Audio, Infotainment, Konektivita
87 témat v tomto fóru
-
Zdravím, v létě jsem koupil FIII a hned s radostí začal využívat CarPlay. Co mě hned trochu zarazilo byla kvalita hudby, jak ze Spotify, tak Apple Music. Nesrovnávám to s přehráváním přes BT, které je prostě o něco lepší, ale spíš to, že při přehrávání se mi začalo dít to, že se mi písnička třeba na půl vteřiny sekla a pak hrála dál, jakoby nic. Postupem času se tohle ale bohužel horšilo a horšilo. Teď, když si zkusím něco přehrát, tak mi to 20 % času hraje obstojně a zbytek neskutečně chrčí, jak kdyby bylo nenaladěný rádio. Ta kvalita se dostala opravdu za tu hranici, kdy se to nedá poslouchat, a radši koukám na navigaci na telefon, než abych spouštěl CarPlay…
-
- 2 odpovědi
- 4,2tis zobrazení
-
-
-
MirrorLink umožnuje zobrazit podporované aplikace smartphonů na obrazovce multimediálního rádia(Bolero), stačí pouze připojit mobil k systému pomocí USB kabelu.
-
-
- 574 odpovědí
- 178,8tis zobrazení
- 3 sledující
-
-
Ahoj lidi! Dostal jsem v práci novej služebák. Je to Fabia combi III vyrobená teď v létě. Má CarPlay, s kterým jsem spokojenej. Používám Waze a Spotify, což je super. Mám ale problém s kvalitou hovorů, když jsem připojený přes usb kabel. Když volám se zapojeným kabelem, je kvalita hovoru mizerná, když kabel odpojím a přepne se hovor na bluetooth, rázem je kvalita o dost lepší. Říkalo mi to už více lidí, že mě hůře slyší a když jsem kabel vypojil, vždy hned zlepšení. Používám iPhone + origo kabel. Nemáte s tím někdo prosím zkušenost? Nenapadá někoho, jak to řešit? Díky moc! Tonda
-
- 7 odpovědí
- 6,5tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdravim Vas Rozhodol som sa dnes zaregistrovat a napisat Vam o mojom probleme s BT, nakolko sa mi zda ze v service v KE si s tym nevedia rady. Od samotneho prevzatia vozdila v r.2016 bojujem s problemom s BT (radio Bolero). Chyba sa prejavi hlaskou "Telefon nie je k dispozicii" na oboch displejoch hned po nasrartovani vozdila a nie je mozne ani sparovat telefon atd. Jediny workaround, ktory zatial funguje je vypnut motor na cca 1 minutu a opat nastartovat, funkcia BT je opat dostupna. V servise mi uz robili niekolkokrat update FW, nahral som im videa, poslal fotky, nakoniec po vycerpani vsetkych moznosti mi konecne po 3 rokoch vymenili aj riadiacu jednotku rad…
-
- 20 odpovědí
- 31,4tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahoj. Rekne mi nekdo, jaky je rozdil mezi jednotkama o cislech: - 5Q0 035 819 B - 5Q0 035 820 B - 5Q0 035 840 B - 5Q0 035 842 B Dekuji za odpovedi. Tomus.
-
- 9 odpovědí
- 9tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahoj, jako spousta jinych jsem narazil na vicemene neexistujici popis digitalnich produktu na ofic strankach Skody, jen se to tam topi v marketingovych krasozvastech a clovek se nedozvi nic. Nasledne hledani infa me privedlo sem. Chtel bych do Fabia III 2018 s Bolerem dostat CarPlay, vicemene pouze kvuli navigaci. Vyrozumel jsem, ze bezdratove pripojeni mozne neni, ale po kabelu ano a musim si na to nechat nekde aktivovat balicek jmenem Smartlink+. Dohledal jsem to spravne? Kolik takova aktivace stoji, a je to vsude stejne? Nebo musim dokonce jit primo za Skoda auto?
-
- 4 odpovědi
- 6,9tis zobrazení
-
-
zdravím vás, prvně se chci omluvit za moji neznalost, doufám, že moje otázka nevyzní "blbě". Moje matka má od minulého roku Fabii 3 ve výbavě Trumf. Má tam základní 1DIN rádio (viz obrazek 1), které by chtěla vyměnit za raido Swing (viz obrazek 2), hlavně kvůli funkci volání přes BT. Má s tím někdo zkušenost? Stačí pouze koupit nové radio a vyměnit to? Nebo je tam potřeba udělat více věcí a nevyplatí se to? Děkuji moc.
-
-
- 15 odpovědí
- 22,1tis zobrazení
-
-
Čau lidi, přestala mi hrát celá levá strana. Hrají pouze výšky ve předních tak zadních dveřích Nevíte kde by mohl být problém? Rádio mám Swing díky moc
-
-
- 17 odpovědí
- 14,4tis zobrazení
-
-
Dobrý den, je bluetooth a mikrofon nainstalován v rádiu (Bolero) nebo má vlastní ŘJ? Mám v autě Swing a chci rádio připojovat přes mobil proto tato otázka, díky.
