Doli Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 (editace) AKCE PLATI!!! Ahojte ! Spolecne s par dalsimi uz nejakej cas planujem akcicku na Mimonskem letisti. Jde o nejaky to porovnani aut, s chipem bez chipu benzin nebo TDi, je to jedno. Kdo by chtel prijet, je vitan. Jinak sraz je v 10:00 a nebude primo na letisti, ale pred Mimoni obec Plouznice. Kdo to ma dal nemusi se obavat, ze bychom tam v 10:05 nebyli, myslim, ze odjezd na drahu bude tak okolo 10:30. Je to jen odhad, zalezi kolik nas tam bude a zda bude jeste misto kde stat. ODKAZ NA MAPU : http://www.mapy.cz/#x=133779200@y=13790080...05093_147244929 Loc: 50°37'50.895"N, 14°45'0.47"E Účast zatím potvrzena: MichalF (OI RS) Honza83 (OI RS) Doli (OII RS) JirkaK (OII) Vorlajz (OII Scout) Andilek (Alfa Romeo) Martyp (OI RS) Alexas (OII) bimboun (OI RS) Skaja (OII RS) Octavian1 (OII) JasteR (OI) Tomas (OI) Pacey (OI) Crake (F) Luke288 (OII) Paolo (OI mozna OII) stihacka (OI) Tom RS (OII RS) JirikDC (OII) olafcv (OI) Jakub - škodík (OI) + Mustafa ViktorMPI (OII) mršťa (?) --------------------- 24 aut BOBIKU, BOBIKU delas mi tady peknej bordel!!!! Podmínka: dobre pocasi AKTUALNI PREDPOVED - MIMON MIMOŇ WEBCAM!!! AKCE PLATI!!! Editováno: 22. Březen 2008, autor: Doli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 Za hezkeho pocasi jedu !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HONZA83 Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 (editace) můžu Editováno: 5. Březen 2008, autor: HONZA83 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 5. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 (editace) VSECHNO SEM!! Jinak jedu... Editováno: 5. Březen 2008, autor: Doli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 už jsem požádal o souhlas s účastí a prej jo.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 jo, v sobotu taky můžu. I když jsm ještě nepožádal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 hele ještě jedna věc, nechci teda malovat čerta na zeď, ale život mně vyučil, není tam ten den čistě náhodně ještě nějaká jiná akce ? Stejnej nápad mohl mít kdekdo. Vůbec mi teda nenapadá, jak to zjistit a koneckonců je to tam i dost velký, tak by to snad ani nevadilo. Teda krom toho, kdyby tam byl leteckej den. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 hh... dobře DžordžiKu! no každopádně tam snad nebudou mít cvičení Gripeny hh každopádně na tu sobotu potvrzuju... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 sakra,zase nemuzu,vracim se az 24.3. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 Já se pokusím dorazit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 en nevím s kým se budu srovnávat když mám JTD po chipu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 en nevím s kým se budu srovnávat když mám JTD po chipu To nevadi ... nejde jen o srovnani .. pokecame ... vsak to znas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 To nevadi ... nejde jen o srovnani .. pokecame ... vsak to znas no Mišulko, bojím se abych už na to náhodou nezapomněla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 en nevím s kým se budu srovnávat když mám JTD po chipu co žen to má ta paní???JTD?a po chipu??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 Ac je to casove zatim relativne daleko,tak taky rikam,ze dorazim.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alexas Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 Za slušnýho póča jsem tam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bimboun Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 22.3. v 10h pro me OK (kdyz do teho nevleze neco nepredpokladaneho) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 Dorazím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 Ja bych tez prijel snad uz bude octavka OK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 co žen to má ta paní???JTD?a po chipu??? no když se zadaří tak bude 2,4 ale ta je bez čipu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 co žen to má ta paní???JTD?a po chipu??? to je něco, jako po přechodu ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 5. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 to je něco, jako po přechodu ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 to je něco, jako po přechodu ? vtípky, na to vás užije Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JimTDI Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 no, to bych se mohl připojit, ačkoli osobně znám akorát JasteRa, jinak nikoho... když bude hezky, přijel bych... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alexas Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 no, to bych se mohl připojit, ačkoli osobně znám akorát JasteRa, jinak nikoho...když bude hezky, přijel bych... to neřeš,já osobně znám jenom sebe,jinak taky nikoho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky