Přejít na obsah

Interiér

143 témat v tomto fóru

• 8 odpovědí
    • 5.1k zobrazení
  1. Záhadné tlačítko

• 8 odpovědí
    • 2.7k zobrazení
    • 9 odpovědí
    • 9.7k zobrazení
  2. Nerezové pedály RS

• 21 odpovědí
    • 6k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1.1k zobrazení
    • 11 odpovědí
    • 4.1k zobrazení
    • 6 odpovědí
    • 4.1k zobrazení
  3. Vyhřívaný volant

• 5 odpovědí
    • 6.1k zobrazení
  4. osvětlení interieru 1 2 3

• 62 odpovědí
    • 20k zobrazení
  5. Doplňky do kufru

• 8 odpovědí
    • 4.4k zobrazení
    • 9 odpovědí
    • 9.3k zobrazení
  6. Potahy

• 2 odpovědi
    • 1.7k zobrazení
    • 10 odpovědí
    • 4.8k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 1.8k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1.8k zobrazení
  7. Demontáž středového tunelu

• 0 odpovědí
    • 1.9k zobrazení
    • 30 odpovědí
    • 14.6k zobrazení
    • 5 odpovědí
    • 4.6k zobrazení
    • 5 odpovědí
    • 10.4k zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 2.7k zobrazení
  8. Co se vejde do Rapida 1 2 3 4 5

• 106 odpovědí
    • 44.9k zobrazení
  9. Potah na volant

• 3 odpovědi
    • 2.2k zobrazení
  10. Demontáž tlačítek

• 15 odpovědí
    • 14.8k zobrazení
  11. Tuhost plynového pedálu 1 2 3 4

• 83 odpovědí
    • 27.8k zobrazení
    • 42 odpovědí
    • 25.7k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Pekny vecer skusal som hladat podobne vlakno ale nenasiel som konkretne vlakno s mojim dotazom… chcel by som spravit upgrade climatronicu a kupit z b7 s označením 3aa907044e a nasledne ho vymenit kvoli tomu ze mam aj mib2 krajsie to ukaze… vedel by mi niekto prosim poradit ako to spravne nakodujem ked to budem mat vymenene? Nasiel som na yt video kde je ukazane aj kodovanie len ten panel je bez webasta ja budem mat aj s webastom nakolko je v aute webasto   tu je link na video kde je kodovanie ukazane a zaujima ma ci viem to kodovanie pouzit s climatronicom ktory bude mat tlacitko nez.topenia tak isto auto,,, dakujem za dotazy  
    • Dobrý den,  bohužel neporadím, řeším teď v zimě úplně stejný problém. Jen se obávám, že při výměně Vám bude doporučeno vyměnit všechny vstřiky, což bude nákladné. Já jsem uvažoval spíše o repasu.    Neví někdo o někom, kdo dělá kontrolu a repasovaní vstřiků v okolí Plzně, Klatov?   Děkuji 
    • A nemá někdo namontované malé rozšíření lemů??  Dal jsem pod přední i zadní kola podložky, aby nebyly tak zalezlý. Teď už se klasickým zástěrkám nevyhnu, ale zajímá mne, jestli má někdo ty malé namontované a zda to vůbec funguje.  
    • Mne po aktualizácii telefónu na Android 15  , prestali problémy s odpájaním bezdrôtového AA na rovnakých miestach. Od aktualizácie ani jedno odpojenie. SW MIB mám 1985.
    • Zdravím páni mám otázočku ako ťahať káble z hlavovych opierok z monitormi od sedačky k autoradiu. Ďakujem. 
  • Vytvořit nový...