Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Interiér

1. Zdravím, podařílo se mi při výměně spínače výstražných světel vysypat levou středovou mřížku u řidiče. Nic není rozbité, ale nejsem za boha schopen i složit zpět. Jelikož je v ní takový malý vodící kus kovu (viz foto) pro jedotivé příčky v mřížce a já prostě ani po několika hodinách nejsem schopen ho nasadit na všecky najednou aby byly propojené. Je na to nějaký speciální griff a nebo to prostě neudělám a musím koupit nový výdech? Předem díky

• Pozitivní
    • 3 odpovědi
    • 1,9tis zobrazení
  2. Zahájeno uživatelem ericky,

Ahojte, viete niekto poradit ako co najjednodusie je prepchat usb kabel od napajania k vetraku na lavej vodicej strane? Moj ciel je mat drziak na telefon vo vetraku a moct nabijat a pouzivat CarPlay. V strede to mat nechcem nakolko mobil by zavadzal vstavanemu displaju a lepit na palobuvku alebo sklo drziaky na telefon tiez nechcem. Asi by bolo najjednoduchcie ho dostat cez bocny panel, vid foto, do skrinky s poistkami len nevime ako ho potom pretiahnut az na druhu stranu cez stred a nasledne ho vyviest von k usb zasuvke. Este som to nikde nerozoberal, nerad by som nieco ulomil. Dakujem kazdemu za rady. Dik.

• Pozitivní
    • 6 odpovědí
    • 2tis zobrazení
  3. Zahájeno uživatelem doublehroch,

Ahoj, mám Octavii 3 Combi (12/2016 - předfacelift) se sedmikvaltem DSG. Nelíbí se mi originální řadicí páka DSG. Máte někdo nějaký tip, za co ji vyměnit? Nejvíce se mi líbí "knipl" z Octavie II, ale nevím, zda by tam pasoval. Díky za rekce.

4. Zahájeno uživatelem Rider777,

Zdravím, dnes jsem si přivezl domů novou Octavii III. Mám ve výbavě Climatronic. V případě, že vypnu funkci AUTO a chci si nastavit například foukání na sklo, otáčím kolečkem na regulaci intenzity foukání, první stupeň - rozsvítí se 1 oranžová ledka, otáčím dále - nerozsvítí se dvě ledky (nicméně fukary foukájí silněji než na stupeň 1) a zapne se sama funkce auto. Když otáčím dále rozsvítí se najednou 3 ledky a systém AUTO se vypne. Je to závada nebo vlastnost? Děkuji předem za pomoc

5. Zahájeno uživatelem daveXXX,

Ahoj požádal bych o pomoc... co čert nechtěl, povalila se mi lahev s olejem a zrovna jedniná netěsná, celou dobu jinak těsná.... nechápu a nateklo trochu oleje u mé Octy III kombi vlevo vzadu (jak je Canton) a platu (dvoji dno)...zadní krycí plast u Cantonu šel lehce vytáhnout,ale už ho tam nedám zpět...prostě mi nedrží a je tam spára..celé se to viklá...nevíte, jak to vrátit zpět, resp. kam zacvaknout? je to na 5 sekund, pokud se ví jak na to...nebo nějaký návod... níže je foto toho dílu... vůz má střešní okno a odešla jedna lampiška u dveří,,,spínač je v tahu...zakoupil jsem novou, ale nevím , jak tuto vydloubnout, aniž bych poškodil tapecír…

• 0 odpovědí
    • 996 zobrazení
  6. Zahájeno uživatelem factor0,

Ahoj Vsem, prasklo mi kolecko na regulaci hlasitosti a v servisu mi rekli, ze je to na vymenu celeho volantu, nema prosim nekdo zkusenost s vymenou pouze kolecka mult.funkcniho volantu? O3 2016 Diky za radu.

• Pozitivní
    • 1 odpověď
    • 3,5tis zobrazení
  7. Zahájeno uživatelem bouchy,

Ahoj, nenašel jsem podobné téma, takže: Kde nechat vyčistit interiér, východní Čechy? Jedná se o OIII RS, sedačky alcantra/kůže, plus samozřejmě nechat tepovat vše ostatní, skla atd. Vím o autorizáku a pak jsou borci v Atrium (Afi) Palace.

