Propouštění ve Škodovce (její zástupci tomu říkají snižování zaměstnanců přirozeným odchodem) kvůli efektivnější cestě k elektromobilitě. V odkazu to trefně zhrnul mezi námi tolik "oblíbený" web Autofórum.
https://www.autoforum.cz/predstaveni/a-je-to-tady-sef-skody-rika-ze-se-firma-zbavi-20-procent-lidi-aby-mohla-tratit-na-dalsich-elektrickych-modelech-vcetne-octavie/
Zdravím ! Mám chvíli superba 3 r.v. 2018 2,0 TDI 140Kw manuál. No a včera jsem si koupil diagnostiku //Delphi // a je tam uvedeno - kod motoru, kde jsou možnosti u 2,0 v naftě / CRGH, CRLB, DDAA, DFCA, DFEA, DFGA a DFHA. ovšem ani jeden z tohoto výběru jsem nikde nenašel, ve velkém TP mám jako typ motoru uvedeno DFH nic více. A potřeboval bych poradit jak toto ještě zjistit, nebo co mám zadat z toho výběru, nebo jak to mohu udělat? Zatím tady v tomto jenom ,,tápu" Prosím poraďte mi. Děkuji.
Tak dnes jsem odjizdel z prace a trochu to zakuckalo (teplota -1) v pondeli bych mel vymenit jednotku(rele) 🤔 tak snad to bude jen to... Kdyz to zaskytalo 🙂