Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Interiér

1. Hezký den, nesetkal se někdo s tímto zvukem (https://drive.google.com/file/d/1Q-UaoRKrRlbGPia3f5h9KrSNZCDxUK43/view) v interiéru? Je to mírně zesílené. Ozývá se to jakoby před spolujezdcem, za přihrádkou. Těžko říct kde přesně. Typicky si toho všimnu během jízdy nebo po jízdě. Po vypnutí motoru to vydává tenhle zvuk v řádu desítek sekund až minut. Dělá mi to už dlouho, ale poslední dny mi to přijde buď intenzivnější nebo mě to začalo víc prudit. Mě osobně to přijde jako nějaká klapka ventilace co se snaží zavřít/otevřít. Kdyby někdo věděl, kam šáhnout -- nechce se mi to řešit přes servis. Díky Karlos

• 0 odpovědí
    • 1,3tis zobrazení
  2. Zahájeno uživatelem rogerer,

nevím kam to zařadit, píšu sem...nemlží se vám extrémně čelní sklo? Jako oproti jiným autům mi to přijde fakt extrém...když prší (i slabě) tak víceméně nejde jet bez zapnutýho tlačítka "odmlžení předního skla max" ... samotnej fukar na čelní sklo na to nestačí...dneska ráno bylo asi 11stupňů, nepršelo, sklo jsem měl zamlžený zevnitř (ne extrémně ale trochu jo)..jakmile jsem nasedl do auta tak se zamlžilo extrémně...dám tlačítko čelní sklo max a za chvilku je po zamlžení...po 10 min to vypnu (pže to fičí naplno) a hned je to zas zamlžený... jako mít po ránu zamlžený sklo zevnitř je totiž dobrej krok do hrobu v zimě až bude mrznout .... vím že včera pršelo tak zůstalo asi m…

3. Zahájeno uživatelem bobanHTP,

Zdar chlapi, tak jsem reklamoval auto s verzáním pedálu plynu a spojky, najeto 1400km. Dostal jsem jako náhradní auto fungl novou Fábii III kombi 1.0 MPI 55kw a čím mě překvapila? Ano vrže tam pedál plynu a spojky a to ještě více než v mém Rapidu :-) O výsledku reklamace budu informovat, ale vypadá to na nějaký žertík VW Group asi :-)

• Pozitivní
    • 28 odpovědí
    • 13,4tis zobrazení
  4. Zahájeno uživatelem tasum,

Potreboval by som poradit ako sa mam zbaviť tej soli (teda až to nie je niečo iné) zo sedadla. Skušal som vodu - flak sa zväčšil, voda s jarou - flak zostal po okrajoch, destilovanu vodu - pomohlo ale po 3 opakovaniach stale flak (vid obr. 4). Chemiu som na to ešte nepoužil tu nechavam ako poslednú možnosť.

• Pozitivní
    • 6 odpovědí
    • 3,6tis zobrazení
  5. Zahájeno uživatelem sbach74,

mám taký dotaz po naštartovaní a spustení ventilatora ma ventilator dunivy zvlastny zvuk po pridaní na večší výkon a spet dunenie prestane a uz je zvuk normalny robí to po každom naštartovaní nestretol sa stým niekto?

• 1 odpověď
    • 1,8tis zobrazení
  6. Zahájeno uživatelem Slado,

Ako sa dá dorobiť sedadlo spolujazdca na výškovo nastaviteľné.

7. Zahájeno uživatelem nikolaz,

zdar lidi, ví někdo sakra k čemu je to záhadné tlačítko nalevo volantu pod palubovkou? v návodu není , na netu milion spekulací , máte někdo něco přesnějšího než že tím zapínáte taxametr, vypínáte sledovací zařízení, zapínáte alarm nebo přivoláváte obyvatelé planety ZARTA? dík.

