Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Interiér

1. Zahájeno uživatelem Romaxik,

Dobrý den všem, teče mi voda na podlahu spolujezdce. Patrně se jedná o ucpané odtokové kanálky. Neporadi by někdo, kde se to čistí, případně nějaké foto nebo video? Díky

2. Zahájeno uživatelem JindraBa,

Dobrý den, máte prosím někdo zkušenost nebo informaci k možnému získání "pasivního" držáku (na mobilní telefon) do části, kde se umisťuje Move & Fun? Existuje tedy držák, který by "zapadl" do palubní desky na místo, kam se dává držák na M&F? děkuji

• Pozitivní
    • 12 odpovědí
    • 14,4tis zobrazení
  3. Zahájeno uživatelem SROTTY,

Zdravím chci se zeptat,jestli někdo nedodělával šňůrky na zvedání plata v kufru ? Vím,že se originál nedělají,musely by se asi použít z fabie. Díky

4. Zahájeno uživatelem Jenda46,

Ahoj, nevíte někdo jak se dostanu k ventilátoru topení? Potřebuju asi vyčistit, přinejhorším vyměnit. Snad to nebude moc složité :)

• 5 odpovědí
    • 4,3tis zobrazení
  5. Zahájeno uživatelem HWSpeedy,

Nesetkal se někdo se zvuky od zámků bezpečnostních pásů? Ten zámek je na mém CG (MR2018) s mezerou od plastu na boku sedačky a za jízdy jak se člověk hlavně na nerovnostech trochu mele, tak ten zámek ťuká do toho plastu. Zámek u spolujezdce pokud jedu sám tak občas zase o ten plast drnčí. Neřešil to někdo? Napadlo mě jedině na zámek nalepit gumový čtverec.

• 1 odpověď
    • 2,8tis zobrazení
  6. Zahájeno uživatelem sakioda,

Nemate obrazek nebo postup jak se dostat ke kabinovemu filtru na citigo ? na oII nebo roomsteru to jde jednoduse ale tady jsem propadl ... jednoduse nevim otevrit ten kastlik kde se filtr nachazi

• 16 odpovědí
    • 18,9tis zobrazení
  7. Zahájeno uživatelem Citigoo,

Dobrý den, u škody citigo rv 2015 kape pod nohy spolujezdce voda . Kape pouze při zaplé klimatizací. Odtokové kanálky jsem nechal vyčistit . Neví někdo jak se dostat k odtoku kondenzátu ? Pokusil bych se to vyčistit případně utěsnit . Děkuji

• Pozitivní
    • 2 odpovědi
    • 2,9tis zobrazení
  8. Aktuálně tedy řeším v citigo jak ochránit plechy v kufru. Vyřešili jste to už někdo nějakým způsobem? Uvažuju nad oboustrankou a tenkým kobercem s přichycením do děr pro falešné dno, myslím, že k tomu tam jsou určeny... Ale nevím jak bude držet? Také je možnost fólie, hrubší, ale tahle varianta se mi moc nelíbí... JInak nějaké nápady, fotky s řešením apod? Jde mi o boky + o zadní stranu kufru a nakládací hranu. Díky D.

9. Zahájeno uživatelem Tomáš Hrábek,

Pro ilustraci, se podívejte, kolik nečistot se drží i ve zdánlivě čistém světlém interiéru a sedačkách. Tím že interiéry čistím, nenechal jsem ani své nové citigo bez péče.

• 5 odpovědí
    • 5,8tis zobrazení
  10. Zahájeno uživatelem JakubV,

Prosim o radu, jak demontovat plasty pod volantem. Nerad bych neco znicil a zadny navod jsem nikde nenasel.

• 1 odpověď
    • 2,9tis zobrazení
  11. Zahájeno uživatelem pisi69,

Ahoj, mame doma citigo iV a jediné co mi chybí je vyhřívaný volant. Nemáte někdo zkušenosti info. Jestli by šel dodělat ? Koupi nového volantu s vyhřevem napr octavia/scala? Spouštění napr na vyhrev celního skla/bočních zrcátek. dekuji za odpověď

• 0 odpovědí
    • 2tis zobrazení
  12. Zahájeno uživatelem PavkaKorčagin,

Tak skoro rok mi ležely kastlíky doma a nevěděl jsem jak je zdárně namontovat. Inspiroval mě držák deštníku, mám dojem, že do Rapida.

13. Zahájeno uživatelem technikus,

Dnes jsem na eshopu objevil orig. Skoda Citigo loketni operku a musim rict, ze se velmi povedla. Dokonce i cenovka je v norme na orig. prislusenstvi. Odkaz: https://eshop.skoda-auto.cz/cs_CZ/search/?text=loketní+opěrka+citigo Loketní opěrka Škoda Citigo Katalogové číslo: 1ST 061 123 Hledat: https://bit.ly/3GZ2it7 Fotogalerie z instalace opěrky

14. Zahájeno uživatelem Tomáš Hrábek,

Ahoj, má někdo obrázek odtokových kanálků, nevím kde přesně jsou a hlavně kam ústí....

