Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Interiér

1. Zahájeno uživatelem kokta7,

Řidič, spolujezdec i cestující na zadních sedadlech mohou ovládat teplotu ve svých zónách.

• Líbí se mi
      • Pozitivní
    • 18 odpovědí
    • 13,3tis zobrazení
  2. Zahájeno uživatelem petervasarab84,

Dobrý deň, nemá niekto fotku povinnej výbavy pre S3 tak ako je to v aute od výroby? Je to všetko v jednej origo taške? Je to nejako uložené aby to nebuchotalo v kufri za jazdy? Potrebujem kúpiť povinnú výbavu a nechcem kupovať všetko samostatne pokiaľ to je origo všetko spolu v nejakej taške, najlepšie s logom Škoda. :-) Ďakujem.

3. Zahájeno uživatelem kokta7,

Tato výbava byla již v předchozí generaci Superbu. Přední sedadla jsou dostupná i s funkcí odvětrávání.

4. Zahájeno uživatelem 1Joeseph1,

Prosím vás,jak sundám tapec zadních dveří.chci tam dát rolety

• Pozitivní
    • 4 odpovědi
    • 4,9tis zobrazení
  5. Zahájeno uživatelem p2p,

Mam prosbu, jak se dostanu a jak odstranim hacek z oblozeni, viz obrazek. Nemuzu na to prijit... PS: nemate DP vnitrni prace na SUP 3 COMBI... Mam jenom limuzinu... Dik Nový rastrový obrázek.bmp

• 2 odpovědi
    • 2,1tis zobrazení
  6. Zahájeno uživatelem CHOVKY,

Zdravím, vie mi niekto poradiť ako demontujem von tieto zasuvne dvierka ? Malo by sa to zatvarat samo no mne to ostane v jednej polohe a nevracia sa. A dalšia otazka nemam vo vybave bezdrotove nabijanie, dalo by sa to dako doplnit a co vsetko je potrebne ku tomu. Ďakujem

7. Zahájeno uživatelem jarda350,

Demontáž ako sa vyberá zadne operadlo.

• 6 odpovědí
    • 2,7tis zobrazení
  8. Zahájeno uživatelem Maxim88,

Ahoj, chci se zeptat kdo mate sportline, jde z beden nebo odnekud jinud sportovni zvuk nebo vibrace jako v octavii 3 rs? Diky

9. Zahájeno uživatelem Kvido27,

Ahoj, jaký je postup demontáže plastových krytů vnitřního zrcátka s kamerou? Nechci to nějak poškodit. Díky

• Líbí se mi
    • 1 odpověď
    • 5,4tis zobrazení
  10. Zahájeno uživatelem gabbi,

Prezerám si návod na obsluhu a na strane 229 je písané, že hasiaci prístroj je upevnený pod sedadlom spolujazdca. Ja tam nielenže nemám hasiaci (pochopiteľné - chcú, aby si ho každý kúpil sám), ale nemám tam ani držiak. Mám elektricky nastaviteľné kožené vyhrievané sedadlá s odvetrávaním. Mali ste niekto hasiaci alebo aspoň držiak v aute od výroby? Je možné ho tam dodatočne domontovať, alebo sa môže nachádzať iba pri sedadlách, ktoré nie sú elektricky ovládané?

11. Zahájeno uživatelem Leonekkk,

Čaute můžete mi někdo zjistit číslo dílů dekorační lišty plubky L&k? Měnil jsem totiž jednotku s displayem na Mib 2.5 a poťreboval bych vědět jaka tam má bylt originální lišta.díky

• Díky
    • 5 odpovědí
    • 2,3tis zobrazení
  12. Zahájeno uživatelem Leonekkk,

Čaute potřebuji poradit, prasklo mi lanko na levé straně, můžete mu někdo napsat číslo dílu a jak se to lanko dá vyměnit? Nemůžu to najít v dilenské příručce.díky

• Díky
    • 2 odpovědi
    • 2,1tis zobrazení
  13. Zahájeno uživatelem kuldam1600,

Zdravím všechny chci se vás zkušených zeptat koupili jsme S 3 v kombíků a když otevíráme kufr tak se roletka při otevření sama začne navíjet do první polohy je to běžné nebo není kde bude problém? děkuji

• Pozitivní
    • 2 odpovědi
    • 2,1tis zobrazení
  14. Zahájeno uživatelem Franta Novak,

Dobry den, mam S3 ve Sportlinu, predni sedaky s vysuvem. Najeto cca 1000 km. Zjistuju ze me boli pravy bok stehna i po hodine normalni jizdy po dalnici. Mam 190 cm a cca 83 kg, cili zadny extrem. Sedaky jsou celkove dost uzke na muj vkus. Da se ocekavat, ze to trochu jeste povoli, nebo spis se spis mam smirit s otlacenym bokem?

• Díky
      • Líbí se mi
    • 25 odpovědí
    • 11,9tis zobrazení
  15. Zahájeno uživatelem ziza23,

mám dotaz jestli někdo neinstaloval, popř zkušenosti http://www.superskoda.com/Skoda/SUPERB-II/Superb-III-MEGA-POWER-LED-cargo-trunk-light-KI-R

16. Zdravím, Mohl by mi prosím někdo poradit s číslem dílu ozdobné lišty přístrojové desky, která vede kolem radia? VIN: TMBAH9NP7K7068782 Díky moc za případnou pomoc.

