Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Elektrika

1. Zahájeno uživatelem hlr,

Po cca hodine a pul jizdy po dalnici se zapnutou klimatizaci (manualni) prestane temer proudit vzduch pruduchy dovnitr auta. Nepomuze ani zvolit nejvyssi otacky ventilatoru. Je jasne slyset, ze vetrak jede/fouka na plny vykon, ale vzduch dovnitr auta proudi pruduchy jen minimalne. Kdyz auto odstavim na 15 minut, tak vse zacne fungovat normalne a za dalsi cca hodinu jizdy se porucha projevi znovu. Co to muze byt? Auto mam porad v zaruce, ale v servisu mi rekli, ze aby to uznali, tak jim poruchu musim predvest. To ovsem dost dobre nejde, zeano :(

2. Zahájeno uživatelem PavelevaP,

Zdravím, už jsem pročítal xy různých fór a bohužel nikde jsem nenašel odpověď, na to co mě trápí. Z ničeho nic přestal fungovat origo dálkové odemykání. Centrál funguje úplně normálně když zamknu klíčkem ale dálkové se nechytá. Baterii jsem vyměnil a stále nic. Prosím o radu jak v tomto maléru postupovat.

• 0 odpovědí
    • 1,6tis zobrazení
  3. Zahájeno uživatelem juri23,

Dobry den! Chcel by som sa poradit ci sa niekto nestretol s rovnakou chybou ako mi vypisal VCDS. Na aute som nezaregistroval ziadny problem. Dakujem Chyba c.1: Addresa A5: Pøední snímaè asistenta jízdy Labely: SVO\5Q0-980-653.clb Objednací èíslo øídící jednoky: 5Q0 980 653 G HW: 5Q0 980 653 Systém a/nebo verze: MQB_MFK H07 0060 Kódování: 0101010001030308000400000100000101 Èíslo dílny: WSC 73430 790 00000 ASAM Dataset: EV_MFKBoschAU370 001001 (SK37) ROD: EV_MFKBoschAU370.rod VCID: 3C7781F7B76BAEAFBA-8068 1 nalezena chyba: 1123601 - Neznámý chybový kód B1630 02 [008] - Chybny signal Sporadická - Potvrzeno - Testováno od smazání pamìti info o…

4. Zahájeno uživatelem Jirkab59,

Ahoj, úplně hloupý a jednoduchý dotaz: Lze reklamovat akumulátory ve vyjímatelné lampičce v kufru auta? Auto je staré 14 měsíců Jsou tam 3 ks NiMh aku rozměru AAA, všechny vykazují napětí max 50 milivoltů, nabít se už nedají. Samozřejmě si můžu koupit nové sám a nezruinuje mne to, ale výrobce si za každou blbost navíc, co jsem po nich kdy chtěl, nechá tučně zaplatit, takže jde o princip .... JirkaB

5. Zahájeno uživatelem TECHNOLOGY,

Kolko A má (dá) usb zásuvka ?

• Pozitivní
    • 46 odpovědí
    • 27,6tis zobrazení
  6. Zahájeno uživatelem marfan,

Vytvoril som túto tému, pretože budem musieť v najbližšej dobe vymeniť výbojky v Xenonoch. Čo odporúčate aké výbojky ? V podstate som pozeral len Osram, ale ktoré vybrať pre čo najlepšiu svietivosť za každých okolnosti. https://www.eshopbn.sk/home/1288-d3s-osram-night-breaker-laser-xenarc-4500k-200-35w-42v-12-24volt-najsilnejsia-od-osramu.html Keďže si ich budem meniť sám, tak by som poprosil ak sú nejaké záludnosti pri výmene tak sem s nimi. Rád každú radu uvítam.

7. Ahoj, včera se mi v průběhy cesty stala závada na klimatizaci Climatronic (Octavia III., 1,4 TSI, r. 2014) , kdy z ničeho nic mi pri zapnuté klimatizaci začal ze strany spolujezce foukat teplý vzduch, jak při zapnutém topení. Levá strana chladila na nastavených 20 stupnů, ale ze strany spolujezce, pravý střední a pravý průduch, foukal horký vzduch, jak kdych na té straně pustil topení. Zkoušel jsem přenastavil teploty a tlačítko Dual, ale nic nepomohlo. Neví někdo o co by se mohlo jednat? Díky

8. Zahájeno uživatelem Paulisec11,

Dobrý den má někdo zkušenost jestli jde předělat bixenon na Full led svetla ?

