. Rádio Bolero. Až vše seženu, provádí zde někdo montáž + zapojení, aby vše fungovalo a ukazovalo na rádiu. Předem děkuji za odpovědi
-
- 4 odpovědi
- 4,6tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
-
Zdravím, posledných pár týždňov mám problém s volantom, ktorý ostane po naštartovaní auta zablokovaný, t.j. s autom môžem ísť dopredu/dozadu, ale nepotočím volantom ani silou... Auto bolo v autorizáku, vymenili kabeláž v ľavých dverách avšak problém pretrváva naďalej. Chyba sa vyskytne cca každé druhé naštartovanie. Jediné čo viem je že mi to začalo robiť cca v rovnakom čase ako mi prestal fungovať Stop-start systém (čo mi až tak nevadí..). Prosím, stretli ste sa s tým už niekto, poprípade viete posunúť niake nápady? (Superb2; DSG; 4x4 125kW) Ďakujem vopred.
-
- 3 odpovědi
- 5,9tis zobrazení
-
-
Občas se mi stane, že MaxiDot na S2 combi před FL napíše, že mám zkontrolovat 3. brzdové světlo. To je ale při každé kontrole OK. Nesetkal se s tím někdo, kam směřovat první kroky při hledání problému? Výměna celého světla, problém v kabeláži...?
-
- 8 odpovědí
- 5,7tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahoj. Mám menší problém a to že jedno zrcátko se vyhřívá a druhé ne. Jsou nějak rozdělené pojistky nebo je tam jiný,horší problém? Díky
-
-
- 9 odpovědí
- 5,6tis zobrazení
-
-
Zdravím, mám superba 2 2.0 tdi , chtěla bych se zeptat co vše ovládá komfortní jednotka nebo zda mi poradíte, kde bych to mohla najít. Svítí mi kontrolka airbagu, sedačky mi nevyhřívají, tak jak by měli, nefunkuje ovládání na volantu, klakson a ani vyhřívání zrcátka u řidiče. Chtěla bych zjistit zda to může být vše komfortní jednotkou nebo ne. Děkuji za radu.
-
- 2 odpovědi
- 2,4tis zobrazení
-
-
Dobrý večer, Před pár dny mě potkala nehoda, kterou odnesl levý bixenon, po něhodě samozřejmě chyba AFS,světlomet byl rozdrcen a tato hláška mě tedy nepřekvapila. Vzhledem k tomu že auto už atakovalo hranici 200k najeto, jsem koupil oba repasované bixenony, po montáži stále chyba AFS, vezmu diagnostiku, vyčtu chyby a vidím nenastavené světlomety, nastavím tedy přes vag základní polohu, pro zkoušku to vezmu na oko oproti zdi, uložím a chyba je pryč, AFS ale stále nefunkční, vyhazuje chyby 02629 a 02628 - levý a pravý sensor na nápravě, přijde mi zvláštní že by odešly oba najednou, nehoda byla lehká, jen škrábance a rozbitý světlomet, nemusí se ještě n…
-
- 2 odpovědi
- 2,4tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Dnes jsem si na S2 (2010) všiml, že ihned po zamčení dálkovým centrálem LEDka ve dveřích řidiče asi 5x rychle blikne a pak se teprve rozbliká v pravidelných intervalech kvůli safe lock. Netušíte, jestli to značí nějaký problém nebo je to OK? Na F2 se toto neděje. Zkusil jsem vzít za kliku všech dveří, auto zamčené je.
