Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Elektrika

Elektronika, el. výbava, VAG a diagnostika Kabeláž, klima, topení, el.spotrebiče, alternátor, centrál, alarmy, GSM+GPS, VAG, airbagy, parkasistenty.....

1. Zahájeno uživatelem DIAGNOSTIK,

Pokoušel se někdo vypnout SS na 2016?

2. Zahájeno uživatelem SpeedyG,

Zdravím, chtěl bych do Yetiho namontovat GPS/GSM tracker/alarm. Uměl by mně někdo poradit, kam ho schovat, tak aby byl celkem přístupný a kam se v autě připojit na napájení, palivové čerpadlo (relé) a na nějaký kontakt, který signalizuje otevřené dveře? Díky

• Pozitivní
    • 9 odpovědí
    • 6,9tis zobrazení
  3. Pro známého jsem učil nové ovladače. Rovnou jsem udělal screenshoty kdyby to někoho zajímalo. Použil jsem jako návod přiručku VIS (Vag Info System) Spojit se s řídící jednotkou 09 - centrální elektrika 10 - Přizpůsobení kanál 00 - Vložit hodnotu: 000 (Testovat -> Uložit) 10 - Přizpůsobení kanál 01 - Vložit hodnotu: celkový počet klíčů (například pro 3 klíče zadat: 003) (Testovat -> Uložit) do 3 s po uložení hodnoty postupně stisknout tlačítko (Zamkni) na dálkových ovladačích Hotovo ` Poznámky: Musí se přizpůsobit všechny (tedy i již fungující) klíče Je možné přizpů…

• 0 odpovědí
    • 6,2tis zobrazení
  4. Zahájeno uživatelem Adam Kontroš,

Mam problem s tempomatom kupil som novu Pačku stale vypisuje chybu.... 001384 regulace rychlosti jizdy.... nejake rady ? skušal som aj kontrolu kontaktov všteko je okj

• 0 odpovědí
    • 1,9tis zobrazení
  5. Zahájeno uživatelem DIAGNOSTIK,

Přemýšlel už někdo o dodělání el. 5.dveří na Yeti? Podařilo se?

6. Zahájeno uživatelem Lakonpc,

Zdravím Vás, prosím o pomoc nakodódováním řj světel afs adresa 55. Přes vcp jsem bezmozku odmáčkl kódovat a poté jsem musel odstranit chybu afs kalibrací světlometů základním nastavením jak je tu na fóru popsáno. Chybové hlášení žádné, ale za jízdy se ani nehnou. Před tím než jsem to dojebal,fungovalo vše jak má. Po nastartování se seřídí nahoru- dolu i stranově. Na mdf je zaškrtnuto natáčení a xenony nic.Je možnost to nějak napravit?Děkuji za každou radu.To že jsem blb vím a do škodovky nakonec.Diky.

• 2 odpovědi
    • 4,9tis zobrazení
  7. Zahájeno uživatelem Griessl,

Zdar chlapi, chtěl bych si nechat namontovat originál přední mlhovky do nárazníku. Byl jsem v servisu a tam mi řekli ať si to nechám udělat od nějakého elektrikáře. Je to tam na to nějak připravené? Co všechno musím dokoupit? Mlhovky, nový přepínač světel a co dál. Půjde to vůbec zprovoznit? Mám Yettiho 5/2015 facelift. Dík za info.

• 1 odpověď
    • 3,9tis zobrazení
  8. Zahájeno uživatelem čert,

Zdravím, dle VIS 6.5 chci zvýšit počet bliknutí ze 3 na 4. Podle návodu v centrální el. v přizpůsobení kanál 31 změním na 4 bliknutí, testuju, uložím, vypnu zapalování na 60s. Místo trojbliku funguje čtyřblik, ale ten se po asi třetím vypnutí zapalování vrátí zpět na trojblik. V kanále 31 je stále hodnota 4. Poradí někdo ? ř.j. 1K0 937 087 E

9. Zahájeno uživatelem Celerjehnusnej,

Přátelé, jde dodělat multifunkční volant ??? Hledal jsem a nic jsem k tomuto tématu nenašel. Díky za rady.

• 9 odpovědí
    • 10,9tis zobrazení
  10. Zahájeno uživatelem ThomasCZ,

Zdravím chlapy, koupil jsem Yetinu 2009 ale při zapnutí tlumených se nevypne denní. Podle mě by to tak nemělo být ne? Denní by mělo zhasnout.. Auto světla tam budou nejspíš dodělávané co sem tak četl protože (CH, LH) fungují na mlhovkách nikoliv na hlavních světlech. Mám dotaz jestli se dá překodovat aby se denní vypínalo. Nebo jestli tu je někdo z OL kraje kdo to umí. V autorizáku mě asi nepomůžou že? Díky za odpovědi.

