Interiér
258 témat v tomto fóru
-
Zdravím, podařílo se mi při výměně spínače výstražných světel vysypat levou středovou mřížku u řidiče. Nic není rozbité, ale nejsem za boha schopen i složit zpět. Jelikož je v ní takový malý vodící kus kovu (viz foto) pro jedotivé příčky v mřížce a já prostě ani po několika hodinách nejsem schopen ho nasadit na všecky najednou aby byly propojené. Je na to nějaký speciální griff a nebo to prostě neudělám a musím koupit nový výdech? Předem díky
-
-
- 3 odpovědi
- 1,9tis zobrazení
-
-
-
Ahojte, viete niekto poradit ako co najjednodusie je prepchat usb kabel od napajania k vetraku na lavej vodicej strane? Moj ciel je mat drziak na telefon vo vetraku a moct nabijat a pouzivat CarPlay. V strede to mat nechcem nakolko mobil by zavadzal vstavanemu displaju a lepit na palobuvku alebo sklo drziaky na telefon tiez nechcem. Asi by bolo najjednoduchcie ho dostat cez bocny panel, vid foto, do skrinky s poistkami len nevime ako ho potom pretiahnut az na druhu stranu cez stred a nasledne ho vyviest von k usb zasuvke. Este som to nikde nerozoberal, nerad by som nieco ulomil. Dakujem kazdemu za rady. Dik.
-
-
- 6 odpovědí
- 2tis zobrazení
-
-
Ahoj, mám Octavii 3 Combi (12/2016 - předfacelift) se sedmikvaltem DSG. Nelíbí se mi originální řadicí páka DSG. Máte někdo nějaký tip, za co ji vyměnit? Nejvíce se mi líbí "knipl" z Octavie II, ale nevím, zda by tam pasoval. Díky za rekce.
-
-
- 54 odpovědí
- 31,4tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdravím, dnes jsem si přivezl domů novou Octavii III. Mám ve výbavě Climatronic. V případě, že vypnu funkci AUTO a chci si nastavit například foukání na sklo, otáčím kolečkem na regulaci intenzity foukání, první stupeň - rozsvítí se 1 oranžová ledka, otáčím dále - nerozsvítí se dvě ledky (nicméně fukary foukájí silněji než na stupeň 1) a zapne se sama funkce auto. Když otáčím dále rozsvítí se najednou 3 ledky a systém AUTO se vypne. Je to závada nebo vlastnost? Děkuji předem za pomoc
-
-
- 49 odpovědí
- 32,1tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahoj požádal bych o pomoc... co čert nechtěl, povalila se mi lahev s olejem a zrovna jedniná netěsná, celou dobu jinak těsná.... nechápu a nateklo trochu oleje u mé Octy III kombi vlevo vzadu (jak je Canton) a platu (dvoji dno)...zadní krycí plast u Cantonu šel lehce vytáhnout,ale už ho tam nedám zpět...prostě mi nedrží a je tam spára..celé se to viklá...nevíte, jak to vrátit zpět, resp. kam zacvaknout? je to na 5 sekund, pokud se ví jak na to...nebo nějaký návod... níže je foto toho dílu... vůz má střešní okno a odešla jedna lampiška u dveří,,,spínač je v tahu...zakoupil jsem novou, ale nevím , jak tuto vydloubnout, aniž bych poškodil tapecír…
-
- 0 odpovědí
- 996 zobrazení
-
-
Ahoj Vsem, prasklo mi kolecko na regulaci hlasitosti a v servisu mi rekli, ze je to na vymenu celeho volantu, nema prosim nekdo zkusenost s vymenou pouze kolecka mult.funkcniho volantu? O3 2016 Diky za radu.
-
-
- 1 odpověď
- 3,5tis zobrazení
-
-
Ahoj, nenašel jsem podobné téma, takže: Kde nechat vyčistit interiér, východní Čechy? Jedná se o OIII RS, sedačky alcantra/kůže, plus samozřejmě nechat tepovat vše ostatní, skla atd. Vím o autorizáku a pak jsou borci v Atrium (Afi) Palace.
