Ostatní
23 témat v tomto fóru
-
Kucí, nemáte někdo k dispozici Dílenskou příručku pro Citigo? Případně i tu dílenskou učební pomůcku (tuším č.92) Seznámení s vozem Citigo? Venku furt prší a mě napadlo, že si budu hrát s autíčkem
-
-
- 17 odpovědí
- 29,6tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Tak tedy Jung oficiálně oznámil příchod auta menšího než Fabia. Do výroby půjde za dva roky, tedy v roce 2011.
-
-
- 326 odpovědí
- 132,6tis zobrazení
- 3 sledující
-
-
-
Zdravím všechny, tak jsem si nakonfiguroval CityGo a zajímá mě názor majitelů a jakékoliv připomínky. Jde o CityGo 44 kW AP červené, interiér béžový. Výbava Elegance (litá kola "do černa"), přidaná výbava je FUN&GO, paket Elegance Plus (zadní parkování, kožený paket a sunset), paket pro špatné cesty (kryt motoru, zvýšení o 1,5 cm). Pěti dvéřové. Vyzkoušel jsem si automat a v podstatě se mi moc líbil. Prostor je skvělý, spotřeba také. A teď k otázkám: 1. Cenu se mi podařilo stáhnout na 222.000,- při financování (přeplatím velmi málo) - je to OK? 2. Nezhorší paket pro špatné cesty jízdní vlastnosti? 3. Půjde dát k automatu LPG? Nebo se to vylučuje (pozor nemyslím CN…
-
-
- 114 odpovědí
- 45,6tis zobrazení
-
-
Tisková mapa 170627-skoda-citigo-tiskova-mapa.pdf Katalog příslušenství 57d69fdcaa21c_citigo-prislusenstvi-katalog.pdf citigo-prislusenstvi-katalog.8bac445617e29c45b62cbad6339b2529-2.pdf Citigo iV
-
- 0 odpovědí
- 3tis zobrazení
-
-
-
Tady bude ultimativní vlákno o různých doplňcích a blbůstkách které se dají splašit na Citigo ve známých čínských ale i jiných obchodech! Postujte sem nejenom tipy ale i zkušenosti s Vašimi nákupy.
-
-
- 23 odpovědí
- 9,4tis zobrazení
-
-
Druhá generace Škody Citigo nebude. Přednost dostanou SUV To je asi jako darek k tomu poctu 100000 vyrobenych Citigo. Fakt nechapu, same SUV, SUV, SUV. Uz se bojim doma otevrit lednicku.
-
-
- 31 odpovědí
- 12,7tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahoj lidičky ,poraďte kde nejlépe a nejlevněji zakoupit navigaci move fun?
-
-
- 25 odpovědí
- 19,4tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
http://www.skoda-auto.cz/news/2014-05-23-skoda-citigo
-
-
- 24 odpovědí
- 11,1tis zobrazení
-
-
Ahoj všem, mám k dispozici jedno Citigo na rozebrání....sice je ho škoda ale už ho někdo tak rozebral že se me ho nechce davat dohromady :-) Je to 5dverko, CNG, červené většina dílů je k mání...případně pište SZ u motoru není vana a převodovka je asi kaput....motor najeto asi 120tis km
-
- 1 odpověď
- 3,8tis zobrazení
-
-
-
-
- 14 odpovědí
- 15,9tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
-
Výbavových prvků méně, ale zase upravený přední nárazník, maska a kapota. - multifunkční volant (ale jen na levé straně, neplnohodnotný jako u ostatních modelů) - corner mlhovky - nová patnáctipalcová kola - nový lak zelená Kiwi O kameře ani vidu, ani slechu.
-
-
- 35 odpovědí
- 15,2tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahoj, plánuji koupit manželce "nové" auto. Volba padla na Citigo. Byli jsme si ho vyzkoušet a projet u prodejce. Byl to model s novými dvojparabolami a led páskem, ale ještě s kulatými mlhovkami, takže asi MR2017. Byla to 55 KW verze plně vybavená vč. nového klimatroniku. Auto vyhovovalo prostorem, zpracováním, jízdními vlastnostmi atd. Co mne přišlo jako velký problém byla pružnost motoru. Je pravda, že fungovala klimatizace, ale hlavní problém podle mne byly dlouhé převody. Na fóru jsem zjistil, že od roku 2016 se prodloužily. Vzhledem k tomu, že po dobré zkušenosti hledám opět roční auto (stáří do 18 měsíců), tak mne napadlo, že bych mohl ještě sehnat verzi s kratší př…
-
-
- 14 odpovědí
- 6,6tis zobrazení
-
-
Ahojte. Netusite, jaky byl v koncernu duvod snizit kapacitu tlakovych lahvi o 1kg?
