Přejít na obsah

Roman Herot

Uživatel
  • Počet příspěvků

    61
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Roman Herot

  1. Zdar, prosel jsem to tu a na net guglil a vsechny postupy co jsem nasel, tak nefunguji. Kamos ma F2 rv 2011 a budiky asi maxidot nebo jak se jmenuji. (Viz prilozene foto). Lze tam nejak vynulovat servisni interval nebo opravdu VAG VCDS apod. Diky za odpoved.
  2. Zdar chlapi, mam problem s tatovou fabkou. Fabia 1 modelova rada 2003 1,4MPi (AQZ). Sviti kontrolka motoru a obcas nefunguje teplomer na palubovce. VAG vypisuje: 16502 - Snimac teploty chladici kapaliny (G62) Signal prilis velky P0118 - 35-10 - - - Sporadicky Cidlo vymeneno a kabel k cidlu opticky zkontrolovan (ale pouze ten kousek nez to zaleze do spolecneho svazku se vstriky nebo cim). Chyba opet pretrvava, kam bych se mel mrknout dale ?? Na kabelovy svazek na nosniku nebo kam ?? Diky za rady.
  3. Takze nepotrebuji zadny CAN kabel/zarizeni ??
  4. Mel bych jednu mozna hloupou otazku. Znamy ma: Model name: 6Y Skoda Fabia Equipment level and body type: J Classic, Combi Engine: Y 1.2 MPI 12V, petrol 47 kW (64 PS) @ 5400 rev., 112 Nm @ 3000 rev., DOHC, EU4 (EU2-DDK, EU3-DDK*) Engine codes possible: AZQ, BME Model Year: 8 2008 Motor tam je BME. Tak a ted nakoduji to pres klasicky KKL kabel s klasickym postupem: Kodovani=>pro aktivaci zadat 11463 ??
  5. Tak jsem se dneska dostal k autu a necekane chyba teplotniho cidla - hodnota mimo rozsah. Kapalina nezdrhla, termostat taky funguje jak ma. Tak jsem tam hodil zpet puvodni cidlo, smazal chyby a uvidime. Jinak pri tom plneni jsem odvzdusnoval skrz cidlo teploty jak pises. Ale naplnil jsem nadobku na minimum a postupne doleval az z termostatu vytekala kapalina.
  6. Jako, ze fungovalo bez problemu a, ze jsem si ho nechal. Ale v aute neni. Sorry spatna interpretace.
  7. Ne nechal jsem tam to nove. S tim starym to vyzkousim.
  8. Termostat je komplet i s cidlem z http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/047121111s-termostat-kompletni-skrin-mpi-fabia.html a melo by se jednat o ceskou prvovyrobu.
  9. Jj na to se chystam zitra. Jinak mam stare cidlo z puvodniho termostat, tak se uvidi.
  10. A proc to udelalo spolecne s topenim ??
  11. Mno mam trochu jiny problemek. Na palubce se rozla kontrolka ECU. Chyba teplotniho cidla, hodnoty mimo rozsah. Tak jsem nastartoval auto a chladic se zahrival spolecne z motorem. Takze termostat. Vymenil jsem komplet termostat (vcetne skrine) a auto se zaclo chovat uplne uzasne. Jizdni vlastnosti lepsi, motor se zahral rychleji a auto zaclo topit hned. Spokojenost. Po trech dnech nahle spadla rucicka teploty na nulu. Po vypnuti a zapnuti motoru opet naskocila. A dneska pri zmene teploty na topeni najednou rucicka spadla na nulu rozla se kontroloka ECU a auto ztratilo vykon. Po nastartovani vse OK krom svitici kontrolky. Po opetovne zmene nastaveni topeni to same. U auta jsem jeste nebyl a napichle jsem to taky nemel. EDIT: Jo motor je AQW.
  12. Zdravim, nedavno jsem tatovi instaloval na Fabii I (modelova rada 2003) 1,4MPi original rele deniho sviceni. Nicmene me docela zarazilo, ze se svetla roznou v podstate okamzite pri nastartovani motoru. Osobne se domnivam, ze tohle nebude zrovna koser pro zarovky. A vzhledem k tomu, ze uz pred tim menil tata zarovky 2 do roka. Tak to bude asi rychleji. Ja treba na Zafire mam taky original denni sviceni (automaticke zapnuti svetel) a svitim cca 10-15s po nastartovani. V aute mam Osram Night Breaker (ty puvodni ne ty plus) uz skoro dva roky a furt no problem. Takze se ptam zda-li se da nejak udelat spozdeni po startu.
  13. Mel bych dotaz. Kamos si koupil Fabku II po faceliftu (modelova rada 2011). Budiky ma maxidot s palubakem. Jak zjistim, zda-li ma podporovanou podvolantovou jednotku. Protoze v autorizaku cosik plkali, ze je to problem a zatim ten tempomat nejde nastavit. Jinak co se tyce diag, musim mit na to uz CAN nebo staci KKL ??
