Ostatní
52 témat v tomto fóru
-
Mám jednu otázku-dá se odhlásit legálně felda a nechat si ji-jde o to,že mi končí TK a už asi neprojde-je hodně zrezlá. Jde mi o toto-že bych ji rozebral a prodal na náhradní díly. Můžete mi poradit?
-
- 4 odpovědi
- 11,2tis zobrazení
-
-
Ahojte... sorry, ak táto téma niekde je, ale nenašiel som... Poraďte prosím, kde zoženiem vysúšač do klímy, mám Feliciu 1,3 s klímou a nemôžem ani s pomocou googlu nájsť predajcu, ktorý by to mal. A ešte prosím o radu - môže mať tento vysúšač nejaký vplyv na chod klímy ? Chladiace médium mi totiž vydrží v obehu iba cca rok, postupne stráca tlak. Minulé leto boli prekrúžkované pretesnené všetky možné hadice, aj okolo expanzného ventilu, skontrolované na únik média a nič mi nezistili. No a je tu ďalšie leto a klíma nechladí. Vopred veľké díky
-
- 2 odpovědi
- 7,8tis zobrazení
-
-
-
Může se vymenit LPG nadrž za již jetou nadrž? Jde mi o tuhle http://aukro.cz/nadrz-na-lpg-i1804812112.html
-
- 1 odpověď
- 5,8tis zobrazení
-
-
Ja vím , že se to moc nehodí, ale si myslím že lidičky by se měly dovědět pravdu, od včerejšího dne v ČR jezdí škoda Felicia s motorem 2,8l VR6 s VW Golf III. Necelých 200koníků Feldě opravdu sluší, ještě dotáhnout design interiéru a pár moušek, ale auto je plně provozuschopné. Pokud máte k tomuto tématu nějaké dotazy, rad odpovím a nebo se můžete přijet kouknout do Třince 14.5.2011 na tuning show a tam auto představím
-
- 5 odpovědí
- 5,3tis zobrazení
-
-
zkusenosti s nakupem nahradnich dilu a vše kolem nich.....zjistit co ce se da a neda ....atd.......
-
-
- 5 odpovědí
- 8,2tis zobrazení
-
-
Ahoj, nemate nekdo schema apopis fukce Stag 100. Jaky signali kde behaji a tak.
-
- 2 odpovědi
- 2,5tis zobrazení
-
-
Zdravím Vás, Mám dotaz ohledně palubního počítače. Mám ve své feldě(1.6 Mpi) namontované LPG(vstřik). PC neukazuje okamžitou spotřebu LPG respektive 0.0, ze začátku ukazoval sem tam něco hlavně po startu tak 5min. Na benzín PC běží bez problému. Samozřejmě že hodnoty celková spotřeba, stav paliva ukazují díky LPG nesmysly. Mám s tímto stavem smířit nebo se dá něco dělat.? Díky LadineC
-
- 5 odpovědí
- 7,4tis zobrazení
-
-
Dobry den Kolko ma Felica 1.3 LXi Rezrvu PHM a kolko KM najzdym na rezervu. DAkujem za odpoved
-
- 2 odpovědi
- 2tis zobrazení
-
-
Je auto s odstřiženým rohem Velkého technického průkazu definitivně odhlášené, nebo existuje cesta, jak ho znovu přihlásit? Děkuji za nápady.
-
- 1 odpověď
- 2,3tis zobrazení
-
-
Nejde natankovať felicia len pomaly inak vypína pištol
-
- 7 odpovědí
- 7,2tis zobrazení
-
-
nazdar chlapi nevite nekdo nejakej navod a obrazek na slozeni nahonu na tachometr k felicii diky za rady nejak sem nenasel zadnej web o feldach sam mam oktu
-
- 4 odpovědi
- 11,2tis zobrazení
-
-
-
Hola lidi, v Uherskem Hradiste jsem nasel Technicky průkaz od skody felicie ( 1Z8 8xx7 ). Patri nejakemu D.T. ze Vsetina a byva v ulici Dukelska. Nebyvate tam nekdo pobliz, nemohl by ho nekdo kontaktovat?
