Audio, Infotainment, Konektivita
78 témat v tomto fóru
-
Edit 14/4 2024 ======================== Zjistil jsem, že když na mobilu používám android auto drátově přes kabel s vypnutou wifi, zvuk funguje dobře, jak má. = přes kabel OK Problém se zvuky je pouze u navigace přes bezdrátový Android Auto. = bezdrátový Android Auto navigační hlášení = ztlumují se (vypadává zdroj zvuku) - nevíte v čem by mohl být problém? Funguje Vám navigační hlášení přes Android Auto ve Waze nebo Google maps bezchybně? Potřebuji pomoci ozkoušet funkčnost na jiném voze, abych mohl servisu prokázat nefunkčnost. Vypadávání zvuku viz videa níže (pouze bezdrátové AA): https://youtu.be/EICe0IzMUGc…
-
- 1 odpověď
- 2,5tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
-
Ahojte, neviem či sa to niekomu hodí, ale podarilo sa mi rozbehať na mojom Karoqu mr2021 a huawei p20 pro android auto bez káblov. V aute aj telefóne som zmazal info o predchádzajúcom pripojení. V nastaveniach telefónu v položke android auto som klikal na verziu programu dovtedy, kým mi neukazalo vývojárske nastavenia. Objavila sa mi položka pripojiť auto bezdrôtovo a cez sprievodcu som to bez problémov pripojil. Konečne hraje spotify, waze a mapy Google idú hneď ako prídem do auta a nemusím pripájať kábel. Teraz ešte vymeniť telefón za taký, ktorý podporuje bezdrôtové nabíjanie :) Ak to je všeobecne známa vec tak tento post ignorujte …
-
-
- 45 odpovědí
- 29,2tis zobrazení
- 4 sledující
-
-
Mam model 2023, HW:H25, SW:0324. V USB-C zasunuty flashdisk Samsung MUF-256DA/AP, 256GB. Na nem asi 68GB hudby, kolem 7000 adresarovych polozek (soubory+adresare). Ani po pul hodine jizdy prakticky neni mozne rozumne prochazet a volit hudbu. Neustale se neco nacita, klidne i minutu a vic jakmile na cokoliv kliknu. Dokonce i kdyz zmacnu Pause/Play tak trva rovnez nejmene minutu nez se prehravani zastavi/spusti. Nicmene si pamatuje kliky, takze kdyz kliknu vickrat tak dalsich x minut ty kliky zpracovava. Udesny. Hlasove voleni hudby hlasi ze neni mozne nic volit. Ma s tim nekdo nejakou zkusenost? Takhle zmrvit uplne zakladni vec jako je nacitani souboru snad ani neni mozny.
-
- 6 odpovědí
- 1,6tis zobrazení
-
-
Zdravím lidi, mám dotaz. U Karoqa (rv 2023), Infotainment Bolero jsem si všiml, že při připojení mobilu přes BT je možnost ve Zprávách -> konverzacích nechat si přečíst příchozí sms-ku. Je tam takový symbol na pravé straně u konverzace. Zkouším to už nějakou dobu a zatím mi Laura zprávu přečetla pouze dvakrát. V ostatních případech po stisknutí se nic neděje. Doteď jsem nepřišel na to, jak to funguje (zkoušeno jak při jízdě, tak stojícím voze). Na technické podpoře mi poradili návštěvu servisu, což jsem neudělal - pochybuju že mi poradí a není to zase tak důležité. Náhodou kdyby někdo věděl, budu rád za info 🙂
-
- 3 odpovědi
- 1,5tis zobrazení
-
-
ahojte nemate nahodou nekdo zkusenost s tímhle?chtel bych aby se mi daly v aute prehravat videoklipy a filmy
-
-
- 24 odpovědí
- 49,1tis zobrazení
- 3 sledující
-
-
Zkousim si posílat trasu z aplikace MySkoda do auta, vsechno se odešle, ale v autě se mi nikde nic neobjeví. Mate s tim nekdo zkušenost?
-
- 10 odpovědí
- 2,6tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Uz treti den Karoq nevi kde je. Mapa se hybe, ale poloha je uplne mimo. Ani po hodine jizdy se nechytne. Mam model 2023, HW:H25, SW:0324, NavDB: 23.10. Nepomaha ani restart infotainmentu. I aplikace MySkoda ukazuje, ze auto parkuje uplne nekde jinde nez kde je. Proste GPS nejak prestala fungovat. Nevite co s tim?
