Audio, Infotainment, Konektivita
183 témat v tomto fóru
-
Ahoj Pánové. Řešil prosím někdo dodělání phoneboxu do S3? Mám tam Columbus MIB3, u popelníku je USB C. Na netu jsem našel, že se dá modul běžně koupit. Dá se to nějak normálně dodělat, abych s tím nestrávil hromadu času? Tušíte, co je k tomu všechno potřeba kromě toho samotného dobíjecího modulu? Asi bude potřeba nakódovat? Nebo na to dlabu a koupim si podložku za pár šupů?
-
-
- 39 odpovědí
- 8,8tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
-
Na Virtual Kokpitu (MR2019 pred face) se poslední "sportovní" vzhled vždy po vypnutí/zapnutí zapalování přepne do prvního "základního" s kulatým otáčkoměrem a rychloměrem - viz video. Všechny ostatní vzhledy to nedělají! Je to chyba nebo podobná nelogická vlastnost jako když se vždy po startu nastaví převodovka do režimu D I když jsem předtím měl nastavený režim E (plachtění). Asi aby "sportovní" vzhled nevybízel k neekonomické a tím pádem neekologické jízdě! ;-) Video Spoiler Spoiler
-
-
- 43 odpovědí
- 16,5tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
Chtěl bych se zeptat co mám dělat když mi nejde zvuk v autě. Jediný co dělá zvuky jsou parkovací senzory. Nevím si rady všechna pomoc se hodí.
-
- 1 odpověď
- 2,3tis zobrazení
-
-
Zdravim.Mam otazku k pripojenie tabletu alebo telefonu do media command nakolko sa to odvolava na aplikaciu s rovnakym nazvom ale po nej ako by sa zem zlahla…viete niekto dat daku radu?
-
- 2 odpovědi
- 2tis zobrazení
-
-
Od jisté doby ČR vylepšil vysílání dopravních varování. Díky tomu na mě auto občas mluví a varuje mě před většinou neexistujícími problémy. Velice rád bych to vypnul, ale zdá se, že žádný jednoduchý způsob neexistuje. Někdo navrhoval vymazat stanici Radiožurnál z rádia, to jsem udělal, ale nepomohlo to. Pořád to na mě mluví. Kdyby někdo věděl, jak to softwarově vypnout nebo zakázat, aby to samo nemluvilo, tak sem s tím. Říkám si, že auto musí nějak znát svoji GPS polohu, aby ta varování mohlo vydávat na správných místech. Třeba by se problému dalo odpomoct tak, že by se tahle vnitřní GPS nějak vypnula. Vestavěnou navigaci nepoužívám, takže GPS auto …
-
- 3 odpovědi
- 2,1tis zobrazení
-
-
Dobrý den, Prosím o radu. Pokud si dovezu auto z DE, Super 2.0D, kombi, r.v. 2019 - budu mít možnost nastavit češtinu v Infotainmentu, SW, navi a na všech dalších místech? Nebo to budu muset nějak řešit? Jsou tam v tomto ohledu nějaké problémy na které bych si měl dát při dovozu pozor nebo s kterými bych měl počítat? Děkuji
-
-
- 6 odpovědí
- 3,6tis zobrazení
-
-
Neznáte prosím někdo nějakou možnost, jak navýšit u Amundsena MIB 2,5 počet telefonních kontaktů nad standardně limitních 2000? Nejde mi o aplikace třetích stran atd., ale opravdu patrně nutný "tuning" jednotky.
-
- 1 odpověď
- 1,3tis zobrazení
-
-
Vie mi niekto vysvetlit,naco je vlastne urceny tento slot a ake aj je ralne vyuzitie.Mam v nom rok vlozenu kartu Twist,na nej kredit a minul som za rok necelych 20 czk za data.Oplati sa mi ju tam vobec drzat?
-
-
- 42 odpovědí
- 26,5tis zobrazení
- 4 sledující
-
-
Tři roky jsem bez problému používal aplikaci Waze přes Androida Auto. Pokud teď připojím telefon s Waze přes kabel k autu, abych viděl na obrazovce Columbus, tak Waze nedokáže zaměřit polohu, lokalizuje se po celé republice a jen hledá a hledá :-((. Pokud odpojím od auta, Waze normálně funguje na telefonu a vše jde bez problému. Takže jako laik jsem pochopil, že pokud je Waze připojen přes android auto, tak používá GPS v autě, nikoliv stále přes telefon. Neprobíhá tedy tupé zrcadlení obrazovky. Nevíte, co se pokazilo? Nevím, zda je to s tím spojené, ale najednou mi i vypadává asistence čtení dopravních značek. Nepravidelně se mi za…
-
- 14 odpovědí
- 7,5tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Caute klubaci. Da sa do S3 dokodovat otvaranie garazovej brany? Pripadne ako to funguje? Niekedy v minulosti tu bola taka moznost pri skodovkach, len som to viac neskumal a google mi nic nenasiel, iba moduly wifi a gsm do brany nainstalovat. Dakujem za info, ak niekto o tom nieco vie viac k tejto problematike.