17. Zahájeno uživatelem Radek73,

Ahoj pánové, poradíte někdo jak sundat výplň předních dveří, tak abych něco neurval?

18. Zahájeno uživatelem michal z,

Jak jsem včera psal, tak mi dost vadí odraz mřížky ventilace na předním skle. A protože neexistuje dokonalý výrobek a z motorek jsem si zvyklej lecos upravit, tak jsem tento problém začal řešit. Zapátral jsem na fórech a zjistil jsem, že tím trpí kde jaké auto, ale, že moc lidí to až tak neřeší, protože jim to nevadí. Těm, kterým to vadí, nejčastějí používají polarizační brýle. Nelenil jsem a ke svým dioptrickým brýlím, které používám jen na řízení, jsem přikoupil polarizační klips ( polarizační předsádka na normální brýle ). . Světe div se problém z 80-90% zmizel ( fota viz níže ). S tímto řešením jsem najel dnes cca 200km a je úplně v pohodě. Nicméně jsem to chtěl vyř…

19. Zahájeno uživatelem sumachr,

Měl bych dotaz k těm co mají vyhřívaný volant na S3 FL Já mám v menu doprogramováno - automatická aktivace / Deaktivace a mělo by se to za mrazu sepnout. Ale.... všiml jsem si, že když vyjedu z garáže kde je 18° a klesne to třeba na 2° tak se to nezapne. Ale když pak přijdu k autu které stálo venku a je 2° tak se to sepne. Tak mě jen zajímalo kdo to má jak mu to funguje. Díky

• Líbí se mi
      • Negativní
      • Pozitivní
    • 10 odpovědí
    • 4,9tis zobrazení
  20. Zahájeno uživatelem Jozef999,

Ahojte, mam pocit, ze mi nefunguje 1. stupen vyhrievania sedaciek na prednych sedadlach. Nic necitim na prvej polohe. V dalsich uz ano. Po skusenostiach z O3 kde uz prvy stupen bol vela sa mi to zda nefunkcne. Komfortne spotrebice vykazuju spustene vyhrievanie. Na zadnych sedadlach to citim. Stretli ste sa s tm niekto? Pripadne viem to este nejak verifikovat? S3 sportline, tutiz sportove sedacky. Vdaka za radu.

21. Zahájeno uživatelem Whispere,

Ahoj, přesedlal jsem z Sup1 do Sup3 a teď s horším počasím jsem narazil na jednu nepříjemnost - koberečky. Mám klasiku textilní a na Sup1 jsem měl gumotextilní (tyto: https://www.obautodily.cz/skoda-superb-gumotextilni-koberce-original-4-ks-2278cz578). Celkem se osvědčily a oproti gumovým lépe vypadaly. Zkoušel jsem hledat na Sup3 něco podobného, ale nenašel. Nevíte, zda se dělají? Děkuji

• Líbí se mi
    • 6 odpovědí
    • 2,5tis zobrazení
  22. Zahájeno uživatelem Leonekkk,

Zdravím potřeboval bych poradit. mám v plánu dodělat čelní kameru a potřebuji pár rad: 1, mám sklo s výhřevem a zajímalo by mě zda všechny autoskla mají stejný rozměr a stejné konektory na výhřivaní. jestli můžu sklo objednat podle VIN KÓDU které auto už má sklo na kameru. Rok mám 11/2016 2,jestli mi bude fungovat stíněni světel(light asist) díky za odpovědi.

• 4 odpovědi
    • 4,2tis zobrazení
  23. Zahájeno uživatelem AntonioB721,

Dnes jsem si udělal malou radost a vyzvedl si objednanou opěrku nohy překvapila mě cena 376 kč za originální díl v autorizovaném jsem čekal o mnoho víc. Ta původní plastová vedle těch stříbrných pedálů vypadala nějak divně. Celá montáž trvala cca 10 minut podle návodu a to jen ž toho důvodu že mi vypadla pojistka kličky otevírání kapoty když už jsem měl plasty zase zpět a zapadla mi za ně jinak je to opravdu rychlé. A tady je výsledek bohužel jsem zapomněl udělat fotku pred montáží pro porovnání.

24. Zahájeno uživatelem Tomtomy22,

Ahoj, chci se zeptat když zapnu zapalovali tak slyším protékat vodu v topení a občas to i zabubla jak kdyby tam byl vzduch. Nevíte někdo co by mohlo být špatně ? Děkuji za každou radu. Jinak jedna se o 2.0tdi 140kw sportline FullSizeRender.mov

• 10 odpovědí
    • 5,5tis zobrazení
  25. Zahájeno uživatelem bahySuperb3,

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat na výhřev sedaček u superba 3, Výbava Ambition, rok 2017.......mám jen přední sedadla s výhřevem ale když je zapmu hřeje mi to jen zadek a bedra....to nemá hřát na celá záda? nebo je to rozlišeno dle výbavy nebo poslední možnost mám něco špatně. Přikládám fotku s vyznačením, kde mi to hřeje. Děkuju

• 0 odpovědí
    • 2,5tis zobrazení

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.