Autohifi, Navigace
Rádia a vše kolem duc duc
68 témat v tomto fóru
-
Dobrý den Jsem novým majitelem Škoda Yeti 14 TSI ve výbavě Active Auto je koupené bez rádia pouze s přípravou. Dle tvrzení prodejce Škoda pouze stačí navigaci amundsen nasadit a využívat což není asi pravda. Rádio má často špatný příjem stanic což je zapřičiněno zřejmě absencí dvou vývodové antény ve výbavě Active a zapojením poze do jednoho anténního konektoru radia. Autosalon navrhuje výměnu celé původní antény za novou dvouvývodovou v ceně 3800Kč. Na stránkách Škoda je zmíněn izo 051551 o kterém prodejce nic neví. Jsem zoufalí a nevím jak teto problém řešit.Prosím poraďte popř. zajedu někam nebo k někomu kdo tento problém vyřeší.
-
-
- 94 odpovědí
- 74,2tis zobrazení
- 3 sledující
-
-
-
-
Ahoj, chci se zeptat na zkušenost s touto funkcí u rádia Swing. Když mám v menu tuhle funkci zaplou, tak se mě nenaladí nejsilnější v frekvence automaticky, ale po stisknutí tlačítka s uloženou stanicí, se rádio přeladí na jinou frekvenci(silnější) a rádio zase hraje tak jak má. Neměla by tato funkce fungovat automaticky bez toho, aniž bych stisknul nějaké tlačítko.
-
- 56 odpovědí
- 71,3tis zobrazení
-
-
Dobrý den jsem čerstvým majitelem yetiho ve verzi activ a chci jse zeptat jestli má v zadních dveřích reproduktory?Auto jsem koupil bez rádia a autorádio jsem dodal později je to original autoradio blues problém je v tom že hrají jen repro v předních dveřích a v menu radia není možnost nastavení vyvážení předních a zadních repro.
-
-
- 27 odpovědí
- 21,9tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
zdravím, vidím že se tu občas vyskytnou i cenné rady tak bych taktéž poprosil o jednu. Koupil jsem autorádio rcd 360, vš šlape až na FM rádio... v Yetim kde byl amundsen (2013) byla anténa dvojtá a na rcd 360 je jen 1 konektor takže v balení redukce z 2 na 1 ale rádio skoro vůbec nehraje, resp. hrajou pouze 2 stanice a to blaník a krokodýl. V amundsenu hráli úplně všechny možný stanice a tady nic... nemá někdo nějakou zkušenost? Díky moc!
-
- 2 odpovědi
- 1,2tis zobrazení
-
-
Poradil by někdo, kde a jak se to dá opravit? Je nefunkčí asi 3 cm široký svislý dotykový pruh při pravém kraji display. Autorádio BOLERO- 5L0 035 200D. Řešil jste to někdo na tomto rádiu? YETI 2016...
