Ostatní
42 témat v tomto fóru
-
Ahojte, příští rok chci vyměnit Superba 2 za novou Octavii 4 a zvažuji obě možnosti (nová, lehce ojetá). Po nakonfigurování v českém konfigurátoru, jsem si pro zajímavost jsem si rozjel konfigurátor pro Polsko a nestačil jsem se divit. Nejen, že nabízel možnosti (např. Dynamic paket), které konfigurátor pro Česko nenabízí, ale zarazila mě cena. Konfiguroval jsem Combi 1.5 TSI manuál + nějaké ty příplatky (matrix, tažné atp.) a výsledná cena v Polsku byla 148.700 PLN (akt. kurzem cca 760.000,- CZK), kdežto výsledná cena v českém konfigurátoru 874.000,- CZK a podotýkám, že česká verze obsahovala méně, než nakonfigurovaná polská verze. Další výhodou pro poř…
-
-
- 2 odpovědi
- 2tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
-
Ahoj, Mam Octavia 4, r. 2022 (nafta). Vzdy pri zahajeni jizdy (po dobu 5az10min) se ozyva nepravidelna zvukova signalizace (pipani), ktera po urcite dobe prestane. Palubni infotainment ani PP nic neukazuji ani nesviti zadna kontrolka. Nemate nejake doporuceni jak zjistit co se mi to "smart" auto vlastne snazi rict, kdyz tuto morseovku nemuzu rozkodovat?
-
-
- 4 odpovědi
- 1,3tis zobrazení
-
-
Ahoj, chtěl bych se zeptat, jestli někdo nemá bližší informace k této specifikaci: Octavia 4 RS 2.0 TSI + manuální převodovka. V konfigurátoru ani v ceníku Škody jsem tuto kombinaci nenašel a na podpoře jsem se dozvěděl pouze, že momentálně nabízejí RS 2.0 TSI jen s DSG a že momentálně nemají více informací. Tak by mě zajímalo, jestli ještě bude možnost koupit RS s manuálem. Díky
-
-
- 3 odpovědi
- 3,1tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ti co ste preberali auta v zime, ako ste riesili to, ze auto dostavate na letnych gumach?
-
-
- 6 odpovědí
- 1,9tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahoj, Celkem dost mne trápí automatické startování v koloně. Asi v 80% případů zastavím za někým, kdo buď neumí zastavit napoprvé a během stání svou polohu ještě 5x upravuje, nebo mu nevadí, že v koloně zastavuje na přechodu, kde já nechci stát, nebo kopci "šetří" brzdy a místo stání se "houpe" na spojce, nebo tak něco. Každopádně to vede k tomu, že mi auto prakticky okamžitě po zastavení znovu nastartuje a pak není jak mu říci, že opravdu nějakou dobu ještě nepojedu a klidně může nechat motor zastavený. ... a to i v eco režimu... Netušíte, kde se tahle vlastnost dá změnit? Vlastně nevím, jestli je společná pro všechny motorizace, já m…
-
-
- 15 odpovědí
- 5tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahoj, delší dobu sleduji jaké problémy se tady s Octávií IV řeší a vím že jin není málo. A mám na zkušené z Vás dotaz: Objednat nebo počkat? Mám na mysli zda objednat teď nebo počkat na nový MR nebo dokonce na facelift (který tu může být klidně příští rok)??? Díky,
-
-
- 52 odpovědí
- 16,1tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdravim vsetkych. Nenasiel som take vlakno... Ako zabezpecit novu O4 s dsg?
-
- 1 odpověď
- 3,3tis zobrazení
-
-
Ahoj, nevíte prosím někdo kdy půjde objednat Top View / Area View??? Díky.
-
-
- 16 odpovědí
- 6,7tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Dobrý večer. mám takový zvláštní dotaz. Existuje někde nějaký "seznam" všemožných zkratek asistentů a jejich dostupnost u výbav? Snažím se v tom trochu zorientovat. Třeba od které verze je dostupný BAS, MSR, ASR,.... Např: ABS - základ, XDS - základ, Asistent rozjezdu do kopce - Style+, Front Asist - Active+,, ACC - Scout+ (ostatní volitelné),.... Díky za radu a hezký večer.