-
- 9 odpovědí
- 3tis zobrazení
-
-
Téma pro Smart link Apple CarPlay tu zatím nebylo, tak by asi nemělo chybět. Můj dotaz je jednoduchý - chápu, že je to asi utopie, ale neexistuje nějaký způsob, jak dostat do Karoqa bezdrátový Smart Link resp. Wireless CarPlay? Pokud vím, Scala i Kamiq už ho umí a v Karoqu by dle mého nemělo co se týče hardwaru být nic jinak a je to asi “jen” o software infotainmentu. Bluetooth a WiFi Karoq má, tak by to teoreticky šlo. Neví o tom někdo něco? Díky
-
-
- 43 odpovědí
- 53tis zobrazení
- 3 sledující
-
-
Nedávno jsem zakoupil Karoqa a mám v něm pouze jeden USB port ve středovém panelu. Je možné rozšířit počet portů pomocí USB hubu?
-
- 6 odpovědí
- 3,4tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Dobrý den, mám ve firmě Kodiaqa rv 2020, dostal ho náš zaměstnanec, který však odešel a auto odmítá vrátit a odmítá i říct, kde se nachází. Policie s tím nic neudělá (už jsme zkoušeli několikrát i dopisy od právníků-bez výsledně). Kodiaqa bych mohl najít přes aplikaci MyŠkoda, ale auto tam nemám registrováno, nejde to nějak aktivovat na dálku a obejít to bez toho, abych byl fyzicky v autě a číselný kód z aplikace nemusel napsat do infotaimentu v autě? Děkuji
-
- 0 odpovědí
- 2,2tis zobrazení
-
-
-
Ahoj, jak Vám šlape spojení s aplikací MyŠkoda? Mě se zatím svého Karoqa nepodařilo připojit. Normálně jsem si ho přidal podle VIN, ovšem pak aplikace napíše, že z důvodu zabezpečení a jelikož údajně můj vůz má SmartLink+, se mám připojit pomocí tohoto. AndroidAuto normálně jede, ale aplikace auto stále nepotvrdí. Nedělalo to někomu taky?
-
-
- 27 odpovědí
- 27,6tis zobrazení
- 3 sledující
-
-
Ahoj, jde někde v navigaci Columbus nastavit blokaci dálnice? Myslím, plánovat pouze silnice bez poplatků? Děkuji za info.....
-
- 2 odpovědi
- 3,3tis zobrazení
-
-
Zdravím, mám loňský model, je možné nějakým způsobem v infotainmentu přepínat mezi telefony, které se připojí a hraje z nich hudba, navi, atd.? Při nastartování se ukážou oba telefony, ale zároveň se hned začne k některému připojovat a nelze to nijak ovlivnit. Přes tlačítko PHONE se dostanu do přehledu uložených telefonů a že jsou oba k dispozici, ale nelze je ručně vybrat. Díky za tip.
-
-
- 3 odpovědi
- 2,5tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahoj, dnes se mi stalo, že aplikace MyŠkoda zaevidovala jízdu, kterou jsem prokazatelně v tu dobu neabsolvoval. Bohužel neexistují podrobná data jízdy, ale kontrolou Google Mapy - časová osa jsem opravdu ten den nikam nejel. Nestalo se Vám to také?
-
- 2 odpovědi
- 2,4tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
-
Zdravím kúpil som originál SD kartu zo škodovky mala to byť 32 GB ale má len 28,8 GB, väčšiu kartu nemajú v ponuke Z https://updateportal.skoda-auto.com/sk-SK/Updates/ som podľa VIN stiahol mapy ECE 2022/2023 ktoré zaberajú podľa webu 27 GB ale po stiahnutí má ZIP 28,57 GB a po rozbalení majú 31,46 GB Na updateportal je aj upozornenie Map data for Columbus navigation may exceed the capacity of 32 GB SD cards, please use an SD card with a capacity of 64 GB. no väčšiu kartu nemajú v ponuke a vlastnú to nevezme Keď sa pozriem do priečinkov sú tam priečinky so štátmi no aj keď si vyberiem len niektoré ktoré pot…
-
-
- 4 odpovědi
- 9,6tis zobrazení
-
-
Zdravím, nestalo se vám někdy, že při poslechu nějaké "basovější" hudby slyšíte z reproduktorů/dveří takové podivné zvuky podobající se cvrčkovi? Podařilo se mi to natočit https://photos.google.com/share/AF1QipNfpa89VoxRAX1nigNwmhyWoI2V5zNxOGurIHKeEtxQ3bG7X4_HVqE0QyjG5QCUtw?key=eWw0ZkQweVVlSy15S3RRRkotNHNXeDdEWWgxUHh3 Spíš než reproduktor se mi zdá, že je něco uvolněného ve dveřích, protože když se třeba o dveře opřu, tak to přestane. Zároveň je takové malé "cvrknutí" slyšet i u zavření dveří. Dle ŠA tam není nic špatně (auto je ještě v záruce).
