Ostatní
113 témat v tomto fóru
-
Ahoj, vždy jsem si servisoval auto u kamaráda, ale jelikož mě u superba čeká výměna oleje v DSG a samozřejmě i výměna motorového oleje a tak mám takové nutkání to dát do ŠKODA servisu, kam auto do teď jezdilo, hlavně kvůli tomu že na DSG nemám nálevku a přecijenom to není věc za 3tisíce, tak chci aby byl olej v DSG řádně vyměněn jak má. Dotaz tedy zní, kolik Vás stál cca servis v tomto rozsahu: - olej převodový DSG 6litrů - filrt olejový do DSG - olej motorový 5W-30 4,4litru - olejový filtr - prachový filtr - pylový filtr + práce Díky za Vaše informace. V pondělí budu mít k dispozici rozpočet ze servisu, kde chci servisovat, tak abych věděl, jestli to vyc…
-
-
- 39 odpovědí
- 50tis zobrazení
-
-
-
Čau všem majitelům SII. ZAjímalo by mě a třeba nejen mě vaše tipy triky na myti,drhnuti,čištění interieru/laku/a jiné.
-
-
- 91 odpovědí
- 21,6tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdravím všechny, mám na vás jednu otázku... Vlastním Supa ll limousine a v létě jedeme s rodinou na Lipno... Koupil jsem origo příčníky Škoda,tedy 110 cm a mám v plánu koupit střešní nosiče kol Thule ProRide 591 a chci se vás zeptat,jestli se mi vejdou na střechu 4 kola... Je mi jasný,že bych je musel dát cik,cak,ale chtěl bych vědět,jestli má někdo z vás zkušenosti s bicykly na střeše.
-
- 18 odpovědí
- 8tis zobrazení
-
-
Docela mě překvapil celkový stav a že DSG vydrželo DPF na konci životnosti ale myslim že po tolika kilometrech si to může dovolit Jinak o dost lepší stav než Octavia II po 500 000km ale zřejmě záleží na majiteli.
-
-
- 9 odpovědí
- 12tis zobrazení
-
-
Zdravím vás. Nemáte niekto skúsenosti s autobazárom Auto Fišer Bruntál ? Je tam na predaj Superb o ktorý by som mal aj záujem, tak sa pýtam či ste niekto odtiaľ nekupovali auto, alebo či nemáte s týmto autobazárom nejaké skúsenosti. Vlado
-
- 1 odpověď
- 3,5tis zobrazení
-
-
Zdravím, nevíte někdo o vrakovišti na Škodovky, kde by měli díly i na SUPERB II Combi?? OSTRAVA a okolí. Posílání dílů z inzerátů v Čechách (Mělník, Kralupy, Praha....) se mi neosvědčilo, jsou to skoro všechno podvodníci. Radši bych si pro díl sám zajel v okolí. Předem díky Dave
-
- 0 odpovědí
- 2,4tis zobrazení
-
-
Podrobný test Superbu II jako ojetiny v časopisu Autoojetiny
-
-
- 17 odpovědí
- 7,6tis zobrazení
-
-
Zdravím vás. Chystám sa kúpiť Škodu Superb II, rok výroby 2013. Motor by mal byť 2.0 TDI 103 KW. Trochu mňa ale zarazil nápis TDI na kufrových dverách, kde písmená DI sú zelenej farby. Na Superboch s 2.0 TDI motorom s výkonom 103 KW je väčšinou v tom nápise TDI len červené I. Neviete čo je to za verzia ? Vlado
-
- 8 odpovědí
- 4,2tis zobrazení
-
-
Neví někdo jaké jsou nejčastěji použivané Gola ořechy dvanáctihranné v koncernu VW tet jsem dělel ložisko na SII a těžce jsem hledal ořech dvanáctihran 24mm na povolení poloosy.. Jestli koupit celou sadu nebo jen ořechy zvlášt dík
-
-
- 5 odpovědí
- 3,6tis zobrazení
-
-