-
- 1 odpověď
- 6,1tis zobrazení
-
-
Dobrý deň, Kúpil som Fabiu III Drive 05/2017 s Bolero rádiom, ktorý má v sebe SmartLink. Problém je že keď spustím SmartLink, napíše: SmartLink sa spúšťa... a jednoducho nenabehne. Skúšal som to mať takto zapnuté aj hodinu, bez toho aby sa niečo zmenilo. Stále len ukazuje SmartLink sa spúšťa... Skúšal som si cez túto stránku http://updateportal.skoda-auto.com/ stiahnuť Update keď že som si myslel že chyba bude v tom že je systém pravdepodobne zastaralí. Stránka mi napísala že všetko mám v aute aktuálne. Preto som teraz tu. Stretol sa tu niekto s týmto problémom viete mi poradiť ? za každú pomoc Vám ďakujem! S pozdravom,…
-
-
- 52 odpovědí
- 49,8tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
-
Zdravím a prosím o radu. Dostal jsem nový služební telefon Samsung Galaxy A10. Mám služební vozidlo Fabia a snažím se propojit handsfree přes bluetooth, ale spojení funguje velice podivně. Po spárování telefonu se telefon připojí k handsfree. Chvilku po připojení se na displeji auta objeví HSP přerušeno a spojení se začne navazovat znovu. Poté se opět připojí a zase odpojí. A pořád dokola. Zajímavé je, že když mi někdo volá a zrovna se trefí do toho okamžiku, kdy je HF s mobilem propojené, hovor bez problémů proběhne. Od té doby už spojení nepadá a funguje OK. Až do doby, kdy vypnu zapalování a z auta odejdu. Po novém nastartování se spojení zase takto pořád spojuje …
-
- 6 odpovědí
- 6,2tis zobrazení
-
-
Zdravím . Chtěl bych se zlepšit přijem digitalního radia. Na anteně která byla doporučovana k teto krabici DAB+U přijem je trochu slaby. Když použiji pasivnou antenou tak nic mi nechyti - nemam žadné rozhlasové stanici. Na aktivné anteně už je moc líp, a něco chytim ale zaleži kde zastavim se. Dalo by se nahodou zapojit origo střešni antenu nebo antenu zadního skla k teto krabici? Má někdo takové zkušenosti aby mi něco doporučit? Po zapojeni radia stale dava napěti na antenu, nezaležně z jakého zdroju poslucham hudby? Mám radio Bolero.
-
-
- 43 odpovědí
- 21,2tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
Zdravím, má někdo zkušenost s rádiem z číny? Mám F3 style, ale rádio na houby. Chtěl bych s navigací - nevím jestli bude vše plně podporováno....
-
-
- 70 odpovědí
- 58,8tis zobrazení
- 5 sledujících
-
-
Zdravím profíci, potřeboval bych poradit jak se dá na radio Blues ve Fabii III r.v. 2018, dostat spotify bez potřeby zasahování do kabeláže. Prostě nějak přes AUX nebo USB nebo nějaký bluetooth dongle ? návodu na netu je plno ale nikde nic ověřeného co by fungovalo tak se ptám zdejších zkušenějších škodovkářů ... jde to ? Zkoušel již někdo? Díky za info připadně radu jak zprovoznit.
-
-
- 8 odpovědí
- 5,3tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Prvním problémem kterým jsem v autě chtěl řešit byl chybějící "smartlink" to mě mrzelo, hlavně kvuli navigaci ale nedalo se nic dělat. Dlouho jsem uvažoval co s tím a měl několik možností ... 1) modul Adaptiv 2) výměna Bolera 3) rozšíření android 4) výměna celého radia Po zvážení jsem se rozhoupal a objednal "3) rozšíření android" pro originální infotainment.... níže tedy pár informací a postřehů které po pár dnech používání mám. Protože nemám v Boleru smartlink, byla to zajímavá možnost jak zprovoznit navigaci a trochu zvýšit užitnou hodnotu bez výměny celého rádia. Vzhledem k "akční ceně" jsem objednával u 2din.cz. Vše mi bylo předem pře…
-
-
- 80 odpovědí
- 31,5tis zobrazení
- 3 sledující
-
-
Ahoj Chci zlepšit příjem radia DAB+. Uvažuji nad vyměnou modulu za adaptiv lite Prý adaptiv je kompatibilný s origo antenou. Bohužel Dension snižil citlivost tunera DAB v dalšich aktualizacech. Ted' Dension dobře hraje kde je silný příjem i tam kde je slabši to je hůř. V CR příjem je dobrý ale v PL už ne. Ori antena s Densionem dobře funguji jen v CR. Má někdo adaptiv lite nebo adaptiv a dokupený DAB+ tuner? Rešil toto někdo? Jaký je příjem?