-
-
- 1 odpověď
- 3,2tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahoj, rád bych se zeptal na jednu věc. Mám O4 2.0 TDI DSG style Plus s nějakejma dalšíma zbytečnostma a zajímalo by mě, zda se dá nějak dopátrat, co přesně ovlivňuje nastavení jízdních režimů (v režimu individual). V nastavení mám možnost upravit podvozek (normal nebo sport), i když nemám adaptivní, má to nějaký vliv? A další věc pro mě zásadnější je to, že v režimu normal mám pocit, že se autu moc nechce, aby to trochu jelo, je potřeba sešlápnout pedál skoro na podlahu a pak to zase řadí ve vysokejch otáčkách a zbytečně to řve, takž používám pádla Režim sport je o něco lepší ve smyslu nějaké svižnosti a reakce na plyn (alespoň můj subjektivní …
-
- 2 odpovědi
- 13,4tis zobrazení
-
-
-
https://www.motorvize.cz/skoda-octavia-1-0-tsi-s-jednolitrem-lze-mit-nejen-zakladni-ocekavani/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box&dop_req_id=ZDp0CElmAZZ-202106131806&dop_id=12176720
-
-
- 1 odpověď
- 2,6tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahojte, neviete, ci uz je nejako vyriesena bezpecnost KESSY pri novej oktavke, viem ze cele kessy z pohladu bezpecnosti stoji za...Ale bohuzial bez toho sa uz auto v nejakej vybave neda nakonfigurovat. Viem, ze by kluc mal ist po nejakom case do sleep modu, ked sa s nim nehybe, tympadom by sa kod nemal dat precitat na dialku zosilnovacom. K tomuto mi presnejsie info predajca nevedel dat, iba ma ubezpecil, ze uz je to vyriesene a bezpecne :-)))
-
-
- 9 odpovědí
- 9,9tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdravim vsetkych. Rad by som sa dozvedel, ci ma uz niekto skusenost s novou octaviou. Pri plnej nadrzi a pri zabrzdeni sa ozyva tupe buchnutie od zadnej napravy. Zistil som to len nahodou, pretoze ked jedna tretina paliva uz nie je v nadrzi vsetko je ok. Servisy na slovensku a dokonca aj importer ma odpisali, ze to je fyzikalny jav, a ze palivo udiera o nadrz. snazil som sa preukazat, ze tento problem sa prejavi aj ked auto dlho stoji a prvotne sa pohne , takze neprijemny zvuk sa opakuje. Vedel by niekto poradit? Auto ma 6000 km, zaregistroval som tento problem okolo 2000 KM a odvtedy sa s nimi dotahujem. Dakujem
-
- 6 odpovědí
- 7tis zobrazení
-
-
-
- 10 odpovědí
- 11,8tis zobrazení
-
-
Už lze objednat 4x4? Jel někdo z Vás už v novém Scoutu? Zajímá mě ten nejsilnější diesel ve spojení s 4x4! Jak jede, kolik žere...
-
- 5 odpovědí
- 4,8tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahoj, u nove Octavky IV se mi obcas vyskytuji nejake mouchy jako (indikace nefunkcnich svetel, nemoznost nacist mobilni telefon, ...). Vzdy po vypnuti motoru a nastartovani se vse vrati do normalu. V servisu mi rekli, ze se na to popdivaji a bude to trvat asi 4 dny (prijede se na to podivat Skodovka, ...). Chapu, ze novy model ma sve mouchy, nicmene bych ocekaval zapujceni nahradniho vozu po dobu opravy. 4 dny je opravdu moc a navic Skoda-Auto pomaham vyladit jejich novou vlajkovou lod. Mate podobne zkusenosti pri reklamaci noveho modelu? Dekuji Zdenek
-
-
- 21 odpovědí
- 14,2tis zobrazení
- 3 sledující
-
-
-
- 0 odpovědí
- 6,7tis zobrazení
-