Ostatní
139 témat v tomto fóru
-
Ahoj, Mozna pro nekoho hloupa otazka, ale jak nahodim se svoji O3 se start-stop jine auto pres kabely? Vsude na netu i v manualu auta je, ze u start-stop se nikdy nesmi pripojovat na minus. Tak jak to udelat? Prece je blbost aby obe auta byli pripojene na kostre, ne? Chapu to, kdybych mel ja vybitou baterii, tak standardne se pripojuje na kostru vybiteho auta, ale v opacnem pripade?
-
- 3 odpovědi
- 4,2tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
-
Zdravím, naskytla se mi možnost koupě Octavie III, 1.8. TSI benzín, 132 KW, po faceliftu, výbava Laurin Klement. Má automatickou převodovku, nevíte jaký typ DSG tam je? Suché nebo mokré spojky? Případně lze to někde zjistit?
-
-
- 2 odpovědi
- 1,4tis zobrazení
-
-
Ahoj, mám OIII a vzal jsem si na cestu do zahraničí malý kanystr pro případné dotankování nafty. Zapomněl jsem však, že je OIII má ochranu proti natankování špatného paliva a dotankování z kanystru logicky nejde. Má někdo zkušenost jak to obejít nebo jak postupovat?
-
-
- 22 odpovědí
- 53,7tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Dobry den. niekto to už možno skúšal a vie poradiť s centimetrami :) Tak: predstavte si auto v 2.8 - 3 metrovej uličke. A smerom dopredu chcem zaparkovať do garáže, ktorá je pravej strane. Aká široká musí byt garaz, aby som sa tam smerom dopredu dostal? Pripadne, druha možnosť je: pokracovat ďalej smerom dopredu s potom do garáže nacuvat. vie niekto prosim poradiť? Je to octavia 3 liftback. dakujem.
-
-
- 2 odpovědi
- 1,8tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahoj, potřeboval bych poradit. Prolezl jsem tady hodně témat, ale nenašel jsem odpověď. Jestli jsem to přehlídl, tak se omlouvám, že zakládám nové téma. Dnes jsem měnil zadní motorek stěrače, a když jsem zacvakl hadičku do motorku a spustil ostřikování, tak mi to akorát stříkalo do kufru. (jakoby ten spoj netěsnil)... Nevíte, nebo neporadíte mi, jak to mám udělat? :) Mockrát děkuji. IMG_4272.mp4
-
- 3 odpovědi
- 2,9tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
Ahoj vespolek, dnes jsem si všiml, že zadní dveře v šplouchají, jak kdyby tam bylo 5 litrů vody! To asi není moc dobrý, že? Je na to nějaký fígl, jak jí dostat ven a odhalit příčinu, kde se tam vzala? Někdo to tady skvěle shrnul :-D https://www.youtube.com/shorts/fbKQuWc2dH0 Jirka
-
-
- 5 odpovědí
- 13,2tis zobrazení
- 3 sledující
-
-
Zdravím, Jelikož jsem se musel rozloučit s mou letitou O1,kterou jsem měl hlavně jako auto do práce,tak jsem nucen jezdit mým druhým autem,které jsme dosud využívali jako auto na víkendy,výlety,dovolené atd...zkratka na ty delší trasy. Auto je OIII 1,4 Tsi,2018. A já se ptám - uškodí této motorizaci nějakým způsobem převážně krátké trasy? Do prace to mám 4 km,jezdím denne,do toho neustále starty(děti škola,nákupy atd...) Sice od jara do podzimu bych ho vzdy o vikendu “prohnal” na zmiňované výlety,dovolené atd ale přes zimu by jezdilo převážně jen ty 4km denne tam a 4 km zpět diky za jakékoli info
-
-
- 19 odpovědí
- 17,2tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Škoda Octavia III vs. Audi A3 Sportback, Seat Leon a Volkswagen Golf - Bratrovražedný boj http://www.auto.cz/skoda-octavia-iii-vs-audi-a3-sportback-seat-leon-volkswagen-golf-bratrovrazedny-boj-72933 Novinka - Seat Leon ST http://www.auto.cz/seat-leon-st-sportovni-design-589-l-zavazadel-4x4-75635
-
-
- 489 odpovědí
- 95,6tis zobrazení
- 6 sledujících
-
-
Dobry den. Ked idem cuvat, tak sa kratucko zapne taky ton zozadu... Toto mi je jasne. Ale napr. na krizovatke, pri rozbehu, spojka, jednotka ... klasika. No ozve sa taky silnejsi a dlhy ton, ktory trva asi 2 sekundy. On sam potom zanikne, ale stava sa to casto. Neviem, ci je to z toho tepla, alebo ze na senzory slnko svieti... Akoze klasika, spojka, jednotka a hned v tom taky 2 sekundovy dlhy ton zo zadnej casti sa ozve. Uz som skusal aj viackrat, ze spojka, jednotka, ale nie je to pravidlo. Ja neviem co s tym moze byt. Poznate uz taky pripad? Stretol sa s tym niekto? Dakujem.