• 2 odpovědi
    • 3tis zobrazení
  11. Zahájeno uživatelem denda22,

změna jazyka na přístrojích mezi budíky

• 4 odpovědi
    • 17,6tis zobrazení
  12. Zahájeno uživatelem Sovaja,

Ahoj, omlouvám se za možná duplicitní téma, ale nemůžu najít nic lepšího. Tušíte někdo, jaký je electronics security code do Yetiho poface? Zkoušel jsem 31347, ale to nedopadlo. Pokouším se změnit si osvětlení na zadní RZ na LED, což by mělo být pod (toto je pro Octavii III)..... -> Controller 09 - Central Electronics -> 16 - Security Access - enter 31347 -> 10 - Adaptations Change the 2 channels listed below (1)-Leuchte25KZL HA59-Lasttyp 25 - set to: 43 - allgemeine LED díky moc

• 1 odpověď
    • 5,1tis zobrazení
  13. Zahájeno uživatelem Griessl,

Zdarec, zítra si chci namontovat nový Jumbo Box s loketní opěrkou. Musím ale přehodit spínač centrálního zamykání, tady problém nevidím, ale horší to je se zásuvkou. Hledal jsem návody různě po forech, někde píšou, pouze ze spodu odmáčknout zobáčky a celek vytáhnout, nebo vytáhnout plechovou objímku a potom tem plastový kroužek, dokonce jsem našel, že je nutno použít přípravek na vytažení zásuvky, byl tam i s obrázkem. Dělal to někdo? Nevíte jak na to, ať to nezničím? V pátek ráno zase musím jet, tak to potřebuji během zítřka udělat. Dík za radu.

• Pozitivní
    • 1 odpověď
    • 5,6tis zobrazení
  14. Zahájeno uživatelem YETI Pavel,

Řeším problém, na YETI rv2012, výměna př. reflektorů xenon za xenony facelift. Na nových refl. je v zápojnici více pinů a mlhovky nejsou součástí reflektoru jak je tomu u před faceliftem. Prosím o radu jak na to, popřípadě schéma . Po zapojení faceliftových refl. jsou funkční potkávací, dálková a blinkry. Nejde parkovačka a denní svícení. Děkuji .

15. Zahájeno uživatelem Griessl,

Dobrý den, mám Yeti květen 2015 facelift ,motor 1,4 TSI. Akumulátor Moll Start Stop 59Ah EFB. Zdá se mi, že při zamčení auta v klidovém stavu, je velká spotřeba el. energie. Pokud v létě jezdím hodně, tak se aku celkem drží. Ale pokud jezdím málo a auto déle stojí, tak klesá napětí akumulátoru. Jezdím s tím do práce, zhruba jedna cesta ráno15km a večer zase 15km, jezdím 3 dny a 3 dny to stojí, pak jedu jeden den a zase stojí 3dny. Aku nabíjím zhruba každý měsíc a něco. Myslel jsem si, že je aku špatné, ale na zátěžovém testu je vše v pořádku. Tak jsme provedli měření. Po zamknutí auta, je spotřeba 1,6A a zhruba po 5 - 6 minutách se auto uspí a spotřeba se pohybuje mezi 70…

• Díky
      • Líbí se mi
      • Negativní
      • Pozitivní
    • 26 odpovědí
    • 21,5tis zobrazení
  16. Zahájeno uživatelem mylys,

Lze nejak jednoduse udelat to aby svitila i prava zadni mlhovka? Je tam osazena zarovka? Popr. pouze kabelaz - nevite nekdo?

• Negativní
      • Pozitivní
    • 14 odpovědí
    • 20,3tis zobrazení
  17. Zahájeno uživatelem DEZENT,

Prosím všechny koupil jsem Yetiho rok 2014 a pod volantem nalevo je takový spínač s červenou diodou. Neví někdo k čemu slouží a proč si ho tam předchozí majitel nechal zamontovat ? V návodu k obsluze jsem nic nenašel a hlavně mě ani nenapadá co by tím šlo ovládat :( Je to prostě jen kolébkový vypínač s červenou diodou. Děkuji všem za případné nápady.

