Elektrika
Elektronika, el. výbava, VAG a diagnostika Kabeláž, klima, topení, el.spotrebiče, alternátor, centrál, alarmy, GSM+GPS, VAG, airbagy, parkasistenty.....
113 témat v tomto fóru
-
Prosím máte někdo zkušenost s výměnou halogenových žárovek za LEDky? Já jsem si koupil od jednoho borce LED žárovky, které jsou na patici H7. lze je zapojit bez adaptérů a dalších nesmyslů, svítí, fungují a nehlásí chybu ALE! Když pustím plynový pedál, žárovky zeslábnou natolik že skoro nejde vidět, dokud držím auto pod plynem, tak svítí normálně. Údajně je to rekuperací a nestálým proudem který jde do žárovek, lze to nějak jednoduše vyřešit, nebo mám na ty ledky zapomenout? Mám možnost zapůjčit si VAG kabel s PC a softem kde si můžu kdyžtak cokoliv nakódovat, ale na to bych potřeboval návod, který jsem konkrétně na tuto problematiku nikde nenašel. Poradí někdo co s tím?
-
-
- 5 odpovědí
- 4,9tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
-
Ahoj, chtěl bych se zeptat, zda někdo neví, kam skoda servis zapojuje přední kameru u předního zrcátka. Kameru Truecam instalovala prý Škoda jako požadavek při prodeji u nového. Cca před dvěma lety stejná závada, do kabelu nejde proud. Pokud napojím do USB u řadící páky, tak vše ok. Diky za radu.
-
- 1 odpověď
- 2,3tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Lze vyměnit digitální přístrojový štít za stávající klasické budíky s Maxi Dotem ? Díky
-
-
- 14 odpovědí
- 25,3tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
-
Asi o měsíc jsem se nevešel do varianty, kdy se do Kodiaqu začala dodávat funkce dálkového odemykání a zamykání přes aplikaci. Lze to dodělat a co by to představovalo? Díky.
-
- 2 odpovědi
- 3,7tis zobrazení
-
-
Zdravím za jízdy se mi rozsvítila baterie "alternátor nedobiji zastavte vozidlo" jel sem dal a zhaslo to po cca 25 km opět Nevíte co se to děje diky
-
- 2 odpovědi
- 1,8tis zobrazení
-
-
Dobrý den, u Kodiaqu se během jízdy (většinou hned po startu a rozjetí) samovolně spustí všechny blinkry a 3x zablikají. Od té doby do konce jízdy se to již nestane. Nevěděl by někdo, čím by to mohlo být? Závada se začala objevovat až po cca 4 letech provozu. děkuji
-
- 1 odpověď
- 1,9tis zobrazení
-
-
Ahoj všem, mám problém u Kodiaqa (1,5TSI 11/20) s kontrolou tlaku v pneu. Po ujetí cca 15km vyběhne nízký tlak v levém předním kole, po kontrole tlaku všech kol, provedu reset-nastavení tlaku v infotainmentu. Vše je OK a po chvíli opět vyběhne to samé kolo (tlak je pokaždé změřen-je OK dle výrobce). Neporadí někdo, co s tím......děkuji MT
-
- 7 odpovědí
- 9,5tis zobrazení
-
-
Dovoluji si založit nové téma, neboť mě Pawouk vyhnal ze skupiny „Škoda Connect - vzdálený přístup k vozu“ s tím, že to tam nepatří J Problém : chci trvalé nastavení volby profilu řidiče tak, abych nemusel při každém nastartování potvrzovat, že jsem to já - bohužel musím potvrdit, samo nezmizí Pozn. mám KESSY (hledal jsem i tam), registrace služeb provedena, reset infotainmentu již několikrát! Zkusil jsem 2 klíče, nepomáhá. Dovolil jsem si použít část diskuze z výše uvedeného tématu : ************************************************************ V 28. 6. 2018 na 23:18, Arts napsal: zdravim , Sice mam care connect v rapide na amundsene …
