Zdravím,
od Nového roku mám problém, když spustím Waze a Spotify, tak nemohu měnit hlasitost zvlášť pro Waze a zvlášť pro písničky přes Spotify. Dříve když jsem si na volantu měnil hlasitost, když mluvil Waze, tak jsem si nastavil hlasitost Wazu a potom hlasitost Spotify, ale teď mám jednu hlasitost pro obě aplikace.
Má někdo stejný problém? Případně dokázal by mi prosím někdo poradit, jak to mohu nastavit, abych to měl nastavené jako dříve a mohl korigovat hlasitost pro obě aplikace zvlášť?
Předem děkuji.
Četl jsem si to tady a za mě a mou O4 (6-2021) musím říct, že to svítí slušně a to mám, nevím jestli to má i na osvětlení misky pod kličkou vliv, intenzitu ambientu někde na 50%
Měla by to být evoluce DNNA motoru. Podle ChatGPT je kód motoru DLRA a rozdíly v naladění a vlastnostech turba a řídící jednotky. Takže když si najdeš recenze na motor DNNA (dost jich je i tady na fóru), tak dle mého názoru se klady přebírají, zápory víceméně nebyly a máš o 10kw navíc . Ideální volba, pokud nechceš (nepotřebuješ) 4x4 a 110kw se zdá málo.