-
- 0 odpovědí
- 1,6tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Dobrý večer, má prosím někdo zkušenost s vlastním vytvářením servisních ukonů v elektronické knížce (ErWin - https://erwin.skoda-auto.cz/) u Octavie 3. gen. Nerad chodím do autorizovaných servisů, kde je marže na všem snad... Tak proto bych si chtěl vést svoji elektronickou servisní knížku u neautorizovaného servisu... Registrace je zdarma, podle VIN naleznu vůz i minulé servisní záznamy z aut. Servisů Škoda, servisní úkon lze vytvořit i vytisknout tzv. Kompletní potrvzení (Vypadá trochu jinak než z autizovaného ser.). Můj problém je však, když se přihlásím pod jiným účtem, tak tento záznam nevidím... je možné že to trvá pár hodin než to tam naskočí, nebo má něk…
-
- 0 odpovědí
- 10,8tis zobrazení
- 3 sledující
-
-
-
Ahoj, hladam na trhu dlhsiu dobu Scout 3 2.0tdi so zimnou vybavou. Teda ak chapem dobre tomu, ze co je zimna vybava: Webasto, vyhrievane sedacky vpredu, vzadu, vyhrievany volant, vyhrievane predne okno. Mate niekto s touto vybavou auto? Mate pripadne bez webasta? Potrebujem poradit. Zda sa mi, ze mat len vyhrievany volant, sedacky, okno bez webasta bude u mna mal. Rano idem z domu dolu kopcom, tak tam sa mi motor zohrieva len velmi pomaly. Tak uprednostnujem vyber aj s webastom. Dakujem za info a odpoved.
-
- 1 odpověď
- 2tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
Zdravím, dotaz se týká Golfa 7, snad tedy nikoho nepohorším, ale domnívám se, že by toto mohlo být stejné a užitečné i pro škodovkáře. Rozhodl jsem se zkusit vyměnit žárovky v zadních blinkrech za LEDky včetně nakodování (i přesto, že nebyl po výměně problém se signalizací prasklé žárovky). S výsledkem jsem spokojený, rozdílu si sice všimne jen "fajnšmekr", ale mě to těší. 😆 Kódoval jsem kanál: - "Leuchte18BLK HLA60 – Lasttyp 18" -> kde jsem zadal novou hodnotu "40 - Allgemeine LED" a následně v kanálu "Leuchte18BLK HLA60 – Dimmwert AB 18" novou hodnotu 127. - "Leuchte19BLK HRC31 – Lasttyp 19" -> kde jsem zadal novou hodnotu "40 -…
-
- 12 odpovědí
- 5,3tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Caute.Snad nezakladam novu temu,lebo som nic nenasiel. Mate skusenosti so spanim v O3 Combi? Povedzme take vikendove kempovanie. Ake mate skusenosti napr.s vybijanim baterie,ked to vikend stoji a su otvorene dvere. Kto mate dvojitu podlahu da sa na tom spat alebo mate pod tym nejaku vystuhu? Skratka ak neni na tuto temu zalozene vlakno,mozete sa podelit o tipy,skusenosti fotky. Dakujem za odozvu.
-
-
- 8 odpovědí
- 6,2tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdravím, sháním všude českou knihu Škoda octavia návod k obsluze. Mám auto dovezené z německa rok výroby 2015 combi a mám německou knihu. Nemůžu nikde sehnat českou. Na netu jsou hromady PDF, ale já sháním tu origi českou. Nevíte prosím někdo kde to koupit ? Děkuji Karel
-
- 3 odpovědi
- 6,9tis zobrazení
-
-
Dobrý den, poradil by mi někdo prosím zda je možné vyměnit lepící sadu za rezervního kolo. Zda je potřeba nějaké dokoupení polystyrénů do kufru, nebo stačí jednoduše vytáhnout to plato s lepením a vložit rezervu společně tím nářadím v polystyrenu. Popřípadě jakou přesně rezervu by jste zvolili, mám 18palcové ALARIS alu kola. Děkuji za případné rady:)
-
- 4 odpovědi
- 5,1tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
ahojte zaujimalo by ma ako spozorujem na aute kedy mi zabera nejaky asistent - zazil som ASR - to nieje problem hocikedy, proste v meste slapnem na plyn, DSG podradi a hrabe a blika kontrolka a znizuje vykon - este na Fabii 1 som citil ABS (kopanie do pedalu) , O3 to ma nejako poriesene ze nekope do pedalu ? obcas slapnem na brzdu tvrdo a len pocujem nejaky "buchot" ale nie kopanie do pedalu ani piskanie gum , ani kontrolka (mimochodom piskanie gum som zatial pocul na O3 iba raz vo velmi tiahlej zakrute aj to som sa musel zapocuvat) - zazil som pocit ztvrdnutia volantu na jednu stranu (ak by som tocil viac asi by som isiel do smyku) - zazil som po…
-
- 0 odpovědí
- 2,2tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahoj, řešil někdo opravu elektrickych vzpěr? Mě se ulomil ten plastový konec s dírou pro čep. Jde ta koncovka nějak vyměnit, rozdělat nebo něco? Díky moc zdejší odborníci.
