Dovolte mi, abych Vás pozval na první sraz v roce 2025, konkrétně 1.2. v již tradičních 14:00hod.
Kdo dojede?
1. Pawouk
2. Ondra16V
3. Bikes
4. Bullets
5. VeteranChild ??
V listopadu jsem byl na garančce, tak jsem na to ptal a bylo mi sděleno, že je to z výroby. Prý se občas stane, že nějaký díl hůře lícuje. Také to prý zkoumali a není tam ani náznak nějakého poškození.
Češi stále častěji využívají možnost vrácení nebo výměny nevhodných dárků, zejména během vánočního období. V oblasti prodeje automobilů však tato flexibilita zůstává vzácná. Direct auto svým zákazníkům nabízí možnost vrátit vůz do tří dnů bez udání důvodu nebo jej vyměnit za jiné auto do čtrnácti dnů. Tento přístup nejen zvyšuje spokojenost zákazníků, ale také výrazně usnadňuje nákup nového automobilu. Možnost vrácení či výměny vozů není vánoční marketingovou akcí a Direct Auto tuto službu poskytuje jako stabilní součást nákupu již od otevření Direct Parku Olomouc v prosinci 2023. Vánoce jsou obdobím, kdy prodeje automobilů tradičně klesají, protože domácnosti směřují své výdaje […]
Článek Direct auto nabízí možnost vrácení vozu do 3 dnů bez udání důvodů. A nejen u aut pod vánočním stromečkem se nejdříve objevil na SKODAHOME.cz.
Zobrazit celý článek
Já projížděl v barazu 2023 TSI 70kw a byl to otřes. Motor byl zahřátý. Z jedničky na dvojku auto tak kucklo, že to cítí každý pasažér. Po potvrzení více lidí je rok 2023 propadák, je možné, že ale existuje nějaká svolávací akce na přehrání soft. Musím se svézt v 2024 jestli na nějakou narazím, jak na tom bude. Takové auto si rozhodně nekoupím.