Přejít na obsah

Redfish

Uživatel
  • Počet příspěvků

    162
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Redfish

  1. Tato verze se mi ukazuje jako zamcena. Ma to tak byt nebo delam neco blbe?
  2. to vypadá dobře, asi bych do toho šel taky
  3. A můžeš prosím nějak víc a detailněji popsat (nebo poslat odkaz), jak se to instaluje? Nejsem lempl, ale nevím, jak na to a nechci něco ulomit 🙉.
  4. Instalaci kabliku zvládnu sám nebo radeji ne? Je někde návod? Uplny lempl nejsem, ale nerad bych něco pokazil nebo ulomil. Diky za odpověď. 👍
  5. Zkuste jeste tady https://forum.skodahome.cz/topic/134493-aplikacia-carista-obd2-elm327-adapter/?do=findComment&comment=2122349
  6. Mřížku mám také už skoro 4 roky a řekl bych, že žádný problém. Totéž sklo na infotainment Amundsen. Ale nejlepší vychytávka je díl do středového sloupku, který ucpal boční diry. V zatáčkách mi všechno padalo na zem. Taky mám krytky na pedály. CZK 300.61 30%OFF | Car Central Control Storage Box Trims Phone Card Holder Cover Kit for Skoda Kodiaq Karoq Gt 2016-2020 https://a.aliexpress.com/_mLhdgyq CZK 345.78 26%OFF | Car rest pedal Foot Fuel Brake Clutch MT/AT pedals For Volkswagen VW Tiguan mk2 2017 2018 Skoda kodiaq 2016-2018 Accessories
  7. Predpokladam, zes vybral Bluetooth ELM, ne wifi. A v tom pripade uz bude treba, aby se do reseni zapojil nejaky odbornik 🙋‍♂️🤔 Ja jsem jen chtel, abys mel tady z fora nejakou reakci a nebyl na to sam. A jeste jeden posledni napad : zkus to v jinem aute, jestli Carista naskoci.
  8. A když Caristu spustíš, ptá se, jak se má připojit? Co se nabizi? A zkus vyčistit mezipamet v nastavení aplikace. Jinak taky nevím 🤔🙋‍♂️
  9. Asi bych zkusil tu Caristu uplne odinstalovat a pak znovu instalovat odemknutou verzi.
  10. Potvrzuji, že konektor jsem odpojil přesně tak, jak jsi radil 👍 Dik.
  11. Můžete mi prosím někdo poradit, jak odpojit ten konektor z mínus pólu baterie? Zkoušel jsem jej opatrně vytáhnout, ale drží dobře. Je tam i taková šedá pojistka, povytáhl jsem a pořád to nejde, Nechci něco na silu urvat. Díky za pomoc.
  12. Musim prijet nebo se to da zvladnout na dalku? Myslim zprovozneni pACC.
  13. jde prediktivni ACC dodelat i do Kodiaqa 6/2018 s Amundsenem? A pripadne i Laura? Diky za odpovedi.
  14. Opakuji svuj dotaz. Muzes prosim vice naznacit, jak a kde povolit? Hledal jsem i zde na foru a nejspis prehledl. Anebo to ma byt informace, ze to jde, ale nam to nereknes a kdo chce, ma prijet k tobe? Neotravoval bych, kdybys napsal hned, ze je to moznost, ale placena.
  15. muzes poradit, kde a jak povolit? diky
  16. Také jsem stáhl novou mapu, fakt už je jen jedna (13 GB), což mě docela děsí. Je u ní totiž uvedeno, že je jen pro použití s 32 GB kartou a jestli se nepletu, tak Amundsen spolupracuje pouze s 16 GB verzí. Ok, teď se to na ni s odřenýma ušima vejde, ale co pak? Rozparcelují mapy nebo updatuji sw Amundsena aby četl i větší SD karty anebo se na nas vybodnou? Vůbec bych se nedivil, kdyby to byla ta poslední varianta.
  17. Psal jsem tento dotaz už na jiné forum INFOTAINMENT AMUNDSEN, ale pak jsem zjistil, že je pro SCALU a tam je Amundsen trošku jiný. Takže to zkusím teď zde mezi svými, tj. u Kodiaqu : Doufám, že to není definitivní, ale mám informaci, že asistentka Laura není do modelu Kodiaq a asi ani Karoq plánovaná. Což mě zaráží, protože jsem předpokládal, že do poměrně drahých aut to dodají přes update Amundsena. Dotaz na Ferdu25 nebo jiného odborníka: Půjde do nějak dobastlit nebo není šance?
  18. Dofam, ze to neni definitivni, ale mam informaci, ze asistentka Laura neni do modelu Kodiaq a asi ani Karoq planovana. Coz me zarazi, protoze jsem predpokladal, ze do drahych aut to dodaji pres update Amundsena. Dotaz na Ferdu25 nebo jineho odbornika: Pujde do nejak dobastlit nebo neni sance?
  19. Sorry, myslel jsem, ze jsem v sekci Kodiaq. Ale i tak me nenapadlo, ze Amundseny se lisi podle modelu auta.
  20. Co to máte za nabídku? Je to opravdu z infotainmentu Amundsen? Mám také (Kodiaq 6/2018) a vypadá jinak. Nějaká novější verze?
×
×
  • Vytvořit nový...