Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Elektrika

1. Zahájeno uživatelem danikd,

Ahojda panove, nedaval nekdo vetsi baterii? ... misto pro vetsi na drzaku je... Diky za pripadne postrehy ...

• Díky
      • Pozitivní
    • 37 odpovědí
    • 22,7tis zobrazení
  2. Zdravím, zde můžeme probírat co lze a nelze dokódovat na Citigo. Kódování probíhá pomocí VCDS například 17.8, 18.2, 18.9 atd. Kabel (klon) se dá koupit například na aliexpressu. Nebo se dá využít aplikace pro mobilní telefony Carista, která toho ovšem neumí tolik. Lze je potřeba mít do OBD2 konektoru bluetooth diagnostickou krabičku, která se dá opět pořídit na aliexpressu. Zde ale pozor, pokud nekupujete originál Carista je dobré si přečíst recenze, protože ne každá se dokáže s aplikací spojit, protože neumí všechny protokoly. Pokud chcete poradit s kódováním napište mi SZ. Odkaz na seznam možností KÓDOVÁNÍ Citigo

3. Nemáte někdo zkušenost s dodatečnou montáží tempomatu do Citiga? Když jsem předváděčku kupoval, tak mi to prodejce slíbil a nakonec to oficiálně nejde a dost mi chybí.

4. 1) Zapnout zapalování, ale ještě nestartovat! 2) Zapnout výstražné blinkry 3) Sešlápnout 5x pedál plynu na podlahu - při pátém šlapu by to mělo (a možná nemuselo) pípnout a rozsvítit se kontrolka ESP a rozblikat kontrolka tlaku v pneu 4) Nastartovat a poté vypnout výstražné blinkry (nebo někde píšou i nevypínat) - kontrolka ESP by měla stále svítit, nicméně krátce po rozjezdu mi zhasne Jak dlouho a co vše je vypnuté, jestli jen protiprokluz nebo i stabilizace a jak dlouho a do jaké rychlosti je třeba vyzkoušet (což jsem zatim neměl možnost, první zimu jsem o skryté funkci nevěděl, druhou mi to se zpatlaným čipnutým softem nefungovalo (a stejně u…

• Líbí se mi
      • Pozitivní
    • 14 odpovědí
    • 20,6tis zobrazení
  5. Zahájeno uživatelem Jko73,

Ahoj. Moja skoda city go r.v. 2012 po vypnuti motora a vytiahnuti kluca zo zapalovania stiera stieracmi v najvyssom rezime. Odpojil som baterku vybral airbag s volantom aj s packami pre stierace a smerovky,vsetko vycistil zapojil a stale to iste. Vytiahol som poistky pre stierace takze sa jazdit da ale... Ma niekto podobnu skusenost. Dik

• 0 odpovědí
    • 554 zobrazení
  6. Zahájeno uživatelem jtfcobra,

Ahoj mám dotaz stalo se to někomu citigo 1.0 píše zavádu nejde palivo nevrci čerpadlo, výměnné čerpadlo, egr , rele , pojistky svíčky a stále nejde ? Už jsem z toho nešťastný

7. Zdravím na 5 let starém Citigo mi prasklo uchycení levého zadního světla. Při demontáži jsem zjistil i značnou korozi konektoru. Nesetkal se s tím někdo? Kdyby se to stalo třeba po 10 letech tak možná ale u 5 let starého auta? UcUž ten nápad uchytit celé světlo na jeden šroub.... 🤦 No musí si automobilka zajistit příjem 😂

• 1 odpověď
    • 1,4tis zobrazení
  8. Zahájeno uživatelem filipplev,

Cauko Jdu s dotazem Vyhořela mi na citigu BCM jednotka 1S0 937 086B a sehnal jsem tu samou ale na konci je D Vše funguje kromě centrálu, dálka na klíček mi je jasná ale nejde zamykat ani zevnitř Musí se celá nakódovat nebo mám shánět jinou s písmenem B na konci ?