8. Zahájeno uživatelem Sch1,

Zdravím, postupně mi odněkud vypadli tyto krytky, viz obrázek. Vůbec netuším odkud. Poradíte mi někdo? Mají číslo 5G0 886 296. Díky

• Pozitivní
    • 27 odpovědí
    • 14,8tis zobrazení
  9. Zahájeno uživatelem efoun,

Čau, mám nově OIII v elegance, ale není tam zrcátko s dešťovým senzorem. Chtěl jsem se zeptat, zda by tam šel dešťový senzor nějak snadno dodělat. K zrcátku vede plastová krytka, kterou by mohla vest kabeláž, vše je vidět na fotografiích. Díky za reakce

10. Ahoj, nevím, zda to už někdo řešil, ale mám problém a nevím, co to může být. Mám 3 oct. liftback laurin&klement facelift 2.0 TSI 140kw. Při rychlosti cca 103 až 118 km/hod začnu slyšet v autě hučení, jak kdyby startovalo letadlo, když to přeženu. Při nižších rychlostech, nebo vyšších rychlostech to není vůbec slyšet. Řešil jsem to s autorizovaným servisem a tam mi řekli, že to sice slyší, ale že to jsou prý pneu. Pořídil jsem všechny nové letní pneumatiky, kola mám 225/40 R18, zvuk byl pořád stejný, tak jsem si řekl, že pokud je to od valivého odporu hluk, tak by to mělo vyřešit odhlučnění podběhů, torpéda, kapoty. To jsem nechal provést v Ahifi, kde mi ř…

• Pozitivní
    • 16 odpovědí
    • 12,1tis zobrazení
  11. Zahájeno uživatelem Václav Sobala,

Zdravím, v poslední době mě při jízdě delší než 30 min ukrutně bolí zadek z mé sedačky (O3 Scout, vyhřívané sedadlo), takže si myslím, že se něco stalo se sedákem (molitanem) nebo konstrukcí.... Sedák (molitan) jsem vyměnil, ale žádná změna k lepšímu (vyjma nezborcené bočnice). Mechanik mi říkal, že na samotné konstrukci sedačky neviděl žádný problém. Nemáte někdo zkušenost s tím, že by se nějak poškodila konstrukce sedačky nebo že by standardně prodávané náhradní molitanové sedáky byly méně kvalitní než ty z prvovýroby? Děkuji za jakékoliv postřehy.

• 3 odpovědi
    • 5,2tis zobrazení
  12. Zahájeno uživatelem roubic,

Kdyby si chtěl udělat masáž do židlí které octavia ani neměla tak může https://www.drive2.ru/l/582082831208051197/ podmínka el. židle s pamětí Zkoušel jsem to na superbu a funguje to

13. Zahájeno uživatelem michal.rojek,

Dobrý den, nemá někdo zkušenost, jak demontovat patec v boku kufru u octavie III, limousine? nikde jsem nenašel, jak ho mohu demontovat. díky za rady.

• 2 odpovědi
    • 2,8tis zobrazení
  14. Zahájeno uživatelem nixberg,

Zdravím, Chtěl bych trošku osvěžit interiér a namontovat místo standardního zpětného zrcátka to bez rámečku. Otázka je jestli bude do O3 pasovat to z Golfu/Passatu/Superbu - č. dílu: 3G0 857 511 AD 9B9 ? Ví někdo? Díky!

• 10 odpovědí
    • 10,8tis zobrazení
  15. Zahájeno uživatelem Ajven G,

Ahoj, nemozem tu nic podobneho najst. Ale sa chcem opytat, ci niekto neskusal dorabat zadne vyhrievanie sedaciek. Niektore FL3 uz to maju vo vybave. Ja mam v stredovom paneli vzadu zasuvku na 230V, ten ramik na ovladanie sedačky je zakryty. Dakujem za tipy, ci nie je tam uz kabel ovladania predchystana.