Hezký večer :-) Uvažuji již nějakou dobu nad koupí Superba II. Mám rád zhruba 2leté vozy řekněmě okolo 60 - 80.000km najeto.. Už jsem takhle kupoval Fabii I. i Octavii II. a jsem spokojen vzhledem k tomu, že neplatím plnou cenu a zároveň je auto v dobrém stavu (bavíme se pochopitelně o reálně najetých a doložených kilometrech). Dnes jsem byl měnit rozvody na Octavii II. a vyšlo mě to celkově na 10.000,- Kč což mě pochopitelně velmi potěšilo, vzhledem k tomu, že u Audi je toto o mnoho nákladnější záležitost (ani ne dílama jako prací). Chtěl jsem se zeptat, jestli umíte posoudit jak je v takových drobnostech jako jsou právě pravidelné servisní úkony (rozvody, servisní pr…
-
- 26 odpovědí
- 32,8tis zobrazení
-
-
-
Ahoj, nevite někdo prosím jak nouzové otevřít kapotu? Dnes mi při otvírání asi prasklo lanko. Nebo vypadlo (vyhaklo se) v mechanismu na kapote. Páčka na otvirani u ridice jde zvolna. Díky za každou radu. Pilis
-
- 4 odpovědi
- 27,6tis zobrazení
-
-
1) Mám MR2014 a měl jsem pár dnů půjčené MR2015 a všiml jsem si, že u MR2015 si ovladač topení pamatuje zapnuté vyhřívání sedadla i po vypnutí zapalování a vyndání klíče, to mi u MR2014 rozhodně nedělá a vyhřívání sedadla se při vypnutí zapalování vypne. 2) Před několika dny mi měnili HF modul a od té doby se mi po nastartování nevypíná autorádio když se zrovna připojuje telefon. Prostě se připojí a jen se mi ukáže ikonka na maxi-dotu. Žádný tón, nic. Možná to je také změna související s MR2015 a tím, že mi pří výměně dali novější jednotku. Za tohle jsem fakt rád. Víte o tom někdo něco?
-
- 1 odpověď
- 2,1tis zobrazení
-
-
chlapci, kto zacne prvy? alebo nieco pre pastekarov:
-
- 3 odpovědi
- 14,5tis zobrazení
-
-
tak cvičně, protože se množí diskuze co jo co ne za auto ve střední třídě u nás v práci - k blížícím se termínům nového passatu a superbu příští rok,řekl jsem si, že se vás kluci zeptam, proč jste si vybrali zrovna superb mezi auty střední třídy? za mně S2MR2013: - S2 combi se mi líbil designově víc než passat - dostal jsem velmi dobrou cenu - dobře vybavené, prostorné, nikde nic nechrastí i po 35tkm (ten kritizovaný chybějící cenťák šířky proti passatu na každě straně auta mi neschází a nevnímám když jedu passatem) - SS dobře hraje, taky nechrastí - velký kufr - auto jen tak nic proti O2 a nerozhází, klidnější na nerovnostech i proti povětrnostním podmínká…
-
-
- 67 odpovědí
- 15,6tis zobrazení
-
-
Zdravím, Zkoušel jsem v Superbu 2.0 TDI CR vypnout ASR a nezdá se, že by se dostavil očekávaný výsledek. ASR jsem vypnul tím knoflíkem "OFF" vedle řadičky, kontrolka ASR začala blikat. Na jedničku jsem nepozoroval žádný rozdíl, protáčející kola pořád něco přibržďuje (jsou to podobné rány jako ABS). Na dvojku už protáčení nic neomezuje a kola se protáčí jako o život, takže zde je oproti zapnutému ASR cítit nějaká změna. Jak to tedy funguje?
-
- 1 odpověď
- 3,9tis zobrazení
-
-
Dobrý den, mám do fóra otázku, u IKEI v Praze se mi stalo, že do firemní oktávky bez alarmu, se někdo dostal zřejmě nahráním kódu z dálkového ovladače. auto bylo vybráno bez poškození zámku a ani jiné stopy po nějákém vyháčkování. V ten den tam takhle bylo vybráno pět aut a všechno škodovky. Nevíte někdo jak toto je u Superba II s originálním alarmem??? opravdu je momentálně tak jednoduché se do škodovky dostat??? děkuji za komentáře.