• Díky
    • 2 odpovědi
    • 2,7tis zobrazení
  9. Zahájeno uživatelem micka,

Ahojte, prosím o radu ohledně fungování zamykání. Mám centrál, ale bez dálkového ovládání. Pro odemknutí kufru a spolujezdcových dveří musím: 1. odemknout klíčem řidičovy dveře, 2. zapnout zapalování(!), 3. zmáčknout tlačítko odemknout na dveřích. Pro zamknutí všech dveří a kufru stačí zamknout dveře řidiče. Pokud pak auto rychle (v rámci vteřin, max minut) odemknu, odemkne se vše. Po čase se ale odemknou už jen řidičovy dveře. Je to standardní chování, nebo se s tím dá něco udělat, aby se vždy odemklo vše? Štve mě to hlavně kvůli přístupu do kufru, protože předtím musím vždy vlézt do auta a zapnout zapalování. Vím, že u aut co nemají centrál se dveře spolujezdce od…

• Pozitivní
    • 16 odpovědí
    • 15,2tis zobrazení
  10. Zahájeno uživatelem Brebtahome,

Chtel bych se zeptat, nesviti mě jedno parkovaci svetlo, ale jakmile dám do polohy i potkávácí tak svítí vše jak má. Ze by to kolečko vypinace na výměnu?

• 2 odpovědi
    • 3,1tis zobrazení
  11. Zahájeno uživatelem Kubosek,

Ahoj, mam citigo r.v. 2016. Po výměně žárovky u pravého zadního světla, svítí žárovka při standardním režimu svícení, jako mlhovka (svítí obě vlákna). Na levé straně svítí stejná žárovka při standardním režimu jednim vláknem a při zapnutí mlhovek oběma. Jelikož by na pravé straně mlhovka být neměla, přijde mi to divné. Zkoušel jsem i jinou žárovku a beze změny. Poradite, co s tim? Diky moc

• Pozitivní
    • 4 odpovědi
    • 2,6tis zobrazení
  12. Zahájeno uživatelem chobott,

Ahoj, neresil nekdo zadni couvaci kameru pro Citigo viz kod 1S0980121 Mam nekolik problemu kde se kamera presne montuje nenasel jsem kod pro kabelaz vyse uvedene je jen asi kamera zda po pripojeni je treba nejake kodovani Dekuji pripadne za rady

13. Zahájeno uživatelem HWSpeedy,

Neřešil někdo dodělání předních mlhovek na CG 2018? Ve výbavě to má skoro všechno, ale přední mlhovky si tam předchozí majitel nenechal dát.

• Díky
    • 8 odpovědí
    • 5,6tis zobrazení
  14. Zahájeno uživatelem chobott,

Tak co myslíte hodilo by se Vám mít na Citigo Kessy bezklíčové otevírání a startování auta ?

15. Zahájeno uživatelem Jan Miler,

Zdravím přátelé omlouvám se pokud zakládám duplicitní téma mám dotaz ohledně konektoru na na světlech který s vodičů je plus k hlavní žárovce tuším H4 nechci zbytečně napichovat vodiče. Děkuji za pomoc

• Pozitivní
    • 1 odpověď
    • 3,4tis zobrazení
  16. Zahájeno uživatelem trywet,

Ahoj, mám Citigo 11/2017. Pří zapnutých stěračích je z přístrojovky slyšet slabé (ale přesto) cvakání cyklovače stěračů. Vždy, než stěrače započnou cyklus, tak se ozve cvaknutí relé. Vše funguje 100%, nicméně dělají to i Vaše Citiga? Mohlo by to znamenat do budoucna problém s cyklovačem? Auto jen do 11/2022 v záruce a nevím zdali s tím jít do servisu. Na Octavkách a Superbech jsem se s tím nikdy nesetkal. díky!

