Interiér
104 témat v tomto fóru
-
-
-
Nazdarek panove, mam nove Felicii 1.6 2000 (ale koupena jiz v listopadu 1999 ? ). Je to nemecka SafeLine takze dosti dobra vybava vcetne 4airbagu. Protoze jezdim sam, nechci airbag u spolujezdce a dat tam kaslik. 1.) Nikde jsem nenasel navod na montaz\demontaz\vymenu airbagu. Mam trochu obavu, aby to pri demontazi nevystrelilo i kdyz odpojena baterie by mela byt snad zarukou. Ma nekdo postup? 2.) Predpokladam, ze k airbagu vedou 2 vodice na spusteni odpaleni. Protoze nechci znefunkcnit airbag u ridice, ma se tam dat odpor. Nekde 4ohm jinde psali 2,7ohm. Muze nekdo poradit? Prepinace pasu a bocni airbagy bych nechal. Jde mne jen o ten kaslik. 3.) Mam si na neco dat v…
-
- 4 odpovědi
- 12,1tis zobrazení
-
-
Dobry den, v zari mi postupne zatuhla radici paka. Razeni rychlostnich stupnu slo ztuha predevsim, kdyz auto dele stalo, po urcite dobe jizdy se pak postupne uvolnovala (asi zahratim - nevim). Na opravu jsem nemel cas. Jenze kdyz jsem vcera popojizdel a casto radil, k cemuz kvuli zatuhnuti bylo nutne vyvinout ponekud vetsi silu, tak jsem asi paku utrhl, je uplne volna, v podstate planda a neda se radit. Nevite co by tam tak mohlo rupnout nebo se uvolnit, popripade kolik by tak stala oprava?
-
- 2 odpovědi
- 5,1tis zobrazení
-
-
zteptat co s tím jedu 75km/h a na světelné tabuli u cesty se ukáže 50km/h děkuji mooc za odpovědi
-
- 11 odpovědí
- 7,3tis zobrazení
-
-
Caute,potrebujem vymenit puzdra na radiacej pake ale neviem kde to najst viem ze to je na spodu pod podlahou ale co dalej??Poradte ako na to.
-
- 0 odpovědí
- 2,6tis zobrazení
-
-
Zdravím vás, chcel by som sa opýtať či neviete kde by sa dal zohnať zadný koberec resp. guma v jednom kuse do felicie. Kedysi som to videl v jednej felicii a bolo velmi praktické, tie malé koberčeky čo sú tam od rôznych výrobcov neplnia tak svoj účel akoby mali. Ak by dakto o tom vedel bol by som velmi ráad keby dal nejaký dobrý tip. Ten koberec bol v tvare písmena U čiže akoby 2 malé koberčeky spojené cez tunel. Poprezeral som už dosť odkazov na nete a nič som nenašiel. a najradšej by som bol keby bol z gumy a originál do toho pasoval. dakujem Martin
-
- 4 odpovědi
- 2,3tis zobrazení
-
-
Zdravím všechny,sháním výplně dveří - tapecírunk - z akčního modelu Felicia Mystery-nezáleží jestli bude fialovej nebo zelenej,i když zelenej by byl prima,ale není podmínka.Našel by se někdo kdo by něco takového měl?Díky
-
- 1 odpověď
- 4,5tis zobrazení
-
-
Palubna doska z fabie I do feldy?? Je nieco take mozne??
-
- 2 odpovědi
- 2,5tis zobrazení
-
-
Srdečne zdravím ! Prosím o radu : ako rozobrať čalúnenie v kufru na Fel. combi ? Čaká ma vyvarenie lemu blatníka , a klampiar si dal podmienku : musíte si to odstrojiť sám - ja robím len klampiarčinu . Skúšal som odskrutkovať skrutky kúsok pod úrovňou okna mi moc nepomohly . Radšej tedy volím verziu spýtať sa , ako pokaziť . Vopred ďakujem za rady .
-
-
- 2 odpovědi
- 2,6tis zobrazení
-
-
Cafte...neviete nahodou ako sa montuje univerzalna laktova opierka do feldy??? Dakujem
-
- 0 odpovědí
- 1,9tis zobrazení
-
-
-
Zdravím, mám felicii rv. 1999. četl jsem, že spínací skříňky u těchto aut byly poruchové a k výměně je potřeba jakýsi štítek, který nemám. Chci se zeptat na možnosti, jak nechat v případě budoucí poruchy skříňku opravit, zda-li je to možné. četl, že je možné zrušit imobilizér, šlo by tam pak dát zámky ze staré felicie? Nejsem odborník, děkuji za všechny rady
-
- 1 odpověď
- 13,1tis zobrazení
-
-
Zdravim, chystam sa kupit dieslovu feldu, ktora ma namiesto otazkomera rucickove hodinky, avsak ja by som tam naozaj mal radsej otackomer. Inak je zachovala, cena okolo 42 tisic sk, najazdene 160 tisic km. Daju sa budiky lahko vymenit, alebo tam treba robit nejaky zlozitejsi zasah? Kolko take budiky stoja? Vopred vdaka za kazdu radu
-
- 2 odpovědi
- 3,5tis zobrazení
-
-
ahoj potřebuji na felicii přetočit tachometr asi o 1200 km dopředu a nechce se mi vrtačkou,protože je to na 6 hodin práce máte nějaký jednoduchý zupusob jak rozebrat tacho a přeházet číslice? díky ps. nejsem z bazaru
-
- 7 odpovědí
- 13,1tis zobrazení
-
-
Lidi, měl by pro mě někdo podrobnou radu jak rozeberu kličky na okna ve felicii? Chci je vyndat,popripade vymenit.Ale kdyz sem na to koukal tak sem fakt nevedel,zkousel sem ruzný věci co me napadly jak by to mohlo byt uchycený ale nic. Tak PROSÍÍM,dik
-
- 5 odpovědí
- 4,1tis zobrazení
-
-
Nemáte někdo doma zbytečně přední sedačky do feliny za rozumnou cenu v dobrém stavu??????