16. Zahájeno uživatelem maxXx_,

Zdravím, mám v práci povinnost vozit s sebou na výjezdy i menší hasičák (1kg). Viděl jsem, že v Octavii III jej lze umístit pod sedadlo řidiče či spolujezdce, což by v mém případě bylo naprosto ideální. Pod sedadlem řidiče mám přihrádku na reflexní vesty, kterou bych rád zachoval. Pod sedadlem spolujezdce není ani přihrádka na vesty. Bohužel tam chybí i jakákoliv příprava (viz.foto, které si bohužel budete muset otočit) pro uchycení držáku. Další problém je v tom, jestli nebude vadit vyhřívání sedaček. Našel jsem i nějaký výpis toho, co vše by mělo být třeba dokoupit (vč. čísel dílů), ale tam netuším, jestli to přesně sedí na můj případ - jedná se o OI…

• 0 odpovědí
    • 2,3tis zobrazení
  17. Zahájeno uživatelem OKI7,

Mam oct 3 2,0 TDI a kúri to strašne , ne že by to nekúrilo, ale strašne oneskorene, po cca 20-25 min jazdy to začne kúriť hoc je motor už dávno zohriaty na 90 st. /ten sa zohreje pomerne skoro/ , klimatronik nastavený na AUTO 24 st.

18. Zahájeno uživatelem o3viki,

Máte někdo v autě instalované protisluneční clony od OB Autodíly? http://www.obautodily.cz/eshop/skoda-octavia-iii/interier-doplnky/skoda-octavia-iii-cmb-protislunecni-clony-do-auta-5-ks-id:10631.eshop Jaké máte s nimi zkušenosti? Vyplatí se = cloní před sluncem? Jsou problémy v kombinaci se zrcátkem s automatickým stmíváním? Můžete přidat fotky při pohledu do auta a při pohledu z auta?

19. Zahájeno uživatelem Ajven G,

Ahoj, nikde som tu nenasiel navod, ani na webe video ako vymenit ziarovku v Octavii 3 s pano. strechou. Tak som sa chcel podelit o skusenost. Bohuzial mi kovove perko prasklo. Neviete, ze ci sa da zohnat samotne? Inak cislo dielu je 5N0947291D

20. Zahájeno uživatelem Bildasek09,

Zdravím všechny, Má tady někdo info nebo zkušenost jestli jde dodělat volant s pádly na řazení do OIII která nemá pádla z výroby? Jestli je to jen o koupení volant + (jiná jednotka třeba) a kodovani nebo je to větší a náročnější zásah?

• Pozitivní
    • 23 odpovědí
    • 13,7tis zobrazení
  21. Zravim mam, O3 2014, kde se davaly jeste starsi 4 ramenne volanty. Pak se to v prubehu zmenilo na 3 ramenny (ne ten aktualni, nyni uz je opet novejsi-2 ramenny). Nevite jestli mi pujde do toho 3 ramenneho volantu puvodni airbag nebo tam neni zarucena kompatibilita? Diky

• Pozitivní
    • 4 odpovědi
    • 3,8tis zobrazení
  22. Zahájeno uživatelem dzenda7,

Zdravím, nekupoval někdo dojezdové kolo na OIII, r. 2017, combi? Mám kola 17" a zajímá mě, jestli koupit 16" nebo 18" dojezdové kolo a taky jakou polystyrenovou výplň k tomu. Chci dát dojezdové kolo místo dojezdové sady co byla origo. Díky za info.

• 5 odpovědí
    • 1,8tis zobrazení
  23. Ahoj, hledám pasující dětskou sedačku na zadní střední tříčvrťové sedadlo Škody Octavia II pro dítě starší 4 roky a s váhou až do 35kg (ne ve 4 letech, ale dlouhodobý výhled). Nové sedačky na trhu mají -- snad schválně -- široký zadek spodního dílu, ten, co dovoluje klouzání a polohování. Tento díl sedaček se nevtěsná mezi upínací pásy kolem středové sedačky. Máte prosím osobní zkušenost s nějakou sedačkou, která se na střední sedadlo pohodlně usadila? Děkuji za tipy. M

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.