Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Elektrika

1. Zahájeno uživatelem MartinSatek,

Ahoj, ještě dnes mi na tom křápu fungovalo D.O. normálně i ze sta metrů, ale po příjezdu domů chci zamknout z cca 3 metrů a nic. Nejdříve to fungovalo jakoby o 1 vteřinu opožděně až potom vůbec. Odemkne to a zamkne jen z cca 1 metru. Zkoušel jsem i náhradní klíč, ale ten dělá to samé. Takže v baterce to asi nebude. (Na Oktávce 2 mi baterka vydržela normálně i 2 roky při stejném používání). Nevíte čím by to mohlo být...?

2. Zahájeno uživatelem Skill55,

Při vypnutí zapalování dojde k cuknutí stěračů (jen takový impulz), dělá to taky někomu, nebo se s tím někdo setkal? osobně nevidím jediný důvod proč by to mělo dělat, díky za reakce

3. Zahájeno uživatelem ELXEL,

Je tu někdo, kdo rozumí elektrice na trochu vyšším levelu? (a myslím fakt elektrice, ne softwaru) Zjistil jsem totiž, že když zaparkuju v brněnské Vaňkovce na určitém místě (plocha řekněme 20 x 20 metrů), tak se mi tak v polovině případů stane, že auto po startu hlásí poruchu snad všech elektronických systémů, co na palubě jsou. Jinak teda jede, ale palubka vypadá jak vánoční stromeček. Stačí ale sjet z Vaňkovky a na semaforech vypnout a zapnout motor a všechno je zase OK. Poprvé jsem si myslel, že je to nějaký jednorázový bug, podruhé už jsem zpozorněl a potřetí se mi potvrdilo, že je to opravdu tím místem (poměrně dost přesně ohraničeným, byť ta hranice je samoz…

4. Zahájeno uživatelem micheli77,

Dobrý den, možná pro někoho hloupý dotaz a nikde jsem nenašel, že by to někdo řešil, nicméně: nevíte prosím někdo, jestli u základní výbavy Active bez DO, je při dodělávce DO nutné sehnat i komfortku, jak tomu bylo u holátek O1 i O2? Mockrát díky za odpověď.

5. Zahájeno uživatelem ferda25,

Zajímalo mě jak složité je dopočítat....z ABS kódu VINko... Pán na netu nechal tuto část: VIN: TMBAC7NE1D??????? a dlouhé kódování: 1A076A9120232A720078060701CB245856045400608024F00028000040 Address 03: ABS Brakes (J104) Labels: 5Q0-907-379.clb Part No SW: 5Q0 907 379 A HW: 5Q0 907 379 A Component: ESC H75 0333 Revision: 00000000 Serial number: Coding: 1A076A9120232A720078060701CB245856045400608024F00028000040 Shop #: WSC 73430 031 00063 ASAM Dataset: EV_Brake1UDSContiMK100ESP 008020 ROD: EV_Brake1UDSContiMK100ESP_SK37.rod VCID: 3A55FDE3BD3F06CE9A7-806F No fault code found. A spočtené VINko:…

• 1 odpověď
    • 5,1tis zobrazení
  6. Zdravím, k tématu kessy + panaromatická střecha + komfortní zamykání uvádím, že pokud nechám při zamčení na senzoru "kliky" ruku, tak se také zavřou okna, ale i střecha - pokud je otevřená. Co mě ale zaráží, zavírá se i sluneční clona, což je zbytečný a většinou zůstane na půl zavřená... Dá se deaktivovat aby sluneční clona byla z komfortního zamykání oken vyjmuta? Díky

7. Zahájeno uživatelem Diver68,

Zdravím všechny přispěvatele, existuje někdo, kdo poradí s tím, zda jde vyměnit obyčejná přístrojovka za tu s MAXI DOTem? Tuším, že u OII to šlo docela "beztrestně" jen za cenu kompatibility centrální jednotky. Ale u OIII....?

• Pozitivní
    • 10 odpovědí
    • 3,9tis zobrazení
  8. Zahájeno uživatelem dusan94,

Zdravim. Od vyroby je v aute zabudovana 230 V zasuvka. Je to ako viete, zasuvka bez stredoveho kolika. Otazka: Ako zapojit nabijacku na notebook, ktora ma zastrcku s kolikom? CO SA DA S TYM ROBIT??? Dik.