-
- 5 odpovědí
- 2,2tis zobrazení
-
-
Daval nekdo do feldy sedacky z fabie.. Nejaka rada by se sikla.. Jedna se o sedacky bez vyskoveho nastaveni. Cili jestli jsem koukal spravne tak pojezdy se pouziji z felicie.. prehodi se sedak.. a k nemu se musi navarit uchyty k sedaku.. A zadek.. púrodlouzit ty spodnni tycky.. a nejak dodelat uchyceni lavice..? Dekuju za kazdou radu ci zkusenost
-
- 0 odpovědí
- 2,6tis zobrazení
-
-
Jdou do Filety sedačky z Fabie? Případně z jakého jiné auta tam pasují s nějakýma úpravama?
-
- 1 odpověď
- 3,3tis zobrazení
-
-
Nazdar, menil uz niekto elektricku cast spinacej skrinky Fel. 1.6 MPi? Da sa to vykonat doma? Dik za rady.
-
- 0 odpovědí
- 2,2tis zobrazení
-
-
Zdravím, potřebuju poradit, jak se u Felicie dá vymontovat (a zpátky namontovat) taková ta růžice, co se s ní nastavuje sklon opěradla. Kdyby měl někdo i obrázkovej návod, byl bych neskutečně vděčný Díky!
-
- 4 odpovědi
- 2,3tis zobrazení
-
-
čus, potřeboval bych sehnat pár věciček, ale nevim kde, protože škodovácký stránky jsou tak blbý že to tam nejde nikde sehnat.. jedná se o namžetu řadičky v kůži - 115 516 313 , rukojeť ruční brzdy v kůži 6U0 711 327, a štítek s nápisem laurin & klement 094 628 205, jestli někdo něco víte, budu vděčnej za info, díky
-
- 7 odpovědí
- 3,7tis zobrazení
-
-
Zdarvim,mam takovej proble s klicem,nemuzu vlozit klic do zapalovani,da se to nejak spravit,nebo je nutna vymena cely spinacky? Felicie 1.3 1999
-
- 1 odpověď
- 2,2tis zobrazení
-
-
Po 9 letech mi přestal fungovat hydrokorektor na Š Felicii II. Nechce se mi tam kupovat nový a nechce se mi to ani složitě přestavovat na el. ovládání. Přemýšlel jsem, že to nastavím na pevno a zkusím tak procházet i přes STK (snad tu funkčnost sklápění nebudou kontrolovat). Chtěl bych vědět, jak to správně nastavit, abych prošel STK. Tzn. např. postavím vozidlo proti zdi a chtěl bych vědět, jak vysoko na zdi mi mají svítit ta světla, jak hodně do stran a jak daleko mám přitom stát od té zdi. Pokud to má někdo z vás také nastaveno "napevno" tak bych mě zajímalo, zda to prochází bez problémů přes STK. Jezdím ve vozidle většinou sám nebo ve dvou a prázdný kufr, takže oslňov…
-
- 4 odpovědi
- 14,8tis zobrazení
-
-
Nemáte někdo zkušenost s výměnou sedaček ve feldě? Dají se tam dám bez větších úprav sedačky třeba z Octavie nebo Fabie? Předem díky za vaše zkušenosti.
-
- 8 odpovědí
- 3,2tis zobrazení
-
-
Zdravím všetkých, pri brzdeni pocas navratu pedalu sa ozyva dobre pocutelny piskot. Vsetko, kam sa dostanem zo strany pedalu som postriekal silikonovym olejom, pricom zo strany motora sa nikam nedostanem, kedze je tam teleso posilovaca. Poradi niekto ako na to?
-
- 5 odpovědí
- 3,3tis zobrazení
-
-
Zdravím, chcel by som vedieť či sa dá zistiť či bol pretočený tachometer na Felicii. Dá sa to nejako diagnostikovať? Vďaka za odpovede.
-
- 6 odpovědí
- 3,8tis zobrazení
-