Audio, Infotainment, Konektivita
71 témat v tomto fóru
-
Docela se v tom plácám a nevím kde najít informace o tom, co potřebuji pro to, aby mi v novém Kodiaqu fungovala funkce Android auto. Dík za každý tip.
-
-
- 48 odpovědí
- 21,7tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
-
Vcera Ceský rozhlas moderninizoval dopravní službu RDS-TMC. S tim se mi v radiu (Amundsen Kodiaq 2018) zacalo objevovat velke mnozstvi dopravniho zpravodajsi. Je to otravne porad odklikavat ty stejne hlaseni. Pouzivam Waze, takze dopravni zpravodajstvi pres RDS-TMC nepotrebuji. Jak TMC uplne vypnout?
-
- 6 odpovědí
- 6,3tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahoj lidi. Mám takový problém s infotainmentem Amundsen a připojeným mobilním telefonem. K navigování používám aplikaci mapy.cz, telefon Apple iPhone 11 Pro připojený přes kabel (auto je r.v. 2017) a do před 1/2 roku vše fungovalo bez problémů. Potom se začalo stávat, že po cca hodině jízdy infotainment ztichl, přestalo hrát rádio, nešla ovládat hlasitost a navigace nenavigovala hlasově. Nešlo uskutečnit hovor přes telefon připojený k vozu. Začal jsem řešit se servisem, provedli aktualizaci firmware MIB jednotky na nejvyšší možnou verzi (369 tuším), ale nic to nevyřešilo. Projev je takový, že v nastavení zvuku je zobrazena hláška o tom, že …
-
-
- 17 odpovědí
- 5,1tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Prosím o radu. Již druhý den nemám infotainment připojený k síti ( bílá zeměkoule vedle ikony uživatele v horní části rádia ). Před tím byla vždy po nastartování bílá a teď je šedá. S tím myslím také souvisí, že nejde aktualizovat aplikaci My Škoda ( jednotlivé jízdy, ...). Je nějaké řešení? Restartovat infotainment jsem již zkusil ( přidržením vypínacího tlačítka do restartu ) a to nepomohlo. Nebo je nějaký problém na straně Škodovky. Děkuji.
-
- 0 odpovědí
- 2,4tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
Ahoj mam Canton ve vozidle mr2021 a stále bojuji s nastavením hlasitosti, respt.zvuk mi prijde strašně potichu. Respt.na nižší hlasitost přes ovladac neni zvuk skoro slyšet. Pokud dám hlasitost systému na hlasitěji na poslech, tak jsem skoro na 80% celkové hlasitosti. Ale pri poslechu pres BT z mobilu (mam nastaveno v systému bt přehrávání na vysokou hlasitost) tak je hlasitost v pořádku, hlasitější poslech je cca na 40% nastavení a už je to opravdu rachot. Jinak musím říct ze Canton hraje celkem slušně, možnost zapnutí Dolby Pro Logic II je zajímavé, woofer taky pěkně duní s možností individuálního nastavení.
-
- 5 odpovědí
- 4,6tis zobrazení
-
-
Zdravím. nejde mi aktualizovať v colombuse navigácia. na webe zadám win vyskočí mi aktualizácia map. stiahnem ich, naformátujem usb , skopírujem rozbalené mapy a vložim do slotu usb-c a nič to nerobí. možnosť sd karty tu nie je sú tu len 2 sloty usb-c. vie niekto poradiť?
-
-
- 12 odpovědí
- 5,5tis zobrazení
-
-
Chtěl bych se zeptat jestli je možné vyměnit rádio Amundsen za Columbus a popřípadě jestli to již někdo dělal. Pokud by to bylo možné kolik by to stálo ve Škoda servisu včetně zachování záruky.
-
- 1 odpověď
- 3,1tis zobrazení
-
-
Již 4 dny mi probíhá posledních pár procent aktualizace systému v Škoda Kodiaq 2021 (LK), zároveň přestala fungovat esim a to veškeré data i volání na infolinka, servis a SOS. Má někdo stejný problém, popřípadě jde to vyřešit bez servisu?
-
- 4 odpovědi
- 3,4tis zobrazení
-
-
V Kodiaq je u ikon mobilu baterie, síla signálu,... v kolečku číslo a objebuje se tam někdy 1, někdy 2, někdy 3. Co to znamená?
-
- 6 odpovědí
- 4,3tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdravím. Je možné, že by Kodiaq (2021) byl v sestavě Style, infotatement Columbus bez drive-green?
-
- 3 odpovědi
- 1,8tis zobrazení
-
-
-
Ahoj, mam dotaz, zda lze nejakym zpusobem zapnout zadni kameru za jizdy a sledovat tak prostor za autem? Jel jsem ted nedavno s privesnym vozikem a docela nutne jsem potreboval za jizdy sledovat naklad. Coz samozrrjme neslo. Resp. pouze do rychlosti 15 km/h, ale ne u vyssi. Pritom ucelu by to poslouzilo skvele, kdyby to slo. Diky za tipy.
-
- 2 odpovědi
- 5tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Dobrý deň, mám čerstvo nového Kodiaqa Sportline a keď som si pripojila telefón cez Smartlink na počúvanie hudby cez Spotify, všetko vyzeralo byť pripojené, a hudba zapnutá, ale nič nebolo počuť. Hlasitosť bola zapnutá, rovnako aj v aute aj v telefóne, ale bez zvuku. Prosím, poraďte, čím to môže byť? Dokonca aj keď som prepla na obyčajné rádio, nič nebolo počuť. Ďakujem za každú pomoc
-
- 0 odpovědí
- 1,5tis zobrazení
-
-
Dobrý den, nevíte někdo, jak klonovat originální SD kartu pro Amundsena? Chtěl jsem si ji koupit, ale stojí přes 5000 Kč, což je zločin.
