Audio, Infotainment, Konektivita
18 témat v tomto fóru
-
Zdravím, zakoupil jsem nově auto které se vyrobilo 07/24 a nemohu najít jak si aktivovat navigaci nebo zrcadlení telefonu, to opravdu neni žádná možnost propojení? Ten infotainment je pak prakticky k ničemu a já kvůli pracovním cestám potřebuji navigaci. Předem děkuji za odpověď.
-
-
- 18 odpovědí
- 1,1tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
-
-
-
- 14 odpovědí
- 16,3tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdravím Vás, chcel by som sa opýtať na cúvaciu kameru. Mám Fábiu 4 09/2024 asi pól ročnú a zaujímalo by ma či sa dá nastaviť cúvacia kamera niekde a to pruhy čo ukazuje aby sa pohybovali v smere zatočenia volantu, totiž keď cúvam tie pruhy nemenia smer, na priloženej fotke sú tie zelené. Prikladám video čo som našiel na webe, narýchlo nájdené, nie je to škoda ale vidno ako sa pruhy, čiary natáčajú pri cúvaní. Viem to nastaviť niekde v infotaimente alebo nejako dať dokódovať do auta?? /sám, servis???/ Systém mám updatnutý no nikde som to nenašiel túto možnosť nastavenia. prikladám fotku ako to mám v aute pri …
-
- 4 odpovědi
- 932 zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahojte, prepáčte za laicku otázku, nie som autičkár ani elektrikár a teda sa nevyznám. Mám zapojenú autokameru, ktorá smeruje dole pod manuálnu klimu, kde mám 2 x USB-C port. Kamera je zapojená a vypadáva, resetne sa aj 8x za sebou, potom už beží normálne aj 2 hodiny alebo pravý opak, že sa nezapne vôbec. Kamera je plne funkčná, bezproblemová. Skúšal som aj vymeniť kábel, nepomohlo. Nepoužívam autokameru v zapaľovaní, pretože pri vypnutí motor kamera beží a nechcem ju vypájať vždy keď vystupujem. Neviete mi poradiť teda, prečo sa vypína v tom USB-C? Napríklad keď tam mám mobil, tak je to v poriadku, ten nevypína. Má ta kamera…
-
- 1 odpověď
- 865 zobrazení
-
-
Ahoj, mám funglovku Fabii 4 1,5 TSI DSG. Při jízdě v režimu normal ukazuje virtual kokpit jen "D", přirežimu "S" ukazuje i zařazený stupeň. Je to normální? Vadí mi to protože nepoznám kdy auto plachtí.
-
- 8 odpovědí
- 2,2tis zobrazení
-
-
Dcera má nově Fabi 4 a nemá smartlink. Kam umístit navigaci resp. telefon s navigací? Chtěl bych se vyhnout čelnímu sklu A ofuky na klimatizaci jsou celkem nizko a nevím jestli by v tom držák držel. Není nějaký držák na infotainment nebo někam jinam? Nic jiného jsem nenašel.
-
- 4 odpovědi
- 1,9tis zobrazení
-
-
Ahoj, Fabia IV ( rok výr. 2023, infotainment Amundsen 9,2) - po vzdálené "aktualizaci" cca 2 měsíce zpět přestalo fungovat handsfree, ve většině případů není slyšet vyzvánění a po přijetí hovoru se nepřenáší zvuk ani na jednu stranu, hovor je "hluchý". Závada se začala projevovat naráz na cca 4 různých mobilech různých značek na systému Android (různé verze systému). Jinými slovy opět lze vyloučit chybu na straně mobilů ale opět "povedenou aktualizací". Před cca rokem se mi to samé stalo na Superbu (vlákno zde) a tam pomohl až tvrdý tovární reset v aut. servise. Na Fabii se nedaří servisu závadu opravit ani po resetu. Setkal se s něčím podobným někdo další? Nyní budu pro…
-
- 1 odpověď
- 1,2tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahoj Všem. Dělal někdo aktualizace softu (software) u bolera? Nová aktualizace je dobra nebo znova jsou tamhle nějaké chyby? Ptam , bo nechci aby radio mně zlobilo stejně jsko to bylo u O4. U svého bolera mam aktivni tlačitko aktualizovat. Nechci se udělat bordelu Děkuji za rady. Tomus.
