Mne to blblo tiež. Mám rok výroby január 2022. Začalo i to asi po pol roku, vždy to servis riešil novým SW, ale po čase to robilo zas. Až keď som zmenil servis, tam mi urobili diagnostiku a vymenili mi riadiacu jednotku na navigácii minulý rok v septembri. Skoro rok mi to fungovalo bez problémov a minulý týždeň to znovu ukazovalo nesprávnu polohu a naskočilo to správne asi po troch hodinách. Tak som bol štvrtok v servise, urobili mi diagnostiku a nahrali nový SW 1985, predtým som mal 1969. Povedali, že ten to vyrieši, pretože na diagnostike nenašli poruchu v riadiacej jednotke, ako minulý rok, tak mal by to vyriešiť nový SW. Tak uvidíme.
Uvidíš co to bude dělat po vyšším km nájezdu. Já bych to neriskoval, ale to je každého věc.😉
Repase rychlostky vyjde cenově podstatně dráž než výměna za originální olej. Navíc těch 60000km není předepsáno u manuální převodovky, někdo to dělá po 120000-150000km nebo po 6-10 letech. Nebo někteří vůbec.
Objednával jsem také v dubnu a s 19" koly. S 20" koly je čekací doba kratší? Upřednostňuji komfort, ale pokud by se dodací lhůta měla výrazně zkrátit tak to zvážím...