Autohifi, Navigace
247 témat v tomto fóru
-
Ahoj lidi, prehral jsem si FM v Columbusu,vse funguje,nacita konecne i SD-HC karty do 32 GB ,ALE vubec nefunguje zvuk,ani na radiu,cd,dvd,sd-hc atd.Ani pri manipulaci dotykoveho displ. Nevite nekdo kde je problem prosim? Dekuji predem.Jinak verzi jsem tam dal FW 5230.
-
- 11 odpovědí
- 14,3tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
-
Řešil už někdo instalaci subwooferu k origo sound systému ?
-
-
- 5 odpovědí
- 8,4tis zobrazení
-
-
Přátelé, mám na vás dotaz. Existuje nějaký způsob, jak připojit mobil k autu přes rSAP (vzdálená SIM), aniž by se ztratila možnost používat data? Mám B6 Bolero. Budu vděčný za jakékoliv poznatky. Děkuju.
-
- 30 odpovědí
- 31,5tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdravím chlapi, než začnu tak bych jenom chtěl říci, že jsem se snažil o tomto počíst, ale bohužel jsem žádný podobný dotaz nenašel. Vlastním pár dní Superba 2 ( rok 2012 - rádio Amundsen + ). V telefonu využívám dvě SIM - jedna na práci ( + data ), jedna soukromě na data atd. Když sednu do auta, tak se mi pokaždé připojí ta SIMka, kterou nechci - v autě potřebuju připojit z telefonu SIMKU pracovní. Vyzkoušel jsem vyměnit sloty v mobilu, vypnout/zapnout data na SIMkách, ale stále nic. Je tu nějaký borec co by věděl ?? Díky moc už jsem zoufalý :-/
-
- 1 odpověď
- 2tis zobrazení
-
-
Ahoj, má někdo praktickou zkušenost s nějakým rádiem podporujícím Carplay? Na Ali je toho mraky, ale já bych rád zachoval podporu tlačítek z volantu. Na Columbusu se prakticky zobarzuje každý prd v autě. Takže můj dotaz zní, jestli by mohl někdo doporučit rádio, které zachovává funkce Columbusu, ale má v sobě Carplay. Díky.
-
- 1 odpověď
- 2,5tis zobrazení
-
-
Zdravim panove chci se jen zeptat mam BT jednotku 7p6 035 730 C nemam problem ze bych se mi nejaky telefon nesparoval z autem telefoni seznam volani skrz BT vse v pohode jen kdyz pusimt hudbu tak nedostavam zadny informace o skladbe na display a nemuzu prehazovat pisncky na volante.....je to problem BT jednotky ze to neumi a nebo se to musi nejak dokodovat v ridici jednotce.....?
-
- 0 odpovědí
- 2tis zobrazení
-
-
Ahojte, existujú verzie Columbus RNS 510, alebo sa líšia len FW? Viem akurát, že niektoré majú SSD disk, záleží od roku výroby, alebo kódu produktu? Alebo je to v podstate jedno a dá sa vyupgradovať? Predpokladám, že nám treba Škoda verzia, lebo farba podsvietenia sa meniť nedá (mimo fyzickej výmeny SMD LED). Prípadne ak má niekto za rozumný peniaz na predaj zo západného Slovenska +/- .. Díky borci.
-
-
- 4 odpovědi
- 5,9tis zobrazení
-
-
Zdravím pánové Potřebují poradit ....Mám ve vozidle Škoda Superb II . Radio Columbus RNS 510... Chtěl bych do něj namontovat TV TUNER + anténu apod.. Má už někdo s vás tuner na DVB T2 ?? Mám ve vozidle parkovací senzory , které jsou propojený s Columbusem... PS: COLUMBUS MÁ ODBLOKOVANÝ OBRAZ ZA JÍZDY Dík za veškeré rady
-
- 12 odpovědí
- 14,8tis zobrazení
-
-
Ahojte. Stala sa mi taka vec, ze po aktualizacii map vsetko slapalo OK. No na druhy den po zapnuti radia som si vsimol ze mi nenaskoci uvodne logo Skoda. Radio funguje, ale obrazovka sa zapne az ked ukaze stanice. Neviete co sa mohlo stat?
-
- 0 odpovědí
- 2,5tis zobrazení
-
-
Mám superba 2 103kw dost často se mi vypíná radio. A kdy připojím tel. Tak po chvilce nefunguje tlačítko na volantu kterým ovladám tel.seznam Rádio Swing
-
- 4 odpovědi
- 4,6tis zobrazení
-
-
-
Hezký den, mohl by mi někdo poradit s mým Columbem. Na startu má už rozpůlené logo, potom se spustí cca 2 minuty funguje normálně, potom přestane reagovat na všechny tlačítka, za další cca 2 minuty se restartuje a tak stále dokola dokud se nevytáhnou klíčky ze zapalování. Dík.
-
- 0 odpovědí
- 2,2tis zobrazení
-
-
Zdravím, pánové. Mám v SII namontované rádio SWING a dokoupil jsem si originál Bluetooth. V servisu mi vše namontovali bez problémů, jen si nevědí rady s připojením mikrofonu. Sami se asi stydí za to, že nevědí a pořád něco řeší cestou pokusů a omylů, což mne už nebaví. Z časových důvodů nechci jet jinam a jinak jsou chlapi v servisu super. Víte někdo, kam se mikrofon připojuje, respektive, jestli někdo máte schéma připojení mikrofonu k rádiu Swing? Děkuji
-
- 28 odpovědí
- 22,2tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdravím, chtěl bych do svého superba 2014 FL dat radio z yetiho FL. Šlo by ? Bylo by to bomba.
