Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Exteriér

Karoserie, narazniky, designové úpravy, folie atd

Sponzor sekce: Autolepky.cz

1. Zahájeno uživatelem karlosx,

Muze se nekdo kdo jej sundaval podelit o zkusenosti? Je treba davat pozor na nejake vodici listy apod . aby se neco neulomilo? Jde sundat/nandat hladce?

• Pozitivní
    • 3 odpovědi
    • 2,8tis zobrazení
  2. Zahájeno uživatelem nseries100,

Ahoj, máte zkušenosti s něčím podobným? https://www.detailingshop.cz/predmyti--myti-a-suseni/hd-foam-lance-nastavec-pro-tvorbu-huste-peny-snowfoam/ Mám wapku Bosch a líbí se mi myšlenka umývání auta aktivní pěnou.

3. Zahájeno uživatelem nseries100,

Zdravím, chtěl bych se pustit do přilepení obou SPZ na své Fabii Combi (nejspíše Pattex červenou páskou 120kg). Vzadu mě zarazilo že je na autě jakási antivibrační měkká podložka pod rámečkem, který nese SPZ. Má někdo z Vás zkušenost s tím, jak tu přilepenou antivibrační podložku z auta odstranit?

• Pozitivní
    • 27 odpovědí
    • 12,8tis zobrazení
  4. Zahájeno uživatelem Baryy,

Ahoj, chtel bych se zeptat na to, jak je to s pozinkovanim u sroubu..? Dnes jsem lezl do kufru a vsiml jsem si, ze ty ctyri srouby nahore u patych dveri, jak drzi ty dva lemy, tak jejich hlavicky jsou rezave. Nemely by byt take pozinkovane nebo z nejakeho materialu, u ktereho se to nedeje? Loni koncem cervence mi narazila zadek jedna zenska a ty pate dvere mi menili. Neni mozne ze tam dali nejake neorigo srouby nebo tak neco? Dekuju za zodpovezeni.

• 2 odpovědi
    • 2,2tis zobrazení
  5. Zahájeno uživatelem MartanNovotny,

Ahoj, Jsem tady nový, a tak doufám, že jsem založil téma správně. Zajímalo by mě vaše zkušenosti s wapkou tedy bezkontaktní mytí v samoobslužných boxech. Stále více slýchávám, že wapka může poškodit lak, těsnění, plasty atd. Jak myjete auto wapkou vy? Třeba podběhy a podvozek, kde jednoduše nejde dodržet vzdálenost 30cm. A jaká je nejlepší vzdálenost mytí wapkou.

• 11 odpovědí
    • 8,9tis zobrazení
  6. Zahájeno uživatelem kvetosm,

Zdravím,chci se zeptat zda jsou zadní narazniky u Fabie III HB, totozne s Fabii Kombi?? Jde mi o to, ze si chci pořídit Na Fabii III combi zadni ochranny panel narazniku..Dekuji za odpovedi :-)

• Pozitivní
    • 37 odpovědí
    • 9,5tis zobrazení
  7. Zahájeno uživatelem PatrikFilo,

Zdravím , asi dva dni do zadu sa mi počas jazdy v aute (F3 combi) zdalo, že niečo v zadu v oblasti kufru prasklo. Teda som zastavil, išiel pozrieť a nič som nenašiel. dnes ráno som si ale všimol vypuklinu na zadnom nárazníku v smere jazdy v strede pravej tretiny, výškovo tieč cca v strede. nieje tam žiadny škrabanec ani nič podobné, ale na dotyk je tvrdá - v iných miestach ten nárazník prehnem no v mieste tej vypukliny nie. Akoby sa tam niečo zo zadu oprelo. Preto si to dávam do súvisu s tým prasknutím z predvčera. Neviete o čo by mohlo ísť? Do servisu pôjdem hneď po práci. Len či niekto nemá tušenie čo by to mohlo byť. Vďaka.

8. Zahájeno uživatelem Martin Rušaj,

Už jste někdo uvažovali nad koncovkou výfuku v difuzoru na Fabii 3 MC? Nezkoušeli jste imitaćku z O3 RS?

• 1 odpověď
    • 2tis zobrazení
  9. Zahájeno uživatelem nseries100,

Zdravím, sundával jste někdo na svém autě reklamní polep od dealera na zadním okně? Co se vám případně nejvíce osvědčilo pro odstranění polepu a zbytků lepidla?

• 6 odpovědí
    • 2,2tis zobrazení
  10. Zahájeno uživatelem Eric_,

Ako ste na tom s koróziou výfuku, posledného dielu ? Ja to idem reklamovať a dosť to ľudí už riešilo, riešenia sú dve buď to ošetria špeciálnou farbou priamo zo Škodovky alebo výmena. Stretol sa s tým niekto ??

11. Zahájeno uživatelem kuba26,

Rychlodotaz: barva strechy a zrcatek u color conceptu je lakovana nebo folie?

• Pozitivní
    • 3 odpovědi
    • 1,9tis zobrazení
  12. Zahájeno uživatelem goblin86,

Zdravím pánové, plánuji koupi nového střešního boxu na mou Fabii combi. Mám verzi bez podélníků, takže prvně půjde na střechu střešní nosič Thule (mezi karoserii a rám dveří) a až na něj potřebuji umístit zmíněný střešní box (4 členná rodina, využití v zimě i v létě). Nemohu se rozhodnou mezi Thule Touring Sport 600 a Thule Motion 600. Nemáte někdo zkušenosti, hlavně ve vazbě na otevírání pátých dveří?