-
- 8 odpovědí
- 3,1tis zobrazení
-
-
Ahoj, mám Feldu combi, r.v. 1999, 1.3 MPi, 50 kW, přes 151 000 km. Ve čtvrtek auto startovalo bezproblému při -13°C, ale včera v pátek bylo ráno dokonce -17°C a to mi už umřela baterka. Vzal jsem startovací kabely a tátovu Octu a pokoušeli jsme nastartovat auto, pak se rychle ukázalo, že je zmrzlý benzín, ptz nechtěl dodat šťávu do motoru, ptz to vždy na chvilku chytlo, nepravidelný chod motoru na cca 5 vteřin a pak zdechlo. Tak jsem ještě koupil aquafobin od výrobce Sheron, přípravek proti zamrzlému benzínu. Zrovna jsem ho tam dolil, teď je venku -9°C a zejtra po ránu se uvidí. A odtáhnout auto někam do tepla není možné, ptz nemám přední šroubovatelné tažné oko a dlouh…
-
- 25 odpovědí
- 12,5tis zobrazení
-
-
Tak se mi nějak pořád nedaří najít servis který by provedl velmi důkladnou diagnostiku mé chudinky nemocné feldy.Jestli znáte někdo kdo by to byl ochoten udělat prosím poraďte.Nejlépe plzeňsko Velmi všem děkuji
-
- 4 odpovědi
- 2tis zobrazení
-
-
dobrý den scháním písničku felicie od těžkýho pokondru kdo má at posle sumii@seznam.cz :palec2: :palec2:
-
- 8 odpovědí
- 3,3tis zobrazení
-
-
Caute, zhanam nove resp. pouzivane ale zachovale vyskakovacky. Chcem si prerobit moj kluc s IMMO a DO k mojej Feline.. Ak by mi vedel niekto poradit kde take kluce zohnat napiste... dik
-
- 22 odpovědí
- 6,3tis zobrazení
-
-
Nemate nahodou niekto navrhy budikov pre feldu 1,3Mpi s otackomerom do cerel drav? dakujem. Pedro.
-
- 0 odpovědí
- 2,2tis zobrazení
-
-
Ahojte borci, preslo uz vela peknych chvil a tie moje svetla su jednoducho neporovnatelne ani z Favoritom. Pouzivam ziarovky Osram Silverstar s 50% svietivostou navyse. Pri surfovani po internete som nasiel kopu manikov kt. predavaju prestavbove sady HID xenonov alebo BiXenonov. Tak som sa rozhodol ze si tie xenony namontujem do mojej Felicie, no chcel by som sa Vas opytat aku znacku kupit, ktore sa viac oplatia kupit ci Xenony alebo Bi a hlavne kde namontovat balast na xenony nejake miesto ktore je najvhodnejsie. Svieti to lepsie ako normalne H4 ?? Ja by som si chcel kupit teplotu svetla 6000K je tato farba svetla vhodna?? Nerobi to paseku s tym ze potrebuje to vyko…
-
- 23 odpovědí
- 7,8tis zobrazení
-
-
Ahoj,dá sa dodatočne namontovať do Felície 1.3 LXI nezávislé kúrenie? Ako to potom vyzerá?A funguje?
-
- 2 odpovědi
- 2,8tis zobrazení
-
-
Chci koupit Felicii 1,9D rv. 98 a vyžší. O autech znalosti mám, jen nevím na co si přesně dát pozor u tohoto tipu a tohoto motoru. Prosím proto o radu
-
- 29 odpovědí
- 7,1tis zobrazení
-
-
Nevíte někdo, kolik litrů benzínu se vejde do Felicie Combi (r. v. 1999)? Díky.
-
- 15 odpovědí
- 35,3tis zobrazení
-
-
lze na pickupu sundat boudu a udelat z toho valnik ? jde mi o to udelat to legalne,ze ji sundam to nepochybuji :-) mam totiz pickupa s chladici boudou a kdyz ji sundam tak ji znicim- je to laminovane do kastle,a potrebuji pak jit na technickou aby nemeli kecy...
-
- 4 odpovědi
- 6tis zobrazení
-
-
Nazdárek kucí, měl sem fabku tu sem rozsekal (7 tresných bodů) a ted jezdím ve Feldě 1.9D ve čtvrtek mě vyfotili ve městě jel sem 80-90 na tachaku a tak se chci zeptat kolik můžou naměřit. Nerad bych přišel o zbytek bodíků a papíry ...za překročení do 40km/h 3 body nad 5 bodů
-
- 3 odpovědi
- 2,4tis zobrazení
-
-
je možné nějak udělat kopii klíče s imobiliserem, nebo za to musím dát litr v Tescu? Díky.
-
- 4 odpovědi
- 4,6tis zobrazení
-
-