Přejít na obsah

Ostatní

co se jinam nehodí

15 témat v tomto fóru

1. Škoda Enyaq 1 2 3 4 23

• 563 odpovědí
    • 150.2k zobrazení
  2. Škoda Enyaq RS

• 16 odpovědí
    • 4.9k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 2.2k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 211 zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 1.2k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 492 zobrazení
    • 17 odpovědí
    • 8.9k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 1.4k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 2.5k zobrazení
  3. Dodacia doba

• 14 odpovědí
    • 6k zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 1.6k zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 2.5k zobrazení
  4. ŠKODA ENYAQ iV - TECHNICKÁ DATA

• 6 odpovědí
    • 6.4k zobrazení
  5. ENYAQ a konkurence

• 21 odpovědí
    • 6.8k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 2k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Asi bych vzal někoho k sobě, aby poslouchal venku. Může se to přenášet přes nápravnici nebo kastli. Horní uložení ramen, převodka řízení atd. Jinak mě nenapadá jaký přesypávání čehosi by tam mohlo být 🙂 . Případně sem vlož nějakou nahrávku...
    • Na tu OTA aktualizaci jsem zvědav. Soubor, který se válí po netu má 9,6 Gb...
    • U 110KW TSI + automat je hlavně potřeba brát v potaz, že je to MHEV, takže motor se bude v průběhu jízdy různě vypínat za účelem úspory paliva a taky samotná 1.5 TSi má vypínaní dvou válců, kde z mé zkušenosti u EVO1 motoru je to dost znát při studeném motoru ten chod na dva válce. Já bych si toto spojení 1.5 TSi + automat za své soukromé peníze nekoupil. 
    • Dobrý den, vlastním Octavii 2 facelift rok 2011, 1.6 tdi CYAC. Nesetkal se s tím už někdo ? Když zatočím doleva a nebo doprava tak od palubní desky někde uprostřed jak je rádio tak slyším jak kdyby se přemisťovaly hrací kostky třeba u člověče nezlob se, jak když hodíte kostkami po stole tak takový zvuk jak kdyby se přemisťovaly z prava do leva a naopak. Přihrádku mám prázdnou, přihrádky ve dveřích také, přihrádka pod loketní opěrkou taky prázdné, rádio sem měl venku a tam nic, už mě nic nenapadá, nemáte někdo tip na co se ještě kouknout, ale jde to slyšet jen při točení a pouze v interiéru vozu, děkuji vám.
    • na druhej strane po uprave TSI na LPG si ovela menej karbonizovany setris motor, peniaze, zivot   kolesa max R18, takze DCC nepotrebujes. popravde R17 urcite budu stacit, ak si na tom nezakladas. radsej si priplat za Lounge resp. najprv LPG  
  • Vytvořit nový...