@octavia_66_tdi Hmm, niceho jsem si u sebe nevsiml. Mas na mysli skrtici klapku ? Nebo rezonuje ten plast na motoru ? Je to pri nejake akceleraci z techto otacek ?
Zaměřte se, resp. servis ať se zaměří na zadní lůžka předních ramen. Evergreen Škodovek.... Nesmí tam být v pryži žádná prasklina, ani malá. Pryž taky časem měkne a lůžka pak neudrží v tahu rameno ve správné poloze a rozhodí to na chvilku geometrii, hlavně v tahu.
Dnes jsem zkusil zadat VIN auta na portálu Škoda Update (https://updateportal.skoda-auto.com/) a nabídlo mně to ke stažení aktualizace navigačních podkladů. Aplikoval jste ji někdo?
Přidám se k vám. Občas jedu rovně a najednou musím volant lehce korigovat, aby auto jelo rovně a pak zase pohodička. Na části D1 mezi Exitem 8 (Čestlice) a Exitem 10 (Říčany) mi navíc vibruje volant, jako kdyby byla kola nevyvážená. U Superbu iV nebo Octavia Combi IV tohle vůbec nezažívám.
Tak to uz si bohuzel nepamatuju. Urcite je toho ale plny internet. Myslim, ze je to urcite i nekde na tomto foru. Pripadne treba poradi nekdo jiny.
Z hlavy si myslim, ze je potreba upravit kodovani gateway, RJ motoru, ABS/ESP, BSG, radio, parkovaci senzory, alarm a tazne zarizeni. Pokud neco z toho nemas (nebo to mas, ale neoriginalni), tak to samozrejme kodovat nebudes. U RJ motoru a ABS si nejsem jisty, mozna se tam nic nemeni.