  14. Panove pokud budete neco chtit delat na svych autech, tak si stejne budete muset nejakou sadu koupit. A nezapomente na to, ze na tech vasich fabiich jsou i tisicihrany. Ja jsem musel taky kupovat sadu i s tisicihrany. Dal jsem za ni 500,- CZK, coz mi nepripada moc na to kolik usetrite praci svepomoci. Ja na oplu mam dokonce obracene torxy. Proste pokud chcete vrtat do aut, tak je treba mit naradi. Jinak na vypustaku tusim je TX50.Ale co me rozsekalo nejvic je, ze na kontrolnim sroubu na prevodovce je imbus 17
  15. Vymenil jsem cca 10cm kabliku a dal novy konektor a jiz OK.
  16. Tak jsem dneska vymenil to cislo a upadl mi konektor. Po opraveni chyb je tam stale, ale prisel jsem na to, ze ten kabel je asik jeste prelamany nekde jinde. Nemate nahodu nekdo konektor navic ?? Bo je zlomeny tak blbe hned za plastem. Rozebrat se mi jej nepodarilo, tak jsem urizl kousek toho plastu abych mohl jeste napajet, ale ten drat je uplne vyzhaveny. EDIT: Uz jsem koupil konektory a o vikendu se na to vrhnu.
  17. Mno, ja to budu menit v nedeli, takze dam vedet. Ale stejne to nechapu, jak muze zdechnout cidlo po vymene oleje.
  18. Zdar chlapi, mam problem s tatovou fabii rv 2002 (modelova rada 2003) 1,4 MPi. Vymenil jsem olej (samozrejme i filtr) za "stejny" jako vzdy. Stejny pisu v uvozovkach, bo tam byl Shell Helix Super 15W-40 a menil jsem jej za jeho nahradu Shell HX5 15W-40. Po vymene pri vyssich otackach se rozsviti a blika kontrolka oleje (samozrejme i s pipanim). Tak jsem zkontroloval kontakt na cidle a nic. Potom jsme zatrepali z autem a byl klid. Tak jsme si rekli, ze asik bublina. Mesic to bylo v klidu a ted znova. Takze uvazuju vymenit cidlo, ale mam strach jak pujde povolit (vypada to pekne srostle). Jinak co by jste jeste doporucili, kde by jste videli problem ?? Jo a oleje je dost. Jeste se chci zeptat, kde je cidlo tlaku oleje. Hlavne mi jde o to, zda-li musim vypoustet olej. PS: Tlak nemam cim zmerit. Pokud by bylo neco co stoji par korun, tak to klidne koupim.
  19. A s tim odvzdusnovanim. To se dela, predpokladam, pri vyplem motoru/servu. EDIT: Tak uz jsem to nasel http://forum.skodahome.cz/topic/14981-servo/page__hl__servo
  20. Hoi fseci, sice jsem tu hledal, ale moc jsem toho nenasel. Takze muj problem je se servem na Fabii rv 2002 servo KOYO. Tata mi vola ze parkoval na zahrade a najednou pecka, cara za nim a servo prestalo fungovat. Tak okamzite vypl motor. Napichl jsem to a servo ciste. Ale max odber 4A. Tak jsem to natlacil do garaze nad kanal. Trubka co vede ze serva za napravu (smerem k zadku auta) a pak se vraci zpet do prevodky prorezla a roztrhla. Tak jsem myslel, ze ji rozpojim (ten ohly kousek), ale zjistil jsem ze tu trubku budu muset vymenit az k servu. Tak a ted otazecky. Opravdu se musi menit cela hadice od serva az k prevodce, nebo se to da nekde rozpojit a vymenit (pomijim nejake lisovani, protoze na to nemam veci) ?? Cena te trubky je totiz 3500,- Dale na vymenu je tam dost malo mista, tak me napadlo jestli nahodou nebude muset jit naprava dolu. A posledni vec a ta tu uz zrejme nekde je, ale presto, jak je to s odvzdusnovanim ??
  21. Tata ma na Fabii Combi rv 2002 1,4MPi 170tis, nejak to nechava lezet a ten retez chrasti jak stara ku*va (stejne jako u S100-130), samozrejme tim ze je motor otoceny a karoserie jina, to zni trosku jinak.
  22. A nejaka kalkulacka z VIN nebo neco takoveho ?? A ktere kabely to umi ?? Na VAG Com se dostanu.
  23. Zdravicko, jak zjistim PIN imobilizeru? Jde o to, ze tata ma Fabii combi rv 2002 (modelova rada 2003) a nedostal k ni PIN k imobilizeru. Samozrejme, ze vim, ze kdybych zajel do autorizaku, tak mi jej za uplatu zdeli, ale to beru jako posledni moznost. PS: Prohledal jsem to tady a zadnou odpoved ze ktere bych byl chytry jsem nenasel.
×
×
  • Vytvořit nový...