• Pozitivní
    • 8 odpovědí
    • 3,3tis zobrazení
  8. Zahájeno uživatelem Novacek01,

Zdravicko, potrebuji protahnout drat od pojistkoveho boxu v interieru do stredoveho tunelu. Ten potrebuji zvednout kvuli instalaci ctecky. Muze nekdo poradit jak ten tunel co nejsetrneji demontovat a eventuelne na co si dat pozor? Dekuji

9. Zahájeno uživatelem MBDusan,

zakoupil jsem nerezové pedály RS. Může mi někdo poradit, jak je vyměnit za původní? Mají kolem dokola docela tuhý gumový rantlík a špatně jdou natáhnout. Měnil si je už někdo?

• Líbí se mi
      • Pozitivní
    • 21 odpovědí
    • 6,6tis zobrazení
  10. Zahájeno uživatelem seal-6,

Ahoj, viděl jsem na O3 že bylo přehozeno vnitřní zpětné zrcátko (VZZ) za to bez širokého okraje co mají Superby.... Je zde někdo kdo to má i na Rapidu ? půjde to vůbec...mám Liftbacka MC 2/2018 Díky

• 0 odpovědí
    • 1,3tis zobrazení
  11. Zahájeno uživatelem votrmi,

...demontoval tady někdo zadní sedák u Rapida-facelit 2017 jinak r.v. 2019. Pokud ano prosím o podělení se o zkušenosti- nějaký srozumitelný návod. Děkuji.

• Pozitivní
    • 11 odpovědí
    • 4,8tis zobrazení
  12. Zahájeno uživatelem jenProchazimKolem,

Ahoj, chci natáhnout kabely od couvací kamery průchodkou mezi 5. dveřmi a stropem, ale nevím jak tu průchodku vyndat. Použil jsem jen málo síly nebo je v tom nějaký fígl, že se s tím nejdřív musí nějak otočit nebo tak něco?

13. Zahájeno uživatelem Hefidlo,

Ahoj, prošel sem a nenašel na rapidu tak snad to neduplikuji. Řešil ste někdo vyhřívaný volant na rapidu ? je to věc kterou bych celkem ocenil. :-) Na octavii 3 je tak, že by se to jen prohodilo a připojilo nějak aby se to zaplo s vyhřivanim sedačky? Dik :-)

14. Zahájeno uživatelem jitkako,

při otevření dveří se interier rozsvítí, ale během jízdy nezhasne , až do zamčení dveří, neví někdo, kde je závada , jde o Škoda Rapid r.2013

15. Zahájeno uživatelem lifeisafun,

Zdravím, tuší prosím někdo, kde bych sehnal ty zarážky do kufru? Případně číslo dílu? Viz obrázek. A zda si to namontuji sám doma? Nikde jsem to bohužel nenašel. Díky moc za odpovědi.

• Pozitivní
    • 8 odpovědí
    • 4,9tis zobrazení
  16. Zahájeno uživatelem Bury1104,

Cus lidi, jak vypadá originální ambientní osvětlení v Rapidovi, co všechno svítí??

• Líbí se mi
      • Pozitivní
    • 9 odpovědí
    • 9,8tis zobrazení
  17. Zahájeno uživatelem tomi28062005,

Zdravím Vás ve spolek, fórum jsem procházel,ale nenašel jsem co jsem hledal a to potahy na Rapida, ale se sportovními sedačkami. Máte někdo nějakou zkušenost s nějakým výrobcem, či prodejcem včetně monáže? Pokud ano, byl bych rád kdyby jste se podělili o zkušenosti včetně ceny. Děkuji.