-
-
- 10 odpovědí
- 4tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
-
Panove, deje se taky nekomu, ze na jednom miste (pokazde to same, at prijedu z jakehokoliv smeru) se mu vypne Carplay s presnosti na par metru? Uvedomil jsem si to dnes, puvodne jsem to mel za chybu software, ale tim to neni...
-
-
- 5 odpovědí
- 2,5tis zobrazení
-
-
Zdravím, mám dotaz ohledně superba a připojení do medii. Když se připojím a pouštím si písničky přes Spotify tak vše jde v pohodě ale jakmile chci pustit něco na instagramu nebo nějaké video z galerie a podobně tak se zvuk po 2 sekundách vypne, neví někdo jak to vyřešit aby se zvuk nevypínal?
-
- 0 odpovědí
- 1,1tis zobrazení
-
-
Zdravím všechny, chtěl bych se zeptat na zkušenosti s odesláním cílů z mobilu (My Škoda app) do navigace. Já moc úspěšný nejsem, z 10 odeslaných se mi podaří 1x stáhnout a uložit cíl do navigace columbus. Máte podobnou zkušenost?
-
- 0 odpovědí
- 1,6tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Stretli ste sa uz niekto s tym? Radiove stanice sa mi niekedy same prepinaju, ako keby niekto mackal tu sipku co je vpravo a vlavo hore na displeji, normalne mi aj ozelenie ako pri dotyku. Neviete co to moze byt a ako by sa to dalo odstranit ? Dik.
-
- 6 odpovědí
- 2,8tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Caute klubaci. Mam v S3 android auto iba cez kabel. Da sa nejako dorobit bezdrotovy? Radio columbus, ale zmenou softveru to ze vraj nejde, je to hardver. Tak ma napadlo nejak krabicka pripojena cez usb? Dakujem
-
- 3 odpovědi
- 5,3tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
Caute klubaci. V columbuse som mal moznost nastavit minimalnu hlasitost pripojeneho telefonu pri hovore. Vzdy som to musel pocas hovoru zosilovat. Zeraz pozeram, ze ta moznost tam uz nie je. Neviete nahodou ako ju vratit spat? Kodovanim? Ci niekde v nastaveniach co som nenasiel. Dakujem
-
- 0 odpovědí
- 1,1tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Caute chalani. Da sa tento novy dizajn budikov pripadne radia formou nejakej aktualizacie v skodovke alebo niekto kto to vie nahrat do auta? Toto je modelovy rok 2022 ja mam 2019. Dakujem
-
-
- 19 odpovědí
- 5,1tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahoj, prosím jaké formáty zvládne na 100% Columbus? Občas si něco stáhnu na čekání v kolonách ale 70% věcí mi nejde. Případně v čem převést na Macu :) Děkuji
-
-
- 17 odpovědí
- 35,1tis zobrazení
- 4 sledující
-
-
Ahojte vie prosím niekto čo znamenajú tieto kontrolky? Batéria a x _ _ _ _
-
- 5 odpovědí
- 3,8tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
Nazdar všetci, chcem sa poradiť ohľadom výmeny basového repráku v šoférových dverách. Začal mi neuveriteľne chrapčať, nedá sa to počúvať. Nový repro je cca 50€ čo nie je zlé... Je potrebné úplne demontovať tapacír? Dá sa to aj svojpomocne vonku alebo je lepšie dať to do servisu? Ďíky za každú radu.
-
- 2 odpovědi
- 1,5tis zobrazení
-
-
Ahoj mám S3 FL s virtuálním kokpitem a rádio amundsen. Při nastavení mapy mezi budíky se přepne z rádia na VC a vše fungovalo, až do včera. Dnes ráno sem nastartoval a nic jen černý obraz kde je vidět jak zoomuji mapu a tak ale mapa nikde. Zkusil sem i restart celého rádia a reset default navigaci a stále nic . :/ Nějaká rada ? Nestalo se to to někomu?
-
-
- 19 odpovědí
- 11,1tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdravím zkoušel jste někdo v superbu 3 větší usb flash než 32 gb? díky
-
-
- 13 odpovědí
- 9,1tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
Ahoj, chtěl jsem zobrazit data z Google kalendáře přímo v Columbusu nicméně asi neumím přidělit oprávnění (Android 11). V každém případě po instalaci v autě jsem skončil po zvolení účtu na hlášce: "Tato aplikace je blokována" (pokusila se získat citlivé údaje ve Vašem účtu Google, přístup jsme zablokovali).
-
- 6 odpovědí
- 1,8tis zobrazení
-
-
-
S3 FL MIB 2.5 1440 SAMSUNG GALAXY S20+ Pri prehravani hudby cez spotify mi nezobrazuje music artwork respektive fotku prehravanej pesnicky je tam iba logo BT. To ci je mobil pripojený cez kabel alebo BT je jedno... Da sa to nejak opravit ? Na mobile mam AVRCP 1.6 verziu BT ktora podporuje aj prenos obrazkov. Myslim ze problem je v rozlišení obrazka.
-
- 0 odpovědí
- 896 zobrazení
-