9. Zahájeno uživatelem Malawi,

Ahojte, nasel jsem pod kompresorem klimy vlhkost na hadici, viz foto. Mam pred sebou dlouhou cestu, a tak se chci zeptat, zda-li se jedna o nejaky zavazny problem, nebo to nemam resit? Diky za kazdy postreh...

10. Ahoj pánové. Hledal jsem to zde v tématech a nenašel, tak zakládám nové vlákno. Nevíte prosím, kde nejlíp vzít napájení 12V (ideálně u pojistek nebo někde pod palubkou), které se sepne jen v případě, když se automaticky rosvítí hlavní světla, případě podvítí palubka, nebo když otočím manuálně ovladačem světel na "rosvíceno". Hlavní je, aby to nevyhlasilo nějakou závadu, protože odběr bude cca 0,5A - 0,8A. Octavia RS (2015) Předem díky za rady.

11. Zahájeno uživatelem juri23,

Ahojte, chcem sa opytat niekoho kto ma funkciu nezavisleho vetrania, ako to funguje? Skusal som to nejakym sposobom nastavit ale spravalo sa to dost divne....Moja uvaha je taka ze si nastavite cas kedy sa ma vetarnie spustit a vtom case sa zapne a je v cinnosti 30min /v zavislosti/ od nastavenia.... Ked som to takto skusal tak sa to vzdy sputilo o nejaky 15 min skor.... a niekedy sa dialo to, ze vetranie sa hned po nastaveni zaplo a vyplo v case, kedy sa malo zapnut....

12. Zahájeno uživatelem Dozbec,

Ahoj chtěl bych poprosit nemáte někdo schéma na zapojení vnitřního samostmívacího zrcátka Octavia 3 před FL. Předem děkuji

13. Dobrý den, potřeboval bych poradit ohledně problému, který se mi stal na O3 - 2013, 1,6TDI. Při dojezdu a vypnutí motoru se mi v pravidelných intervalech zapíná ventilátor, dokud nevymlátí baterku. Zajímavost může být, že po odemknutí auta se točit přestane. Jakmile se auto zamče - znova se roztočí. Z diagnostiky Magneti-marelli, to hlásí tyhle závady: 004B19 00154D Relé starteru, elektricka porucha v okruhu 001499 niz.napeti obvodu niz. napeti obvodu rele starteru 001533 0012CF napeti systemu nizke napeti 001215 001217 Budu rád za jakoukoli pomoc. Děkuji, Radek.

• Díky
    • 1 odpověď
    • 5,4tis zobrazení
  14. Zahájeno uživatelem xx30,

Chtěl bych se zeptat na funkci asistenta rozjezdu do kopce. Tato funkce někdy funguje a někdy ne. Nevíte kde by mohl být problém. Vím, že když zastavím v kopci, tak po uvolnění brzdy by mě měli brzdy ještě cca 2 s podržet než se auto začne rozjíždět zpět. Někdy to takhle funguje, ale teď se mi již několikrát stalo, že pustím brzdu a auto couvá hned. Zkoušel jsem ještě několikrát zabrzdit a nic.

• Pozitivní
    • 23 odpovědí
    • 18,5tis zobrazení
  15. Zahájeno uživatelem Petmen,

poradi nekdo kde prerusit kabel, aby to nic nehlasilo? oktavia 3 2,0 tdi 110kw diky

16. Zahájeno uživatelem Jj.houser,

Ahoj, poradil by nekdo jaky svazek do predniho narazniku RS oc3 2016. 4x park 4x mlha a nevim jestli je soucasti svazku nebo zvlast radar tempomatu a ostriky? mockrat diky

17. Zdravím mám O3 kde původně byli HALOGENOVÁ světla nyní mám xenony a zajímá mě jestli šlo u halogenů tuto funkci zapnout nebo ne..nemám na přepínači světel polohu AUTO a vnitřní zrcátko mám obyč. Díky za odpovědi

• Pozitivní
    • 22 odpovědí
    • 14,2tis zobrazení
  18. Zahájeno uživatelem novej,