18. Zahájeno uživatelem Effective,

Ahojte, nemáte někdo zkenost s originálními foliemi? http://eshop.skoda-auto.com/webapp/wcs/stores/servlet/Category3_10001_10051_41501_-11_Y_normal_0___ Díval jsem se že by to mělo jít na všechny rapidy Určeno pro vozy: Rapid (rok výroby 2012 – současnost)

19. Zahájeno uživatelem radlat,

Může mi někdo z rapiďáků vysvětlit, jaký je rozdíl mezi schránkami, které se dodávaly do rapidu po FL (možná i fabie III) s variantou SOS tlačítka? Na jedné fotce jsou jakési prohlubně, na druhé fotce je standartní provedení. díky

• 2 odpovědi
    • 2tis zobrazení
  20. Zahájeno uživatelem Jan Štěpán,

Ahoj, mám problém s polohováním přední sedačky u spolujezdce. Nemůžu ji sklopit ani dopředu a ani dozadu. Mám obyčejnou manuální páku na polohování. Je citít, že pravá strana (u dvěří) se ''odemčením'' páky povolí, ale druhá strana stále zůstane ''zamčená''. Když chci, tak silově to přetáhnu přes zuby aby jsem to sklopil, ale je potřeba dost síly na to a není to ideální. Neřešil toto někdo ? Neví zda se dá sehnat nový mechanismus na toto ?

• 0 odpovědí
    • 2,1tis zobrazení
  21. Host Jugo
    Zahájeno uživatelem Host Jugo,

Ako demontovať stredový tunel škoda Rapid spacebeck vie niekto poradiť tečie mi od tial voda keď mám pustenú klimatizaciu dakukem

• 0 odpovědí
    • 2,2tis zobrazení
  22. Zdravím, asi to každý zná, když naplníte kufr maličkostmi, nákupem, taškami a pak se pro ně nedá natáhnout? Protože kufr je sice obrovský ale taky hodně hluboký, tak jsem to vyřešil následovně a svépomocí začal jsem přesným oměření kufru, pak jsem přemýšlel jaký zvolit materiál, jaký koberec, panty, vruty a další nářadí k nařezání mareriálu a přilepení koberce za materiál jsem nakonec zvolil klasickou dřevotřísku tl. 18 mm dřevotřísku jsem k sobě svrtal vruty a vrchní díl jsem rozdělil na 3 díly všechny díly jsem okobercoval a otestoval funkčnost přidělanými panty další krokem bylo oříznout původní podlahu abych se dostal k rezervnímu k…

23. Zahájeno uživatelem srnec111,

Zdravím z důvodu převážení divé zvěře (mých dětí) v autě a teď v zimním období to bude ještě horší přemýšlím o koupi potahů sedadel. Chtěl jsem se zeptat zda má někdo odzkoušené nějaké potahy nebo spíše firmu, která dělá potahy na míru žádné univerzální, aby to seděla jak originály. Co říkáte na kožené potahy na míru. To by byla asi nejlepší volba (viděl jsem je třeba v autosalonu na primě v tom Seatu Leon Tuning), ale zde bude asi vysoká cena. Tak k otázce textilní či kožené potahy? Kde a za kolik by se daly sehnat ty kožené potahy? Děkuji za odpověď PS: nikdy jsem podobné téma nenašel tak snad tu není :-D

• 5 odpovědí
    • 4,8tis zobrazení
  24. Zahájeno uživatelem embino,

Dobrý den, v mém Rapidu rv. 2012 motorizace 1.2 TSI, je na volnoběh v pravé přední části interiéru slyšet hlasité klepání. Při sebemenším přidání plynu a zvýšení otáček klepání zmizí, při návratu otáček zpět na 700 - 800 se opět objeví. Nesetkal se někdo s tímto problémem? Nedokázal jsem zvuk v prostoru motoru rozeznat. V odkazu naleznete video, kde jsem zvuk natočil (možná nutno zesílit, ale zvuk je zřetelný). Díky moc YouTube video

25. Zahájeno uživatelem XpavR79,

Dobrý deň všetkým, chcem sa informovať či sa už niekto stretol s týmto problémom na Rapide 01/2018, 17t km, sedačka sa na boku začína dosť značne vyťahovať a nechcem čakať do štádia kedy sa to roztrhne úplne a povedia, že to bolo mechanicky poškodené. Rád by som vedel, či to už niekto skúšal reklamovať, vopred vďaka.

• Líbí se mi
    • 4 odpovědi
    • 3tis zobrazení

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.