• 3 odpovědi
    • 5,1tis zobrazení
  15. Zahájeno uživatelem MartinZZ,

Ahojte, mám Citigo v základní výbavě, takže obyčejná černá přístrojová deska. Líbí se mi více přístrojová deska v lesklé černé nebo bílé. Zvažuju to buď nechat nalakovat (radši ne, ať se to nemusí celé vytahovat) nebo možná by stačilo to dát někomu kdo dělá wrap? Vyměnit celej díl je problém vzhledem k tomu, že to stojí okolo 8 tisíc. Zkušenosti?

16. Můžete se někdo podělit o fota a praktické zkušenosti s demontáží různých plastů a mj. třeba i zadního sedáku? Výrobce má na to určitě nějaké postupy, ale v dílenské příručce z uložta to zrovna chybí. Aby člověk alespoň tušil za co a jakým směrem může vzít, na co je třeba nějakej přípravek na co ne. Kolikrát pomůže i fotka něčeho rozebraného, třeba plastů z druhé strany. Jedna věc překáží druhé, demontáž zadního sedáku by usnadnila demontáž jednoho plastu, kterému překáží, sedák se zdá být "jen zacvaklý", ale po rvaní silou v tom jenom ruplo, vznikla vůle (doufám že to teď bude drnčet) ale furt drží. Bytostně nesnáším práce tohoto druhu, radši 2x generálku motoru …

• Pozitivní
    • 31 odpovědí
    • 33,8tis zobrazení
  17. Zahájeno uživatelem CitiGo,

zdravím pánové ... tak nějak mě nebaví koukat na ty obyč pedály ve svém autě .. máte někdo nějakou úpravu připadně jaké tam pasují ? a hlavně i s tou odkladací plochou na nohy .. děkuji za odpovedi a typy.

• Pozitivní
    • 25 odpovědí
    • 18,3tis zobrazení
  18. Zahájeno uživatelem Sir_Jarek,

Pořídil jsem na požádání pár fotek zcela sklopného opěradla spolujezdce nabízeného za příplatek a pro ostatní je dávám veřejně. Fotil jsem s 2m stahovací latí, aby bylo vidět rovinu/nerovnosti vytvořené plochy. Sklopené přední a zadní opěradlo tvoří mírně šikmou téměř rovinu; při zatížení - stlačení čalounění - i rovinu. V místě přechodu na variabilní dvojitou podlahu kufru umístěnou v horní poloze tvoří pírný zlom - podlaha kufru je vodorovná.

• Pozitivní
    • 17 odpovědí
    • 23,3tis zobrazení
  19. Ahoj a objednal jsem na AliExpressu : US $8.41 15% Off | 5 Gear 6 Speed Car Shift Gear Knob 12mm For Audi A3 A4 S4 B6 B7 Passat B5 3BG Passat B6 B7 CC 3C Golf 4 Mk4 Golf 5 6 Golf 7 GTI https://a.aliexpress.com/_B1oFNA A dnes i vyměnil :

• 1 odpověď
    • 3,6tis zobrazení
  20. Zahájeno uživatelem navabaca,

Na podlaze u spolujezdce se mi objevil tento gumový doraz. Můžete mi prosím někdo poradit, odkud se vzal, abycho ho mohl vrátit kam patří? Sám jsem to místo neobjevil. Díky.

21. Zahájeno uživatelem armor1,

Caute, bolo by mozne zamenit sedacky v CITIGO z VW Up? Celkom sa mi niektore pacia v porovnani s tymi ktore som videl v Citigo.

• 2 odpovědi
    • 4,5tis zobrazení
  22. Zahájeno uživatelem chobott,

23. Zahájeno uživatelem mates1909,

Zdravím pánové.Jsem čerstvým majitelem UPA a jelikož na VW foru je mrtvo obracím se na vás s dotazem na osvětlení kufru.Osvětlení chci řešit led světlem na baterie.Nechci nikde nic vrtat a připojovat k elektrice auta.Chtěl jsem nějaké světlo které lze přidělat třeba použitím suchého zipu k čalounění kufru.Nemáte někdo vyzkoušený a k doporučení typ led světla zakoupený nejlépe v čr ale nebráním se ani Aliex.Díky za rady

• 9 odpovědí
    • 6,4tis zobrazení
  24. Zahájeno uživatelem Decibel ES,

Neví někdo jestli jdou sehnat sluneční clony co mají zakrytá make-up zrcátka tím posuvným plastem? Máme bez a je to otravný. Nebo mě napadlo nějaký vykuchat a přehodit jen to zrcátko s krycím plastem, jde to?

• Pozitivní
    • 9 odpovědí
    • 7,2tis zobrazení
  25. Zahájeno uživatelem jurdadavid,

Tak jsem se včera vrátil z delší cesty se citigem, cca 2500km po Evropě, a hned mám dotazy, na věci které mě opravdu nějak štvou. Jak účinnou máte klimu? Situace: je 28-30stupnu, sviti slunce, je vedro, zapnu klimu dam ji na modre pole az do "0" a ventilátor rozjedu na 4 + uzavru klapu na chvili, auto pousti studeny vzduch, tak posunu teplotu na vrchni cast modreho pole, tim chci rict, aby mi to foukalo studeny ale ne ledovy vzduch, prepnu vent. na 2 a otevru klapu. Po cca 15-20 minutách asi se mi zdá, že je v autě zase vedro a dusno i když by to mělo jen chladit čerstvý vzduch.. Prostě se mi zdá, že ta klima mi neuchladí to auto, nebo že je divná nebo j…

• 20 odpovědí
    • 9tis zobrazení

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.