Tak ono u většiny aut se to projevilo relativně brzo a věřím, že zas nebyly ty pojistkovky vadné úplně všechny. Třeba máš štěstí. Já musím zaklepat, u mě naštěstí nic (mám 08/2018).
Nazdar....Prestali mi fungovať predné stierače, diagnostika píše motor stieračov, bude to na výmenu ale vedel by niekto poradiť ako vybrať cely mechanizmus von z auta? už som to skúšal vybrať ale malo miesta tam je aby to cele vyšlo von.
Fakt se to nedá nijak vypnout normálně ani pro spolujezdce? Máme psa, kterej zvládá i připoutanej na zadních sedačkách stepovat po všech třech a za cestu pravidelně aspoň 3x zapnuté pásy na těch ostatních sedačkách odepnout. Když se mu tohle povede, tak se v tom autě prostě nedá jet a člověk musí zastavit, ten alarm je šílenej.
Pročítal jsem si toto vlákno a odkaz na Rapida, kde jsou další odkazy atd. Ve všech diskuzích to jsou F3 / Rapidy vyrobené v roce 2019. Patrně nějaká vadná série toho plošného spoje. Někde úspěšně měnili taky jen ten plošňák. A jak psal suri, že znovu to nikdy neměnil, tak jde též o jistou indicii jen nějaké vadné série těchto dílů. @ferokulda Takže snad budeš mít od této nepříjemnosti klid 🙂.