Přejít na obsah

Dave33

Uživatel
  • Počet příspěvků

    373
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

2 007 zobrazení profilu

Oznámení Dave33

  1. Dave33

    Vaše spotřeba

    Dálnice v Německu, posledních 10 km okresky a kopce. Na dálnici jedno delší omezení asi 7 km. Tempomat, eco mód a plachtění.
  2. Dave33

    Vaše spotřeba

    Cesta do práce a zpět. Jenom okresky a mód ekonomy. Hodně využívám plachtění.
  3. Dobrý den kolegové, najde se mezi vámi někdo kdo má na autě deflektror přední kapoty. Každý rok měním přední sklo a tak si myslím, že by deflektror mohl pomoct. Můžete sem napsat vaše zkušenosti a připomínky. Hezký den.
  4. Cesta do Brna. 40 km městem včetne podvečerní ucpané Prahy, tu jsedm projel od D8 centrem na D1 jinak dálnice. Po dálnici tempomat 120 v omezení 85. Auto nastaveno na eco mód.
  5. z A do B 40 km dálnice 10 km město, tempomat 120 Stejná cesta zpátky bez tempomatu 150 - 160.
  6. Sobotní večerní cesta domů, 30 km město,50 km okresky a zbytek dálnice.
  7. Ahoj zkoušel jsem to přes wifi a napsalo mě to, že služba je momentálně nedostupná. Tak jsem to stáhl na kartu a v poho.
  8. Ahoj, měl jsem na tempomatu cca 120-130, ale protože je na dálnici omezení průměr je takový, rozhodně jsem nejel 100. Je v tom taky průjezd Prahou.
  9. Včera večer cesta domů. Většinou dálnice, 60 km okresky a 10 km po městě.
  10. Když jsem loni kupoval auto, ani jsem si nevšiml, že tam není ? a později měl strach, že mě bude chybět, no nechybí.
  11. Po mě chtěli montážní návod,ale zvládli to i bez něj ?. Auto je teď špinavý, tak to není ono, ale vypadá to hezky a přidalo to pár koní ?
  12. Tak já jsem 1.11. objednal a zaplatil, 20. mě pošta informovala o uložení zásilky a včera 24. to předali k dopravě na moji adresu. Budu poště platit clo a poplatek 698,50 + 200 Kč za zastupování při celním řízení. Chtěli po mě dokonce i print screen objednávky z historie mých objednávek na Ali a prohlášení co balík obsahuje a jestli je to pro fyzickou osobu nebo pro firmu. Ještě děkuji Aleš_BX za návod na montáž a odkazy na ČP. ?
  13. To Fajerak: můžeš sem potom napsat kolik tě stála ? a jaký máš motor. ?
  14. Naprosto s tebou souhlasím co se týče oleje atd. A co se týká servisu v Německu má moji větší důvěru než český servis. Moje zkušenost z návštěv autorizovaných servisů je špatná. A právě proto, že cena je v podstatě stejná jak píšeš pojedu do Německa. Ale to je trochu ot, omluva a přeji všem hezký den. ??
×
×
  • Vytvořit nový...