1.)
Vyvěšený téma s názvem Výpis závad VAG ti nestačí?
Bude muset
2.)
Četl si pravidla? Název tématu Ilia je fakt boží a každej z něj pozná o hakej problém se jedná.
Ahoj všichni! Škoda Yeti 1.8 2017
Mám tuto chybu v bloku 17: 13654544 - datová sběrnice U1121 00 [00001000] - žádná zpráva [Steuerger t f r Telefon keine Kommunikation]. Co je to za chybu? jak to mohu deaktivovat? Nemám nainstalovaný telefon.
Dík
@PS1984 Pokud se nepletu, tak vozidlo musí mít vypnuté zapalování a navíc musí být zamčeno, jinak volant nezamkneš (nemůže být zamknutý). Takže to nevypadá na závadu, ale vlastnost vozidla.
V infotaimentu mi zůstala viset nedokončená aktualizace a v servise mi bylo doporučeno provést tovární nastavení.
Takže jsem ho provedl, ale nedařilo se mi stát hlavním uživatelem. Po několika opakováních továrního nastavení se mi to podařilo takto:
- provést tovární nastavení
- připojit registrovaný účet - přhlásit se emailem a heslem a počkat, až se načte uživatel
- vypnout zapalování, zamknout a odejít s klíči od auta
- počkat cca půl hodiny (než to všechno usne)
- odemknout auto, zapnout zapalování, vlézt do menu uživatele a "Stát se hlavním uživatelem", k tomu mít připravené všechny klíče a po vyzvání zmačknout tlačítko ODEMYKÁNÍ na dvou klíčích.
Já se pletl a mačkal zamknout a nedařilo se ☹️