-
-
- 12 odpovědí
- 10,9tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
smazat
-
- 0 odpovědí
- 2,1tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Nemate nekdo Columba s TV Tunerem? jak je na tom s chytanim signalu po dalnicich napr.?
-
- 18 odpovědí
- 18,2tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahoj, měl bych několik otázek na pár zkušenějších z vás, nebo na někoho kdo již výměnu provedl. Mám Superb 2 FL 2014 s rádiem swing, nelíbí si mi žádně číny a chtěl bych MIB2 Bolero z Yeti. Vím že je tady mraky témat na to, ale nikde jsem se nedopátral všech odpovědí Pokud to dobře chápu tak potřebuji jen EAN 5L0 035 200 našel jsem jich několik i v čr na prodej: https://www.mihocar.cz/hledani?query=5L0035200 když jsem jim napsal email, tak mě napsali že všechny radia maji zapnut component protection alternativa je z ebay: https://www.ebay.com.au/itm/Skoda-MIB2-Carplay-Android-Auto-Bluetooth-system-/2233…
-
- 0 odpovědí
- 4,3tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Dobrý den, Chci se zeptat, zda někdo nemá zkušenosti se zapojením TV tuneru + koncernové couvací kamery (1K9 980 551?). namontoval jsem do Sup II. kombi, r.v. 2011 a nechce to spolu chodit. Pokud byla jen kamera, tak to fungovalo, nyní po přidání originál TV tuneru mi nechce zobrazovat, na Columbusu jsou pouze šmouhy. Děkuji.
-
-
- 68 odpovědí
- 49,7tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Dobrý den, chci se zeptat zda je možné povolení / přidání bluetooth v Columbusi. Dnes jsem narazil na toto téma zde na fóru a všiml jsem si, že na obrázku má pán co se ptal ikonku pro bluethooth. Zajímá mě tedy zda je možné pomocí kódování toto přidat i pro můj Columbus. Auto samozřejmě bluetooth má každopádně pouze v modu kde sdílí SIM, takže mohu jen volat popřípadě číst SMS v maxi dotu. Chtěl bych však přes bluetooth přehrávat muziku a použít pro přeskakování volant nebo Columbus pokud je to tedy možné. Zde je obrázek z témata, které jsem zmínil výše: A zde je obrázek z mého Columbuse: …
-
- 1 odpověď
- 3,5tis zobrazení
-
-
Zdravím. Nemůžu spojit telefon s Columbusem. A v diagnostice mi to nenačte řídící jednotku rádia. Bude v háji jednotka nebo jen nějaký kontakt. Pod sedačkou spolujezdce je ta jednotka bluetooth a do ní vede jakoby scart kabel ale v Columbusu připojenej to je dobře? Děkuji
-
- 0 odpovědí
- 2,7tis zobrazení
-
-
čau, nedávno jsem restartoval amundsen+ do továrního nastavení. Předtím jsem si zapl navigaci v mobilu a cokoliv telefon vydal za zvuk ( po 100 metrrech odbočte vlevo, atd.. .) tak se ozvalo v autě i klepání klávesnice. Po restartování na tovární nastavení ale zvuk nejde. Nevíte kde to nastavit? Nikde to nemohu najít. díky
-
- 0 odpovědí
- 2,4tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdravím, nemá někdo náhodu tohle radio v autě ? Android 10.1 palců, vypadá pěkně.
-
- 9 odpovědí
- 5,2tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdravím všechny, do SII jsem si dal Bolero a sadu bluetooth.Vlastnil jsem telefon Samsung galaxy S a vše fungovala. Oba přístroje se spárovaly a jelo to jak má být. Teď jsem si koupul ovšem Samsung galaxy S II a nejde se spárovat. Nemáte někd nějaké řešení, či pomoc? děkuji všem.
-
- 29 odpovědí
- 27tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
Mám Columbus rok 2010, mapy nepoužívám ty jsou k ničemu. Jezdím s google navigačkou. Dneska mě někdo upozornil na toto: https://www.2din.cz/mirror-link-modul/univerzalni-modul-pro-zrcadleni-telefonu-mirrorlink-usb/ Otázka zní - má Columbus univerzální video/audio vstup (úplně ideálně 3x cinch)? Tedy je možné udělat připojení viz obr? Tedy aby šel do rádia obraz a pokud možno i zvuk?
-
- 1 odpověď
- 3,5tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahojte, po delší době jsem chtěl použít navigaci v Superbu a zjistil jsem, že navigace je zamrzlá někde v Německu, kde jsem ale nikdy nebyl. Zkusil jsem přehrát software, nepomohlo. Jinak zbytek Columba jede normálně. Nepomohl ani trojhmat, ani odpojení baterie. Nějaká rada, po čem ještě jít nebo jak to rozhýbat? Zkoušel jsem hledat, ale nic konkrétního jsem nenašel.
-
- 2 odpovědi
- 2,8tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdar a sílu, kamarád mi dnes v Iphonu ukazoval, když se mu auto´(Hyundai i30) spáruje s telefonem přes bluetooth, tak se mu v telefonu do map zakreslí ikonka, kde auto stojí. Jde toto nějak i u Superba?
-
- 4 odpovědi
- 3,1tis zobrazení
- 1 sledující
-