milanroubal Posted November 25, 2014 Share Posted November 25, 2014 (edited) uz jste nekdo videl tuto hlasku? Manzelka je s autem nekde daleko a pry vsechno sviti. O jake konkretni svetlo by se melo jednat? Google tuto hlasku nezna Edited November 25, 2014 by Pawouk Upraven název vlákna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pawouk Posted November 25, 2014 Share Posted November 25, 2014 A určitě ji svítí i pravá zpátečka? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Napalm Posted November 25, 2014 Share Posted November 25, 2014 To bude ono .... Otoč klíčkem do první polohy (aby se ti zaplo zapalování, ale nenaskočil motor) a zařaď zpátečku - pak se na to můžeš mrknout,zda obě svítí... nebo pak jedině ve dvou lidech, jeden se dívá, druhý sedí za volatem... jako ve filmu "Vrchní prchni", můžete při tom zkontrolovat i klakson 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krenstik Posted November 26, 2014 Share Posted November 26, 2014 trochu mimo misu, ale hodila by se, Octavka obcas zustane na vyssich otackach, tak by me zajimalo, jestli zrovna regeneruje, nebo ma nabijecka na mobil takovy odber Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
milanroubal Posted November 27, 2014 Author Share Posted November 27, 2014 Diky za odpovedi, manzelka to proveri. Zjistil jsem, ze mi k tomu autu nedali sadu zarovek, predpokladam, ze potrebuji 5E0052000A. Nevite, ktera z tech zarovek je ta zpatecka, abych ji rovnou koupil take? Je normalni menit zarovku na zpatecce, kdyz to ma 10 mesicu a couva se s tim maximalne pri parkovani? Diky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krenstik Posted November 27, 2014 Share Posted November 27, 2014 CO si pamatuju tak mi měnili žárovky při prohlídce a zdarma.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pawouk Posted November 27, 2014 Share Posted November 27, 2014 Diky za odpovedi, manzelka to proveri. Zjistil jsem, ze mi k tomu autu nedali sadu zarovek, predpokladam, ze potrebuji 5E0052000A. Nevite, ktera z tech zarovek je ta zpatecka, abych ji rovnou koupil take? Je normalni menit zarovku na zpatecce, kdyz to ma 10 mesicu a couva se s tim maximalne pri parkovani? Diky Stát se to může (vždyť je to jen žárovka), třeba je tam jen špatně "usazená". Tebou uvedená sada žárovek je podle ETKY pro model s halogeny a mlhovkami. Pro zpátečky by měla být žárovka P21W. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LucasCZE Posted November 27, 2014 Share Posted November 27, 2014 Ja si nedavno koupil nove zarovky Bosch (do brzdovych svetel, stejny typ zarovky, ale v brzdovkach sviti casteji) a jedna z nich odesla snad do dvou mesicu. Vlakno neprasklo, ale nejak se uvolnilo z uchyceni k tomu pevnemu dratu, ktery vede k patici. Tim chci rict, ze to proste muze byt nahoda. Reklamovat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
milanroubal Posted November 29, 2014 Author Share Posted November 29, 2014 Tak abych to nejak uzavrel. Autu skutecne nesvitila zpatecka, ta zarovka ale nema praskle vlakno, jen proste nefunguje. Dal jsem tam novou a zase to funguje. Diky za pomoc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patrik1971 Posted January 2, 2016 Share Posted January 2, 2016 Vie niekto napisat,ktore vsetky ziarovky su sledovane a v pripade ich chyby ich infortainment auta vypisuje? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts