Interiér
169 témat v tomto fóru
-
Řidič, spolujezdec i cestující na zadních sedadlech mohou ovládat teplotu ve svých zónách.
-
-
- 18 odpovědí
- 13,3tis zobrazení
-
-
-
Dobrý deň, nemá niekto fotku povinnej výbavy pre S3 tak ako je to v aute od výroby? Je to všetko v jednej origo taške? Je to nejako uložené aby to nebuchotalo v kufri za jazdy? Potrebujem kúpiť povinnú výbavu a nechcem kupovať všetko samostatne pokiaľ to je origo všetko spolu v nejakej taške, najlepšie s logom Škoda. :-) Ďakujem.
-
- 6 odpovědí
- 2,5tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Tato výbava byla již v předchozí generaci Superbu. Přední sedadla jsou dostupná i s funkcí odvětrávání.
-
-
- 44 odpovědí
- 40,4tis zobrazení
- 3 sledující
-
-
Prosím vás,jak sundám tapec zadních dveří.chci tam dát rolety
-
-
- 4 odpovědi
- 4,9tis zobrazení
-
-
Mam prosbu, jak se dostanu a jak odstranim hacek z oblozeni, viz obrazek. Nemuzu na to prijit... PS: nemate DP vnitrni prace na SUP 3 COMBI... Mam jenom limuzinu... Dik Nový rastrový obrázek.bmp
-
- 2 odpovědi
- 2,1tis zobrazení
-
-
Zdravím, vie mi niekto poradiť ako demontujem von tieto zasuvne dvierka ? Malo by sa to zatvarat samo no mne to ostane v jednej polohe a nevracia sa. A dalšia otazka nemam vo vybave bezdrotove nabijanie, dalo by sa to dako doplnit a co vsetko je potrebne ku tomu. Ďakujem
-
-
- 17 odpovědí
- 13,1tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
Demontáž ako sa vyberá zadne operadlo.
-
- 6 odpovědí
- 2,7tis zobrazení
-
-
Ahoj, chci se zeptat kdo mate sportline, jde z beden nebo odnekud jinud sportovni zvuk nebo vibrace jako v octavii 3 rs? Diky
-
-
- 4 odpovědi
- 4,9tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahoj, jaký je postup demontáže plastových krytů vnitřního zrcátka s kamerou? Nechci to nějak poškodit. Díky
-
-
- 1 odpověď
- 5,4tis zobrazení
-
-
Prezerám si návod na obsluhu a na strane 229 je písané, že hasiaci prístroj je upevnený pod sedadlom spolujazdca. Ja tam nielenže nemám hasiaci (pochopiteľné - chcú, aby si ho každý kúpil sám), ale nemám tam ani držiak. Mám elektricky nastaviteľné kožené vyhrievané sedadlá s odvetrávaním. Mali ste niekto hasiaci alebo aspoň držiak v aute od výroby? Je možné ho tam dodatočne domontovať, alebo sa môže nachádzať iba pri sedadlách, ktoré nie sú elektricky ovládané?
-
-
- 18 odpovědí
- 13,1tis zobrazení
- 3 sledující
-
-
-
Čaute můžete mi někdo zjistit číslo dílů dekorační lišty plubky L&k? Měnil jsem totiž jednotku s displayem na Mib 2.5 a poťreboval bych vědět jaka tam má bylt originální lišta.díky
-
-
- 5 odpovědí
- 2,3tis zobrazení
-
-
Čaute potřebuji poradit, prasklo mi lanko na levé straně, můžete mu někdo napsat číslo dílu a jak se to lanko dá vyměnit? Nemůžu to najít v dilenské příručce.díky
-
-
- 2 odpovědi
- 2,1tis zobrazení
-
-
Zdravím všechny chci se vás zkušených zeptat koupili jsme S 3 v kombíků a když otevíráme kufr tak se roletka při otevření sama začne navíjet do první polohy je to běžné nebo není kde bude problém? děkuji
-
-
- 2 odpovědi
- 2,1tis zobrazení
-
-
Dobry den, mam S3 ve Sportlinu, predni sedaky s vysuvem. Najeto cca 1000 km. Zjistuju ze me boli pravy bok stehna i po hodine normalni jizdy po dalnici. Mam 190 cm a cca 83 kg, cili zadny extrem. Sedaky jsou celkove dost uzke na muj vkus. Da se ocekavat, ze to trochu jeste povoli, nebo spis se spis mam smirit s otlacenym bokem?
-
-
- 25 odpovědí
- 11,9tis zobrazení
-
-
mám dotaz jestli někdo neinstaloval, popř zkušenosti http://www.superskoda.com/Skoda/SUPERB-II/Superb-III-MEGA-POWER-LED-cargo-trunk-light-KI-R
-
-
- 40 odpovědí
- 29,4tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
Zdravím, Mohl by mi prosím někdo poradit s číslem dílu ozdobné lišty přístrojové desky, která vede kolem radia? VIN: TMBAH9NP7K7068782 Díky moc za případnou pomoc.
-
- 13 odpovědí
- 4,1tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
Ahoj pánové, poradíte někdo jak sundat výplň předních dveří, tak abych něco neurval?
-
-
- 21 odpovědí
- 40,9tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Jak jsem včera psal, tak mi dost vadí odraz mřížky ventilace na předním skle. A protože neexistuje dokonalý výrobek a z motorek jsem si zvyklej lecos upravit, tak jsem tento problém začal řešit. Zapátral jsem na fórech a zjistil jsem, že tím trpí kde jaké auto, ale, že moc lidí to až tak neřeší, protože jim to nevadí. Těm, kterým to vadí, nejčastějí používají polarizační brýle. Nelenil jsem a ke svým dioptrickým brýlím, které používám jen na řízení, jsem přikoupil polarizační klips ( polarizační předsádka na normální brýle ). . Světe div se problém z 80-90% zmizel ( fota viz níže ). S tímto řešením jsem najel dnes cca 200km a je úplně v pohodě. Nicméně jsem to chtěl vyř…
-
-
- 7 odpovědí
- 6,1tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Měl bych dotaz k těm co mají vyhřívaný volant na S3 FL Já mám v menu doprogramováno - automatická aktivace / Deaktivace a mělo by se to za mrazu sepnout. Ale.... všiml jsem si, že když vyjedu z garáže kde je 18° a klesne to třeba na 2° tak se to nezapne. Ale když pak přijdu k autu které stálo venku a je 2° tak se to sepne. Tak mě jen zajímalo kdo to má jak mu to funguje. Díky
-
-
- 10 odpovědí
- 4,9tis zobrazení
-
-
Ahojte, mam pocit, ze mi nefunguje 1. stupen vyhrievania sedaciek na prednych sedadlach. Nic necitim na prvej polohe. V dalsich uz ano. Po skusenostiach z O3 kde uz prvy stupen bol vela sa mi to zda nefunkcne. Komfortne spotrebice vykazuju spustene vyhrievanie. Na zadnych sedadlach to citim. Stretli ste sa s tm niekto? Pripadne viem to este nejak verifikovat? S3 sportline, tutiz sportove sedacky. Vdaka za radu.
-
-
- 9 odpovědí
- 3,4tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahoj, přesedlal jsem z Sup1 do Sup3 a teď s horším počasím jsem narazil na jednu nepříjemnost - koberečky. Mám klasiku textilní a na Sup1 jsem měl gumotextilní (tyto: https://www.obautodily.cz/skoda-superb-gumotextilni-koberce-original-4-ks-2278cz578). Celkem se osvědčily a oproti gumovým lépe vypadaly. Zkoušel jsem hledat na Sup3 něco podobného, ale nenašel. Nevíte, zda se dělají? Děkuji
-
-
- 6 odpovědí
- 2,5tis zobrazení
-
-
Zdravím potřeboval bych poradit. mám v plánu dodělat čelní kameru a potřebuji pár rad: 1, mám sklo s výhřevem a zajímalo by mě zda všechny autoskla mají stejný rozměr a stejné konektory na výhřivaní. jestli můžu sklo objednat podle VIN KÓDU které auto už má sklo na kameru. Rok mám 11/2016 2,jestli mi bude fungovat stíněni světel(light asist) díky za odpovědi.
-
- 4 odpovědi
- 4,2tis zobrazení
-
-
Dnes jsem si udělal malou radost a vyzvedl si objednanou opěrku nohy překvapila mě cena 376 kč za originální díl v autorizovaném jsem čekal o mnoho víc. Ta původní plastová vedle těch stříbrných pedálů vypadala nějak divně. Celá montáž trvala cca 10 minut podle návodu a to jen ž toho důvodu že mi vypadla pojistka kličky otevírání kapoty když už jsem měl plasty zase zpět a zapadla mi za ně jinak je to opravdu rychlé. A tady je výsledek bohužel jsem zapomněl udělat fotku pred montáží pro porovnání.
-
-
- 34 odpovědí
- 18,2tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
Ahoj, chci se zeptat když zapnu zapalovali tak slyším protékat vodu v topení a občas to i zabubla jak kdyby tam byl vzduch. Nevíte někdo co by mohlo být špatně ? Děkuji za každou radu. Jinak jedna se o 2.0tdi 140kw sportline FullSizeRender.mov
-
- 10 odpovědí
- 5,5tis zobrazení
-
-
Dobrý den, chtěl jsem se zeptat na výhřev sedaček u superba 3, Výbava Ambition, rok 2017.......mám jen přední sedadla s výhřevem ale když je zapmu hřeje mi to jen zadek a bedra....to nemá hřát na celá záda? nebo je to rozlišeno dle výbavy nebo poslední možnost mám něco špatně. Přikládám fotku s vyznačením, kde mi to hřeje. Děkuju
-
- 0 odpovědí
- 2,5tis zobrazení
-