-
- 4 odpovědi
- 2tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdravím, postupně mi odněkud vypadli tyto krytky, viz obrázek. Vůbec netuším odkud. Poradíte mi někdo? Mají číslo 5G0 886 296. Díky
-
-
- 27 odpovědí
- 14,8tis zobrazení
-
-
Čau, mám nově OIII v elegance, ale není tam zrcátko s dešťovým senzorem. Chtěl jsem se zeptat, zda by tam šel dešťový senzor nějak snadno dodělat. K zrcátku vede plastová krytka, kterou by mohla vest kabeláž, vše je vidět na fotografiích. Díky za reakce
-
-
- 81 odpovědí
- 35,9tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
Ahoj, nevím, zda to už někdo řešil, ale mám problém a nevím, co to může být. Mám 3 oct. liftback laurin&klement facelift 2.0 TSI 140kw. Při rychlosti cca 103 až 118 km/hod začnu slyšet v autě hučení, jak kdyby startovalo letadlo, když to přeženu. Při nižších rychlostech, nebo vyšších rychlostech to není vůbec slyšet. Řešil jsem to s autorizovaným servisem a tam mi řekli, že to sice slyší, ale že to jsou prý pneu. Pořídil jsem všechny nové letní pneumatiky, kola mám 225/40 R18, zvuk byl pořád stejný, tak jsem si řekl, že pokud je to od valivého odporu hluk, tak by to mělo vyřešit odhlučnění podběhů, torpéda, kapoty. To jsem nechal provést v Ahifi, kde mi ř…
-
-
- 16 odpovědí
- 12,1tis zobrazení
-
-
-
Zdravím, v poslední době mě při jízdě delší než 30 min ukrutně bolí zadek z mé sedačky (O3 Scout, vyhřívané sedadlo), takže si myslím, že se něco stalo se sedákem (molitanem) nebo konstrukcí.... Sedák (molitan) jsem vyměnil, ale žádná změna k lepšímu (vyjma nezborcené bočnice). Mechanik mi říkal, že na samotné konstrukci sedačky neviděl žádný problém. Nemáte někdo zkušenost s tím, že by se nějak poškodila konstrukce sedačky nebo že by standardně prodávané náhradní molitanové sedáky byly méně kvalitní než ty z prvovýroby? Děkuji za jakékoliv postřehy.
-
- 3 odpovědi
- 5,2tis zobrazení
-
-
Kdyby si chtěl udělat masáž do židlí které octavia ani neměla tak může https://www.drive2.ru/l/582082831208051197/ podmínka el. židle s pamětí Zkoušel jsem to na superbu a funguje to
-
- 5 odpovědí
- 3,6tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Dobrý den, nemá někdo zkušenost, jak demontovat patec v boku kufru u octavie III, limousine? nikde jsem nenašel, jak ho mohu demontovat. díky za rady.
-
- 2 odpovědi
- 2,8tis zobrazení
-
-
Zdravím, Chtěl bych trošku osvěžit interiér a namontovat místo standardního zpětného zrcátka to bez rámečku. Otázka je jestli bude do O3 pasovat to z Golfu/Passatu/Superbu - č. dílu: 3G0 857 511 AD 9B9 ? Ví někdo? Díky!
-
- 10 odpovědí
- 10,8tis zobrazení
-
-
Ahoj, nemozem tu nic podobneho najst. Ale sa chcem opytat, ci niekto neskusal dorabat zadne vyhrievanie sedaciek. Niektore FL3 uz to maju vo vybave. Ja mam v stredovom paneli vzadu zasuvku na 230V, ten ramik na ovladanie sedačky je zakryty. Dakujem za tipy, ci nie je tam uz kabel ovladania predchystana.