• 2 odpovědi
    • 3,4tis zobrazení
  18. Zahájeno uživatelem tom271,

Dnes se mi během jízdy vymazala skupina dat "2". Mám od letošního května najeto zatím cca 7800 km, Občas kontroluji průměrnou spotřebu, která se dlouhodobě udržovala na hodnotě 6,8 Na DOTu si obvykle zobrazuju průměrnou spotřebu od počátku konkrétní trasy v režimu "1" Dnes jsem na rovinaté trase do ČB během jízdy přepnul do režimu "2" a byl překvapený hodnotou 4,2 !!! Došlo mi, že se nějak musela smazat dlouhodobě sbírana data (autoamaticky to má snad ale nastat až při 10 000 km). V režimu "1" byla ujetá vzdálenest 42 km, v režimu "2" jen 7 km Doba jízdy "1" - 45 minut, doba jízdy "2" - 5 min. Takže během nepřerušené jízdy se mi samovolně (5 min před přepnutím za …

• 4 odpovědi
    • 6,8tis zobrazení
  19. Zahájeno uživatelem supra66,

Ahoj, znamej mi donesl budiky z Yeti že mu nesvítí část podsvícení ciferniku a jedna ručička. Dají se budíky rozsvítit na stole? Děkuji za rady.

20. Zahájeno uživatelem Fany53,

Dobrý den,Škoda Yeti,1,2 TSI,r.v. 2010,mám dotaz,občas se mi na pravém budíku objeví žlutá ikonka auta pohled ze shora a za ním jsou takové klikyháky,vypadá to jako blesk,zbavím se toho jedině když zastavím,vypnu motor a znova nastartuju.Když ikonka svítí,auto evidentně nejede,jako kdyby bylo v nouzáku.Když se rosvítí,nejsem si vědom ničeho,že bych tomu zavdal příčinu.Co to vlastně je?A když bych se toho nemohl zbavit,jak daleko s tím mohu jet,abych něco nepodělal.Děkuji za odpověď.

• 6 odpovědí
    • 3,8tis zobrazení
  21. Zahájeno uživatelem zzdeny,

Mam nasledujici postrech: kdyz jsem mel vyplou klimu (poloautomat) a trochu jsem si pritapel, foukani jsem mel nastavene na okno a na bocni okna. Ale predni okno se mi porad mlzilo a kdyz jsem zkousel rukou zda na okno fouka i kdyz jsem dal ventilator na 2 tak nebylo nic citit. Z bocnich to foukalo krasne teply. A jak jsem prepnul jen foukani na sklo tak semi automaticky zapla klima foukalo to na sklo. Ma to tak fungovat? A jak to udelat aby mi to foukalo do kabiny i na sklo? U fabie to je vlastne stejna poloha a i oznaceni ovladciho kolecka, ale tam to foukalo na sklo i do kabiny. V manualu to nejak nevim vycist.

22. Zahájeno uživatelem Luďa,

..

23. Zahájeno uživatelem buřtík,

Zdravím všechny Yeťáky, mám dotaz ohledně kontroly tlaku v pneu. Jednou se mi stalo, že při jízdě došlo k aktivaci této funkce. Po dojetí domů cca 10km jsem zkontroloval tlak v pneu a ten byl dobrý. Po resetu vše bez problému. Po nějaké době jsem zjistil, že se mi objevila bublina na jedné pneu, to jsem reklamoval u škody. Jestli to bylo tím nevím??? :) Teď mám jiný dotaz. Při přezutí všech pneu se kontrola tlaku neozvala. Je to v pořádku? Protože v návodě píšou, že při výměně jedné nebo více pneu se musí tato funkce znovu kalibrovat. Nevím co ví více pneu, možná že u všech pneu to nezaznamená. Díky za případné odpovědi

24. Zahájeno uživatelem jannek,

Mám Yetiho z r. 2009 s bi-xenony a ještě v záruce začal zlobit levý reflektor, převážně v zimě (v létě si to nepamatuju): při zapnutí klíčku za tmy se rozsvítí oba, ale po nastartování jen pravý, tak při jednom z 20-50(?) startů, musím klíčkem znovu vypnout a zapnout. Sám nenaskočí a displej vyhodí hlášku "zkontrolujte levý reflektor". Mám dojem, že je to nyní stále častěji a už se mi párkrát stalo, že naběhl teprve až na třetí pokus . Reklamoval jsem to v záruce v servisu, ale protože to bylo nepravidelné, nic nezjistili (fakt je, že tam jezdím většinou v létě), ani diagnostika prý nic neukázala. Taky se mi letošní zimu asi 2x stalo, že světla na zlomek vteřiny při jízd…

25. Zahájeno uživatelem j0ska,

O víkendu jsem montoval couvací kameru do Yetiho. Použil jsem kameru v madle zadního víka z modelu Golf (nebo Tiguan?), originál kabel mezi navi a kamerou. Původní otvor pro spínač zadního víka se musí zvětšit. Bylo třeba napojit tři vodiče. Plus jsem napojil u jednotky parkovacího asistenta, kostru na kostřící bod v D sloupku a spínací kontakt na černo modrý vodič ke světlu zpátečky. Pár fotek níže. Fotka zobrazení na navi je s kamerou jen tak položenou. Ještě nebyla namontovaná. Po montáži jsem už fotku neudělal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.