-
- 0 odpovědí
- 992 zobrazení
-
-
Konečně jsem na SII pořídil dálkový start. Blíží se zima a zahřívat auto, nebo škrabat led ze skla nemusím. V porovnaní s přidaným topením výhoda je v ceně a taký nežere baterku. Alarm Jablotron + modul Mars. Stačí poslat SMS. Doporučuji pro tě kdo musí vozit děti do školy. )
-
-
- 18 odpovědí
- 19,4tis zobrazení
-
-
Zdravim všetkych. Nasiel by sa niekdo zo SR alebo CR co by mi nainstaloval PTC 1K0 963 235F? Superb 2 1.6 CR 2011. Pytam sa preto ze v original servise nevedia resp. potrebuju komplet kablovanie a potom namontuju. Dakujem
-
- 1 odpověď
- 2,3tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahoj všem ve spolek, Na toto super fórum moc nepíšu, stačí hledat,číst a spoustu věcí zde najdu. Tentokrát mám ale dotaz který jsem zde ani jinde opravdu nenašel. Mám s2, r.v.2013 com. DSG, 2.0l CF, na autě je outdoor paket, tzn. jednožárovkové mlhovky, nastavil jsem je jako denní svícení na místo použitých bi-xenonů a potřeboval bych nakódovatdovat jejich intenzitu jasu. Disponuji VCDS 17......prohledal jsem snad vše v 09 a nemůžu na nic přijít. Mohl by mě prosím někdo nasměrovat??? Za odpověď předem děkuji.
-
- 2 odpovědi
- 2,7tis zobrazení
-
-
-
-
Zdravým nemá niekto schému riadiacej jednotky motora potrebujem nájsť káble k snímaču g31 ďakujem.
-
- 2 odpovědi
- 1,7tis zobrazení
-
-
ahojte...nejdu mi parkovacie senzory... cez diag ukázalo jeden vadný senzor a skrat na kostru...po výmene senzoru stale nefungovali a ukázalo len skrat na kostru.... tak som sa dostal k riadiacej jednotke senzorov a po otvorení bolo vidieť obhorety plosak....tak som si zaobstaral novú ktorá tiež nefungovala a ju vyskratovalo zase na tom istom mieste... nestretol sa niekto s tým pripadne nejaké rady? vdaka
-
- 1 odpověď
- 3,4tis zobrazení
-
-
Zdravím, nemá někdo zkušenost a nebo neví co by to mohlo být? Po 1 nastartování je vše v pořádku, ale po dalších už sviti žlutě volant. Startuje dobře. Diagnostika vypsala chybu řízení starteru: návrat sdělení - zkrat na kostru. A nyní mi maxi Dot píše chyba zámku řízení. Jedná se o Superb 2, 2.0 tdi , automat, Kessy Děkuji za rady
-
- 1 odpověď
- 3,8tis zobrazení
-
-
Objevuje se mi v displayi (někdy) montážní klíč přerušovaně s číslem převodového stupně. Předtím jsem už pár měsíců zaznamenal, že když ráno zařadím R, musím to přes N znovu zopakovat, aby se to rozjelo. V instrukcích (čs.,E 2010, 2011) není nic o displayi převodového stupně DSG, jen o manuelních.
-
-
- 8 odpovědí
- 6,9tis zobrazení
-
-
zdravím chci se zeptat kde najdu čidlo nárazu pro čelní airbag skoda superb 2 na Diagnostice my píše tuto příčinu
-
- 0 odpovědí
- 1,8tis zobrazení
-
-
Dobrý den, předem říkám že jsem problematiku PDC zde na fóru četl ale nikde jsem si nevšiml řešení problému který mám. Pořídíl jsem si superb II combi r.v 2011 MR2012 který má zadní parkovací senzory, bohužel senzory nevykazují žádnou činnost (v Columbusu v secret menu Reversing funguje) sundal sem tažné i s redukcí do zásuvky a stejně nic, žádný tón nic prostě mrtvé. Vůz byl koupen v bazaru a měl jsem za to že u nasazeného tažného nejdou, jenže ony nejdou ani tak. Diagnostika (sice jen Carista a Carly) nevykazuje žádné chyby v park. assistentu. Mohl by mě někdo nasměrovat na co se podívat? Pojistky jsem prošel všechny, které tam jsou jsou vpořádku jedině že by něk…
-
- 8 odpovědí
- 4tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Dobrý den, nesetkal jste se někdo z touto závadou? co by to mohlo být? Děkuji za odpovědi.
