Přejít na obsah

sheep-master

Uživatel
  • Počet příspěvků

    104
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem sheep-master

  1. Kecy v kleci, mám to dcouvalcove eko kurvitko naštěstí uz vypnuté a spotřeba je stejná, mozna i o deci lepší. Čím účinnější motor = menší tření = hůře to brzdí motorem.
  2. https://www.auto.cz/pozor-do-ceska-se-blizi-palivo-e10-co-na-to-starsi-motory-138953
  3. Ja byl ze začátku taky spokojen, ale jak postupně opadalo nadšení z nového auta, flustrace jak je to oproti 1.4 přidušené a jak si člověk za ty dva roky na ten výkon navykl tak ten výkon 1.5 není žádná hitparáda. Taky jsem si začal všímat toho zvuku na dva válce v některých situacích. Takže chip od Motorpower vše vyřešil včetně deaktivace ACT, mám zase úsměv na tváři a auto mě znovu baví. Spotřeba stejná, možná o decku nižší. Vyzkoušeno na stejné trase :)
  4. Nevím jestli to není placebo, ale také jsem ted to 1,5TSi natankoval Maxxmotion 100 a na volnoběh mi to přijde sametovější. Předtím tam byla 98 od Alberta v Čestlicích, koukal jsem jak puk, že už je E10 (měla by to být verva dodavatelem je Unipetrol)
  5. jde o to jestli DADA klokana někdo bude chtít jako ojetinu. Podle mě až se toho budeme za pár let s nájezdem 100-150t, zbavovat tak na tom budeme pěkně tratit, to mě na tom štve asi nejvíc.
  6. vyprdni se na 18" kola, akorát se zhorší dynamika, ty kola jsou těžší a bude to bouchat.
  7. Najmul bych si vlastního znalce. Myslím, že to funguje tak koho chleba jíš, toho píseň zpívej. Co to je za servis? Zkusil bych to řešit třeba i jinde. Mě v jednom servisu tvrdili že, zjevné závady jsou standard výrobku. Mě ta 1.5 taky občas poskakuje, typicky na podzim, v zimě a na jaře. Nyní v létě je klid. Zajímavé, že mě to skáče při rozjezdech i když je to ohřáté. Servis neví co s tím a mám to řešit případně importérem.
  8. Koukal jsem na stránky cimbu.cz a následoval telefonát. Prý připravuje nové stránky, kde bude graf úpravy. Mimo cukání by během několika týdnů měl umět i deaktivovat ACT.
  9. Co vím tak skáčou i nové DPCA. Obecně se v koncernu objevují cca od 09/2019
  10. Co vím tak DSG i manuál má u 1.5 TSI dvouhmotu.
  11. za 350 to máš nějaké levné :D BTW se škodovkou to asi na přímo řešit jde ale my co máme ostatní značky koncernu tak se to musí řešit přes importéra...
  12. Ahoj, zamítnuto, jedná se prý o "produktový standard". Nyní chci řešit s jiným servisem. Poté už asi jedině nějaký odborný posudek (soudní znalec) nebo se s tím smířit a auta se dříve zbavit. O tom řazení 3s jsem také slyšel, nicméně myslím si, že to je pouze taková "berlička" aby nemuseli měnit každou třetí převodovku. U 7 let starého Peugeota 508 s 200t km tam fouknu Z za 0,5s a jde to naprosto hladce :) Dovolil jsem si oslovit ještě nejpovolanější osobu přes koncernové převodovky s názorem, že musí být v rámci záruky opraveno po shlédnutí videa.
  13. Tak sem si nechal změřit výkon moji 1.5TSI 110kw jinde než na Jarově (tam jim to měří asi schválně více - viz graf z prvního příspěvku) Je tam takový nepěkný průběh. Plně odpovídá reakcím na plynový pedál i pocitům... Takové TDI.Pod 2000 ot. mrtvo, ve 2500 ot. kopne 260nm a pak to hned umře na 240nm, které se drží do 3600 ot.?Výkon tam nějaký je - 116kw, ale až mezi 5800-6200 ot.
  14. Tak to ja třeba o přepnutí na dva válce prakticky nevím. BTW pročítal jsi fóra před nákupem a stejně sis to koupil tak ted nevim co resis. Někteří tady s tím bojuji víc než rok, kdy se tento problém začal více či méně napric touto motorizaci v koncernu objevovat. Řešením bude odstoupit od smlouvy a hodit jim to na hlavu...
  15. Zdar, takhle vypadá řazení zpátečky u mé MQ250. Občas to jde hladce, ale ve většině případů takto přes zuby až se celé auto otřese. Pred měsícem jsem to reklamoval, byla venku převodovka, spojka, dvouhmota a pry nic nevykazuje žádné opotřebení. Jo a párkrát už se mi stalo, že tam nešel při jízdě hodit kvalt, to považuji za nebezpečné... Odesláno z mého EML-L29 pomocí Tapatalk
  16. Sranda je, že mě to dělá i u ohřátého motoru po hodinové jízdě... Odesláno z mého EML-L29 pomocí Tapatalk
  17. Ja jsem vysledovat, že na to ma největší vliv klima nebo alternator (výhřev sedaček) to pak skáče jak nadmuta koza. Nehodlám se stim smířit. Odesláno z mého EML-L29 pomocí Tapatalk
  18. Podívej se na spritmonitor.de za kolik jezdi karoq, ateca, arona... Spotřeba nezajeteho auta je nic neříkající.
  19. Tak uz v tom mám taky 504.00 0W-30. Jsem zvědavý na spotřebu benzínu a oleje...
  20. Z jakého zdroje vycházíš? Zajímalo by mě to, neboť mám ve svém autě DADA po roce už na třetí reklamaci ohledně rozjezdů a popojíždění
  21. Nevim jak ty se rozjíždíš nebo popojizdis... BTW žádné z aut ať už benzínové nebo naftové se kterými jsem jezdil tak hrozne na rozjezdy nebylo. (Felicia, C1, picasso, auris, 308, 508, 5008) Odesláno z mého EML-L29 pomocí Tapatalk
  22. To co je na videu je při motoru na sport... Odesláno z mého EML-L29 pomocí Tapatalk
  23. Auto mám od února loňského roku. V dubnu nahlášená reklamace, protože jsem pochopil, že spojkou a zvykem to rozhodně nebude. Po půl roce slibování přišli s novým software a toto je výsledek. Od té doby testuji a stále se s tím někdy na prd rozjíždí/popojíždí i když znatelné zlepšení tam po té aktualizaci je.
×
×
  • Vytvořit nový...