Jump to content

Nesviti svetlo - hlaska na displeji infotainmentu

milanroubal

Recommended Posts

To bude ono .... :kol-47:

Otoč klíčkem do první polohy (aby se ti zaplo zapalování, ale nenaskočil motor) a zařaď zpátečku -  pak se na to můžeš mrknout,zda obě svítí... nebo pak jedině ve dvou lidech, jeden se dívá, druhý sedí za volatem... jako ve filmu "Vrchní prchni", můžete při tom zkontrolovat i klakson  :D

• Pozitivní 3

Diky za odpovedi, manzelka to proveri. Zjistil jsem, ze mi k tomu autu nedali sadu zarovek, predpokladam, ze potrebuji 5E0052000A. Nevite, ktera z tech zarovek je ta zpatecka, abych ji rovnou koupil take? Je normalni menit zarovku na zpatecce, kdyz to ma 10 mesicu a couva se s tim maximalne pri parkovani? Diky

Diky za odpovedi, manzelka to proveri. Zjistil jsem, ze mi k tomu autu nedali sadu zarovek, predpokladam, ze potrebuji 5E0052000A. Nevite, ktera z tech zarovek je ta zpatecka, abych ji rovnou koupil take? Je normalni menit zarovku na zpatecce, kdyz to ma 10 mesicu a couva se s tim maximalne pri parkovani? Diky

Stát se to může (vždyť je to jen žárovka), třeba je tam jen špatně "usazená". Tebou uvedená sada žárovek je podle ETKY pro model s halogeny a mlhovkami. Pro zpátečky by měla být žárovka P21W.

Ja si nedavno koupil nove zarovky Bosch (do brzdovych svetel, stejny typ zarovky, ale v brzdovkach sviti casteji) a jedna z nich odesla snad do dvou mesicu. Vlakno neprasklo, ale nejak se uvolnilo z uchyceni k tomu pevnemu dratu, ktery vede k patici. Tim chci rict, ze to proste muze byt nahoda. Reklamovat. :kol-28:

• 1 year later...