• Pozitivní
    • 45 odpovědí
    • 15tis zobrazení
  9. Zdravím všechny, Rád bych se vás všech tady zeptal jestli némá někdo zkušenost zda jde dodělat do O3 elektrická sedadla s pamětí plus zrcátka s pamětí pro zpátečku, jak je složité to zapojit? zdali to vubec jde pokud bych dokoupil el. sedadla i zrcátka tak co je potřeba udělat dále? Díky všem...

• 1 odpověď
    • 2tis zobrazení
  10. Zahájeno uživatelem xx30,

Chtěl bych se zeptat na podsvícení přístrojů při denním svícení ( poloha otočného voliče na nulu ). Dnes se mi stalo, že jsem dojel se zapnutým denním svícením v cca 20 hod. Vylezl jsem z auta které bylo nastartované abych něco vytáhnul z kufru. A najednou se ozval nějaký varovný signál ale nic se nikde nezobrazilo a přestalo mi svítit podsvícení přístrojů a snížil se také jas Bolera. Svítili jen ručičky na přístrojích. Když jsem zapnul normální svícení vše se normálně podsvítilo, ale při denním svícení stejná situace ( přístroje po tmě jen ručičky a slabě podsvícené Bolero ). Má na to vliv denní doba? Nebo nevíte co se mohlo přihodit.

11. Zahájeno uživatelem jindrous,

Zdravím, neví někdo prosím jak na maxidotu zobrazím stav baterie - pokud to jde ? Díky.

12. Zahájeno uživatelem Mirek,

Pokud už to tady někde je, tak se omlouvám, nenašel jsem. U O2 jsem měl nastaveno následující chování: - při rozjezdu zamknout dveře - při zastavení a vytažení klíčku nic - při otevření dveří se odemknou jen ty konkrétní dveře - při stisku tlačítka odemčení nebo DO se odemknou všechny dveře Dokáže mi někdo poradit, jak toto nastavit u O3? Dle mého chápání do asi nejde, jde jen buď otevírat vše a nebo jedny dveře (ještě je tam funkce na jednu stranu vozidla). Takže teď se mi buď otevře rovnou celé auto a nebo musím vždycky zmáčknout DO nebo tlačítko v autě 2x za sebou, což je dost nekomfortní. O to víc, že mezi stisky musí být max. 2 s., takže když to odemkn…

13. Nemáte někdo zkušenost s instalací vysílače Jablotron RC-85 do O3 s xenony? Původně jsem myslel, že ho zapojím na pojistku dálkových světel, ale ta u xenonů není.

14. Zahájeno uživatelem PistaTT,

v novej O3 RS sa mi nepaci, ze maxidot ukazuje dojazd 0 km a v nadrzi su este minimalne 4 litre nafty. prve tankovanie po prevzati vozu bolo 51,5 litra, odvtedy som do nadrze nedostal viac ako 47 litrov, pri nulovom dojazde dostanem do nadrze 46 litrov... sprava sa vam to tiez takto? da sa to nejako nakalibrovat?

• Pozitivní
    • 11 odpovědí
    • 4tis zobrazení
  15. Zahájeno uživatelem lubomir-14,

Zdravím ,měl bych dotaz , kdo dělal zapojení , případně kdo zapojí ...Jediný kdo tady asi dělal , bohužel neodpovídá na zprávy ....a požádal bych reagovat jenom ty , kteří o tom opravdu něco vědí....děkuji L.

• 0 odpovědí
    • 2,4tis zobrazení
  16. Tak jsem natankoval do vypnutí pistole, přesně jako předtím. Od předchozího natankování ukazoval displej 552 km, průměrná spotřeba 6,3 litru. Natankoval jsem 37,14 litru. To odpovídá průměrné spotřebě 6,73 litru. Jinými slovy o 6,8% více, než ukazuje palubní počítač. Zatím je na závěry brzo, budu to takto dělat pravidelně a dlouhodobě pozorovat. Nicméně předchozí koncernové vozidlo (VW Jetta) mělo při dlouhodobých testech tento rozdíl na úrovni 5%. Prostě vám displej ukazuje optimističtější údaje, než je skutečnost, a je to dle mě úmysl. Odhaduji, že při dlouhodobých testech se na ten rozdíl 5% taky dostanu. Zajímá mě ale spíše, jestli to někdo už párkrát do p…

