Přejít na obsah

Ostatní

Co se jinam nehodí a týká se ŠKODA 105, 120, 135 a 136 atd...

39 témat v tomto fóru

• 1 odpověď
    • 11.6k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 13.9k zobrazení
  1. Škoda 130 GL

• 3 odpovědi
    • 15k zobrazení
  2. ŠKODA 105L typ 742 Turbo Diesel FNM

• 0 odpovědí
    • 17.7k zobrazení
  3. Škoda 110L - model 1:43

• 1 odpověď
    • 14.8k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 15.8k zobrazení
  4. Škoda Garde

• 2 odpovědi
    • 17.6k zobrazení
    • 7 odpovědí
    • 18.9k zobrazení
  5. staré VIN

• 13 odpovědí
    • 21.8k zobrazení
  6. Doladeni

• 0 odpovědí
    • 16.3k zobrazení
  7. do šrotu nebo prodat??

• 10 odpovědí
    • 19.2k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 20.4k zobrazení
  8. Rapid 130 nebo 136

• 5 odpovědí
    • 15.5k zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 14.4k zobrazení
  9. Nabídka stavby Škoda 130RS

• 0 odpovědí
    • 11.1k zobrazení
  10. Škoda 135 GLI

• 14 odpovědí
    • 16k zobrazení
    • 17 odpovědí
    • 13.2k zobrazení
    • 11 odpovědí
    • 13.3k zobrazení
  11. Škoda Estelle V8

• 4 odpovědi
    • 12.9k zobrazení
    • 6 odpovědí
    • 10.2k zobrazení
  12. Kolébka

• 1 odpověď
    • 9.4k zobrazení
  13. Rapid 1 2 3

• 72 odpovědí
    • 42.8k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 12k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 10.9k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 12k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• @Martin_V že to regeneruje ještě neznamená, že je DPFko v pořádku. Jezdit s tím asi můžeš, ale jestli to neregenuje pořádně, tak si dpfko můžeš dodělat úplně. Origo diagnostika, by měla napsat jestli regenerace probíhá korektně. Ale s tou P20EE je to na prdlačku. Těžký zkoumání.
    • Tak na blbou otázku, blbá odpověď 😄  Ber to tak, že to není online chatGPT. Má nějakou databázi, s kterou pracuje. A jestli ti řekne nějakou blbost tak se nediv. Mě odpoví jak dělá pes, jak dělá kráva, ale na otázku jak dělá koza mi řekne, že si není jistá, protože si to plete s ovcí 🤣🤣🤣. Jestli nevytočí kontakt, tak tam může být zádrhel kdekoliv. Začal bych zkouškou jiného telefonu, Ono je to s těmahle systémama na prd. Včera jsme se 20 minut snažili přesvědčit, aby nám udělala navigaci do udaného místa. Potom jsme to vzdali. Někam vede v pohodě, někam ani prd. PS: na dotaz , aby nám řekla vtip, tak nám řekla: Co má čtyři nohy a létá to?? ...  Dva ptáci 😂
    • Oproti S3LJ ve V40 jsem se cítil stísněně a vadilo mi ovládání přes displej. Taky mi vadil tmavý interiér. V Supu mám světlý. Pak přišel S4 a infotainment je daleko horší než u Volva. Prostor je ale super. Svezení za mě srovnatelné, Volvo bylo ale živější. 
    • pACC (travel assist) používám, ale musí být kvalitní podklady. V Chorvatsku jsem s tím najel pár set km a byl jsem nadšený. Na Slovensku trasa Velký Krtíš - Zvolen přes kopce, kde často jezdím je taky OK. Brždění před zatáčkami - jel bych i pomaleji, jezdím defenzivně, ale automat jel spolehlivě.  V Rakousku na dálnici zničehonic limit místo 130 jenom 30. Někdo asi zapomněl jedničku… Tento týden (zaznamenal jsem to 15.6.) se opravila rychlost v úseku Jarošov škola-Uherské Hradiště kruháč u Kauflandu na 50 (bylo půl roku 40. Proč???). Zkoušel jsem na portále Škodovky opravovat i další úseky, ale ty se neprojevily. A např silnice E50 je v úseku Vésky - Uherský Brod tragická. 50 místo 90 a auto začne zrychlovat na 70 na omezení před křižovatkou u Popovic. V ČR zklamání. 
    • Chtěl bych poprosit majitele, co jim Laura odpoví na otázku “Lauro, jak dělá kozička?” Mě oznámí nadmořskou výšku. Omlouvám se za off-topic, ale tahle blbost mě napadla při čtení manuálu, kde byla jako příklad otázka Jak dělá kráva. No a při vzpomínce na Sobotu, Šimka a Nárožného…  Jako druhý problém mám, že Laura není schopná vytočit číslo ze seznamu, i když správně rozpozná jméno i příjmení. 
  • Vytvořit nový...