-
-
- 61 odpovědí
- 40,9tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
Dobrý den, zkouším štěstí, jestli je tu někdo kdo by mi mohl poradit. Mám Škoda Kodiaq Scout 6/2018 2.0 TDI 140kw Bohužel přední světla jsou halogenová, rád bych je vyměnil za Full LED světla, popřípadě jen za halogenová s denním LED osvětlením. Jak velký problem by mě mohl čekat? Je to vůbec možné, takto přestavět? Děkuji
-
- 0 odpovědí
- 4,4tis zobrazení
-
-
-
Ahoj všem. Mám Kodiaq 2016 a blbne mi pravý přepínač (rolovací) zobrazení údajů na "Maxidotu". Někdy reaguje, někdy ne. Ve škodovce mi řekli, že se musí vyměnit tlačítka - prý odcházejí kontakty. Chtějí za to s prací zhruba 5 200 Kč. Neumí to někdo vyměnit mimo škodovku? Děkuji
-
- 0 odpovědí
- 1,2tis zobrazení
-
-
Ahoj všem, mám dotaz - prostě se nemohu smířit s nesmyslným vypínáním asistentů hlídání vyparkování a bočního hlídání v případě připojení vleku za auto. Respektive vadí mi, že při odpojení se tyto funkce automaticky zpět nezapnou. V minulém týdnu mi bylo řečeno, že se automaticky zapnou při opětovném nastartování (po odpojení přípojného zařízení), ale u mě to takhle prostě nefunguje a tyto asistenty musím zapínat ručně, což je prostě špatně !! Jak to máte vy u sebe prosím a lze to nějak vyřešit ? Díky za vaše rady
-
- 9 odpovědí
- 8,4tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdravím, jen se zeptam, jak jste spokojeni s funkci asistenta dalkovych svetel? Co se tyka funkcnosti - detekce protijedoucích aut, detekce města, k tomu nemam vyhrad, ale trochu mi vadi rychlostni omezeni pro zapnuti na cca 60km/h, dle manualu plati pro nektere země rychlostni omezeni pro zapnuti +40km/h. Jedna se o to, ze jezdim serpentynama v lese a klidne bych snesl to nastaveni na +40km. Resil jste někdo zmenu nastaveni? J.
-
- 9 odpovědí
- 9,4tis zobrazení
-
-
Zdravim, Prosím poradte ako deaktivovat otvaranie piatych dveri klucom (nemyslym odomykanie ale otvaranie). Mam kessy s virtualnym pedalom, infotainment amundsen. Na kluci je tlacitko kufru v strede a je trochu vystupene. Uz sa mi zoparkrat stalo ze som ho mal vo vacku a omylom som to stlacil a kufor sa otvoril, tak by som rad tuto funkciu zrusil. Dakujem
-
- 7 odpovědí
- 2tis zobrazení
-
-
Dobrý den, dnes jsem jel po dálnici, zapnutý tempomat a najednou upozornění: ACC prediktivní regulace nyní nedostupná. Po pár vteřinách se na palubce objeví symbol křižovatky, rychlost 50 a Kodiaq začal brzdit. Tak jsem vypnul tempomat, znovu zapnu, nastavím rychlost a za chvíli zase stejné upozornění, pro změnu symbol "serpentiny", rychlost 35 a zase brzdění. Tak jsem tempomat vypnul. Po chvíli jsem zastavil na benzince na D1 u Brna a na navigaci vidím, že mi to ukazuje pozici někde u Bílovic nad Svitavou, což je nějakých 25 km bokem. Kde je problém?
-
- 4 odpovědi
- 10,8tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdravím páni. Bolo my nacúvane do môjho Kodiaqa ,a bola totál rozbitá aj s konektorom riadiaca jednotka,mŕtveho uhla. Jednotku mám,aj konektor.Akurát neviem farby káblou ,ktorý kam patrí na piny.je to ľava strana.Pravá má ine farby.Neviete my s tým pomôcť.