-
- 10 odpovědí
- 12,2tis zobrazení
-
-
Ahojte všetci, chcem sa opýtať, či sa niekto nestretol náhodou s problémom kedy pri štarte vyskočí hláška - Funkcia núdzového volania je obmedzená - do servisu. Ide o škoda kodiaq 2017. Máte s tým niekto skúsenosť kde môže byť chyba? Pripadne ako sa toho zbaviť? dik moc všetkým
-
- 4 odpovědi
- 10,3tis zobrazení
-
-
Ahoj, jde nahrát vzhled designu virtuálního kokpitu z RS do běžné verze?
-
-
- 3 odpovědi
- 11tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zkušenosti s funkcemi webového portálu a mobilními aplikacemi Škoda Connect.
-
-
- 291 odpovědí
- 98,7tis zobrazení
- 6 sledujících
-
-
Zdravim mam Kodiaq 2017 a radio amundsen viz obr.1 , jde udelat update firmware , aby menu vypadalo jak na obr.2 ???! Dekuji
-
- 4 odpovědi
- 4,3tis zobrazení
-
-
Dobrý den, chci se zeptat zda by bylo možné přehání firmwaru u Columbus rádia. Mám Kodiaqa 2018 ( max výbava akorát nemám výhřev čelního skla), mám domontován virtuál kokpit, všechno funguje jak má. Jen rádio mi neukazuje vlastní personalizaci virtuálu (protože z výroby to mělo klasické budíky) Chci se proto zeptat, zda je možnost této úpravy. (Doufám, že jsem to napsal srozumitelně) Předem díky za odpověď
-
- 0 odpovědí
- 2,2tis zobrazení
-
-
Ahoj, jde někde seřadit vlastní cíle, které jsem nahrál online přes mobil? Mám je teď seřazené podle pořadí jak jsem je nahrával, což je dost nepřehledné, chtěl bych aby byly normálně podle abecedy. Díky za odpověď Luboš
-
- 0 odpovědí
- 1,3tis zobrazení
-
-
Ahojte, prosim, nevedel by mi niekto poradit s rozpoznavanim znaciek? Vymenil som original Columbus autoradio za Android 10 autoradio. Nefunguje mi teraz rozpoznavanie znaciek. Vedel by mi niekto poradit, ako by sa to dalo rozchodit? Dakujem za rady...
-
- 1 odpověď
- 2tis zobrazení
-
-
Napriek tomu že idem podľa návodu, nie som schopný nastaviť "personalizáciu". Pri postupe podľa "personalizácia" tam nemám na "stav vozidla" (panáčika) Pri postupe podľa "asistent konfigurácie" tam tiež nemám (panáčika) teda "označenie používateľského konta Ako postupovať aby som s mojím kľúčom mal po naštartovaní vlastné nastavenia jazdného módu a zrkadiel? Reálne by mi stačilo aby pri naštartovaní ostal jazdný režim "INDIVIDUAL". Je možné že to nemám? vďaka
-
- 4 odpovědi
- 4,9tis zobrazení
-
-
Dobry den poprosím o radu ...vzdy ked prekrocim rychlost tak sa na budiku ukaze prekrocena rychlost neviete ako to mam vypnut??dik za radu...
-
-
- 3 odpovědi
- 6,6tis zobrazení
-
-
Ahoj řeším drobný problém, který mě dost štve. vzhledem k tomu, že instalovaná navigace mi nevyhovuje protože je zpomalená, využívám svoji na mobilu. Mám však problém - pokud spustím navigaci na telefonu (samsung s7) hlasové pokyny se samozřejmě odehrávají přes repro auta, ale co mě štvě víc že to začne někam telefonovat na "neznámé číslo" a pak se ozve hlasový povel !! Neshledal jste se někdo s tímto stavem ? Umíte někdo poradit kde co nastavit ? Vypnul jsem hlasové pokyny v navi a stejně to telefonuje !! Jsem z toho hujer :-)
-
- 1 odpověď
- 8,3tis zobrazení
-
-
Dobrý den, dokáže mi prosím někdo poradit. Samsung přestal nabízet certifikáty mirrollink, dá se někde jinde stáhnout, abych mohl v autě Škoda Kodiaq používat navigaci Sygic. Mám stažený AA, ale ta nepodporuje Sygic. Děkuji za tipy
-
- 1 odpověď
- 3,6tis zobrazení
-
-
Ahojte, poslední dobou mám problém (pravděpodobně to začlo s aktualizací mého iPhone 11 / iOS 13.5), že nelze přijmout příchozí hovor - ani pomocí tlačítka na volantu, ani v rámci infotainmentu. Pokud hovor přijmu přímo na telefonu, automaticky hovor pokračuje na telefonu. Naopak, když někomu zavolám přes telefon v autě, tak hovor funguje, ale zase nejde ukončit. Vypadá to, jako by se systém zaseknul. Jediná možnost jak tento zaseknutý stav ukončit je odpojit a připojit bluetooth. Hudba ale funguje bez problémů, včetně přepínání. Přes Apple CarPlay (připojení USB) vše funguje bez problému. Díval jsem se i na aktualizace…
-
- 10 odpovědí
- 6,4tis zobrazení
- 1 sledující
-