• 2 odpovědi
    • 3tis zobrazení
  13. Zahájeno uživatelem Mics0d,

Chtěl by se zeptat, jak řešíte ochranu barvy pod klikami. Po delší době používání je barva od nehtů poškrábána a chtěl by se zeptat, jaké používáte ochranné prvky. Stačí nějaké obyčejná folie a nebo se po nějaké době sloupne. Díky za vaše rady. PS: Tému jsem tu nikde nenašel a jestli ano, tak se omlouvám a můžete ji smazat. Díky

14. Zahájeno uživatelem indyjones8379,

ahojte akodemontovat zadny naraznik na F3 HB prosim postup pripadne obrazky a ako je pripevneny zadny naraznik pod svetlom je tam nejaky srob alebo???diky za odpovede

• 1 odpověď
    • 1,7tis zobrazení
  15. Zahájeno uživatelem Akrub,

Jak řešíte mytí "B" sloupku,který je z černého plastu či černé folie? Já ho umyl vodou, vysušil utěrkou z mikrovlákna a sloupek zůstal samé mikro škrábance. Jde to něčím přeleštit ? Díky za nějaký nápad.

• Pozitivní
    • 32 odpovědí
    • 17,9tis zobrazení
  16. Zahájeno uživatelem number524,

Čaute. Nezkoušel se někdo ptát, jestli by šly dát na Fabii zrcátka z nového Superba?

• 4 odpovědi
    • 2,5tis zobrazení
  17. Zahájeno uživatelem indyjones8379,

Ahojte chcem sa opytat vsimli ste si na zadnom narazniku medzi svetlom a naraznikom mne osobne vadi medzera na lavej strane zadneho svetla naspodu.Dajte vediet kto ma s tymto problem.Je to asi 0,5 cm ale na pravej strane to nie je.S pozdravom indyjones8379.

18. Zahájeno uživatelem tomasdu,

Zdravim, pri rucnom umyvani auta som si vsimol viacero malickych dierok na chromovej ozdobnej liste, ktora lemuje masku chladica...najprv som si myslel ze ide o necistoty alebo slnkom pripeceny hmyz, ale po dokladnom vylesteni som zistil, ze su to skrabance, dierky... rozumiem, ze to mozu spravit kamienky, ale preco nemam skrabance nikde inde na karoserii, iba na danej liste. kazdopadne mam najazdenych cca 15000 km, ako to bude vyzerat po 100000km, nechcem ani vediet. Co je to za shit material? na 16 rocnej O1 s 320000km som to mal krajsie,a ta mala cosi za sebou uz. stretli ste sa s tym niekto? Vdaka

19. Zahájeno uživatelem JohnDoe,

Zdravím, dneska jsem zjistil, že mi pes okousal vnější kliky dveří. Jsou zralé na výměnu, chtěl bych se zeptat na čísla náhradních dílů z etky a pokud máte někdo zkušenosti s lakováním v originálním servisu, tak taky kolik si můžu nachystat (pokud to hraje roli, tak mám bílou laser).

• Pozitivní
    • 12 odpovědí
    • 3,6tis zobrazení
  20. Zahájeno uživatelem deathskull,

Ahoj, chci se podelit o dnesni neprijemnou zkusenost. Rano jsem klasicky oskrabal auto, pohoda, ale tedka vecer kdyz jsem sel z prace a chtel jsem otevrit dvere u ridice, tak to neslo. Nevim jak se to mohlo stat, ale zatekla mi voda k tesneni a tam zmrzla. Stalo se to i u dverich u spolujezdce (zadni jsem uz pak nezkousel). Stalo se Vam to taky? Toto jsem naposledy resil u 120tky:) tak mne to docela prekvapilo... Dalsi vec co jsem spozoroval, bylo pri otevirani kufru podivne krupani... Co vy a prvni malenke mraziky?

21. Zahájeno uživatelem Effective,

Ahoj, všiml jsem si že Fabiia III má v zadu jenom 3 senzory. Neznáte někdo důvod? Už s tím začal Rapid a kromě toho že funkčnost zůstala zachována tak nechápu proč tam není čtvrtý.

• 7 odpovědí
    • 3,8tis zobrazení
  22. Zahájeno uživatelem camarena,

Jesen je tu a parkovanie pod stromami ma svoje caro, ked musite vytahovat listy zo vseliakych moznych otvorov. Jeden taky skryty otvor som nasiel pod prednym blatnikom na strane od dveri pod prahom. Vzdy je tam kopa listov, Keby som ich tam nechal pekne by tam zahnivali.

23. Zahájeno uživatelem ekr,

Po monte carlu je tady zase inovace vzhledu od Škody, až v článku sem se dočetl že to je jen pro skopčáky, češi mají smůlu. Tak se aspoň koukněte co si můžou naší západní sousedé koupit. http://www.autorevue.cz/skoda-predstavuje-dalsi-paket-je-urcen-pro-rapid-spaceback-a-fabii

• 2 odpovědi
    • 4,4tis zobrazení
  24. Zahájeno uživatelem DenisMms,

Dneska jsem našel celkem pěknou vychytávku. Je to obyčejná vinutá pružina nasunutá na plynovou vzpěru, jen nevím jestli tím ta vzpěra netrpí. Ale na druhou stranu, když máte plné ruce....

• Pozitivní
    • 23 odpovědí
    • 10,5tis zobrazení
  25. Zahájeno uživatelem kokta7,

http://www.auto.cz/video-zkouseli-jsme-vymenit-zarovku-u-nejprodavanejsich-skodovek-jak-to-dopadlo-89283?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook

• 2 odpovědi
    • 5,1tis zobrazení

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.