Ahoj, auto mi zahlásilo po zapnutí zapalování "zkontrolujte hladinu oleje" Olej jsem dolil (byl na spodní rysce), ale hláška se nevynulovala. Po každém zapnutí klíčku tato hláška vyskočí a za jízdy pak svítí výstražný trojúhelník. Nevíte jak se toho zbavit? Octa 3 RS diesel

19. Zahájeno uživatelem iphonik4,

Zdravim Octaviaci!! Mam takovej drobnej, ale extremne otravnej problem pri ovladani maxiku pres MF volant. Jak jiste vite, tak listovani v menu maxiku se provadi pomoci "valecku" na prave strasne volantu. To samo o sobe reaguje dobre, jenze tak ve 3 z 10 pripadu se mi stava, ze zmacknuti ten valecek rozpozna, jako posunuti nahoru. Tzn chci si treba otevrit udaje o vozidle. Ok. Tak si to valeckem nalistuju a zmacknu ho, abych do te polozky vlezl, jenze bohuzel nekdy se stane, ze misto vybrani aktualni polozky to proste po zmacknuti skoci o jednu polozku nahoru. Takze maxik reaguje, jako bych valecek posunul nahoru misto zmacknul. Da se s tim zit, ale je to otravne. Ze…

20. Zahájeno uživatelem Hodnejkluk,

Zdravím, dá se zjistit dle VIN kódu nebo dle něčeho jiného bez zásahu do vozidla typ řídící jednotky? Dočetl jsem se zde, že se dá zjistit na diagnostice nebo samozřejmě na vymontované jednotce. PS jedná se o řj kvůli multifinkci na volantu - gateway. Koupil jsem volant s multifunkci a chci si ho nechat na montovat, tak zjistuji, jestli ho tam mam nebo ne. Mám O3 4x4 2.0, ambition

• 0 odpovědí
    • 2,1tis zobrazení
  21. Zahájeno uživatelem marfan,

Zdravím, dnes sa mi prihodil taký problém, že po zamknutí auta po čase začne húkať alarm. Zistil som, že to má niečo spoločné s dverami kufra, pretože po zamknutí mi indikuje na displeji, že sa otvárajú zatvárajú stále. Ak mám odomknuté tak to indukuje ako má, zámok pracuje ako má, preto nechápem prečo to aj tak robí. Stretol sa niekto s takýmto problémom ? Čím by to mohlo byť ?

22. Zahájeno uživatelem TeRSka,

Zdravím pozerala som po internete a nikde som nenašla odpoveď.. snáď mi budete vedieť pomôcť.. mám Octavku III RS a chcela som vymeniť hmlové žiarovky za LEDky no keď som to zmenila žiarovky 5x preblikli ptm asi 5 sekúnd svietili a ďalej nič.. skúšala som to aj na bratovej dvojkovej Octavke a výsledok bol ten istý.. vie mi niekto poradiť čo treba spraviť aby to fungovalo? Ďakujem.

23. Zahájeno uživatelem Dreamz,

Ahoj, Mám problém s multimediální řídicí jednotkou, když je zima tak se prostě rádio nenačte, když jsem to vzal do autorizáku nabídli mi novou za 60 000, né děkuji. A aby toho nebylo málo, tak mi to nějak posrali a vyskočilo mi tam ochrana komponent takže je Radio nepoužitelné i v létě. Vím že se to dá odblokovat v autorizáku taky to plánuju, ale napadlo mě koupit android Radio speciálně pro Octavii 3. Ale bojím se že mi tam nepůjde dodatková výbava jako je například Canton, tempomat atd... co myslíte jaké je nejlepší řešení ? Popřípadě dá se ta jednotka opravit ?

24. Zahájeno uživatelem Imotep. 3,

Zdravím jak otevřu Octavii 3 ex mi nechce vrátit klíče doklady neplatí úvěr auto je psane na me policajti s tím nic neudělají za radu pomoc díky Litoměřice

• Pozitivní
    • 6 odpovědí
    • 2,4tis zobrazení
  25. Zahájeno uživatelem Blackrace,

Ahoj koupil jsem O3 2.0tdi 110kw, řeším topení jako předehřev motoru jelikož mám být v lednu táta, a potřebuji vyřešit aby nejezdily ve zmrzlém autě. Poradí mi někdo prosím????

• Negativní
      • Pozitivní
    • 18 odpovědí
    • 26,1tis zobrazení

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.