-
- 1 odpověď
- 2,3tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdravím, mám v práci povinnost vozit s sebou na výjezdy i menší hasičák (1kg). Viděl jsem, že v Octavii III jej lze umístit pod sedadlo řidiče či spolujezdce, což by v mém případě bylo naprosto ideální. Pod sedadlem řidiče mám přihrádku na reflexní vesty, kterou bych rád zachoval. Pod sedadlem spolujezdce není ani přihrádka na vesty. Bohužel tam chybí i jakákoliv příprava (viz.foto, které si bohužel budete muset otočit) pro uchycení držáku. Další problém je v tom, jestli nebude vadit vyhřívání sedaček. Našel jsem i nějaký výpis toho, co vše by mělo být třeba dokoupit (vč. čísel dílů), ale tam netuším, jestli to přesně sedí na můj případ - jedná se o OI…
-
- 0 odpovědí
- 2,3tis zobrazení
-
-
Mam oct 3 2,0 TDI a kúri to strašne , ne že by to nekúrilo, ale strašne oneskorene, po cca 20-25 min jazdy to začne kúriť hoc je motor už dávno zohriaty na 90 st. /ten sa zohreje pomerne skoro/ , klimatronik nastavený na AUTO 24 st.
-
- 39 odpovědí
- 7,5tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
Máte někdo v autě instalované protisluneční clony od OB Autodíly? http://www.obautodily.cz/eshop/skoda-octavia-iii/interier-doplnky/skoda-octavia-iii-cmb-protislunecni-clony-do-auta-5-ks-id:10631.eshop Jaké máte s nimi zkušenosti? Vyplatí se = cloní před sluncem? Jsou problémy v kombinaci se zrcátkem s automatickým stmíváním? Můžete přidat fotky při pohledu do auta a při pohledu z auta?
-
-
- 30 odpovědí
- 20,7tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
-
Ahoj, nikde som tu nenasiel navod, ani na webe video ako vymenit ziarovku v Octavii 3 s pano. strechou. Tak som sa chcel podelit o skusenost. Bohuzial mi kovove perko prasklo. Neviete, ze ci sa da zohnat samotne? Inak cislo dielu je 5N0947291D
-
- 1 odpověď
- 3,5tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdravím všechny, Má tady někdo info nebo zkušenost jestli jde dodělat volant s pádly na řazení do OIII která nemá pádla z výroby? Jestli je to jen o koupení volant + (jiná jednotka třeba) a kodovani nebo je to větší a náročnější zásah?
-
-
- 23 odpovědí
- 13,7tis zobrazení
-
-
Zravim mam, O3 2014, kde se davaly jeste starsi 4 ramenne volanty. Pak se to v prubehu zmenilo na 3 ramenny (ne ten aktualni, nyni uz je opet novejsi-2 ramenny). Nevite jestli mi pujde do toho 3 ramenneho volantu puvodni airbag nebo tam neni zarucena kompatibilita? Diky
-
-
- 4 odpovědi
- 3,8tis zobrazení
-
-
Zdravím, nekupoval někdo dojezdové kolo na OIII, r. 2017, combi? Mám kola 17" a zajímá mě, jestli koupit 16" nebo 18" dojezdové kolo a taky jakou polystyrenovou výplň k tomu. Chci dát dojezdové kolo místo dojezdové sady co byla origo. Díky za info.
-
- 5 odpovědí
- 1,8tis zobrazení
-
-
Ahoj, hledám pasující dětskou sedačku na zadní střední tříčvrťové sedadlo Škody Octavia II pro dítě starší 4 roky a s váhou až do 35kg (ne ve 4 letech, ale dlouhodobý výhled). Nové sedačky na trhu mají -- snad schválně -- široký zadek spodního dílu, ten, co dovoluje klouzání a polohování. Tento díl sedaček se nevtěsná mezi upínací pásy kolem středové sedačky. Máte prosím osobní zkušenost s nějakou sedačkou, která se na střední sedadlo pohodlně usadila? Děkuji za tipy. M
-
- 0 odpovědí
- 1,1tis zobrazení
- 1 sledující
-