-
- 2 odpovědi
- 6,6tis zobrazení
-
-
Obracím se na vás s radou o vaše postřehy ke dvou vybraným vozidlům. Dost možná budete říkat, že se snažím srovnávat neporovnatelné, ale i přesto se zeptám. Budu si pořizovat Toyota Avensis 1.8 combi, rok 2012, 108 kw(po faceliftu) nebo Octavia III 1.4 tsi 110 kw, rok 2014. Rozpočet je 250 -265 000 kč, auto bude dovezeno z Reichu. Nájezdy obou do 125 000 km. Jsem vysoké postavy, potřebuji combi, auto vyjimečně potáhne vozík, jezdím krátké trasy. Roční nájezd asi 10 000 km. Pro Toyotu je plus atmosféra, údajně spolehlivější pověst vozu. Negativa - zastaralý interiér. Pro Octaviu je přínosem hezčí interiér, vybavenost, za stejný rozpočet je to o dva roky mladší auto. N…
-
- 11 odpovědí
- 4,2tis zobrazení
-
-
Ahoj, prodám nový a nepoužitý aktivační klíč pro hlasové ovládání rádia Amundsen. OEM: 000 054 802 Whatsapp: +420731214188
-
- 0 odpovědí
- 4,2tis zobrazení
-
-
Zdravím, nechal jsem si dovézt Octavii z Německa. Přepis mně u nás zařizoval jeden chlápek, ale do techničáku nechal zapsat jako barvu šedá, i když podle mě jde jasně o hnědou. V německém TP byla uvedená také hnědá a podle čísla ze servisní knížky se jedná konkrétně o hnědá topaz. Chlápek mně tvrdí, že na technické už rozlišují pouze pár základních barev a šedá je v pohodě, čemuž se mně nechce moc věřit. Teď mně čeká technická, tak si to chci radši změnit, abych s tím neměl problémy. Budou po mně na úřadě chtít evidenční kontrolu, nebo to jde bez toho? Stačí zapsat pouze hnědá, nebo přímo konkrétně hnědá topaz? Díky za případné rady.
-
- 4 odpovědi
- 3,1tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahoj, Rodice si pred tydnem objednali v novou Octavku (1.5 TSI automat, vybava Style) a v te konfiguraci co jim na prodejne udelali vidim navic polozky, ktere rodice chteli navic: - AUTO LIGHT ASSIST - 4 000 Kc - REAR LIGHT VIEW - 12 000 Kc - Pomocne parkovaci zarizeni vpredu a vzadu - 8 000 Kc Dohromady cca 24 000 Kc. No a ted zkoumam online konfigurator, a vidim, ze existuje Paket Style Plus, ktery stoji 20 000 Kc a obsahuje vsechny veci vyse plus navic - Adaptivní tempomat do 210 km/h (ACC) - Matrix-LED přední světlomety Hrozne me stve, kdyz vidim, ze mohli mit o 4 000 levnejsi a k tomu mit navic vybavu za 40 000.…
-
-
- 8 odpovědí
- 4,7tis zobrazení
-
-
Ahoj, nevíte prosím kde sehnat model Octavia III RS Combi modrá barva. Ideálně 1:18.
-
- 0 odpovědí
- 1,4tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zkoušeli jste někdo použít to nové víčko s integrovaným trychtýřem z nových modelů škodovky do Octavie III? Je tam nějaký problém, nebo to funguje?
-
- 5 odpovědí
- 4tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Lze nějaký způsobem vyměnit standartní nádrž Octavia 3 combi za větší s Octavia Scout?
-
-
- 9 odpovědí
- 6,8tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdravím, pánové. V nejbližších dnech přebírám Octavii 3 FL GTEC 1.4TSi 81kW CNG 2018. Mám na to teď dvě nabídky od pojišťoven. Relativně podobné, s tím, že buď budu mít povinné ručení + odcizení, nebo povinné ručení + střet se zvěří. Co byste si na mém místě zvolili? Kradou se tyto oktavie? Děkuji.
-
- 1 odpověď
- 1,9tis zobrazení
- 1 sledující
-