Přejít na obsah

Elektrika

79 témat v tomto fóru

1. Baterie 1 2

• 37 odpovědí
    • 21.9k zobrazení
    • 140 odpovědí
    • 86.1k zobrazení
    • 98 odpovědí
    • 43.7k zobrazení
    • 14 odpovědí
    • 19.8k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 487 zobrazení
  2. Nejde čerpadlo palivo

• 2 odpovědi
    • 1.8k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 1.3k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 2.4k zobrazení
  3. centrální zamykání

• 16 odpovědí
    • 14.7k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 2.8k zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 2.4k zobrazení
  4. Zadní kamera 1 2 3 4

• 94 odpovědí
    • 41.8k zobrazení
    • 8 odpovědí
    • 5.2k zobrazení
  5. Kessy a Citigo

• 9 odpovědí
    • 5.6k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 3.2k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 2.6k zobrazení
    • 10 odpovědí
    • 3.1k zobrazení
  6. USB port u MIB2 Swing

• 13 odpovědí
    • 12.2k zobrazení
    • 7 odpovědí
    • 3.5k zobrazení
    • 6 odpovědí
    • 8.1k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 2.2k zobrazení
  7. Multifunkční volant

• 4 odpovědi
    • 4.2k zobrazení
  8. Start Stop deaktivace 1 2 3

• 51 odpovědí
    • 31.9k zobrazení
    • 18 odpovědí
    • 10.8k zobrazení
  9. Vnitřní osvětlení 1 2

• 44 odpovědí
    • 23.5k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Není mi tedy úplně jasné, co má tento problém společného s exteriérem, kde jsi tohle téma založil. Tak jsem to přesunul do odpovídající části fóra. 
    • Ahoj skupino,  mám problém s autem škoda Octavia 2, 1.8 TSI (118kw) rv.2008.  Jak jsem napsal už v nadpisu, jedná se o chybu kódu P0171. Vím, že to bude nejspíš problém se vstřikama, váhou vzduchu či např. lambda sonda.  Ale chtěl jsem se zeptat zda byste někdo nevěděl třeba přesně. Chybu mi to hodilo už 2 roky dozadu, tehdy jsem chybu vymazal a už se neobjevila až doposud. Za studena mi auto cuká, klepe se celá kabina. 2x se mi stalo, že bylo z výfuku slyšet “flusání”, znělo to jak tuning:D Taky mi to už 2x samo chcíplo, když jsem couval a jednou když jsem jel na 1 do kopečka. Taky je důležité říct, že to není vždy. Někdy je klid, někdy to dělá lehce a už asi 3x byly zvuky už a klepot fakt silný. Bohužel diagnostika nehodí přesnější info, kdyby kdokoli věděl, budu moc rád za jakoukoli radu  Díky
    • bud zo starej 2008/9 kde boli lakovane alebo nalakovat chromove , bezne sa tak lakuju masky , ani folia nemoze byt problem
    • Mám přes 1 rok S3 fl , L&K a odvetravane sedadky. Po roce používání mi přijde, že odvetravani nefunguje jak má. Ještě vloni v létě jsem snižoval odvetravani z maxima na 2 dílky, protože mi prošlo, že mi táhne na záda a není to zrovna příjemné. Ted to mám na max a jako bych nic necítil,  ale větrácky se točí a fungují, jako by vršek kůže byl ucpanej a branil cirkulaci vzduchu. Setkal se někdo se stejným problémem?
  • Vytvořit nový...