Přejít na obsah

Motor 1.9 TDI

1246 témat v tomto fóru

1. Čidlo teploměru OI

• 2 odpovědi
    • 1.6k zobrazení
  2. Zvednutí volnoběhu

• 2 odpovědi
    • 1.6k zobrazení
  3. kúdol dymu

• 5 odpovědí
    • 1.6k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 1.6k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1.6k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 1.6k zobrazení
  4. Auto nejede

• 1 odpověď
    • 1.6k zobrazení
  5. Cukani pri rozjezdech

• 2 odpovědi
    • 1.6k zobrazení
  6. Octavka 1,9TDi 2000

• 2 odpovědi
    • 1.6k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1.6k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 1.6k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 1.6k zobrazení
  7. Startér na TDI

• 1 odpověď
    • 1.6k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 1.5k zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 1.5k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 1.5k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 1.5k zobrazení
  8. Cukavý rozjezd s 1,9TDi

• 2 odpovědi
    • 1.5k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1.5k zobrazení
  9. volny remen

• 3 odpovědi
    • 1.5k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 1.5k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 1.5k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 1.5k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 1.5k zobrazení
  10. Jakou váhu?

• 2 odpovědi
    • 1.5k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Ja mám dlhodobú tiež cca 6l (5.8) s dlhodobou sa pod 5 nedostanem, to je jasné, to by som nemohol jazdit vobec mesto 😄  Inak mám ale bežne na výletoch spotreby pod 5 l, ale ja jazdím na pohodu, keď ide niekto predomnou cca 90 km/h ani ho nepredbieham a viac ako 10 km/h nad limit jazdím málokedy. žiadne aditívum nepoužíval a tankujem OMV
    • A mas to aktivovane jak v kamere tak i v bcm? nejsem si jisty jestli se neco nenastavovalo i v AFS jednotce. Idealne si na to sehnat nejaky navod po slepu kodovat neni uplne idealni pokud tomu tak je.
    • Asi v tomto nejsem správný Čech, ale přiznám si, že nejsem odborník na všechno, a navzdory všem hospodským radám se zkrátka řídím tím, co mi doporučuje výrobce.
    • to ale nevysvětluje to, že KODIAQ RS lze s asistovanou jízdou 2,5+ objednat i v ČR... a jistým způsobem lze objednat i u Superba, moje auto by mělo jít do výroby v 21 KT, tak uvidíme, třeba budu první v ČR, kdo 2,5+ bude v autě mít...  
    • Ahoj, mám auto v základu bez navi z výroby, ale dá se dokoupit z app shopu v autě. Aktuálně využívám 30 denní zkušební verzi, ale vidím, že mapové podklady nejsou aktuální. Úseky zprovozněné už na podzim 2023 a vloni to stále nevidí jako dálnici. Je to standard chování a nové mapy se dotáhnou až zakoupením full verze? Vzhledem k chování předchozího Sup4, který byl taky bez navi, mi přijde, že to ty údaje používá i pro “čtení značek”, kde to vychází z mapových podkladů, takže mi na dálničním úseku říká, ať dám nohu z plynu, protože bude 70. Kde to znám, jsem v pohodě, ale jet někam jinam, docela by mi to vadilo. Navíc mi přijde, že to nějakým způsobem přetlačí i Waze, který mě v těchto autech hází na problémovém úseku na původní silnici, ale při cestě v O3 vidí bez problémů správně dálnici.   Jo, taky nejde souběžně mít puštěnou navi auta a waze. Jedno vždycky vypne druhé. Což nechápu proč, když by si to nemělo nijak konkurovat. 
  • Vytvořit nový...