-
- 0 odpovědí
- 1,9tis zobrazení
-
-
Zdravím, z nějakého důvodu mě začalo zlobit nabíjení telefonu skrze USB porty. Dříve se telefon dobil neskutečně rychle, ale nyní mě to hlásí, že mě 20% nabije za 1 hod. Propojovací kabel je určitě OK (vyzkoušeno na domácí nabíječce). Přenos dat funguje taky dobře (např. Android Auto). Prostě jen to nabíjení. Má někdo podobnou zkušenost? Díky
-
- 4 odpovědi
- 5,6tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdravím bando, Mám na vás otázečku, má někdo zkušenost se softwérovou úpravou jízdních režimů? Ikdyž Kodi nemá volbu jízdních režimů, je možné to nakonfigurovat a nastavovat si to na dotyk v rádiu. Díky
-
- 8 odpovědí
- 5,1tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahoj od nedělního večera mi nejde zapnout automat dálkových světel - den před tím vše v pohodě a najednou jako kdyby vypadla ta mezipoloha na páčce ! prostě jde jen vypnout a zapnout - nemáte někdo zkušenost ?
-
-
- 8 odpovědí
- 8,5tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
Zdravím, jak bylo před 14-ti dny kolem 30 stupňů, tak při každém zastavení se objevila chyba "parkovací systém vpředu". Jen v tomto období a od té doby se to neukázalo. Dnes jsem byl v autorizovaném servisu a samozřejmě nic nenašli ale v tomto deštivém počasí mi "zdarma auto umyli". Technik mi sdělil, že škodovka má nějaký interní pokyn, že v extrémním počasí, v děšti nebo za horka se mohou čidla chovat nestandatně. Setkal se s tím již také nekdo? Dík
-
- 2 odpovědi
- 6,2tis zobrazení
-
-
Zdravim, Mam kompletne novou Skodu Kodiaq 4x4 Laurin & Clement, Uz po dvou dnech odebrani vozidla od dealera tady v Londyne, UK, se mi na palubovce objevila chyba SOS call modulu a ze mam navstivit prodejni servis. Taktez prihlaseni uzivatele je velky problem coz si myslim ma souvyslost protoze auto ma problem se prihlasit k siti. Dalsi proble je s Bluetooth, kdyz nekdo vola, nikdy me neslysi nebo naopak, GPS ma problem se zorientovat kde se auto vlastne nachazi atd. Navstivil jsem autorizovany servis, rekli ze preinstalovali system ale po dvou dnech se to stalo znovu. Podle ostatnich diskuznich for tady v anglii je to velmi bezny problem. Muze mi nekdo poradit jak se…
-
- 4 odpovědi
- 4,9tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Za jakých podmínek má svítit která kontrolka? Jedná se mi zejména o kontrolku nabíjení a kontrolku motoru. Když zapnu při startu "klíček do první polohy" tedy jedno zmačknutí tlačítka (bez pedálů), rozsvítí se kontrolky a potom pohasínají. Která mají zůstat svítit dokud nenastartuji motor a proč? Zejména mne zajímají ty zmiňované dvě - kontrolka nabíjení a kontrolku motoru. Škoda Kodiaq 2.0 TDI 4x4 110kW manuál, 2017, analogový přístrojový štít. Děkuji.
-
- 0 odpovědí
- 2,9tis zobrazení
-
-
Zdravím, mam mŕtvu baterku a potrebujem ju vymeniť. Nikde som nenašiel návod ako ju vymeniť. Musí byť presne ten typ ako je v aute alebo môžem kúpiť podobnú? Ďakujem za rady.
-
- 1 odpověď
- 5,1tis zobrazení
-
-
Nevíte někdo jak vypnout, pokud to vůbec jde, rozpoznávání dopravních značek?
-
- 1 odpověď
- 6,4tis zobrazení
-
-
Zdravím, chtěl bych si ověřit jednu věc. Hned první den co jsem začal jezdit mě praskla žárovka pravého zadního blinkru. Tak jsem zjistil co a jak a chtěl jsem ji vyměnit. Přístup jak pěnezům ale hlavně jsem zjistil že v autě jsou v krabičce jen pojistky nikoliv však náhradní žárovky. Jak je to u Vás máte tam také pouze pojistky ? Navíc, když jsme tu žárovku měnili, je to nějaká oranžová, v životě jsem to neviděl a servisák co to měnil říkal že to někdo zmršil při montáži protože žárovka praskla, ne vlákno ale prostě celý sklo a odpadlo dovnitř. Platí stále vyhláška že musím mit od každé žárovky jednu náhradní ?
-
- 7 odpovědí
- 6,2tis zobrazení
-