17. Zahájeno uživatelem stepi.p,

Prosím o radu, diagnostika mi hlásí chybu : Addresa A5: Přední snímač asistenta jízdy Labely: SVO\5Q0-980-653.clb Objednací číslo řídící jednoky: 5Q0 980 653 C HW: 5Q0 980 653 Systém a/nebo verze: MQB_MFK H04 0032 Kódování: 0101010001030303000400000000000100 Číslo dílny: WSC 62363 001 1048576 ASAM Dataset: EV_MFKBoschAU370 001001 (SK37) VCID: 38795388832A9FDE637-806D 1 nalezena chyba: 0646 - Rídicí jednotka chybne kódována U1014 00 [009] - - Potvrzeno - Testováno od smazání paměti info o závadě: Stav závad: …

• 9 odpovědí
    • 4,7tis zobrazení
  18. Zahájeno uživatelem nixberg,

Zdravím, máte někdo zkušenost s demontáží panelu ovládání všech oken, který je umístěn ve dveřích řidiče? Pustil jsem se do demontáže tapecu předních dveří kvůli vytlumení a nedokážu přijít na to, jak je to tam nacvaknuté a jakým směrem to páčit aniž bych to domrvil. Bohužel se za tím šikovně skrývá jeden torx, který drží celý tapec uprostřed... Dík

• 2 odpovědi
    • 3,1tis zobrazení
  19. Zahájeno uživatelem FrontVypla,

Hezký den, na přiložené fotce jsou vidět 3 nevyužité tlačítka. Ještě nevím jak ale chtěl bych si dálkové ovládání od garáže do jednoho z nich zabudovat. Pro začátek bych měl dotaz jak tlačítka oddělat. Stačí to jen něčím podebrat a vyrýpnout? Děkuji

• 2 odpovědi
    • 2,7tis zobrazení
  20. Zahájeno uživatelem ferda25,

Tady je postup: http://www.golfmk7.com/forums/showpost.php?p=16364&postcount=11

• 5 odpovědí
    • 3,9tis zobrazení
  21. Zahájeno uživatelem TECHNOLOGY,

Islo dialkovym, po montazi imobi+alarm nefunguje. Neviem nikde najst ako sa znova aktivuje tato vecicka. v infotrtmente som to skusal vypnut - zapnut ale nepomohlo

• Pozitivní
    • 5 odpovědí
    • 3,8tis zobrazení
  22. Ahoj, sice to je vlakno na Columbus, ale kdosi tu zminil i rozpoznavani znacek a prepinani dalkovych svetel. Pokud to tam jde dodelat, muj dotaz zni, co je k tomu potreba za HW? Pocitam, ze kamera na cteni neni v aute defaultne, nebo se pletu? Nebo je nutny mit aspon prepinani svetel a s nim uz 'v balicku' montuji za zrcatko i kameru, co ma jen cteni znacek vypnuty? Diky

23. Zahájeno uživatelem boban1108,

Nevíte někdo jak to funguje? Fouká se tam teplý vzduch, nebo je tam nějaká elektrická spirála? Topí to pořád, nebo pouze za nějakých podmínek (nízká venkovní teplota, nebo třeba jen společně s vyhříváním zrcátek - nevím)?

• Pozitivní
    • 27 odpovědí
    • 9,4tis zobrazení
  24. Zahájeno uživatelem nenousek,

Ahoj, neresili jste nekdo prosim, aby pri dennim sviceni na O3, tedy pouze rozsvicenej ten prouzek ve svetlech vepredu, svitily i lampy vzadu, jako tomu je pri zapnuti potkavacek? Diky!

• Pozitivní
    • 4 odpovědi
    • 3,3tis zobrazení
  25. Zahájeno uživatelem attim,

Neřešil někdo náhodou - když dojde kapalina v nádržce ostřikovačů, rozsvítí se kontrolka a na maxidotu se ukáže něco ve smyslu "doplňte kapalinu...". OK beru, ale proč to musí každých 5 minut během jízdy znovu ukazovat a k tomu vždy zazní ten výstražný gong ? Má to prostě ukázat jednou, já to vidím, rozumím, až se mi bude chtít tak doplním, Kromě toho tam pořád svítí výstražný trojúhelník. Nepotřebuju ale, aby mi to každou chvíli znovu připomnalo - já to vím :-) Navíc to není nic kritického... Je to blbost, jasně, spíš jestli to někoho taky nesere abychom si zanotovali )

• 8 odpovědí
    • 3,6tis zobrazení

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.