-
- 0 odpovědí
- 1,3tis zobrazení
-
-
Ahojte, stále zháňam po internete odpoveď ale nikde som sa k ničomu poriadnemu nedopátral. - Je možné retrofitnúť do Fabie 4 Monte Carlo (rok výroby 03/2024) virtual cocpit? teraz tam mám len digitálny. Je to možné spraviť v oficálnom servise? ďakujem pekne
-
- 1 odpověď
- 1,3tis zobrazení
-
-
Půjde dodatečně dodělat ke smartlinku bezdrátové řešení? (Myslím za pomoci originálních součástek, nikoliv pomocí různých cizích krabiček.)
-
-
- 25 odpovědí
- 9,9tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
-
Asi mi něco uniká… 🤷🏻♀️ Už nějakou dobu se snažím přijít na to, jak je to s navigací v pruzích. Kdejaká navigace dnes zobrazuje pruhy ve městech, ale v mém Amundsenu se nic takového nezobrazí. Travel assist nemám, ale to s mapovými podklady nemá co dělat, nebo? Když přijedu do většího města, pruhy bývají často zmatečné a já pak musím přejíždět na poslední chvíli 🤦🏻♀️ Takže bych ráda zjistila, jestli tohle škodovácká navigace umí a pokud ne, tak ji fakt platit nebudu. Zatím ji mám na 3r zdarma. Může prosím někdo poradit jak to je?
-
- 1 odpověď
- 1,6tis zobrazení
-
-
Zdravím, po zapnutí zapalování, jakmile se spustí infotainment, tak mi na mobilu vyskočí hlášky, že příslušenství není podporované, viz. fotky. Nevíte někdo s čím to může souviset? Napadlo mě jen bezdrátové připojení k smartlinku, ale to podle mě ne, jelikož mám základní model Ambition. Další dotaz je k hlášce po připojení Iphonu kabelem "Zařízení USB bohužel nereaguje". Používám originální kabel. Apple Carplay se automaticky nespustí, ale když přejdu na APP na rádiu, tak je zde pouze nabídka Apple Carplay mého telefonu. Po kliknutí se vytváří spojení a Carplay se spustí, micméně pokud se nepletu, tak po připojení kabelu k telefonu, by se měl spustit automaticky. …
-
- 0 odpovědí
- 2tis zobrazení
-
-
Ahoj všem, Koupil jsem si Fabii IV 1.5. DSG, výbava style, rádio bolero, ve výbavě smartlink je, přes Bluetooth se s mobilem normálně připojím a vše funguje normálně. Pokud se chci připojit přes kabel, kvůli navigaci přes smartlink, tak mi auto vyhodí hlášku spojení selhalo. Mobil ovšem hlásí že je android auto k autu připojeno. Kabel používám originál samsung. Zkoušel jsem restartovat infotainment, Mobil, odinstalovat android auto a nainstalovat zpět, ale bez výsledku. Nemá s tím někdo zkušenost, jak problém vyřešit? Děkuji za rady.
-
- 1 odpověď
- 2,5tis zobrazení
-
-
Zdravim, nevi nekdo,zda Fabia IV Monte Carlo disponuje usb C zasuvkou uvnitr u zrcatka? Diky za odpoved Jirka
-
- 1 odpověď
- 2,5tis zobrazení
-
-
Víte někdo jak je to s kombinací infotainmentu Amundsen s virtuálním kokpitem, SmartLink a SmartBox? Dnes jsem byla u prodejce zeptat se na konfiguraci a nestačila jsem se divit. Pokud bych chtěla "lepší" Amundsen s navigací, nelze přidat nabíjecí přihrádku na telefon, virtuální kokpit a SmartLink. Pokud zvolím levnější Bolero bez navigace pak to jde. U Amundsena se to dá jedině v balíku Asistovaná jízda 2.0 což je ovšem za krásných 56k... Přijde mi to celý divný. To jako že budu mít velký displej s navigací a budu nabíjet telefon kabelem? Chlapec v autohausu z toho byl taky hezky zmatený. Nejsou výše uvedené věci prostě automaticky součástí toho Amundsena? Tak jestli o …
-
- 3 odpovědi
- 4,6tis zobrazení
-
-
-
Dobrý den, neví někdo, zda-li se dá nějak dostat Škoda Surround či nějaké lepší repro do Fabie 4. generace v kombinaci s Bolero infotainmentem? V konfigurátoru to nebylo, ale možná jsem se jen špatně díval... Díky
-
- 0 odpovědí
- 3,5tis zobrazení
-
-
Zdravím a prosím o vysvětlení zda můžu v infotainmentu Amundsen spárovat dva telefony. Ještě jsem to nezkoušel abych nedej bože něco nepodělal. Auto je nové Fabia IV . Kdyby mi někdo poradil byl bych neskonale vděčný. Jinak mějte super den a náladu. Masoox
-
- 4 odpovědi
- 3,4tis zobrazení
-