Dobrý den,
mám superb 3 2021, čili verze facelift a chtěl bych se zeptat na profil adaptivního podvozku a jeho nastavení i po vypnutí zapalování. Pokud třeba nastavím režim Comfort, tak vždy po vypnutí motoru jsem na normálním režimu a musím režim nastavit. Našel jsem návod jak nastavit profil sedačky s podvozkem, konkrétně tak, že nastavím režim na komfort, na sedačce řidiče dám set a třeba číslo jedna, po vstupu do vozu a nastartování, zmáčknutí jedničky bych měl mít jak uloženou polohu sedadla, tak i jízdní režim, což takto nefunguje, také chci třeba v rádiu nastavi jen FM bez DAB, v nastavení rádia dám, že stanice mají být pouze FM, po vypnutí vozu je vždy v nastavení zpět FM/DAB, či když nastavím jen FM tak uložená Evropa2 má vždy v závorce DAB, takže nerozumím těmto nastavením, může to být nějaká závada s uložením těchto funkcí do paměti, jako že toto nefunguje? děkuji velice za názor.
@ferokulda Jestli mluvíš o tom Citigo, tak to je jiná, tam se v rámci úspor kdysi ani nemontovali podběhy :-))
U OIII naopak v klidu na dutiny stačí Dinitrol, aplikovat v teple v létě, při správné aplikaci pěkně všude vyvzlína - to ten černý gumoasfalt nikdy.
a nemyslis si ze to ma vsetko spolu suvis? mozno o par tisic km pojde uz aj voda hore a uvidis
vymena zanesenych chladicov je idealna prilezitost aj na riesenie chladica oleja , bude k tomu dobry pristup , vymenis rovno aj termostat a mas pokoj musi to ist ako ma ...