-
- 2 odpovědi
- 2,2tis zobrazení
-
-
Ahoja, dnes mi přestala v Karoqu sportline fungovat simka , tedy datové připojení a nelze vytvořit ani připojení přes hotspot. Nemá někdo zkušenost či radu, než pojedu do servisu. Vše je povolené a funkční do roku 2023. Díky
-
- 4 odpovědi
- 4,4tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahojte. Potreboval by som poradiť, usmerniť. V aute mám autorádio Bolero a chcel by som ho vymeniť za Amundsen minimalne, ale neviem akým smerom sa mám uberať...ísť cez škoda servis, alebo cez nejakú firmu? Auto je v záruke tak to chcem mať na poriadku ako sa patrí, aby nepadla záruka na komponenty. Vyššiu verziu chcem kôli navigácii hlavne. Áno viem používať Android auto, ale nechcem mať neustále pichnuty kábel v telefóne. Ide mi o to pohodlie. Riešil niekto výmenu multimediálneho systému za vyššiu verziu?
-
- 7 odpovědí
- 4,9tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
Ahojte, skusali ste pripojit, alebo spustit ANDROID AUTO ? Žial mam GALAXY S8 tento telefon evidentne nie je podporovany. Akym telefonom ste to skusali a s akym vysledkom ? Dakujem
-
-
- 72 odpovědí
- 36,6tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
Dobrý den, když se připojím přes hotspot k telefonu a kliknu na asistent online vyhodí mi to hlášku: Informace ke službám online se kontrolují... to může trvat několik minut. Stisknete tlačítko ok, abyste nechali běžet kontrolu na pozadí. Toto trvá například 40min a nic se nestane. Když kliknu na ok a pak znovu na asistent online vyhodí mi to hlašku, že je asistent dočasně nedostupný at to zkusím později. Provedl jsem restart infotainmentu, ale nepomohlo Nemá s tímto někdo zkušenosti? Děkuji
-
- 1 odpověď
- 1,5tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdravim, nyni davaji do Karoqa Bolero i s navigaci, i kdyz navigace neni objednana. Po spusteni navigace hlaska sluzba neni dostupna. Predpokladam, ze duvodem je pritomnost GPS pro nouzove tlacitko. Odemykal jiz nekdo sluzbu nebo dodatecne dokupoval ? diky.
-
- 4 odpovědi
- 7,4tis zobrazení
-
-
Ahoj, mám na pamět. kartě nahraná hudební alba a když zaškrtnu v nastavení mix, opakování včetně podsložek nic se neděje, hrají skladby po sobě jak řazené. Cca dvakrát se stalo, že najednou mix fungoval,(na display bylo zobrazeno VBR variabilní datový tok), ale když jsem mix vypnul a opět zapnul už to nemixovalo a VBR nesvítilo. Nemáte někdo podobnou zkušenost?
-
- 1 odpověď
- 1,9tis zobrazení
-
-
Mám Amundsen 2021, hodně poslouchám z USB dlouhé přednášky, zapínám to x-krát denně a nejméně jednou denně si Amundsen při zapnutí nepamatuje poslední přehrávané místo. Kdosi mi radil před vypnutím zastavit přehrávání, ale ani to u mě nepomáhá. KAždou chvíli se musím hrabat ve struktuře adresářů, znovu hledat přehrávaný soubor a pamatovat si, co bylo posledně. Už mě to docela se... Zlatý starý Columbus 2011, ten to dělal max. 1x měsíčně. Máte nějakou radu? Díky.
-
- 0 odpovědí
- 995 zobrazení
-
-
Ahoj, nedávno jsem pořídil skladového Karoqa, který měl (bohužel) jen základní repro. Kvalita zvuku mě ovšem nemile překvapila, skoro si říkám, že až tak špatné to být nemůže. Hrál jsem si s nastavením basů, středů a výšek, ale nemůžu se dostat na nějakou, alespoň přijatelnou, úroveň. Jaké máte zkušenosti vy ostatní se základním audiem, popř. je nějaký jednoduchý upgrade, jak kvalitu zvuku vylepšit? Díky!
-
-
- 9 odpovědí
- 7,7tis zobrazení
-