• 0 odpovědí
    • 2,7tis zobrazení
  17. Zahájeno uživatelem trywet,

Ahoj škodováci, kupuji Citigo FL s malým nájezdem a v nezvykle slušné výbavě. Kromě střešního okna a radia Swing má úplně vše. Rádio Swing plánuji dodělat. Nicméně má i MF volant a rádio Blues (které jak známo neumožňuje konektivitu s telefonem). Vrtá mi hlavou jedna věc. Proč MF volant má tlačítko telefonu, které nic nedělá? Neznamená to, že byl volant měněn dodatečně? Nějak se mi nezdá, že by Škodovka montovala MF volant s tlačítkem telefonu do auta, které nemá konektivitu. Ono ve výsledku je to asi dobře, když budu Swing dodělávat. Jen by mě zajímal Váš názor. Taky máte někdo volant s tlačítkem telefonu od výroby přestože nemáte BT? Díky!

• Díky
      • Pozitivní
    • 10 odpovědí
    • 3,3tis zobrazení
  18. Zahájeno uživatelem chobott,

Ahoj, resim tu kabel a modul pro USB na Swingu....u Citigo na radiu je klasika bezovy USB port a nasel jsem dva moduly s tim ze obyc co maji na Aliexpresu za par dolaru je VW kod 3CD035249A a zapojuje se jen do USB a do AUX in, a druhy s kodem 5G0035222E je urceny nejspise pro Golf s ma navic napajeni USB ktere se pripojuje jeste mimo USB do Quadlocku..... Otazka zni ma nejaky vyznam to napajeni +5V z Quadlocku? Ja osobne u O3 mam problem ze me USB v aute origos v pristrojovce nabiji strasne pomalu...tak kdyby to vyresilo ze v Quadlocku by bylo treba +5V a 2A bylo by to fajn Dikes za rady

19. Zahájeno uživatelem chobott,

Ahoj, dnes jsem narazil v konfiguratoru na USBecko vedle 12V zasuvky. Nevite zda se to da objednat jako dil? viz foto v priloze dikes

• 7 odpovědí
    • 3,7tis zobrazení
  20. Zahájeno uživatelem HWSpeedy,

Mohl by prosím někdo stručně sepsat co obnáší pořízení nového klíče, přibližně ceny a co je potřeba. Ideálně pro variantu klíč s DO a klíč bez dálky. A pak ještě varianta vše originál Škoda servis a varianta nákup jinde a jestli jde dokódování přes VCDS. Děkuji.

• Pozitivní
    • 6 odpovědí
    • 9,9tis zobrazení
  21. Nedá se nakódovat aby při zapnutí vnitřní cirkulace vzduchu (používám na silnicích každou chvilku díky čoudícím borcům) se automaticky nezapnula také automatická klimatizace? Tu zas používám jen vyjímečně. Je to CG 2018. Takto musím zmáčknout cirkulaci a hned na to vypnout A/C.

• 0 odpovědí
    • 2,3tis zobrazení
  22. Zahájeno uživatelem chobott,

Mala ochutnavka retrofitu Multifunkcni volant....viz foto Pokusim se sepsat vse potrebne k montazi....velke diky@danikd

• 4 odpovědi
    • 4,4tis zobrazení
  23. Zahájeno uživatelem chobott,

Tak se nam zacinaji objevovat MPIcka s S/S a uzivatele chteji vypnout S/S ja mam MR2013 CNG takze S/S mam a k ruce mam jednu Zelenou Kiwi MR2019 kde uz je na MPI take S/S bohuzel jsem nenasel zpusob vypnuti, standartne v jednotce 09 kanal 34 mam hodnotu 30, po zmene viz treba Audi +32 ci +64 S/S nijak nereaguje Neresil nekdo u Citigo nebo Upika? Dikes

24. Zahájeno uživatelem martinpavel,

Dobrý den, mám problém s převodovkou ASG. martin pavel

25. Zahájeno uživatelem chobott,

Zdravim, resim vnitrni osvetleni mam v Citigo klasiku jedno tlacitko a resim vymenu podle obrazku ten puvodni ma zapojeni stejne jako s lampickami ale s LED to ma jiny konektor PUVODNI: S LAMPICKOU: ale s LED ma ale jiny konektor

• Díky
      • Líbí se mi
      • Pozitivní
    • 44 odpovědí
    • 24,1tis zobrazení

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.