-
- 10 odpovědí
- 3,4tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahojte cca 3-4 dni dozadu som si vsimol ze ked mi niekto vola na telefon ktory je pripojeny na Amundsen cez BT tak sa mi neozyva ton zvonenia. Predtym mi to normalne zvonilo vybranym tonom. No a co je mega divne tak sa mi z menu Amundsenu => telefon=> nastavenia => uzivatelsky profil kompletne stratila polozka vyber vyzvanacieho tonu... stretol sa s tym niekto? Len pre info predtym ako to zblblo/prestalo fungovat som nerobil ziadny update map ani nic podobne...nefunguje to ani s mojim ani s manzelkinym telefonom (predtym to fungovalo na oboch). Dikes za rady/napady...
-
- 0 odpovědí
- 2,4tis zobrazení
-
-
Zdravím, používáte prosím někdo v F3 z MR 2018 tuto službu, např. Infotaiment online ? Pokud ano, jaké s tím máte zkušenosti, jaká je funkčnost apod. ? Četl jsem o této službě ve vlákně Octávia a zase takové nadšení tam nad tím není :-)
-
- 4 odpovědi
- 4tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
Zdravím, funguje Vám někomu na iPhonu popř. Androidu aplikace OneApp. Chtěl jsem používat jako knihu jízd, ale mám s tím problém. Zkoušel jsem jak na iPhonu ( 7+, 6 oba s posledním iOSem ) tak i na Androidu Nougat ( 7.1.2 s Android autem 3.0.570554 ), a bohužel nejde nikde. Mám v práci starší F3 a tam to funguje. Nemáte někdo zkušenost jak to rozchodit. SmartLink funguje bez problému. Aplikace OneApp se spustí a hned po chvilce spadne, pak nejde ani mimo auto. Na Androidu zase píše „Připojuji se k vozu“ a ani po 5 minutách nic neudělá. Hardware : H41 Software: 0468 Děkuji
-
-
- 17 odpovědí
- 6,6tis zobrazení
-
-
Zdravím, čím je nejlepší čistit displej infotainmentu, případně máte nějaké zkušenosti s různými přípravky na čištění?
-
-
- 14 odpovědí
- 8tis zobrazení
-
-
Ahoj, zajíždím první stovky kilometrů s Fabií 3 Combi Trumf a jsem spokojen, nicméně trápí mě docela rádio Blues. Je normální, že kolísá hlasitost rádia? Jde mi to, že si nastavím Volume třeba na 12, nastartuju/jedu a hraje tak, jak by mělo, ale pak se na chvíli ztlumí, sotva je kolikrát slyšet a během chvíle zase hraje nahlas. Děje se to ještě někomu? Hrál jsem si s nastavením, říkal jsem si, že problém bude v Gala, ale když jsem jej dal na 0, dosáhl jsem akorát toho, že při vyšší rychlosti hlasitost nestoupala, ale občas se stejně rádio nastavilo na nižší hlasitost. Alespoň můj subjektivní pocit. Moje nastavení rádia je: Gala 0, On …
-
- 7 odpovědí
- 6,1tis zobrazení
-
-
Zkusil jsem SKODA OneApp v mem cinskem aute a prekvapilo me, ze aplikace ma Apple certifikaci a funguje pres CarPlay, byt v samotnem telefonu ji mezi polozkama pro CarPlay (zatim?) nevidim. Bohuzel, pripojenym iPhonem na kratkem USB kabelu obrazovku radia nevyfotim Az prijedu domu, vezmu druhy telefon. Resp. pokud to uz vite, dejte zpravu, at se zbytecne nenamaham. Ja to nevedel Tady nic videt neni, fotku v aute udelam pozdeji.
-
-
- 23 odpovědí
- 13,6tis zobrazení
-
-
Dobrý den, prosím o radu. Mám i-phone SE a fabii III s rádiem Bolero. Když připojím telefon přes blootooth a pustím hudbu z youtube, tak se po pár sekundách hraní sám ztlumí zvuk úplně na mute. Musím na levé páčce pod volantem kolečkem zase zesílit. Dělá to tak po pěti sekundách hraní. Už jsem z toho hotová. Auto mám 14 dní a ze začátku mi to nedělalo. V návodu na rádio to není a v návodu na telefonu také ne. Nevím co s tím, prosím o radu. Třeba máte někdo s podobným problémem zkušenosti. Děkuji za každou radu Linda
-
- 1 odpověď
- 2,3tis zobrazení
-
-
Zdravím,chcem sa opýtať, či je možné spustiť navigáciu sygic (carnavigation) cez apple carplay z iphone6 na bolere vo fabii3.
-
- 7 odpovědí
- 8tis zobrazení
-
-
Mam problem pri telefonovani...radio Bolero,auto 2017,telefon Samsung J3...sparovanie vpohode,ale pri ukoncovani hovoru sa sice hovor ukonci,ale na displayi Bolera sa tvari,ze bezi dalej a vypisuje,ze hovor sa ukoncuje.Nasledne spadne cely BT a nieje mozne telefon sparovat,ale treba vypnut motor a proceduru parovania zopakovat.Samo auto je v zaruke..myslite,ze pomoze prehrat na vyssiu verziu Bolera?Ale nejaka domaca rada aj tu?
-
- 2 odpovědi
- 3tis zobrazení
-