-
- 1 odpověď
- 6,1tis zobrazení
-
-
Zdravim. Mám Superb 2 r.v. 2011. Po naštartovaní auta po pár minutach mi padne kontrolka nafty na nulu a prestane mi ukazovat dojazd. Ked vypnem motom a zase naštartuje ukazuje a za par minut zase. Viete mi poradit co s tym je. Či len nejaka špina na sonde vo vnutri alebo co? Dakujem
-
- 2 odpovědi
- 2,3tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdravím, po zakoupení Superba z bazaru jsem bohužel až po cestě domů zjistil, že nejde tempomat. Při zkušební jízdě jsem si na něj nevzpomněl. Po navštívení nejbližšího servisu Škoda (Agrotec Hustopeče) mi bylo sděleno, že diagnostika hlásí chybu sloupku řízení, když se ale načte sloupek, ten sám žádnou chybu nehlásí. Řekli mi, že bude potřeba tempomat nakódovat, ten den už čas neměli, tak jsme se domluvili na tento čtvrtek. Já jsem pracovně mimo ČR, tak jsem tam s autem poslal manželku. Po hodině s autem jí technik sdělil, že tempomat se zprovoznit nepodařilo, že se tváří v pořádku, ale že motor ho nevidí. Nevím, co si pod tím mám představit. Dále zkoušeli dát novou páčk…
-
- 4 odpovědi
- 7,1tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahoj, Pročetl jsem tu pár témat a všichni máme podobný problém. Ale nikde jsem se nedocelt, jestli se problém vyřešil. Popis mé příčiny..Superb 2 r.2009 1,8t 118kw+webasto. Nejdříve se problém začal projevovat za jízdy krátkým výpadkem budíků,rádia a následným zapnutím kontrolek ABS, prokluz,airbag a zvukový doprovod. Po pár sekundách vše zhaslo. Po pár měsících se k tomuto problému přidala další závada. Při dojeti a následnému vypnutí motoru, se najednou vše zhasne, restartuje se čas,vůz nejde zamknout a slabě problikava inter. osvětlení. Po zpětném vložení klíče a otočení do polohy 1 jsou budíky "mrtvé",po pár vteřinách se postupně protoči ručičky, začne …
-
- 1 odpověď
- 3,4tis zobrazení
-
-
Ahoj všem, poraďte mi prosím jaký zkosený volant s DSG pádly koupit, případně jaký konektor, kroužek? Jde mi především o kódy dílů. Nyní mám 3 rameno s multifunkcí bez pádel. Superb II DSG 4x4, RV 2015. Codl
-
- 16 odpovědí
- 9,1tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdravim, Jdu si pro radu. Mam na s2 fcl kessy a stava se casto ze kdyz odemknu tak cvakaji zamky ( zamykaji / odemikaji ), docetl jsem se ze by to mohl byt svazek ve dverich ale ten jsem kontroloval uplne vsude - ok. Take se stane ze kdyz zaparkuji, vypnu motor a otevru dvere tak se auto zamkne. Na diag to asi tepelna ochrana viz foto. Nevite po cem presne jit a jak to resit? Diky !
-
- 0 odpovědí
- 1,8tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Dobrý den, dnes jsem měnil motorek předních stěračů včetně táhel (komplet). Po zapojení však auto z ničeho nic přestalo reagovat. Tedy startuje, ale nechytne. Diagnostika auto nenačetla, jediné co to ukázalo viz. Foto. Poradí prosím někdo. P.S. pojistky zkontrolovány. Vozidlo Superb II, combi, 103kW
-
- 0 odpovědí
- 2,5tis zobrazení
-
-
Zdravím všechny, mám Supíka 1.8 Tsi, motor CDAA r.v. 2010. Měl bych dotaz ohledně kompresoru klimatizace. V případě, že mám zapnutou klimatizaci, tak je slyšet hluk jako když se "mele" vadné ložisko, když je klima vypnutá, tak je ticho. Klimatizace funguje bez závad, tedy krásně chladí a vše funguje jak má. Mohla by být vadná řemenice na klima kompresoru? - vím, že u tohoto typu již není elektromagnetická spojka. V případě, že by byla vadná řemenice na kompresoru, tak lze ji koupit novou a poté vyměnit na vozidle? Nebo už je kompresor před smrtí...... Děkuji všem za odpovědi. S pozdravem Herman
-
- 0 odpovědí
- 3,4tis zobrazení
-