-
-
- 15 odpovědí
- 3,9tis zobrazení
-
-
Ahoj, na fóru jsem pohledal, ale nenašel odpověď na mou otázku... ...standardně lze u mého Supíka nastavit nezávislé topení prostřednictvím menu na palubním počítači buď na 3 dny zvlášť anebo na každý den v určité čas. Mně by se ale hodilo, kdyby bylo možné programovat např. celý týden, nebo alespoň 5 dnů, různé časy. Dá se to nějak řešit? Dále jsem se v palubní literatuře dočetl, že Webasto z výroby slouží k vyhřívání interiéru a motoru, kromě verze 3.6FSI (kterou mám já). U 3.6 tedy vyhřívá jen interiér?
-
- 0 odpovědí
- 5,3tis zobrazení
-
-
tak ako chlapi,už ste mali tú česť,žeby vám/niekomu známemu ukradli naftu?? ... ...hlavne pozor pri zberoch húb Laurin@Klement celou zadnou časťou od nafty
-
-
- 12 odpovědí
- 2,7tis zobrazení
-
-
Nema nekdo plan udrzby pro aktualni superb 3,6 vyrobeny 2014? Diky
-
- 0 odpovědí
- 2,5tis zobrazení
-
-
Ahoj, našel bych tu někoho ochotného co se vyzná a dokáže auto napíchnout a dojel by se mnou za nějakou odměnu okouknout toto auto:http://www.skodaplus.cz/Car/756787/skoda-superb-combi-tdi-2-0-tdi-125-kw-elegance?query=fulltext%3D%26priceFrom%3D%26priceTo%3D%26discountPriceFrom%3D%26discountPriceTo%3D%26speedometerFrom%3D%26speedometerTo%3D%26inOperationFrom%3D%26inOperationTo%3D%26loadFrom%3D%26loadTo%3D%26capacity%3D0%26leasing%3D%26dealerList%255B%255D%3D45%26off%3D15 Na autě už jsem se podívat byl, prodejce mi řekl, že je to dovoz z Belgie, bohužel bez servisky. Bohužel tomu až tak nerozumím, abych si sám dokázal zhodnotit skutečný stav auta. Diskuse už proběhla z…
-
-
- 19 odpovědí
- 2,9tis zobrazení
-
-
Pořídil jsem před pár dny starší Superb combi, nechal jsem kvůli pojistce vypískovat okna a teď řeším alarm. Za 10 tisíc by mi namontovali v servisu škodovky originální škoda alarm (včetně práce). O pár tisíc dráž by vyšel alarm od Jablotronu s GSM a GPS. Poraďte mi prosím nějaký vhodný alarm. V minulém autě (Octavia 1 combi) jsem měl jednoduchý alarm od Jablotronu. Bylo to ale auto za poloviční pořizovací cenu a tak bych chtěl mi klidnější spaní či parkování u obchoďáku.
-
- 1 odpověď
- 2,4tis zobrazení
-
-
Jde do superba dodelat aktuator zvuku jako to ma Octavia III RS nebo Golf, Audi, atd ... ? Treba z Golfu VI ?
-
- 1 odpověď
- 2,7tis zobrazení
-
-
Tak sem to dnes poprvé sledoval(venku -1), v 7:40 jsem nastavil zapnutí na maxidotu, v 7:46 už bylo odmražený přední sklo, v 7:52 příjemně vlažno.
-
- 0 odpovědí
- 2,2tis zobrazení
-
-
Zdravím, kvůli mé drahé polovičce jsem se rozhodl pro montáž předních parkovacích čidel. Je tady někdo, kdo to zvládne? Nezajímá mně ani tak moc cena, spíše kvalita odvedené práce. Jsem z Třince, tak někdo z okolí + - :-) Díky, nabídky mi zasílejte na danek.s@centrum.cz Díky chlapi
-
-
- 8 odpovědí
- 3,8tis zobrazení
- 1 sledující
-
-