-
-
- 7 odpovědí
- 3tis zobrazení
-
-
Zde je nový Swing od MR 2016(při objednání nutno zvolit za 3.500,- bluetooth v konfigurátoru) http://www.skoda-portal.de/wp-content/uploads/2015/05/Swing-MIB-II-Yeti.jpg Jinak nebude možnost aktivovat telefon. Nyní je to součást této jednotky. Funkci CAR nepodporuje!!! Návod na stránkách je určený pro O3 a tudíž pro volbu CAR zcela nesmyslný. To se i dočtete na poslední stránce v návodu: Swing: Fabia, Rapid, Rapid Spaceback, Octavia, Superb http://ws.skoda-auto.com/OwnersManualService/Data/cz/Yeti_5L/05-2015/Navigation/Swing/A-SUV_Yeti_Swing_InfotainmentSystem_Navigation.pdf No a inteligenti v servise říkají, že to umí, protože to má ten no…
-
- 33 odpovědí
- 27tis zobrazení
-
-
Nejde mi přehrát Spotify přes bluetooth u Galaxy S23+. Telfonování jedebez problémů. Koupil jse si i kabel usb-C - jack 3,5mm, zkoušel jsem to přes AUX, ale ani touto cestou jsem hudbu do systému nedostal. Nemáte někdo s takovou situací zkušenost. Díky za informaci Tom
-
- 2 odpovědi
- 1,7tis zobrazení
-
-
Ahoj, mám v Yeti Bolero MR2013 - auto 6/2013. Jde nějakým způsobem aktualizovat fw rádia? Stává se mi vyjímečně, že se prostě zasekne a nejde ovládat. Nevím, jestli to není třeba SD kartou, kterou mám v rádiu (ovšem teď nevím jaký typ a kapacitu). Verzi fw se dá zjistit podržením SETUP na 2 sekundy a potom na 10, že? Když jsem provedl update v mém Passatu na RNS510 rádiu, tak fw se zrychlil jako kráva :-)
-
- 2 odpovědi
- 8,5tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
Máte někdo zkušenosti z rádiama pro starší Yeti? (rv.2011).
-
-
- 35 odpovědí
- 46,5tis zobrazení
-
-
-
Zdravím, na portále http://updateportal.skoda-auto.com/cs/Updates/ se už 2 roky neobjevila pro můj vin aktualizace map. Mám Yetika od roku 2014 a aktualizace map není. Opravdu to tak je?m
-
-
- 12 odpovědí
- 11,9tis zobrazení
-
-
Dobrý den, jde přehrát software u rádia 5C0035680 (VW) na vzhled 5L0035680 (Škoda) aby zobrazoval menu a logo Škoda?
-
- 4 odpovědi
- 7,8tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdravím nevíte někdo jaké má radio Bolero 5L0035200B verzi Bluetooth ? A označení dílu iterieroveho mikrofonu pro yeti s tímto rádiem nevíte někdo ?
-
- 0 odpovědí
- 2,6tis zobrazení
-
-
Dobrý den, koupil jsem si originální sadu zadních repro do škody Yeti. Kabeláž mám již hotovou, basák umístěný, ale nemůžu ale příjít na to, jak se tam montují ty středovýškové repro 3T0 035 411 ? Nemáte to někdo někde nafoceno? Je potřeba něco přikoupit? Děkuji
-
-
- 7 odpovědí
- 4,3tis zobrazení
-
-
Zdravím všechny. Nedávno jsem si do Yetiny (r.v.2016) nainstaloval autorádio Xtrons PR98MTVL. Všechno funguje parádně, akorát se mě párkrát stalo za jízdy, že když přidám plyn rádio se vypne a vzápětí zase zapne a funguje dál. Dělá to náhodně a za posledních 14 dní asi 3x. Nedokáže mě někdo poradit, čím by to mohlo být. Děkuji ?
-
- 0 odpovědí
- 3,7tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahoj, chtěl bych se zeptat, zda někdo používáte, resp. zda je možné nějakým způsobem naimportovat trasu do Amundsena? Připravuji si itinerář cesty kupříkladu na mapy.cz(na škodovce ten routeplaner nějak nemůžu najít.... a potřeboval bych to pak nějak přenést do auta, tedy alespoň nějak omezeně, abych to nemusel klikat všechno ručně. Je něco takového možné? Nějak se mě nedaří to najít, resp. vím, že se dají naimportovat POI, ale to není ono.... díky
-
- 0 odpovědí
- 4,1tis zobrazení
-
-
ahoj pratele, prosim o radu poridil sem jako nahradu za swinga navigaci amundsen radio vymenil, prepojil dvoukonektorovou antenu zapojil tu velkou patici, vse funguje jak ma, pouze tlacitko phone, po jeho stisknuti se mi pouze vypnou zvuky ale menu telefonu nenajede, jak je to mozne? Telefon radio take nevyhleda, nekdo rika ze nemam Bluetooth, nekdo zase ze je v komfortni jednotce a nekdo zase ze musim BT dokoupit, nez navstivim nasi milou Skodovku, rad bych nejake postrehy od vas, Koupil jsem amundsena hlavne kvuli volani, ale prozatim se mi nedari, k cemu je modry konektor? gps antena?? da se zjistit vice dle foto patice? dekuji za rady
-
- 25 odpovědí
- 20,3tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahoj mam Yetiho 2015 a pořídil jsem si Columbuse a chtěl bych k němu originalní bluetooth jednotku. Hledal jsem ale nějak v tom tápu. Dokázal by mě někdo poradit jakou tam dát. Moc předem děkuji za odpověď
-
- 0 odpovědí
- 4,5tis zobrazení
-
-
Zalozil som toto vlakno, aby sme tu mohli riesit problemy s navigaciami. Takze na zaciatok pridam malu anketu, ake navigacie to vlastne mame v nasich autach.
