Přejít na obsah

Petta

Uživatel
  • Počet příspěvků

    651
  • Registrace

  • Poslední návštěva

6 Sledujících

O uživateli Petta

  • Narozeniny 6.3.1980

Kontaktní metody

  • Web URL
    http://www.sweb.cz/vagnertuning
  • ICQ
    0

Návštěvy profilu

3 860 zobrazení profilu

Oznámení Petta

Nováček

Nováček (1/14)

5

Popularita

  1. Nikoho neurážím, když řeknu, že plácá blbosti.. Není to žádné injektivum, pokud vím.. Myslím, že jsem se vyjádřil dostatečně a tobě to stejně nemá cenu nějak vysvětlovat. Budeš si hájit to svoje a po těch letech na foru jsem zjistil, že je to zbytečný.. Tak se měj, ale nikomu netvrď, že oddělá motor čipem o 15 kilo, když nemáš jediný argument podložený zkušeností.. Víc už to řešit nechci, ať se každej rozhodne sám.. Jen nechci, aby tu někdo šířil bludy.
  2. Hodně dlouho jsem tu nebyl, ale dnes mi to nedá, abych nenapsal.. KubinoPv: Já myslím, že stačí napsat jen jednou, že jsi odpůrcem čipů atd. a nemusíš to psát na každé straně. Ale jinak tvoje argumenty jsou jen blbosti.. Když se někdo bojí, tak ať nečipuje, ale vůbec nemá cenu řešit, jestli navýšení výkonu o 15 kW nějak uškodí motoru. Pokud je ten motor ok a není přefouknuto, tak nebude absolutně žádný vliv na životnost. Dnes není problém dostat z polovičního objemu bez turba 100 kW a motor vydrží 200 tis. Ať každý dělá, jak uzná za vhodné, ale alespoň neplácejte blbosti.. Díky
  3. Zdravím pánové. Velmi dlouho jsem tu nebyl, ale pořád máme Fabii 1. Moje slečna s ní jezdí do práce jen po městě a tak jí chci nechat namontovat denní svícení.. Jedná se o jedničku, ale facelift, takže kulatý mlhovky. A teď otázka: Bude tam pasovat denní svícení ze Škody Octavia II Scout? Nebo musím koupit nějaké univerzály? Chci to ledkové se 4 ledkami do čtverce.. Díky moc za pomoc
  4. Dnes ráno to zhaslo.. To je prostě tou vodou, někam se dostane a pak to dělá bordel.. Čidla jsou ok. Rád bych alespoň věděl, kde přesně to blbne, ale jak to vyschne, tak je to zase ok.. Nevím prostě! Ten kluk už psal, že diagnostika nic neukázala. Jinak i za jízdy bliká kontrolka ručky a svítí abs a asr.
  5. Ahoj.. Vyřešil jsi to? Dnes jsem umýval auto, motorový prostor ne! Mám stejnou závadu.. Blikání ručky, abs, esr svítí.. Znáte někdo příčinu? Díky..
  6. Petta

    Škoda RAPID

    Já tam teda vidím totožná světla se Seatem..
  7. Chtěl jsem se zeptat, mám yeti v nabídce el. ovládáná sedadla? V konfigurátoru jsem to nenašel..
  8. Při jízdě nebo stání ať už s motorem nebo bez, zmáčknu tlačítko, podržím ho, symbol na budíkách blikne, ale to je vše.. Žádné cinknutí, symbol zůstává svítit. Chybu nejde vymazat..
  9. Zdravím, víte někdo, co s tím?? VAG vypíše závadu na Kontrola tlaku v pneu - bez zobrazení Na budících svítí symbol a tlačítko nereaguje.. Díky za pomoc..
  10. Potřeboval bych poradit.. Měl jsem ve Fabii zapojený zesilovač Blaupunkt se subwooferem. Rád bych ho zapojil na Columbus.. Byl mi doporučen HiLow převodník.. 6-kanálový se mi zdá zbytečný a tak jsem našel tohle.. Je možné použít tenhle?? Tady Nebo jiné nápady, jak zapojit ten zesilovač??
  11. Chtěl bych Vás požádat o pomoc.. Týká se to lidí, kteří mají blízko ke Škodovce.. Potřeboval bych zjistit info o firmě Impromat nebo Mapi, která spolupracuje se Škodou.. Více po sz. Díky.
  12. Je to leaving home.. Nastavíš dobu svícení, vypneš v menu maxidotu..
  13. Petta

    FK Automotive

    Přišel mi slevový kód od FK Automotive na všechno zboží i zlevněné v hodnotě 30%.. Pokud má někdo zájem a chce objednávat, můžem se domluvit..
×
×
  • Vytvořit nový...