-
- 0 odpovědí
- 4,9tis zobrazení
-
-
- automatická klimatizace - nový infotainment - dešťový a světelný asistent - LED denní svícení v hlavních světlometech více k MR2017 napříč modely Škoda ZDE, a ZDE jsou novinky pro Up!, mimo jiné třeba i nový motor 1.0 TSI 66kw, digi klima, multi volant, blinkry v zrcátkách apod.
-
-
- 133 odpovědí
- 45,2tis zobrazení
- 3 sledující
-
-
Zdravim, na up!a mi skončila 2-letá záruka, takže nějaké servisní úkony si budu dělat sám. Proto zakládám toto téma, kdyby někdo potřeboval vědět co a jak se provádí. Moje otázky: Výměna motorového oleje - V servise mi ho měnili zatím 2x, olej Shell Helix Ultra 5W-40. Mám v něm pokračovat, nebo mám vyměnit za Mobil 1 New Life 0W-40, co tady doporučuje Sir_Jarek? - Nový olejový filtr by měl být dotažen momentem 20 Nm, ale nevím, jestli se k filtru dostanu s momentovým klíčem, bude dyžtak stačit jej dotahnout rukou? Výměna brzdové kapaliny - V servisním manuálu je napsáno, že po výměně brzdové kapaliny se provede zkušební jízda a během z…
-
- 6 odpovědí
- 7,6tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdravím na Youtube jsem našel recenzi VW UP ale tenhle je nějaký jiný. Víte o tomhle něco? Že by falcelift? Tady jsem si dovolil vypíchnout pár bodů (12 ) co jsem zaznamenal jako nové. Po kliknutí na obrázek se přenesete na tu část ve videu jako na obrázku. 01) Všimněte si zadního rozděleného okénka. 02) Směrovky jsou jako u Octavie a Superbu v zrcátkách. 03) Co v UPu dělá žhavení, co se dává do dieselů? 04) Hurááá, ovládání okna spolujezdce od řidiče. 05) Nové tlačítko. Copak asi dělá? Je na něm zámeček, ale centrál to nebude, protože už je na dveřích řidiče. 06) Povšimněte si schématu na řadící páce. Zpátečka se přesunula na tradi…
-
-
- 29 odpovědí
- 17,7tis zobrazení
-
-
-
Pročítám internet a narazil jsem na toto: VW oznámil svolávací akci na boční airbagy v Citigo vyrobených od ledna do března 2013, nikde jsem to tady na fóru neviděl, tak by to mohlo majitele Citigo zajímat.. Odkaz na článek TADY
-
- 3 odpovědi
- 8,6tis zobrazení
-
-
Škoda Citigo Monte Carlo: Černá maska a větší kola
-
- 3 odpovědi
- 7,5tis zobrazení
-
-
Tak to vypadá že Škodovka nenápadně přidala do Citigo další dvě novinky. První novinka jsou nové páčky pod volantem a pro mě obrovsky vítaná změna za tyto podle mě hnusné páčky ala Fábia za stylové a hranatější páčky z Octavie a Superbu. Tleskám! Podle informací co jsou v manuálu ke stažení by měla ta nová páčka mít dálkové světla na odpruženou polohu. Nevím jak u Citigo do teď ale měl jsem Octavii a je to hodně návykové. Asi tak jako trojblik. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Další novinkou je kontrola tlaku v pneu. Položka je už na webu …
-
- 20 odpovědí
- 9,5tis zobrazení
-
-
Zdravím, chtěl bych si koupit ojeté Citigo na CNG ale jak to tak vypadá je to nedostatkové zboží. Zkouším AAA, Esa, Sauto, Yauto, Annonci, skodaplus atd a nikde nic. Ani jedno auto! Nenapadá Vás, kde by šlo pořídit ojetinu? Nové je za raketu.
-
- 19 odpovědí
- 9,5tis zobrazení
-
-
Dle dříve uvedeného článku se psalo: Další obměna výbavy se dotýká Škody Citigo, kde je třeba rozlišovat mezi tří a pětidveřovou verzí. Na druhé straně se však jedná jen o položku sedadel, díky čemuž byste se mohli zorientovat snadno. Od června totiž platí, že třídvířko dostane sedadlo řidiče s pamětí Easy Entry, které se po vystoupení zadních pasažérů vrátí do původní polohy. U pětidveřové verze pak pro změnu dostanete sedadlo spolujezdce se sklopným opěradlem, které umožňuje naložení až 1,75 metru dlouhých předmětů. Mimo to pak Citigo nabídne ještě mezipodlahu v zavazadlovém prostoru a inovací prošel i multimediální systém Move and Fun. To by ale pro tohle pololetí měl…
-
-
- 2 odpovědi
- 8,3tis zobrazení
- 1 sledující
-