-
- 29 odpovědí
- 22,8tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Mám škodu yeti s multifunkčním volantem a bluethooth sadu pod sedadlem spolujezdce 5 KO 035 730 E. Nedávno se na displeji zobrazila zpráva, že uživatel XY se připojuje a od té doby je to pořád v tomto stavu. Zkoušel jsem odpojit bluetooth od konektoru, ale nepomohlo to. Nevíte někdo co s tím? Děkuji.
-
- 0 odpovědí
- 4,9tis zobrazení
-
-
Zdravím, potřebuji trochu poradit. Bude mi fungovat ve Škodě Yeti r.v. 2015 (kde mám autorádio Blues z výroby) autorádio Swing z Octavie II ? popřípadě jakou potřebuji redukci na anténu ? Předem děkuji.
-
- 0 odpovědí
- 5,1tis zobrazení
-
-
ahoj jde jednoduše přehodit radio škoda Blues za Swing? V autě (škoda Yeti 2011) je teď rádio Blues (včetně handsfree a ovládání na volantu,manual klima) a chtěl bych ho vyměnit za Swing (mám možnost sehnat i s PINem). Je možné je jen prohodit a nakódovat nebo je třeba ještě něco mít v autě aby fungovalu.Popř. musím do servisu nebo to zvládnu doma VAGem? Díky za rady
-
- 15 odpovědí
- 12,3tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdravím pánové, mám dotaz: Už jste někdo řešil výměna rádia z Yetiho 2011 za Bolereo z Yetiho 2015? Vím, že zapojení je jiné, že se musí přepinovat napájení + Can, ale jde mi o to jesti to kousne gateway a nebude se vybíjet baterie a jestli budou fungovat funkce na rádiu car a podobně.
-
- 1 odpověď
- 5,7tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahoj,koupil jsem a namontoval Swing,maká v pohodě,ale shanim navod k obsluze,at vim co vsechno to umi. Nemate nekdo,nebo nevite zda je nekde ke stazeni? Dik.
-
Ahoj, mám škodu Yeti s rádiem Bolero, které podporuje pouze Mirrorlink. Lze dokoupit, nebo dohrát podporu Android Auto? Jde o to že bych rád rozchodil navigaci na svém Boleru. Chtěl jsem vyzkoušet všechny varianty, jak přes Mirrorlink tak přes Android Auto. Pokud Andriod auto nepůjde "dohrát" pak je jediná varianta Mirrorlink. Tuto funkci jsem testoval na mobilu od kamaráda (koupil si Sony Xperia Z5 Compact). V tomto případě šel zrdcadlit celý mobil, ale pouze certifikované Apky fungují během jízdy, a nachci k tomu kupovat Sygic car navi. Řešením je Mirrorlink s odblokování obrazu za jízdy. 1. Můžu dohrát do svého Bolera…
-
- 3 odpovědi
- 28,6tis zobrazení
-